Happy new year!!

58810-213

Ja fullt så här stora fyrverkerier kommer jag och Fanny nog inte se imorgon från vårat fönster. Men det brukar vara en hel del iallafall. Speciellt vid midnatt. Nyårsafton ska sakta lunkas in här hemma ensam med mina barn. Lillan somnar vid åtta halv nio, så det blir jag och Fanny som får titta på "Grevinnan och betjänten" och ha lite mysmat framför tv,n tillsammans.Det är ju en hel del annat att titta på imorgon också. Fanny vill nog se "Sunes sommar" och senare är det show med "After Dark" som hon nog tycker är kul. Sen är det en hel del annat också.  Ska inte säga att det är tråkigt men jag hade även förra nyårsafton lugn som bara den. Höggravid som man var, åt lite mat med en vän och slappa i soffan. Så nästa nyår vill jag nog ut och gå på fest tror jag, det är ju liksom det som man ska göra då. Men det blir ju ett nytt år iallafall hurvida man somnar på soffan vid halv tio eller festar hela natten.
Vi ska iallafall gå och handla lite mumsigt imorgon på dagen, senare runt sexsnåret så har Fanny lite små fyrverkerier som jag ska hjälpa henne att få iväg. Vi var faktiskt bjudna på nyårsupe` hemma hos mamma, men det blir för sent så vi hoppar över det, jag vill vara hemma vid åtta så jag kan lägga Julia i lugn och ro.

Ha ett gott slut och ett ännu godare gott nytt år.

Skål tamejfan!!

Uppesittarkväll och svidande saknad..

58810-210   58810-211
Granen är klädd och skinkan är klar. Hela lägenheten är mysig och julig. Har haft exxet här på lite julmat på kvällen, men han har åkt för nån timme sen. Vi kommer bra överens och det är mysigt för fanny när mamma och pappa umgås. Speciellt nu vid jul. Imorgon kommer han dock och hämtar henne igen på förmiddan då hon ska fira jul med honom och sina kusiner på den sidan av släkten. Även min lilla fislisa på ett år är borta och firar jul med sin pappa och farmor och farfar. Och usch vad jag saknar henne. Hon kommer hem i mellandagarna. Men det går ganska bra, det måste ju det.
58810-212


Fast jag ska passa på att rumla runt liet på juldagen nu när jag är barnledig. Det ska bli riktigt kul. Juldagen är i min stad årets största krogkväll. Många hemvändare så man kanske tillochmed känner igen folk. Vilket jag oftast inte gör om jag går ut nån annan kväll, man börjar bli gammal :) Jamen det är ju bara småfolk ute oftast...´


Imorgon blir det julfirande hos mamma, det ska bli kul. Min kusin och hans föräldrar kommer dit så det kommer att bli jättebra.


Ha nu en riktigt God Jul alla. Kram S


Felice Navidad : )

 Den här sidan uppdateras inte speciellt ofta...oh well. Idag har min lilla snuttfiabäbis åkt till sin farfar och farmor för att fira jul. Och med sin pappa då också naturligtvis. Känns lite tungt och tomt, men hon kommer hem om ca en vecka och det är bara att se tiden an. Har ju massor för mig fram tills dess så det är nog inga problemas.

Ikväll kommer vänner hit och ska dricka lite glögg. Jag och äldsta dottern ska fuska nu och klä granen idag så det är mysigt och juligt ordentligt ikväll när dom kommer.


Set med änglavingar, halsband & örhängen, guldfärgat Föresten God Jul Mig själv : ) Åh tack!! Det är underbart och i perfekt längd...naw.. you shouldnt have... ; )


Uppdatering: nähä, bidde ingen gran idag, hittade ingen julgransfot. What the fuck!! Skit :( Men det var en trevlig väll iallafall.


Back to reality..

Japp, snart är det dags att se verkligheten i vitögat igen. Ska börja jobba efter ett underbart (men extremt kort?..) år av mammaledighet. Den 12 Januari börjar jag att slita för brödfödan igen. Hade helst velat vänta nån månad till innan jag begav mig ut på jobb. För då hade den värsta vintern varit över. (jo då den kommer snart ska ni se). Men men nu är det som det är och det blir ganska skönt att få vara lite vuxen och social igen. Det är ju semester så småningom, haha..

Ett problem som jag haft dock är att jag letat med ljus och lykta efter en varm och någolunda snygg jacka jag kan ha då. (Springer en hel del ute på jobbet). Jag har iof massor med jackor...typ 25 kanske. Men ingen som kan ersätta min sköna parkas jag hade förra vintern men som blev förstörd i tvätten tyvärr. Men nu klickade jag hem den här gosiga dunjackan från  HM för nån vecka sen. Har tittat lite på den, men 698 kronor kändes lite dyrt...?!! (snål kanske, hehe). Men så blev det rea och 298 kronor var ett mycket bra pris så jag provade och är numera jättenöjd. Kommer värma mig gott i den blivande vargavintern i södra norrland, (kvart i sju på morgonen i minusgrader på väg med två ungar till dagismormor och skolan. Brr). Den ena bilden hittade jag på Sthlmstreetstyle.

58810-208          58810-207

Som att vara insvept i ett gosigt duntäcke...Den är jättemysig : )


Tradera!!

58810-206
KÖÖÖP. Jag säljer dom här skoletterna på tradera nu. Skitfin kvalite och tio cm klack. Strl 39. 200 kronor vill jag ha för dom, om du är intresserad så kan du få förtur om du skriver här innan nån lagt nått bud på dom.

RSS 2.0