På tv..

Sett att många klagar på torsdagar att det är inget på tv. Så är det inte för mig, jag har två program i veckan som jag inte vill missa och det ena är på torsdagar klockan 20,30 på ettan. Det är Söderlund och Bie, Tokbra tv! Jag älskar Ann Söderlund som verkligen tar bort präktighetsstämpeln på föräldraskap. Äntligen! Fast jag antar att man måste vara förälder för att uppskatta programmet. Och det andra programmet som jag ser varje vecka är samma tid som när alla ni tittar på Uggly Betty. Japp, Äntligen Hemma(!) det är straff på att missa det vet ni :)

Vackert under till jul....

58810-205 Elite ladies är en sida som har dom i särklass finaste underkläderna som jag sett i Sverige. Det finns även lite mer "naughty" för den som vill. Men tänk att överraska pojkvännen i detta sexiga och söta nattlinne på juldagsmorgonen.. Dom har även utklädningskläder åt det mer sexiga hållet, perfekt för halloween eller costumepartyt. Nu till Jul så har dom en hel avdelning med julinspirerade underkläder nattkläder och strumpor. Dom har föresten jättemkt söta overknee strumpor att välja på. Finns även "märkesparfymer" att beställa, och en massa smycken och assocearer.  Rekomenderar verkligen en titt om ni inte vill ha kedjornas ofta ganska tråkiga underkläder. Finns hur mkt fint som helst :)

58810-203 Söt julklänning att ha vid ett möte under misteln..

58810-202 Ett utav Elites Ladies fantastiskt vackra underklädesset. Nått att önska sig under granen kanske.

Bilder lånade av Elite Ladies!

I mina gyllene skor

58810-201
     
Att man numera kan handla från Have2have på faktura och slipper postförskottet är faktiskt inte alls bra för mig och min dåliga självbevarelsedrift. Inte handla inte handla...

Blå blå vindar och vatten..

58810-197
Ni har väl inte missat att mörkblå handväskor is the shit for spring? Denna säljes just nu på tradera med utropspriset femtio kronor. Skynda fynda!!
Den ser väldigt liten ut på bilden men det är den inte : )

Nån som vill köpa?


Jag har köpt den här gosiga angoratröjan från Viktor&Rolf. Fast nu är jag osäker. Tänker nog skicka tillbaka den, tror inte jag kommer använda den så mkt . Men jag tänkte höra först med er om det var nån som var i intresserad av den. Den är bara provad en gång och är i strl M. Priset var 498 kr. Så 500 kronor jämt också bjussar jag på frakten. Fast jag håller den bara över helgen. På måndag åker den hem till HM igen annars.

Uppdatering: Förlåt jag ångrade mig. Såg snygga Sicilia i sin och kände bara att jag måste nog ha den själv. Sorry:)  Och så blev jag lite kär i att det på det lilla silverhjärtat står My heart beats for you ingraverat i skrivstil.  Såna detaljer går ju inte att motstå..

I am back!!

58810-195

Tjohooo!! Hej på er alla brudar där ute i cyberspace : ) Im back!!
Eller jag tar det iallafall i liten skala till att börja med. När tid och energi finns så att säga.
I mitt första inlägg här på länge så tänkte jag göra lite privatreklam för mina auktioner på tradera.
Har bla ett par varmfodrade skinnstövlar ute för 150 pix. Skulle haft dom själv om dom inte var för små, buhuuu.
Sen lite barnskor också, helt oanvända. Kommer mera snart då jag har en blå väska i skinnimitation som ligger och väntar på att fotas. Blåa skinnväskor är ju the shit i vinter och i vår. hihi.

Här är länken. Kolla kolla!!

Kram och på återseende : )


RSS 2.0