Bidde inge vabbning..

Ja vård av barn alltså. Julia hade lite feber igår kväll men var annars pigg. Så hon spenderade dagen idag med mormor, så mamma och pappa kunde jobba =)
Ikväll ska jag städa undan här hemma och ta itu med packningen så det är klart imorgon. Fanny ska ju vara här hos mormor i stan medans vi är borta, men lillan ska ju vara i Strängnäs hos farmor och farfar. Och eftersom vi åker dit imorgon kväll för att sova där, då det är kortare att köra vid tre på natten sen . (Vi flyger från skavsta.) Så kommer svärföräldrarna hit imorgon och sover här en natt med lillan för att sen åka till strängnäs med henne dagen efter när hon har "sovtid" vid ca tolv.
Va struligt det där lät då...men det är ganska enkelt uträknat om man förstår..haha.

Byebye

Till mig!!

Bilden är inte bra och gör den verkligen inte rättvisa. Men den här klockan fick jag bara sådär i ett fint paket en dag förra veckan av älsklingen när han kom hem från jobbet. Bara en sån sak!!  =)

image308

Need i say that i love it... =)

Grrr..

jag måste snart sammanfatta alla min leopard saker och även dom som står på min önskelista. Det inlägget skulle kunna bli långt...

image307
Jamen kolla på det då.... gaahh. Jag försmäktar.

Mmm im lovin it

Åh typiskt..

Internet är en farlig företeelse minsann. Just som jag tyckte att det inte var nått jag ville ha just nu (ja nästan då). Ja då drar Accessora till med gratis frakt , 20 % rabatt på utvalda varor och 30 dagars faktura.... Behöver jag säga att jag var tvungen att bara titta lite....

image303 Stay spray har jag varit nyfiken på väldigt länge. En uppfriskande spray att friska upp ansiktet med under dagen. Den binder även makeupen så den sitter längre. Låter ju kanon!!

image305 Nu är ju jag av stjärntecknet lejon. Och efter att ha tittat på alla armband med giraffer och ormar hit och dit utan att fastna så kändes det så självklart att jag ska ha ett guldfärgat lejonarmband. Mums!



image306

Söndag.

Idag är jag inte på humör. Inte på dåligt humör igentligen, utan bara blank liksom. Skulle lägga lillan att sova middag vid halv ett, klockan halv tre så var hon forfarande vaken och jag gav upp. Så nu får hon inte sova alls idag. Konstigt det där, hon borde ju vara trött med tanke på att hon fortfarande har feber. Men men vi får väl se hur hon klarar eftermiddagen. Som det ser ut nu så får jag vara hemma imorgon med vård av barn. Inte kul alls, det har jag inte råd med igentligen. Men dom blir inte så glada på dagis om hon kommer med feber. Sen skulle jag ju inte göra så mot henne heller naturligtvis.
Nu ska jag göra tortellinigratäng. Väldigt enkelt som jag vill ha det på en söndag =) Och väldigt gott också.

Dagens tips är att använda sig utav Milda Minimat istället för matlagningsgrädde eller liknande i maten. Den är så jäkla bra till det mesta. Igår gjorde jag korvstroganoff på den och i fredags så gjorde jag potatisgratäng med den. Det blir otroligt krämigt och gott. Mycket bättre än nått annat jag provat. Finns i 2,5 dl och i 5 dl. Köp den på 5 dl och kör i hela i gratängen och dyl. Mums mums.
Den är ett litet mirakel =)
image302

Wow!!

Så fick jag då mina grejer som jag vann på tradera. Och wow va snyggt det va. Det här är så snyggt så jag måste ha solglasögon på mig för att inte bländas...haha.
Kjolen sitter som den är klippt och skuren efter mina mått. Den ser klockad ut på bilden men den är riktigt tight och snygg. Jackan har alla rätta detaljer, och dragkedjorna i en annan färg var bara snyggt. Skinnet i både jackan och kjolen är riktigt mjukt och skönt.
Jag har nog gjort årets bästa fynd... Sa jag att jag betalade 99 kronor. För BÅDA.

