Huvudvärk

Nu är jag inne på dag tre i följetongen hemsk huvudvärk. Det är därför det inte händer så mycket på den här sidan. förhoppningsvis så vänder det ikväll, känns lite så. Sen kan jag kanske lägga ner lite mer tid på det här. Men just nu så orkar jag bara inte...

Förebild???

Förebild???
När jag hoppar runt på olika bloggar så är det många som har Nicole Richie som förebild och stilikon. Men kolla på henne, Människan är ju sjuk. Att uppmuntra detta är sjukt. Nä då har jag henne mycket hellre som hon var för nått år sen. En helt normal tjej med former på dom rätta ställena. Nä hon kanske inte var en stilikon på den tiden innan hon fick sin stylist. Men ingenting kan se fint ut på en sån här kropp som hon har nu. Hellre lite dålig smak i kläder och frisk och rosenkindad än detta. Det är väldigt synd att se.

Bloggmobbning

Som jag har förstått så pågår det en hel del mobbning och smutskastning på bloggar runt om på nätet. Folk som slutar blogga för att dom får så mycket elaka komentarer angående det dom skriver och hur dom väljer att lägga upp sin blogg till raka personangrepp. Jag har ju väldigt svårt att förstå detta fenomen och undrar så smått vad som driver folk igentligen till att göra detta. Tycker jag inte om en blogg eller en person så går jag väl inte in och läser och tom slösar energi på att skriva bitska komentarer efter var och vartannat inlägg. Då frågar man sig varför gör vissa då detta? Någonslags djupt rotad avundsjuka känns ju som ett allternativ. Att få hävda sig själv genom att trycka ner andra för att själv må bättre. Att lägga in en åsikt nån gång är en sak men att systematiskt besöka en sida och trycka ner den personen med skälsord och smutskastning det är ju helt sjukt och personen som gör detta borde skaffa sig ett liv och kanske mer givande intressen .Herregud det är ju bara en dagbok på internett, nätet är stort det borde ju finnas sidor som intresserar istället för sidor som man vill enbart gå in på för att vara elak. Nä skaffa er ett liv och sopa rent framför eran egen dörr innan ni ger er på andra. Att kasta smuts på nån på internett är inte speciellt upphetsande eller imponerande, det är enbart patetiskt och otroligt barnsligt. Och det är med ett leende som jag skriver detta för jag tycker det är komiskt att det finns folk som faktiskt väljer att lägga sin tid på det. Men dom har väl inget liv stackarna..

Produktreklam

58810-18

Om du inte har nått juicy couture set så köp ett. Åh ack så skönt. Så här ser mitt ut och det var en väldigt bra investering. Gosigos.

Vilken fantasi människan har

Vilken fantasi människan har
Tittade på postkodmiljonären där det kom en fråga om "rådbråkning". En till synes vedervärdig tortyr och straffmetod som människan har kommit på. Tänk vilken fantasi vi har när det gäller att skada och förstöra. Jag slog upp det och det stod så här. :
Vid rådbråkning krossades den dömdes lemmar och rygg med en järnstång eller en smedhammare. Om bödeln var skicklig och utförde rådbråkningen på rätt sätt levde fortfarande offret och då inleddes fas två. Man flätade då in de brutna lemmarna i ekrarna på ett stort vagnshjul och hissade upp hela konstruktionen på en påle, sk. hel stegling. Det var nu som offret skulle möta döden under ett oerhört lidande. Fortfarande lever det gamla uttrycket kvar "att bryta varje ben i kroppen". I Sverige användes rådbråkning för sista gången 1733.

Kanske någonting att ta till mot pedofiler.. nej då. Men vilken tur att man inte levde på 1700-talet.

Besviken

Det var ju inget kul jag fick med posten. Min dosa till internettbanken bara. Jag som hoppats på tröjan. Jaja den kommer väl en annan gång då. Nu blir det pizza, yummie.

Sjukt pick

Kolla in den här videon, den är helt sjuk. http://video.google.com/videoplay?docid=5464505634137914176
Prayse the lord eller nått sånt...

