Tomb Raider

58810-221 Min stora tjej på nio år rotade fram mitt gamla Tomb Raider 2 spel för PC. Lite klurigt för henne så nu sitter vi framför hennes dator på kvällarna och spelar hon och jag när lillan somnat. Det är riktigt svårt, speciellt eftersom jag spelar på tangentbordet och inte har nån handkontroll. Men man har lärt sig dom flesta kommandon nu. Dom flesta vet väl ungefär vad det handlar om, men för er andra så kan man väl säga att det är lite som Indiana Jones, leta sen länge gömda och glömda skatter.Ena stunden så är man i en grotta med väggar som i allt för rask fart skjuts ihop, till att nästa gång stå i venedig öga mot öga med en galen italiensk vakt och hans elaka rottweiler som båda gör allt för att döda mig. Men gud vad jag får bita mig i tungan ibland, har inte precis nåt tålamod när man bara dör dör och dör. Gaah, det kokar i huvet på mig tillslut. Men envis som man är så vägrar jag ge mig förän jag är förbi problemet. Och då gäller det att spara så man inte hamnar där igen när man dör nästa gång, för oh ja det gör man. Glömde att spara en gång och det passar jag mig för.
58810-222     58810-220
När det riktigt kör ihop sig så springer jag in till min dator och kollar på internet på en sk "walkthrough". Där ha nån väldigt hängiven människa suttit och skrivit ned steg för steg vad som ska göras på varje bana igenom hela spelet. Tackar och bockar ; )

Fast jag lär ju lägga in en parantes att om man ändå ska snacka Lara Croft så finns det ju en Miss Angelina som spelat henne med bravur. Man kan tycka vad man vill om filmerna (men jag gillar dom) men Miss A gör dom väl värda att titta på. Mycket bra skådis och sen utseendet ska vi ju bara snudda lite på ytan om nu.. Men Suck va sexig och vacker den uberbaben är. Har sagt det förr och säger det igen, enda bruden i världen jag med lätthet skulle bli gay för. Sweeeet honey!!
58810-223   58810-225   58810-224
Meeen back to the game. Rekomenderas absolut!! Spännande underhållande, lite lagom skjutarspel, men mest riktigt klurigt, spännande och äventyrligt. Ett roligt sätt att umgås tillsammans med sitt barn i rätt ålder på, då man tillsammans får klura och försöka komma på hur man ska ta sig vidare. Tummen upp!! 

Money money money..

Kände att jag måste lägga in nån ny rolig sak eller nått nytt köp. So here we go.
Först ut är jeansen från HM som med rabattkod bara kostar 299. Jag är ju ganska less på stuprör och snortight just nu. Jag passar ju iallafall bäst i en rakare byxa eller en lätt bootcut. Främst för min längd då det breddar lite, känner mig inte så lååång då.
sen vill jag nog hellre ha en låg midja på byxor också för det delar ev min kropp och gör återigen så att mina ben ser lite kortare ut.
58810-218
Nu har väl inte dom här så himla låg midja, men det får väl duga. Hoppas nu bara dom sitter bra när dom dyker upp här så småningom.
Och naturligtvis så ska man ha en snygg sko till ; )
58810-219
249 på skopunkten kändes som ett bra pris. Sen så blev jag ju kär vid första anblick. Känns lite fånigt att handla vår/sommar skor i januari men jag var så rädd dom skulle ta slut. Hmm, ja det är ju trots att jag nyss beskrivit att jag inte vill se så lång ut en kilklack på dojjan här, men vad göööör man.
Mmmmmm perfect!!

Jaha det var väl det de. Inte så spännande ;)


peace out!!


Om och om igen..

Imorse var det en bra morgon, kändes skönt att få åka till jobbet.. Har varit borta så mycket tycker jag sen jag började igen. Lillan har ju både varit förkyld och haft magsjuka. Så det är vid flera tillfällen som jag fått tagit ut vab. Men imorse, ny vecka, Måndag morgon kändes nice. Förmiddagen flöt fram väldigt smidigt, men sen efter tio så ringer det till jobbet från nioåringens skola. Hon mår illa. det var bara att gå in och säga till om vab igen och sticka och hämta henne. Sen har hon spytt och spytt hela dagen. Har gått typ tjugo minuter imellan varje gång. Sista gången var strax före åtta ikväll. Sen har hon sovit som en död. Så det var väl bra att det kom på dagen iallafall så hon (och jag) får sova inatt.

Jag planerade att titta på Cityakuten ikväll vid 21, men somnade som vanlig när jag la lillan vid 20 snåret. Vaknade igen fem över tio, nice.
Oh well. Skönt att sova jag var verkligen supertrött och är igentligen fortfarande.
Sleep well you cracy people

Jag blir lycklig!!