Im so lucky lucky...lala

Jag måste säga att jag har nog den snyggaste skinnkjolen som jag sett just nu och även jackan.
Dom har alla detaljer som är highfashion just nu. Igentligen mindre viktigt kanske, men dom har ju dom iallafall =)
Kjolen är:
Svart skinn
hög midja
tight
patchwork
Och svart krokopräglat lack i midjan
vintagepräglad (dvs straight from the 80,s)

Jackan är:
Skinnjacka
tight och kort
bikermodell
Även denna från åttiotalet.
patchwork

Åh skryt skryt..men jag är så nöjd bara..haha

Kanske jag orkar knäppa nån ny bild på det sen .

kraaamizar

Ca tre dagar kvar...

tills vi åker till Spanien. Och naturligtvis så har vi insjuknat...suck. Lillan fick feber igår och har haft det hela natten och idag. Älsklingen har fått det idag. Och jag känner av min hals. Inget speciellt med min hals igentligen, om det inte vore för att vi ska flyga utomlands om några dagar. Taskig tajming liksom. Men förhoppningsvis så blir det inte mer än så här för nån av oss. Får bara hålla tummar och tår. Alltså jag är inte sjuk. Men eftersom man känner av halsen så är jag ju rädd att det utvecklas till nått betydligt större. Hoppas nu bara att febrarna försvinner och att vi sitter friska på planet på onsdag.

Friday...

Nu har jag långhelg. Ledig fredag lördag och söndag =) Ska städas och packas så att det mesta är klart tills vi åker neråt på tisdag. Planet går från Skavsta på Onsdag morgon....Mkt tidigt.
Idag kommer fannygumman hem. Längtar!! Blir ju inte så många dagar som vi ses den här veckan då vi åker snart. Hon ska vara hos mormor tisdag till fredag då hennes pappa hämtar henne. Men jag ska köpa nått riktigt fint åt henne i spanien har jag lovat.
Nu sover lillan sin middagslur så jag passar på att sitta här och skriva lite. Sen kommer fanny som sagt och vid tre är det tvättstuga...Mindre kul..hehe.

ciao

Och det där jag vann på tradera har inte kommit än fast hon skickade det den 20. Fan jag tror det är borta. Jävla skit!!

Ok, here we go =) Snygg stövel till H.

image301
Stövel med reglerbar snörning i bak. Halv dragkedja på insidan. Kostar 329 kronor (billigt!!). Finns i svart och brun. Hos La redoute.
(Så snygg till nedstoppade jeans och kanske ett par benvärmare som sticker upp, eller varför inte till kjol eller shorts)

Klockren i min värld =)

(tänk på att man ofta får gå upp en strl när man handlar från La redoute)

Very me =)

image300
I like this. Det var ju bara det med behån... hm..

Im an addict!!

image299
Strawberry cheesecake från Häagen Dazs. Vet inte hur många såna jag slängt i mig den här sommaren....Men gud va god den är. A little slice of heaven....

Pastasallad

image298

Hemkommen efter dagens arbete. Nu ska här lagas pastasallad till middag. Jag är då alltid ute efter genvägar när det gäller middagsmaten i veckorna. Fort ska det gå och så måste det helst vara lite nyttigt. Så pastasalld var ju klockrent. Lillan sitter och tittar på Shreck, den gillar hon trots sin ringa ålder av ett och etthalvt. Gofisen min =) Ikväll är det tydligen fotbollsmatch på tvn så då får jag lite kvalitets tid med internett i lugn och ro...hehe. Sen kanske man kan klämma in lite kvalitetstid på kärleksfronten efteråt med älklingen ; )

Dagens tanke går till Annikki som begraver sin pappa imorgon. Skickar massor av styrkekramar . Puss puss

(Och Heidi...Va go dom var biskvierna...lovely!! )

Första dagen...

på jobbet efter semestern. Åh så kul att träffa mina goa underbara girls igen. Gänget på jobbet liksom. Jag, pysmysiga snyggingen Heidi, goa Linda och världens sötaste Marlene. Men det är med sorg i mitt hjärta som vi nu vinkar adjö till Marlene då hon flyttar till pojkvän och nytt jobb i sthlm. Hon lämnar verkligen ett tomrum efter sig och jag kommer verkligen sakna den tjejen. Men jag är så glad för hennes skull också. Tryckte verkligen på idag om att hon skulle ta den här chansen. Det är ju det bästa för henne, men inte för oss.. : (  Men vi kommer att hålla kontakten. Får dra ihop en riktig tjejfest om några månader så får vi träffas och uppdatera =)
Tur jag har Heidi och Linda kvar. Like my girls you know.