Gallskrik

Kan du tänka dig när du sover som skönast, det är varmt och gott och du ligger inbäddad. Sen helt plötsligt så försvinner det mjuka och du vaknar upp mer eller mindre naken i ett väldigt ljust rum och är jättehungrig. Lamporna sticker dig i ögonen och det är kallt där du ligger på en kall och ganska hård brits. Skulle du skrika rakt ut? Ja det tror jag nog. Iallafall så gjorde min julia det nu när vi var på bvc idag. Oj vad ledsen hon var. Men när man tänker på det på så vis som jag skrev så är det ju fullt förståeligt. Eller hur.


Torsdag

Vilket härligt väder vi haft idag över vår lilla stad. Snön har smält en himla massa och man har kunnat gå på asfalt. Det är en väldigt skön känsla som man blir lika glad över varje vår. Varit med tjejerna mina till mammsen och ätit en god soppa. Har fått nånting skickat till mig på posten, orkar inte hämta ut vad det nu är idag dock. Men jag antar att det antingen är min sjal eller så är det en tröja som jag gjorde som en rolig grej till Julias pappa. Den ska vara en svart t-shirt ,lite tight (lite) och sen står det på bröstet "julias pappa". Lite corny kanske men jag tror att han ska bli glad. Kan kan ha och gå omkring hemma och mysa i. Lite positiv uppmuntran från mig för att han är så bra med henne. Nu är det däremot städning som står på schemat för mig. Tjing!

Dilemma

Idag kom mina stövlar som jag beställt. Och jag gillar dom verkligen, förutom den där lååånga spetsen på tån. Alltså det är inte snyggt nånstans. Fattar inte hur designen kommit till ihuvudtaget. Så nu är mitt dilemma, ska jag skicka tillbaka dom eller... gå till skomakaren och fråga om han kan korta av dom med tre cm? dom kanske inte blir helt vattentäta men vafan, sånt e livet. Vad göra??

Kärlek


kärlek

Kärlek är vad jag känner när jag ser på dessa små gobitar. Och dom finns i svart också.. Jag måste ha dom till våren och sommaren. Det är bara så!!

Döskallar akt två

Döskallar akt två
japp här är min fina(?) sjal som jag han norpa på blocket. Den var häftig tyckte jag, ser inte riktigt ut som alla andras. Dom flesta nyare som jag sett har leende döskallar, ganska gulligt iof. Mina däremot e riktiga hårdingar och det tyckte jag var lite kuligt.  I vilket fall som helst så duger den åt mig.

Ofrivillig promenad

Ja det fick jag nu på morgonen. Följer min dotter till skolan varje morgon. Det är en bit och tar i en åttaårings takt ca 30 min att gå dit. Men imorse så försov vi oss (eller jag som ska väcka henne) och vi fick då gå raka vägen till gympan istället som ligger ännu en bit bort ifrån skolan. Och idag kände jag att jag inte orka stressa och halvspringa så vi kom till gympan kvart i tio. Fanny (dottern) var nöjd dock för då skulle hon få en kortdag idag. Ja den bjuder jag på. Men det var faktiskt riktigt skönt ute 0-gradigt och ingen blåst. Och det var så väldigt fint också för det lagt sig ett gnistrande frosttäcke på alla träd. Tog faktiskt en omväg på väg hem sen, det var så skönt att få sträcka ut benen och få lite frisk luft. Bebisen min tjurade i vagnen hela vägen till skolan, men på hemvägen så sov hon gott iallafall. Och nu så sitter jag här med en kopp kaffe och bara har det gott. Får väl se vad dagen ska innehålla sen. Eventuellt så ska jag ner på stan och fixa ett visa kort. Får väl se om jag orkar samla kraft till det.

