Förlovad..

Silverring med prinsesslipad cz diamant
Jag har alltid tyckt att våra svenska förlovningsringar är så tråkiga. Släta och lite trista i dom flesta fall. Nä annat är det i USA där den blivande bruden får en sten med karat i till sin förlovning. Dom byter ju istället ofta släta ringar vid vigseln, såvida inte förlovningsringen byts ut mot än ännu större. Men jag har ofta tänkt att om jag förlovar mig (igen) så ska jag ha en sten på min ring! Nu ser det väl inte ut som det kommer att ske inom den närmaste tiden... om ens alls...hm. Så varför inte då förlova sig med sig själv! Jag lovar att vara mig själv trogen osv osv. Skitans bra. så får det bli! Och ringen då, jag hade tänkt mig den ovanför här, vitguld och prinsesslipad diamant.. (eller silver och CS...hehe)


Kommentarer
Postat av: Mia Högfeldt

Ringen kommer från?
Håller helt med att man kan och skall köpa ring till sig själv och inte gå och vänta!!!
Tycker om kloinfattningen på denna ring.
En kvadrat.
Renat och snyggt.
LOVE IT!!

2006-09-06 @ 14:12:06
URL: http://miahogfeldt.se
Postat av: sara

Mia högfeldt: hm.. ja du, jag ska kolla upp det så återkommer jag här. har totalt glömt bort vad sidan hette. Men ringen var billig, typ 200 kronor. I,ll be back! :)

2006-09-06 @ 14:24:52
URL: http://fannymaries.blogg.se
Postat av: sara

Mia högfeldt: Hehe ,det där gick ju snabbt :) här är länken, finns andra liknande ringar också på den sidan. Inte världens bästa kvalitet kanske, men så billiga så man kan köpa flera :)

http://www.efashion.se/product_info.php/cPath/23_41/products_id/317?osCsid=5807fbf84c9d77855fd8ff13ecf4dbb0

2006-09-06 @ 14:28:46
URL: http://fannymaries.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0