dela med mig

Jag kan fastna i timmar framför you tube. Och det är speciellt vissa kanaler där som jag älskar.

Så nu ska jag dela med mig av mina favoriter.

Först ut är... Kandee Johnsson.
Hon är profetionel makeupartist och gör fantastiska makeuptuotorials.
Hon spritter av liv och får det svåraste att bli enkelt.



Love love love her!!  Klicka här för att komma till hennes kanal. Eller här för att komma till hennes nya kanal då den gamla blev full. På senaste t iden så gör hon mest kostymlooker till halloween. Finns massa olika. Kolla in =O)



Ok nr två på listan. Lauren Luke! Panacea81 kallar hon sig.
Hon är en riktig veteran inom makeuptutorials på you tube. Man kan väl säga att dom flesta har kommit efter och inspirerats av den här tjejen. Och jag förstår. Superduktig och hur charmig som helst. Har blivit så stor i england att hon fått skapa sin eget makeupserie som säljs på sephora (som tyvärr inte finns i sverige. men det är makupmecka kan vi väl säga ) Ja hon är inte bara stor i england numera utan i hela makeupvärlden. Men jag har följt henne sen hon var relativt okänd.



Klicka här för att komma till hennes kanal.



Nr tre på listan heter Julia. Kallar sig Miss Chieveous. Ännu en superduktig makeupartist. Hon är fantastisk på att beskriva och förklara in i minsta detalj så man verkligen hänger med i videon. Och är såååå duktig.



Här kan du klicka för att komma till Miss Chieveous kanal.



Nummer fyra på listan är den fantastiska Kuupio207. Hittar inte hennes riktiga namn. Men den här tjejen är helt magisk på att göra "smokey eyes". Och inte bara i den klassiska svarta looken utan i alla färger som finns. Helt suverän och gör lättförståeliga videor som man inte kan sluta titta på.



Här är hennes kanal.



Och mitt sista tips är den vackra Iris. Kallar sig ilovegerardo.  Som faktiskt inte håller på med makeup utan hår. Hon specialiserar sig på olika håruppsättningar och ger massor med bra tips på hur man kan styla och sköta håret.




Här är hennes kanal.

Det var mina favoriter på you tube. Och det finns hur mycket som helst på varje kanal så man kan verkligen sitta hur länge som helst och bara inspireras och lära sig massa tips och trix från dessa fantastiska damer.
Det finns massor och åter massor av liknande tjejer på you tube, Men dessa sticker ut i min värld. Sen finns det ju en massa andra tuotorials om man så vill. Träning, hår, smink, kläder, olika sporter, kortspel, instrument...osv osv.

Men här fastnar jag ofta och lääänge =O)

Puss och kram

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Ulla-Karin

Ja,You Tube är verkligen fantastisk,man kan sitta i evighheter där.Tack för tipsen om makeup:)Ha en fin hösthelg!

2009-10-02 @ 11:24:11
URL: http://ukh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0