Dödskallar

Dödskallar

Nu när döskallen står högst på alla fashionistas önskelista eller är deras älsklingassocear (extremt svårstavat, ahh jag blir tokig..) . Ja jag har också fallit för trenden och införskaffat mig en sjal med nämda märke på. Ja iallafall, varför inte gå steget längre och utrusta din lilla ängel med napp och napphållare i samma stil. Det är esska som tillverkat dom, men dom säljs endast hos vissa återförsäljare. Funderar själv på att köpa en till min dotter bara för att den är så cool, det är bara det att hon inte är så förtjust i napp... trixigt värre. Men den kan ju hänga på hennes jacka i vår som en kul grej bara om hon envisas med att inte vilja ha den i munnen.


Nischa sig/ Våryra

Jag försöker komma på vad den här bloggen ska handla om igentligen. Känns som att man ska ha ett genomgående tema, man vad. Det är ju så mycket som man kan skriva om. Hm, jag får ta mig en funderare.
Igår och idag har det varit strålande sol och plusgrader. Vårkänslorna har sprudlat i kroppen. Åh vad man njuter. Och med våren så kommer som vanligt lusten efter att vårstäda och inreda. Vill ha in ljus och luft i varje hörn. I vardagsrummet så har jag en helvit bas, så då kan jag dekorera med färger när det gäller allt annat. Filtar kuddar ljus osv. Nu är jag lite sugen på rosa hör och häpna. Men jag tror det skulle vara fint och vårigt på nått vis med rosa detaljer där inne. Fick nått rus idag och köpte nya växter till köksfönstret. och då hittade jag fina krukor i zink som var på rea. Glad i hågen gick jag hem med mina inköp. Va fint det skulle bli, och det blev det väl också om det inte varit så att jag totalt missat i köpyran att jag har all metall nästan (utom diskbänken odyl) i  mitt kök är inrett i mässing. Så det blev inte alls så fint faktiskt. Det skar sig rejält. Lampa ,gardinstång ,ljuslyktor, gammal våg, hängampel ja allt e i mässing. Ja utom mina ytterkrukor för dom är i zink. Nä så kan jag inte ha det, måste köpa nya. Inte nödvändigtvis i mässing kanske men vita går bra. Så kan det gå när inte haspen är på..

Mammas älsklingar

Mammas älsklingar

Ja här är dom båda två, mina små skitungar. Åtta år och två månader. Och nej, dom har som synes inte samma fader..

Min lilla kanin

Min lilla kanin

Var bara tvungen att visa min lilla kanindotter som är så söt. Hon är nu två månader och allas våran ögonsten. Lilla älsklingen min..

These boots are made for walking..

These boots are made for walking..
Jag har beställt dessa stövlar. Igentligen så tycker jag inte om "spetstå", men det är en lögn att hitta några utan. Ja iallafall det som jag är ute efter, dvs over knee, svarta, och det viktigaste utav allt ingen klack. Jag är så pass lång så jag vill absolut inte bli längre med hjälp av klack. Men visst skulle jag ha det annars, tycker att höga stillettklackar till ett par jeans är ofantligt snyggt. Men som sagt det är inte för mig.Jag ser med spänning fram emot tills dessa dimper ner på posten. Hoppas jag blir nöjd.

Eftersnack

Nä jag vet inte jag om Carola var så himla bra. eller hon är ju onekligen en bra artist, men låten var platt och riktigt tråkig. Tänkte på Barbados av nån anledning när jag hörde den. Magnus Carlsson aktig på nått vis. Roger Pontare var sig lik och hade en ganska okej låt.  Men jag tyckte Laila Adell (heter hon så) var den bästa. Jag förstod ju att hon inte hade en chans på topp fem dock, men låten var riktigt bra. Men det blir väl Carola som tar hem det här till slut antar jag. Inte för att hennes låt är så himla bra utan för att hon är Carola.

Förlåt förlå mitt namn är plåt...