Ni kommmer ihåg den skrattande babyn i höstas som tom fick vara med på tv. Jag hittade det här klippet på youtube och det är fan ännu gulligare. Du måste kolla på det!! Makes your day, i swear!          


Städa städa varje fredag ...

58810-217   58810-216
Jodå, visst fick jag magsjuka. Men nu är den tack och lov över. Lillan har också hämtat sig nu och börjat äta idag. Så nu är det dags för en storrengöring och tvättmaraton. Klorin kommer att användas för att få bort alla magsjukebakterier. Nä nu är det dags att sätta fart. På återseende!


Blä!!

58810-215
Det finns en chans att jag får spendera en del av natten eller imorgon på golvet framför en sån här. Magsjukan härjar här hemma. Inatt spydde lillan mellan två och fem. Jag tordes inte somna under hela den tiden för jag var så rädd hon skulle ligga på rygg och spy medans hon sov. Sen klockan sex så gick jag upp och begav mig till jobbet. Har sovit i ca tre timar nu på kvällen, men jag är fortfarande trött och framför allt så mår jag illa. Jag hoppas att det räcker med det och att mitt immunförsvar tar hand om resten, men det är väl för bra antar jag för att vara sant.

What`e fuck!!

Vad har hänt med min blogg? Den ekar ju tom...ho..hohoho. Ja iallafall som det ser ut nu när jag skriver det här. Wierd!! Jävla skit blogg.

Uppdatering en halv minut senare: Åh nu blev den sig själv igen. Var väl bara tjurig kanske..

Jag skulle vilja...

Ja blogga lite alltså, men om vad. Har massor saker som skulle kunna duga igentligen, men jag har inte energi att få ihop nått.
Jag har iallafall börjat jobba igen (fast idag var jag ledig). Känns riktigt bra faktiskt. vara tillbaka i verkligheten med jobb och allt vad det innebär. Dock så är jag sååå trött hela tiden. Orkar fan ingenting när jag kommit hem. Leker lite med barnen och slappar i soffan typ. Mitt älskade Cityakuten går ju i repris nu på eftermiddan å det passar mig perfekt :) Jag får väl mer energi när jag kommit in i det ordentligt (jobbet alltså). Har ordnat med gymkort nu genom jobbet och det ska bli så skönt att få börja träna lite. Det är mucho needed!!

En mindre spännande sak på at work är att vi ska få arbetskläder. Åh gud va fula dom är, randiga i blått eller vinrött. Som sjuksköterkekläderna typ. Med v-ringad skjorta och allt. Obligatoriska är dom också. Plus att vi måste byta om på jobbet varje dag, man får inte ta hem dom. urk!
Letar just nu efter lite bastoppar i längre modell (typ 70 cm) och lång ärm som man kan ha under och variera skitkläderna med. Tänkta att till vinrött så kan man ju ha både vit svart ljusrosa grå och beige top under. Variera sig lite. Till den blåa så kan man ju ha samma färger fast man byter ut rosa mot ljusblå kanske. jaja vi får se, inte det lättaste att hitta ska jag säga, vill ju inte lägga för mkt pengar på det heller. Så topparna måste vara billiga. Och i bomull.

Idag ( på min lediga dag) så skulle vi ha obligatoriskt krismöte på jobbet. Väldigt hemligt var det tydligen. Men julia (min lilla) blev hoppsan hejsan plötsligt sjuk och jag han inte få barnvakt ...harkel.. så det bidde inget möte för min del. Så kan det gå...synd...
Har inte hört mig för med nån jobbarkompis om vad det handlade om ...actually i couldnt care less.

Föresten här har ni en Dagens outfit. Typ.. 
58810-214

Alltså nej det här är inte dagens outfit för det här är ingen modeblogg!! Det var en kul bild bara med en ovanligt sunkigt klädd mamma. Men väskan rymmer det mesta som man behöver tydligen :)

Hoppsan, blev visst ett rätt långt inlägg trots alt, så det kan gå..
Enjoy ladies. Sleeping time for me!!


Om mig.

Brukar du...

Titta på dig själv i spegeln: Ja, ibland känns det bättre än vissa dagar dock ;)
Gnälla: Sometimes
Skrika: Om du hoppar fram och skrämmer mig.
Sova: Älskar att sova
Ha ångest: Nix, det är inte min grej
Skada dig själv med flit: Klämma på plitor kan ju göra lite ont kanske..
Ta mediciner du inte borde ta: Nop
Vilja dö: Verkligen inte
Drömma mardrömmar: Händer
Drömma sexdrömmar: Ytterst sällan
Ta droger: Nikotin och koffein
Försöka vara annorlunda: Oh no!!
Klä dig i svart: Ofta
Gå till kyrkan: Sällan
Gå i skolan: No
Röka: Min last här i livet
Ha sex: Hm..ibland
Ljuga:Vita lögner kanske
Lita på folk: Jag är skeptiker
Hata: nej

RSS 2.0