Nu ikväll har vi varit på resturang Monroes och ätit. (me and my man +lillan) Vi tänkte sitta ute men det blåste så vi satte oss inne och käka gott istället. Mysigt 50-tals inspirerat ställe med Elvis och Marilyn överallt.
Jag åt tacobuffe`och älsklingen kebab. Lillan tuggade tacochips och grönsaker. Mysigt värre en tisdag i solen =)

I will remember..

"I will remember" med Toto... Kärlek och nostalgi



Nu måste jag sova. Första dagen efter semestern på jobbet imorgon. Men jag har smörjt in mig med brun utan sol och sitter här och torkar. Fast nu får det vara nog på torkeriet. Time to sleep.

Ska bara lyssna klart på den här låten först =)

Också en gång till för den är sååååå jävla skit bra. Trummorna gör mig hög och full på nå vis. Lite pilsk också tror jag hehe ; ) !!

Slurp...

image297
Oh i would!! And probably will. Älskade mina förra skinnbrallor som nu tyvärr ligger i sin grav. men Cheap Monday levererar som vanligt. Likey likey!!

Åh älskling...

image296image296image296

Det här är våran låt my love..

.


Finns verkligen ingen som kan konkurrera med den. Jag dras direkt tillbaka till en tid när jag låg på ett hallgolv i en stort sett tom lägenhet och pratade i timmar nätterna igenom med dig. Jag mins din röst, hur sexig den var och hur du fick mig att smälta och tända...
Mmm... nu ska jag sova men först ska jag gå in och snuffa på dig lite.. love u baby



(och du undrade ju var jag gör på nätterna när du sover. You tube är väl svaret verkar det)

Whitney...

Kolla vilka fina bilder jag hittade på the one and only Whitney Houston. Dom är från förra hösten, men jag var tvungen att spara dom.
Kolla vad vacker hon är igen. Hon har varit så sjukligt smal och sett vansinnigt sliten ut dom senaste åren och man har bara hört dåliga rykten om droger och liknande. Men på dom här bilderna är hon verkligen tillbaka till sin forna skönhet. Känns jättebra att se henne så välmående igen. Hoppas det är äkta och håller i sig. Hoppas hon går in i studion igen så småningom. Hon har ju trots allt en av världens största och absolut bästa röster.
Jag håller tummarna på henne och att hon orkar hålla sig den här gången från återfall, hon ser ju onekligen fantastisk fräch ut!! Jag blir bara så glad när jag ser henne så här =)
image292 image293 image295

(The level Beyonce NEVER will be able to reach)



Den var inte så dum den du!!

Rhiannas "Umbrella" framförs här av Mandy Moore.

99 kronor!!

Ja plus frakt då. Nu kanske ni inte tycker att det ser mycket ut för världen, men man måste titta genom mina ögon. And i love it. Kjolen ska sys om till en tight variant. Och dragkedjorna på jackan ska ev bli svarta. Men en skinnjacka och kjol för 99 kronor är i mina ögon ett fynd. Jackan är i bikermodell också vilket är bra då mina andra skinnjackor inte är det.