58810-7

Att det skulle finnas sånna kattälskare ute i bloggvärlden hade man ju aldrig kunnat tro. Sällan har jag fått såna reaktioner på ett inlägg förr. Känner mig som jag vore en dansk karikatyrritare i mellanöstern. Herregud människor, tror ni verkligen att på allt ni läser. Jag får be så hemskt mycket om ursäkt om ni tror att jag inte klarar av att ta hand om min katt. För det första så tycker hon om att vara ute på balkongen.  Även när hon inte löper så står hon där och krafsar och vill ut flera ggr om dagen. Hon har sin plats där ute där hon ligger och spanar på fåglar och förbipaserande. Jag förstår ju nu att ironon i inlägget inte gick igenom, Men jag lovar er att jag är en kattälskare av rang och att "mysan" har det så bra så och jag skulle aldrig vara dum mot min lilla gosmaja. Och visst ska jag sterilisera henne, det kom bara lite plötsligt att hon löpte nu eftersom hon bara är ca nio månader än. Men jag har bara haft hankatt förut så jag visste inte att katthonor blev könsmogna så här tidigt. Men som sagt katten mår prima och behöver inte vara på balkongen mer än hon själv väljer. I promise!!

Carola

Carola
Så här såg Carola ut på gårdagens kostymrep. Som ljuset faller på henne så ser det onekligen ut som hon kommer att få hjälp av nån "uppifrån". Jag har inte hört låten men alla som gjort det säger att hon krossar allt motstånd. En journalist sa att detta är inte längre nån tävling, det är fullständig utklassning. Dom andra artisterna faller i fullständig glömska och försvinner i nån dimma. Ja man har ju onekligen fått höga förväntningar inför kvällens delfinal, ska bli väldigt spännande.

Tv fredag

Jaha, så vann måns lets dance då. jaja han är ju onekligen duktig och charmig killen. Men mitt hjärta brann för anna, tyckte hon förtjänade att få vinna det här. En annan intressant sak var ju att äntligen så hade Agneta hittat rätt med kläderna. Det tog bara tio program. Men idag var hon klassisgt snygg i kostym och markerad midja. Nu är det snart dags för fredagens dos av big brother. Ja jag vet, inte så intelligent program kanske men jag sträcker på ryggen och säger med handen på hjärtat att jag är hooked på det. Vet inte vad det är igentligen som får mig att bänka mig kväll efter kväll, men jag gör det iallafall. 

Rättelse

Konstigt det blev i förra inlägget. "Min dotters åttaårings katt". Naturligtvis ska det vara min åttaåriga dotters katt. Lät som katten var åtta år och det är hon inte, hon är inte ens ett år. Bara nio månader. Ja så var det med det.

I will kill the cat

Min katt mysan (igentligen min dotters åttaårings katt) är dräktig och går omkring och skriker dagarna i ända. Jag är så trött på hennes mjaaoouu nu så jag vet inte vad jag ska göra med henne. Slänger ut henne på balkongen när hon drygar för mycket, men hon skulle igentligen behöva en stor okastrerad hankatt som kom och tog hand om hennes "behov". Så på det sättet så e det ju lite synd om henne, hon vill ju ha lite "kärlek" men inget får.  Jaja, det går väl över, men jag hoppas det blir snart!

Citat

Lev varje dag som om det vore din sista, så kommer nån av dagarna få rätt. Woddy Allen
det får en att tänka..

Godkända

58810-5

Nu har jag hämtat dom och provat. Absolut godkända, och för endast 299 kr så känns det som ett kap. Ofta lite jobbigt att beställa saker för man vet inte hur dom ska se ut i verkligheten, men den här gången så gick det ju bra. Hade också beställt ett brunt träpärls halsband och det var också fint. Men nu ska jag gå och äta lasange. tjipp 

Lite förväntansfull

                                                                58810-3

Idag har mina jeans kommit som jag har beställt. Jag e lite nervös och hoppas att dom ska passa. Har inte hämtat ut dom än. Lillan sover så jag får väl gå när hon vaknat. Men passar dom inte så kan man ju alltid skicka tillbaka dom. Hoppas nu bara att dom ser ut som på bilden. Förmodligen så e dom lite korta i benen men den visan kan jag vid det här laget. Jag har mina trix för att förlänga dom. Vet att jeansmodet nu går mot höga midjor men jag tycker inte det e speciellt snyggt. Vill ha låga jeans än, men man vet ju inte hittar man ett par snygga med lite högre midja så kanske man blir konverterad, men än så har jag inte sett några som skulle passa mig.




