Ny vecka nya tag

Ännu en vecka har börjat. Enbart två veckor kvar till min semester. Så skönt med tidig semester iår. Känner mig rätt utarbetad faktiskt. Det har varit så mycket tok på jobbet den här våren och hösten innan. Så nu blir det skönt att få pusta ut och koppla bort fyra veckor. Hoppas älsklingen får semester så vi får nån vecka ihop iallafall och kan hitta på nått med familjen. Vi har pratat lite löst om Mumindalen på Åland kanske. Vi får se vad som händer =)
Så när jag börjar jobba igen går dom flsta andra iväg på sin semester men det känns faktiskt bara bra.

Helgen i Strängnäs hos svärisarna vara bara trevlig. 70års kalas med öppethus på lördagen. Det var väldigt trevligt. Lagom mycket folk och lagom sent på kvällen blev det.
Nu åker vi tillbaka till midsommar igen med lillan. Fanny ska vara med sin pappa då. Blir klassiskt midsommarfirande på dagen och kanske nån fiesta på kvällen för oss föräldrar. Bra med Farmor och farfar som gärna är barnvakt då. Blir nog jättemysigt.



Julia hade kul med vattenslangen med sprutmunstycke som farfar köpt speciellt till henne. Tvättade både bilen och farfar i farten.



Färdig för farfars kalas. Foppatofflorna är hennes favoriter.

På onsdag är det dags för gårdfest på hennes dagis också. Avtackning för alla stora barn som ska börja skolan i höst. Hoppas vädret är bra då. Brukar vara så mysig med alla barn och föräldrar som har picknick på gården tillsammans. Barnen tycker ju att det är så kul med fest på dagis.
och sen en vecka senare så är det Fannys tur att ha avslutning. Efter sommaren börjar hon i femman...DET är galet!!!

Nu är det dags att sova lite. Nattinatt.
♥♥♥

Kommentarer
Postat av: J

Ligger mumindalen på Åland? Var det inte Åbo?

2008-06-03 @ 08:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0