Bye bye =)

Diggiloo Diggilej

image289
Den här stöveln är Skitsnygg ju... Men jag ska inte köpa den! Så var det med den saken, bara så jag vet det!!

jag sitter och ...

väntar ut en auktion på Tradera. Jag är en smygare kan vi kalla det. Väntar ut i det sista innan jag lägger mitt bud. Annars så trissar man ju upp priset, och det vill man ju inte!! Nä man smyger runt och väntar på rätt tillfälle innan man slår till. Förut så var jag helt inne på Tradera. Men inte nu nå mer. Det är överpriser på det mesta. Herregud, det är ju hur lätt som helst att hitta liknande på secondhand för en femma. Såg en tjej på en blogg som budat hem ett litet lackskärp för typ en hundring. What!! Det dräller av lackskärp och kuvertväskor, pumps och så vidare på vilken liten secondhand affär som helst här. Alltså det finns huuuur mycket som helst. Fast det jag vill ha nu på tradera är en skinnkjol som jag kärat ner mig i. Den ligger på 99 kronor än och det tycker jag den är värd. Men vi får väl se hur det går, kanske jag missar den på mållinjen. Det kanske är nån annan som "smyger " runt precis som jag =)

Lördag.

Idag har varit en lugn och fin dag. Inget speciellt att berätta dock. Var iväg ut mot Årsunda och åkte till hembygdsgården där. Det är jättemysigt med lador och röda små stugor. Vi bara satte oss där en stund i solen så fick lillan springa fritt på gräset. Ett billigt och mysigt nöje en lördagseftermiddag.
Nu ska jag och älsklingen lägga oss i soffan och titta på "Bourne Ultimatum". Det ska bli spännande. Jag minns att när jag såg första filmen i serien "Bourne identity" så blev jag frälst. Så himla bra film.
Nä nu ska jag gosa så jag säger jag hej då och godnatt =)

image286 image287 image288
uppdatering: Oh va bra den var. Se den här triologin om ni inte gjort det. Men kom ihåg, dom är inte fristående. Man måste se dom från början =)

Fredag idag.

Sista betalda semesterdagen. Fyra veckor har gått och på Tisdag börjar jag jobba igen. Känner ingen sorg alls för det dock. Känner mig utvilad mentalt och lite som ett blankt blad. Redo att möta alla goa och mysiga jobbarkompisar igen. Vi har så kul på jobbet (oftast). Och jag tycker så mycket om mina girls, (and three boys). Semestern har varit grymt skön. Speciellt när jag tittar tillbaka på den. Har väl igentligen inte gjort så mycket, men det har nog varit det som har varit det bästa också.
Sen jobbar jag ju bara en vecka nu lite drygt sen är det ju Barcelona som gäller. Kul kul =)

Hösten har alltid varit min favoritårstid. Färgerna och framför allt luften. Den blir klar hög och "krispig", if you know what i mean.. Jag bara äääälskar det.

Kolla hur underbart det är på dom här bilderna.
image283

image284

image285

Det här är ingen modeblogg som synes..

Men när jag hittade den här bilden från Cheap mondays visning från modeveckan i sthlm som pågår nu, ja då måste jag visa den.
Dom här jeansen/byxorna SKA jag ha i vår. Jag är kär!!

image282
Jag är minsann en liten leopardtjej verkar det som. Fast jag är ju lejon så det går väl ihop kanske..hehe

I may not be a lady, but im all woman...

Din poäng: 242
Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!


Totalt har 100167 personer tagit testet. Den genomsnittliga kvinnlighetspoängen bland alla dessa är: 188.263889305


Ta reda på vad det handlar om här!!

http://www.environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php

länken funkade inte, så ni får kopiera adressen istället =)

Oh Lord have mercy...

image281
Oh my... Nej jag vet att den är en "inspiration" av orginalet. Men jag har aldrig tyckt Chloe Paddington varit något speciell. Förrän nu.... Kolla färgen. Skjut mig nu snälla, jag försmäktar!!

In Love With You...

image279

Sol ute, sol inne, sol i sinnet..

image278
Ja eller nått sånt. Idag har jag mycket på schemat....eller inte. Tvättid är väl det enda. Måste åka och köpa tvättmedel dock för det är slut. Fanny är på Furuvik med sin pappa och hans urgulliga flickvän Linda. Det har verkligen varit en välsingnelse att han träffade henne. Hon är så himla gullig och snäll. Hon är helt underbar med Fanny och man känner verkligen att hon bryr sig och tycker om henne. Sånt är skitviktigt.