My true religion..

58810-2Mitt hjärta brinner för ett par jeans. Vill så gärna ha dom, ett par true religion joey destroyd. Men min plånbok säger nått annat. I experternas ögon så e dom säkert redan ute, men tänk det bryr jag mig inte om. En dag blir dom mina..


Dagens..

Märker när jag läser andras bloggar att "dagens outfit" e populärt att berätta om. Så vad har då jag på mig, Jo jeans (sisters point) och ett vitt tank linne. Över det en grå kofta och ett svart skärp i midjan. För att avsluta det hela så accesoerar jag det hela med en vit bebi spya på höger axel. fint va!

Nattsudderi..

Mitt i natten och här sitter jag. Man e ju knäpp som inte passar på att sova när lillan gör det men det är ganska skönt att få ha lite tid alideles för sig själv. har faktiskt varit lite nyttig och suttit och sytt en massa saker som har legat på hög en längre tid. Byxor som skulle läggas ner och tröjor som skulle ändras på. Jag e lång (1,78) så jag måste alltid nästan lägga ner byxor och ändra på kläder i allmänt. Men jag provar ofta att göra om saker som jag tröttnat på innan jag gör mig av med dom utifall man kan få till dom så dom blir lite roligare. Byta knappar -sy in -sy om -lägga ner -färga, ja möjligheterna e oändliga. Ofta så bliir det ju kanske inte så bra men ibland får jag faktiskt till det. Nu ska jag passa på att sova lite tänkte jag. Föresten så var dagens deltävling i melodifestivaen en riktig flopp i mina ögon ( eller öron). Inte en enda duglig låt. Fast Lenas klänning var ganska snygg...

otrevligt väder

Vill bara säga att det e hemskt tråkigt väder ikväll. Har dragit mig för att gå ut hela dagen men tog ändå en snabb vända till affären för att köpa lite mums till melodifestivalen ikväll. Men usch vad det var kallt och yrde snö överallt. Min dotter låg i vagnen och tittade med stora ögon upp ur sin varma åkpåse på sin mamma som halkande och småjoggandes trotsade vädergudarna för en sockerfix. Men nu e vi iallafall hemma igen så nu ska jag inte gå ut förns efter påsk tror jag!

Dagen idag..

Dagen idag e den första dagen på resten av ditt (eller mitt ) liv. Om man tänker så borde man ju få inspiration till att få lite saker gjorda. Har en uppsjö med saker som jag skulle behöva ta itu med, men det händer ingenting. Ingenting trivialt igentligen, men som att städa mitt bombnedslag till lägenhet eller ta itu med tvätten som ligger som ett dåligt samvete och vänta på att bli vikt och stryken. Skulle också behöva sätta mig ner och ta itu med min hög med saker som ska sys om. Men det blir mest ingenting utav allt verkar det som. Vet inte vad jag ska skylla på idag. Min sjuveckors bebis kanske, hon tar ju onekligen mycket av min tid. Eller på min åttaåring som vill spela kort eller måla med mamma. Fast det kan jag inte skylla på idag för hon e hos sin pappa. Nä det e nog latmasken i mig som styr tror jag. Sitter hellre med en kopp kaffe framför datorn när lillan sover och läser bloggar eller spanar på tradera.se efter nästa roliga fynd. Städa kan jag göra nästa dag på mitt liv, imorgon alltså... eller dagen efter det kanske.

första inlägget... hm

Jaha, ska man blogga lite kanske? Är igentligen alldeles för trött för det här. Ska nog sova och snuffa lite på min bebis istället. Imorgon ska jag skriva nått intressantare, eller idag är det väl kanske.. Natti natt.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0