Måndag 12/1-09

Imorse när jag stod i badrummet med mascaran i högsta hugg så sa det klick och det blev bäcksvart i lägenheten. Julia som låg och tittade på tv ropad förskräckt på mig. Jag famlade mig fram i mörkret efter en tändare och hittade ett ljus som jag tände. All gatubelysning och alla lägenheter runt omkring var svarta också. Strömavbrott... Det var verkligen så svart som det kan bli. Och eftersom det var mulet så kunde inte ens månen lysa upp himlen lite. Julia ville att jag skulle laga lamporna och tv'n vilket var lite svårt. Det höll i sig i ca tio minuter sen kom strömmen igång igen och vi kunde återgå till att göra oss klara för jobb och dagis. Det blåste ju storm ute kändes det som så det var väl nån kraftledning som blivit skadad.
Lämnade Julia på dagis och kämpade mig i extrem motvind till jobbet. Satte mig helt slut och hällde upp en kopp kaffe när jag kommit fram då telefonen ringde. Till mig var det... från dagis. Julia hade spytt.... På med jackan igen och cykla i motvind! igen tillbaka och hämta upp en liten tjej som var ganska blek om nosen. Hon har inte spytt något mera idag. Så vi har efter funderingar här på eftermiddagen bestämt att vi  avvaktar till morgondagen och ser om det blir nått jobb och dagis. Förmodligen blir det så.

Snart kommer min älskling hem med pizza =O) Eller ja om ca en och en halv timme iallafall..

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Heidi

Thomas berättade om hur Sandviken fått stömavbrott i morse =O) stackare jag ser dej i fantasin cykla i motvind först åt ena hållet och sedan åt d andra hållet fniss ungefår som den gången du ramlade av cykeln när du handlat på frällan och hade överfull cylkel och paraply =O),,

2009-01-12 @ 18:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0