Its been a while..

Jag har inte haft lust helt enkelt sen har våran dator haft besök av ett virus. Så därför var det ett tag sen jag skrev. Nyss hemmkommen efter en fruktansvärd dag på jobbet!! Årets värsta och jag går omkring och är småarg känner jag. Ibland blir jag bara så trött...

Nu ska jag sätta mig och försöka skriva en uppgift som utdelats av chefen på jobbet. Tre punkter som ska förbättras. Vi var ju igentligen en grupp på tre, men jag jobbar så sällan med dom andra och idag fick vi skit från chefen om att det inte är klart så jag skriver väl ihop skiten själv...hur nu det ska gå till. Oh well...

Om ni vill ha ett julklappstips som är helt gratis så gå in på den här sidan: Harges.
Det är en shop som saluför väskor och plånböcker i skinn. På sidan kan ni se en ruta där det står tipsa oss och få en plånbok i skinn. Klicka där och då kan du lämna tio mailadresser till vänner och bekanta. Gör du det så skickar dom helt gratis en pluska i svart rött eller brunt skinn. Värde på den är 495 tror jag. Och jag lovar det funkar för jag är själv nu ägare av en jättefin röd alldelles ny plånbok. Perfekt julklapp om man är fattig =)

image397

♥♥♥

Dagen idag...

Idag har vi varit lediga här jag och barnen. Skönt och avkopplande. Jag håller på att städa nu. Ska in och kavla upp ärmarna i köket nu om en stund. Disk överallt och inte så hemtrevligt. Skönt att städa på torsdagen så har man helgen fri liksom. Imorgon är det den beryktade julfesten på jobbet. Och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. I-lands problem liksom. Nä städa var det.

Tjing tjing
♥♥♥

Oh maj gaaad...!!

Ett av mtv's bättre tillfällen. Make my knees tremble...


Ja vad säger man...

Onsdag 21/11.

Trött jag är. Har inte sovit nå vidare på ett tag och det beror inte på mig kan jag säga. Sjuklingar som lever om nätterna igenom har hållit även mig vaken. inatt gick det så långt så jag fick fövisa lovern till en madrass i vardagsrummet då han och lillan bara väckte varandra nätterna igenom med grin och hostningar. Så då fick vi alla sova nästan hela natten igenom. Man funkar ju inte om man inte får sova som folk. Och lovern skulle på resa med jobbet idag och behövde ju verkligen vara utvilad. Lillan är som en vandrande grinlisa. Ingenting är kul eller bra. hennes tålamod är rekordlågt och hon vill mestallt eller ingenting. Hon har varit hos min mamma i tre dagar nu när jag jobbat, men nu är jag ledig i två dagar och vi ska passa på att vila ordentligt. Fanny var hemma idag hon också från skolan. Hon börjar nog dra på sig något hon med. Hade huvudvärk igår och hostar och rosslar hon med. Men ikväll är hon pigg annars så imorgon får hon gå till skolan.

Igår blev jag överaskad kan jag lova =) Lovern kom hem från jobbet med ett stort paket och sa att det var till lillan. han envisades med att jag skulle hjälpa henne att öppna det. Och inte var det till henne eller, det var till mig!! Min päls =))
Så fin och mjuk, jag ser oss ha många fina stunder tillsammans igenom åren för det är inte nån trendgrej som jag kommer att tröttna på i första taget. Den är ju kortare än midjekort så det är väl inget man går till jobbet i kanske, men möjligheterna för mig och min nya lurviga vän är oändliga. Tack älskling, Den är underbar!! I love u ♥

image396
Lovely i know =)

♥♥♥

Ja jag ska gå och lägga mig strax...

