7 Juli

Idag har vädret varit lite annorlunda mot för föregående vecka. Molnen har hängt tunga på engrå himmel. Men gudars vad varmt det varit änå. Startade dagen med en promenad till Ica med en massa återvinningssopor. Alla tre flickorna mina var med. Sen var vi in och handlade både lördagsgodis och en massa annat som behövdes här hemma. När vi gick hemmåt och svetten dröp av oss så började det dugga för att sedan övergå i ett svalkande regn. När vi var hemma sen och regnet kom och gick så sprang alla barn ut i regnet och hoppade i poolen med kläderna på. Sen hade dom en roligt stund. Julia skrattade så hon kiknade åt tokiga storasyster som halkade runt i poolen. Kallt var det ju inte iallafall då det kännts som regnskogen här idag. Varmt och fuktigt.
Nu i kväll så (ca 17) så sprack molnen upp och vi fick oss en kväll i solsken och nästan tropisk värme.

Min sambo har besök några dagar av en kompis från Strängnäs.
Deras gemensamma intresse är bla musik och gitarrspel. Så nu dånar elgitarena från källaren. Det gör mig ingenting. Jag sitter ute på altanen just nu med en kopp kaffe. Nellie som sov en sen lur idag sitter och tittar på film. Julia spelar på sitt x-box och Fanny är på sitt rum framför datorn kantänka. Vi har satt upp lite förhållningsregler angående innesittande framför diverse tv/filmer/datorer nu under sommarlovet. Fram till klockan elva på förmiddagen och efter klockan sju på kvällen får man titta och syssla med sånt. Det är lätt hänt annars att dagarna inne blir för många och för långa. Även jag håller mig till dessa tider. För rättvisans skull och för att det faktiskt tvingar en att hitta på andra saker. Efter klockan tio är det inte heller tillåtet att sova. Fast det är inget vi bara kör på sommaren utan året runt. Upp och hoppa. Inget problem för mig dock som har väckarklockan Nellie som går igång senast sju varje morgon. Vi brukar gosa framför tvn och slappa nån timme iallafall innan vi kommer igång.

Där blev det ett långt avbrott i skrivandet då Nellie var trött. Jag har nu lagt henne och sitter i köket med en ny kopp kaffe och avslutar det här.
Nu ska jag lägga Julia som sitter och frustar framför x-boxet. Går inte som hon vill i vanlig ordning. tröttheten hjälper inte til den heller. Noll tålamod just nu där. Men timmen är trots allt väldigt sen för en sexåring.Bada i regnet med kläderna på - kul :)

♥♥♥Kommentarer
Postat av: Heidi

Åh tog mej en stunds vila för att läsa lite blogg :) och blev så glad att faktiskt få läsa just din <3 jag hoppas verkligen J klarar sej mot kopporna så att allt går enligt planerna vid bf. Kram kram

2012-07-08 @ 18:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0