10 juli

Den här sommaren regnar bort. Det är jag knappast ensam om att tycka. Men nu är det som det är med det och man får helt enkelt göra det bästa av situationen.
Idag kom J upp ur källaren. Nog fick vara nog tyckte han. Julias koppor är torra sår nu och jag kan inte tänka mig att dom smittar mera. Nellie ligger ju nån dag efter men jag tror nog det är rätt lugnt där också. Om han får det så är han nog redan smittad tror jag. Nervöst är förnamnet. Åh Gud, vem tar man med sig till förlossningen om inte J kan..?! Får ont i magen när jag tänker på det. Nä nu var det inte det jag skulle tänka på.
Idag tog vi alla tre barnen och åkte på dagstur. Ja inte så långt. Till Gävle närmare bestämt och Järnvägsmuseumet. Jag var där sist när jag var mindre än Julia. Fanny hade varit där med skolan. Men annars så var det nytt och spännande för alla. Framförallt så var det gratis då anställda på Trafikverket går in gratis inklusive hela familjen :) Perfekt. Julia tyckte det var jättekul. Ja det gjorde vi alla men Nellie springer så man blir tokig och kan inte slappna av för fem öre. Tur vi är tre stycken som kan passa på henne. Lyfter man upp henne och vill ta med henne så skriker hon högre än en tågvissla och slutar inte förrän man sätter ner henne. Envis som synden den damen. Men det var mysigt och härligt att få vara där med hela familjen iallafall. Utanför museet så finns det ju en hel del att göra också och där kunde hon få ränna fritt. Ett minitåg som kostade 10 kronor per tur åkte dom små med och sen hade dom en bondgård bredvid med trädjur och annat som var jättekul. Fanny hittade styltor som hon provade och efter ett par försök så hade hon fått till snittsen.
Efteråt så åkte vi in till stan och åt på Frasses. Underligt koncept måste jag säga. Hamburgare och thaimat. Men det var bra då Fanny inte är förtjust i hamburgare men älskar thai. Min hamburgare som hette skrovmål var en rakt av kopia på max skrovmål. Men nja jag tror ingen var imponerad av Frasses. Men nu vet vi det.

Sen åkte vi en snabbis in på nian och sedan hem. Lite besök på kvällen av Fredrik med barn. Hans dotter Emilia och Julia är jämngamla och riktigt bra kompisar. Men det var länge sen dom sågs då dom gått igenom vattkopporna också. Det var nämligen Emilia som som smittade oss :)

♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0