Nu är frågan om jag bara ska åka till närmaste affär eller om jag ska ta en omväg och cykla ner mot Willys på stan och handla... Lillan ska ju sova snart hon också. Hm, beslut beslut...

(Är inte lillan trendig i sin "oversize" t-shirt och gummistövlar. Det är ju inne nu med sånt...)

Två prima skor till mig.

image277
Det är bara så att en sån här sko (och en till likadan fast för den andra foten) ska jag ha!!
Jag ska gå fram och tillbaka i dom så alla kan se att jag har två fina skor på mig. Och till det ska jag ha mina snortajta cheap monday, som ska vara uppvikta så man ser den fiiiina vristremmen.

Och älsklingen, du får allt sträcka på dig för det är två cm klack på dom här.. Puss

Ladies you know the drill...

Varför får man så ont och blir så trött när man har m.e.n.s?? Vilket gävla gissel. Ja jag vet att det är hormoner blablabla. Men ändå liksom.. It sucks bigtime!
Och inte blir det något bättre med åren heller, snarare värre. Iallafall för mig.

Jaja det var dagens gnäll.
Nu kaffe, för jag har nyss klivit upp.

Ciao

Btw...

image276
Oh vilken snygging.. Den vill jag ha!!

Jag tänker inte länka så det är nån som köper den före mig så den blir slut ; )

Cityfesten och kräftor.

image271
Vi var in en sväng till cityfesten i gävle idag. Hade det väldans trevligt. Åt thaiscampi som alltid finns där, den är så himla god. Lillan åkte karusell som ni ser. Runt runt i en bil. Pappa fick åka med så hon inte skulle få för sig att hoppa av i farten =)
Jag hittade en sjal i min nya favoritfärg orange. Fast inte på själva festen utan i en secondhand butik uppe på söder som heter Nött och nytt. Där kunde jag ha spenderat en massa pengar. Men jag köpte bara en stor sjal och en liten som man kan ha i håret. Sen fyndade jag en "gucci" väska i modell större på samma ställe som jag köpte min andra väska i onsdags. Han som sålde den till mig kände igen mig och sa: Hej, kolla snygg väska!! Du är den enda som har köpt en sån här för jag hade bara en med mig. Han sa att han alltid bara tar med en sån ut för han vill hålla dom lite exclusiva... Han lät faktiskt ärlig, men det vet man ju inget om=) Det var då tomt på kroken som den hängt på iallafall. "Gucci" väskan fick jag för 120 kronor då den hade spruckit lite i fodret, men det har jag lagat nu. Den kostade igentligen 245kronor. Ett fynd enligt mig! Perfekt att ha som handbagage när vi åker till Barcelona.


Först my Gucci wannabe och den lilla sjalen. Sen min underbara mocka fransväska med den större sjalen =)
Och bara för att visa hur galen jag är i orange så får ni se min handled just nu.

Alldeles orange är jag. Hehe... fast jag tror det räcker nu. Kommer väl inte att ha allt samtidigt direkt. Jo armbanden då, because i like it!!

Baby, visst var jag duktig och fotade och fick in korten helt själv. Fast jag förstår inte hur modebloggarna orkar det här varje dag... Det är ju lite drygt att hålla på med.

Ja just det, kräftor åt vi ikväll också. Yummie! Sen kollade vi på en film i min absoluta favoritgenre...Skräck!!
Filmen heter House of 1000 corpses. Jäkla bra fakiskt den får en !! Inte otäck igentligen,(fast jag är rätt härdad i den här genren) men jävligt bra producerad och snygg. Bra handling och oväntade twists. Entertainment indeed!!

Ja godnatt på er då.

Nämen...!

