å dagarna går..

Midsommar har kommit och gått. Vi hade svärföräldrarna här då. Det blev en jättebra dag med fint väder. Vi tog med oss sillunchen till högbo och åt den på en filt under ett träd. Vi kom tidigt så det var gott om plats att välja. Julia Nellie och jag åkte häst och vagn. Vi köpte glass och lekte på lekplatsen. På kvällen hemma så grillade vi och åt jordgubbar till efterrätt. Avslutade med en sen kvällspromenad ner till sjön. Det var en fin dag =O)
Fanny är med sin pappa och kommer hem på fredag.

Å angående Fredag så börjar jag jobba igen då. Det ska bli riktigt kul! Om jag inte vore så trött bara. Jag är så trött så trött just nu. Sover mycket. Nellie sover jättebra just nu så åtta timmar är inte ovanligt att jag sover på natten. Men jag skulle kunna stå och sova dygnet runt. Det känns lite bekymmersamt just med tanke på att jag ska börja jobba nu. Det är inte kul att vara trött hela dagarna. Ingen aning vad det beror på. Känner mig inget sjuk. Tröttheten känns som när man är gravid i början. Denna blytunga tröttmössa som man bär på då och som beror på hormoner. Man kan ju inte sova bort den heller. Så då är jag väl gravid då, hur nu det gått till.. Nej jag vet inte, känner mig inte gravid så det tror jag inte. Oh well...

Idag lyser solen och smhi har lovat en fin vecka. Jag ska sätta nellie på cykeln och cykla till mamma en sväng. Julia ska leka med sin kompis Emilia. Det är vad jag vet om dagen än så länge.
jag och J började titta på serien "Game of thrones" igår. Den verkar lovande och jag hade lätt kunnat se flera avsnitt på raken. Men jag var för trött och orkade bara ett. Men en serie i min smak definitivt!

Tjohopptjolahej adjö på dig =O)

♥♥♥


hallå hejsan

Uppdateringarna haglar här.. eller inte.
Passar på att skriva lite nu när Nellie sover förmiddag. Trött som ett as som vanligt. Hon vaknar vid fem i stort sett varje dag så då e det bara att kliva upp. kaffe kaffe = räddningen. Men sen när hon somnar så är Julia vaken och jag kan inte sova en stund. Vill inte heller, tycker inte om att sova på dagen. Plus at jag har lite svårt att varva ner på kvällen och det blir ännu svårare om jag sovit på dan. Så iallafall.. fyra fem timmar per natt blir det vilket tar på krafterna.

Mulet och grått ute idag men det skulle kanske klarna upp mitt på dagen iallafall. Den senaste veckan med värmebölja har jag lidit. Helt ärligt från hjärtat. Det var för varmt. Mår riktigt dåligt i det vädret så jag föredrar faktiskt det här om jag måste välja. Nellie klarade inte värmen alls så vi spenderade dagarna inomhus med stängda dörrar och nerdragna persienner. Allt för att hålla värmen ute. Som en grotta liksom.

Igår bestämde vi att börja dra ner på amningen. J ska härdanefter en tid lägga nellie på kvällen tills hon vant sig att somna utan tutte. Det är för att jag börjar jobba snart och ibland jobbar kväll och då måste det fungera. På natten har vi kvar det än och en gång på morgonen. Men sen inget mera under dagen. Gårkvällens läggning var hemsk och jag var tvungen att gå ut då jag helt enkelt inte klarar att höra henne "ropa" och vara jätteledsen. Man måste ge det nån vecka så har hon förhoppningsvis fått in nya rutiner och vant sig.

idag vet jag inte alls vad vi ska hita på. Igår var jag till ängsbacken och hälsade på min mormor. Hon har ju ingen aning om vem jag är men hon blir så glad när man kommer med barnen. Sen åkte vi en sväng till Gävle och gick några varv inne på nian. Kände och klämde på mobiltelefoner och åt lunch. Min mobiltelefon är gammal och antik. men den håller än. Snart kommer den att falla ihop tror jag. Vill ju gärna fortsätta med Sony Ericsson så jag tittade på Xperia arc och neo. J kan inte alls förstå att jag inte vill ha en Iphone. Men jag vill inte det bara. Men dom telefonerna jag funderar på finns inte i vit ännu och då vill jag inte ha nån. Färgen är viktigast liksom..haha. Och vill jag igentligen ha en smartphone? Dom e ju så stora. Ja det är ingen brådska ännu, min telefon får leva tills den dör så får vi se då.

Nä nu ska jag passa på att göra ingenting medans tid finns.


Fanny och Julia på skolavslutningen. Tycker den här bilden är så fin.


Så här tjusig var Nellie på nationaldagen. Sverigebodyn på =O)

♥♥♥

juni

Juni är här och sommaren ska officiellt ha börjat. Inte så varmt idag dock men igår var det väldigt varmt. Idag är jag fullbokad med tvätt och städ vilket passar bra i det lite kyliga vädret.
Här hemma så händer det inte så mycket. Fanny är hos sin pappa och Julia hos farmor och farfar. Men hon kommer äntligen hem imorgon. Man har kommit till det stadiet då det helt enkelt inte är kul hemma utan alla barn. Dom saknas för mig ♥ Det är klart det är skönt med egentid, men får jag bara ta en promenad eller åka och handla en stund ensam ibland så är jag botad.

Funderar på om jag gjort nått särskilt den senaste tiden.. Men nej. Eller nja, vi var och köpte avslutningskläder häromdagen till Fanny i valbo. Mycket mycket snyggt ute i butik nu. Fanny blev superfin i det hon valde, min stora fina tjej. Sen är det väl nån promenad med vagnen och handla mat som är det mest spännande som hänt. Jo vi grillade igår, entrecote. Det var gott. Ja inte händer det mycket i mitt lilla liv men jag är rätt nöjd ändå.

Snart blir det desto mer. 1 juli är snart här och då är det till att ut å "kuta på bruke´" igen. Ja jobba då. Var dit igår och hämtade mitt schema. Nya rutiner där nu med nya konstelationer och annat. En del verkade som bra ideer och en del annat fick mig att morra.

Nu har min favoritbebis somnat i min famn här. Skä lägga henne i sängen och hoppa ur morgonrocken. Sen tvättstugan.

Tjingeling

♥♥♥


RSS 2.0