Hej på dig lilla vän =)
image269
Nu skulle jag behöva åka ner på stadens torg och införskaffa lite mer brun utan sol. Annars så blir jag sådär albinoaktig igen. Me not like that.!
Ciao

Fredag

image268

När det är så hår grått och regnigt som det är idag så är det uppmuntrande att titta på bilder från Lespania. Jag kommer snart palmerna =)

Det här är den sorgligaste låten jag har hört i hela mitt liv... Man måste ha en inloggning på You tube för höra den.
Superchick- Courage (det här är bara en av alla hemgjorda videos som finns på you tube med den här låten. Jag hittade inte nån orginalvideo. Men lyssna på texten)

(Hemsida)

Ljuva 70-tal.

image267
Kolla bilden..kläderna. Mums. Ser ut som direkt ur 70-talet. Men det är det inte för det är Halens!! Kunde man inte tro =)

We´r in Las Vegas tonight..

image266
I kvällens avsnitt av Las Vegas så var det juletider. Det var nog ett utav dom bästa avsnitten som jag sett. Åh jag kan inte få nog av den här serien. Och nu så läste jag att Tom Sellec ska komma in och ta över chefsrollen efter James Caan i säsong fem... Hm jag gillar inte sånt. Vi får väl se hur det blir.

Det var det de`

Födelsedagen avklarad. vilken härlig dag det har varit! Först mamma och jag och lillan till gävle. Hade det mysigt som sjutton. God mat och trevligt sällskap. Var in i city och gick igenom festen, gosh vad folk... svårt att ta sig fram med vagn ibland. Lillan fick sig en nalle i ett "alla vinner" stånd. Hon ropade "nalle" så fort vi gick förbi ett sånt så när hon väl fick en så kramade hon den hårt : ) Mina ögon sökte efter en speciell väska som jag inte trodde jag skulle finna. Fult fult fult är det som är den gemensamma nämnaren i alla väskstånd. Men så plötsligt hände det. I ett av dom sista där dom hade lite annat urval än alla andra så såg jag nått längst bak som stack fram. Japp där var den, min blivande följeslagare. 100 kronor, fast mamma köpte den till mig : ) Sen promenerade vi tillbaka till bilen och åkte hem. Väl hemma så kom min älskade Jenny på besök. Hon hade ett paket från sig och min Fanny. Presentkort på nagelförlängning, Perfekt!! Sen kom min andra godbit Veronica och hade med sig ett paket. Det var en t-shirt som det var en text tryckt på. Det stod (i korthet) att jag fick ett bidrag på 800 till min tatuering. Det var från henne med familj. En annan kompis och veronicas föräldrar. Vad kan jag säga mina tjejer vet vad jag gillar!! Av mina goa svärisar så fick jag X tusen kronor.. cash for our trip. Va go dom är!! Sen fick jag en jättesöt lyckta av min älskling att ha ute på balkongen( eller i sommarstugan...hoppas fortfarande ). Plus att jag ju faktiskt fick Barcelona resan av honom också = ) Av min mor så fick jag en damsugare, den är fantastisk. En Electrolux ultrasilencer. Det är en jäkla skillnad på damsugare och damsugare kan jag lova. Sen var jag och älsklingen och lillan iväg på kvarterskrogen och åt middag. Tog en öl också. Min första på hela semestern..hehe. Sen hem igen och min käre bror kom med ett kuvert med x tusen från honom , pappa, och min syster med familjer. Barcelonapengar kallas det : )
Ja jävlar vad jag är glad idag. Värsta toppendagen.
Och imorgon ska jag och Jenny ha lite kvalitetstid tillsammans och strosa runt på cityfesten på kvällen. Utan barn och makar. det var inte igår...= )

Puss på er alla
och mr J i love u very much!!

Jag måste lära mig att sluta bygga upp sånna förhoppningar.

Det skulle inte bli nått med stugan .. skit samma varför. Nu blev jag sådär arg och besviken igen. Det var ju perfekt!! Jag måste lära mig att vissa saker är inte för mig helt enkelt..

Happy birthday to me!!

image264

Ok trettio år har snart gått. Föddes 22,17 på kvällen så än är jag inte officiellt född.. eller nått sånt. Idag blir det inga fester, kalas eller nått sånt alls. Jag ska bara äta lunch med mamma på Stora vall i gävle. Sen tar vi nog en promenad till stan och kollar in Cityfesten. Thats it. Ha en bra dag alla, i will : )

föresten... happy birthday to me..Oh thankyou ; ) image265

Sleeping time.

Nu går ögonen i kors på mig. Det är dags att vila lite. Vill bara visa vad jag vill ha i ett paket idag. En knallorange pashminasjal (viktigt att det inte är nån annan färg!). Oh så fin till hösten !!
Annars så köper jag en själv så småningom : )

image263

Sleep tight.

23,05 pip!

55 minuter kvar sen är det slut att var twenthy something... In 55 minutes i will be in my thirteys!! Det känns ganska bra faktiskt. Sen sa en vis jobbarkompis till mig att trettio är det nya tjugo. Och förtio det nya trettio, och det är ju lite sant med tanke på hur barnsliga vi är idag till skillnad för våra föräldrar... You get the point...

Håll ögonen på horisonten..

7 Augusti 2007

Ännu en het dag. Men vi klagar inte. Idag har jag varit på jobbet och ordnat med min kommande semester efter den som jag har nu. Ska ju till Barcelona!! Ok jag ska inte tjata ; )
På kvällen när J kom hem så åkte vi på visning av den sommarstugan som jag berättade om tidigare. Och visst är det helt fantastiskt, men vi har inte råd. För dyrt helt enkelt. Sen efter visningen åkte vi ner till stranden brevid och åt sallad medans lillan struttade runt i vattenbrynet. Det är verkligen som ett paradis. Men sen så kom jag på att vi tittat på en annan stuga nån mil därifrån, så vi åkte dit för att leta efter den och kolla lite. In i skogen på en murrig skogsväg. Men sen öppnade sig en idyll som jag sällan skådat. Fem sex mindre sommarstugor vid vattenbrynet. det var så vackert där så man tappade andan. Så nu har ju mina intressen svängt och jag vill ha den här betydligt skruttigare och mindre stugan istället. Pratade med ett par grannar som var så trevliga. Och stugan brevid hade precis ett yngre par köpt. Bryggplats fanns men ingen brygga, fast det bygger vi en såklart. J vill ju ha sig en båt så klart så då lär det ju vara en brygga: ) Och så kan man ju hoppa i vattnet och ta sig ett kvällsdopp måhända... Åh gud vad jag vill det här!!

image262

Och en flaggstång också...Bara en sån sak : )

Thundercats!!

När jag var ung en gång för länge sen.. Ja iallafall när jag var mindre än nu, så var jag tokig i Thundercats. Så nu har min älskling fixat alla (ca 60) avsnitt åt mig. Oj oj va kul det ska bli.

image259  image260  image261

Thaimassage..

var det skönaste massage jag fått. Oj oj, helt annorlunda än vanlig massage. Try it!!
Iallafall så har jag fått en resa av älsklingen på min trettioårsdag. Vi ska åka till Barcelona i slutet på augusti. Inga barn, bara han och jag. Det ska verkligen bli såå nice och mysigt.  Jag älskar dig J, pussipuss..

image258  image257 

Later alligator..

Godmorgon..

eller förmiddag är det ju. Soligt och fint ute verkar det som. Trevligt. Jag ska iväg på thaimassage om några timmar. Fick ett presentkort förut. Ska bli nice. Nacke och axlar är ju ett stort problem, så det blir skönt att få dom igenomgångna.

see you later..

Idag har vi...

varit på loppis igen. Köpte lite glas en väska och stövlar till lillan blandannat. Iallafall så skulle det bli femtio kronor. Jag lämnade fram en hundring och fick tillbaka 135 kronor. Fast det tänkte jag inte på föräns vi kommit därifrån. Det var ju en bra affär : )
Sen åkte vi ut till ett sommarstugeområde som låg alldeles vid sjön, där satt vi vid strandkanten och fikade. Julia badade och matade änderna. Hur mysigt som helst. Fick nys på några sommarstugor där som var till salu. Och nu är jag kär i en av dom. Fast dom var very expensive. Nästan 900-tusen kronor. Men oj oj va mysigt och härligt sommarboende vi skulle ha. Bo i lägenhet på höst och vintern och sen bo där ute på sommaren. Drömma går ju...
 

Dagens boktips!

image256 
Nu har jag äntligen kastat mig in i böckernas underbara värld igen. Jag har läst om den här boken och tänkt att det är nog nått för mig. Sen av en händelse så fick jag den som gåva. Det är  Diane Setterfields bok "Den trettonde historien". Jag har inte hunnit läsa så långt än men den verkar lovande.  

Ännu en ...

dag av min semester är snart till ända. Känner mig lite piggare i dag i förkylningen. Men jag är fortfarande hemskt trött och känner mig apatisk. Är så trött på att vara trött just nu. Gud va jag skulle vilja gå ut och dansa och ha lite kul. Umgås med vänner och leva lite.
Jag färgade tillbaka mitt hår igår (intresseklubben antecknar). Har ju haft blonda slingor nu sen i Maj. Men nu är jag tillbaka till min naturliga bruna nyans i håret igen. Very nice. Klippte lugg också, bara för att få till nån slags förändring.
Oh god im so bored... Känner för en riktig fylla. Bli så full så jag inte kan stå och bara ser dubbelt. Det är flera år sen. Inte så moget kanske, men jag är iallafall ärlig.

Skål på er!!

Veckans höjdpunkt..

är på torsdagar klockan nio. Då det är "Las Vegas" på kanal fem. Love love love that show!!
image255

Vilken jäkla...

slappardag det är idag. Förkylningen vill inte släppa utan blir värre tycker jag. Vart ska jag hitta kraft...? Svärföräldrarna var på blixtvisit idag. Vi åt laxlunch och fikade lite. Sen drog dom vidare. Vädret ute är grått och trist och jag känner mig likadan. Är inne i värsta fulperioden just nu och känner mig sunkig som fan.
Födelsedag nästa vecka och jag funderar seriöst på att inte ha nått firande alls den dagen. Fanny åker ju med sin pappa till sthlm och det är ju mest för hennes skull som jag har "kalas". 
Har iallafall sytt om jeansen nu. Dom blev riktigt bra. Lägre midja och tightare över höfter och lår utan att ta bort själva sjuttiotalskänslan för den delen. Nu är det bara en liten men ack så krånglig del kvar. Det är att flytta upp bakfickorna som sitter lite för långt ner. Värsta strulskiten att hålla på med...!  

Känslan just nu är fuck this shit!!

Värsta fyndet!!


image254

Älsklingen drog med mig ut på loppis idag. Älskar loppis by the way. Iallafall så gjorde jag ett riktigt fynd. En Mullberry kikarväska för 20 pix. Haha im so happy!!

Skitnöjd..

är jag åt skinnjackan från Halens som damp ner idag. Bilden gör den inte rättvisa såklart. Tog en strl 32/34 så den skulle vara kort och tajt. Och det var den. Det är skinnimmitation men det syns inte. Jättesnygg och jag kommer att slita på den jättemkt. Och priset...det bästa 399 pix. Det är ju nästan gratis: )

image253

Är det onsdag idag...

Jag har torsdag, hm.. Man blir lite dagvill när man har semester. Inget speciellt som har hänt på den här semestern. Dagarna går och snart e den över. Lika bra det. Jag är inte gjord för så här lång ledighet verkar det som. Men man får ju vila upp sig och landa iallafall. Det vore nog annat om man hade nått planerat. Men eftersom alla dagar är lika och plånboken ekar tom så blir det till att vara hemma.
Fast vi var i Furuvik i söndags iof. Det var jättemysigt. Jag och tjejerna. Min mamma. Min syster och hennes man och tre barn. Vi hade jättetrevligt och barnen njöt. Lillan hade jättekul hon med och hade fullt upp hela dagen. Hon tyckte det var väldigt spännande med getterna i "klapphagen" och sprang runt och kramades med dom flesta av dom. Getterna där är så snälla så tom när hon satte sig på en av dom så tittade den bara förnöjt på henne och fortsatte tugga i godan ro. Och där satt julia och var så nöjd hon med.


RSS 2.0