Men ÄNTLIGEN efter alla dessa år så har jag hittat den!! Låten jag och Jenny lyssnade på om och om igen en väldigt blåsig natt på Capri för ca 7 år sen. Jag var och hälsade på henne en vecka i Italien för hon jobbade där hos en familj som barnflicka. Dom var ganska välbärgade och hade sitt sommarhus på Capri och Jenny och jag var där och skulle andra dagen ta båten hem till neapel igen... Och naturligtvis så missade vi den. Så det blev en natt till på Capri. Det blåste storm den natten fast det var ju varmt ändå. Jag har nog aldrig mer skrattat så mycket som jag gjorde den där natten... och hela veckan förövrigt. Den var helt galen och jag låg mest dubbelvikt av skratt för jämnan. Men den där natten glömmer jag aldrig... den är våran gumman ♥. Där satt vi och drack vin och lyssnade på blåsten från havet ute på deras veranda. Och då lyssnade vi på ett band med en Italiensk sångare. Hans namn som jag inte vetat förrän nu är Gigi D'Alessio. Och låten vi lyssnade på var den här som jag nu hittat efter evigt sökande på youtube och internet i flera år. Vi spolade tillbaka bandet om och om igen...
Blundar jag kan jag känna den ljumma luften och doften från havet. Höra hur det blåste och färdas tillbaka till en av mina underbaraste nätter någonsin.. Love u sweatheart. Vi åker tillbaka eller hur =)

Gigi D'Alessio- Insieme A Lei



Ragazza meee...

Puss och godnatt
♥♥♥

Också var det måndag igen.

Skönt tycker jag. Jag tycker det är roligt att jobba och hemma blir jag lätt rastlös. Jag vet att det är för att jag vill sätta igång med hudvården nu. Men än fattas några delar och fattig som man varit så har jag inte kunnat ordna det än. Det är inget speciellt igentligen. Lite tvättlappar, bommull och en vaxduk bla. Men nu ska jag ordna det snart och sen kör jag igång gång med hudvårdsklasser två ggr i veckan. Det blir ca fyra timmar i veckan det. Inte så mycket kanske, men jag börjar i liten skala.
Lillan har varit hos mormor idag när vi jobbat, hon är inte pigg nog för dagis just nu. Hostar och är grinig som aldrig förr. Inte kul. Jag gjorde plättar med sylt här hemma idag till tjejerna för jag ville göra nått som lillan gillar och verkligen äter. Hon har ju inte precis glupat i sig mat dom senaste dagarna. Hon åt tre stycken i rask följd! Det är som om jag skulle äta tre pankakor och då vet jag ju hur mätt jag blir av det =) Hon drack lite mjölk till och var sen mätt och belåten. Tackematen säger hon då...

bye bye

♥♥♥


All I want for christmas..

Snart är det jul och vi smyger in en liten klassiker redan nu. White Christmas...här i "The jingle cats" utgåva. Väldig
stämningsfull =)





Ok börjar min önskelista här och nu. Först ut är drömmen i leopard. I would die for it!!!
image393
Finns endast här.

Min andra önskan är pälsen som jag talade om en kväll hemma. Finns hos den där affären du vet i stan. Jag vill vill vill ha den. Har ingen bild tyvärr.
image394
Den påminner lite om den här, men den jag vill ha är brunare och kortare och hundra gånger snyggare. Sen är ärmarna också kortare. Det är sådana trekvartsärmar på den.


Kommer inte på nått mera just nu...

Mjau and merry pre christmas =)

image395

♥♥♥

Discodags!!

Eftersom våran helgtripp till stränkan blev inställd pga sjukdom så kunde Fanny gå det årliga discot som sexorna ordnar för mellanstadiet. Vi andra får dock inte gå på disco utan snällt stanna hemma och roa lillan. Hon är febrig och väldigt gnällig. Man ska mest bara bära runt henne hela tiden och hon vet inte riktigt vad hon vill, allt är bara tråkigt. Ska göra iordning dip och chips till idol om en timme. Och det börjar bli dags för en kopp kaffe känns det som.
jag har börjat inventera mina julklappar, framförallt till lovern. Har en hel del ideer som jag inte kan tala om här för jag vet att han läser det här. Frågan är bara hur man ska finaciera allt... Men kul är det. Han fyller ju år så lägligt en vecka före julafton också så planerna lutar ju även åt det hållet. Till Fanny vet jag redan att det blir dansmattan till hennes ps2. Och sen ska jag väl hitta på nått mera också. Lillan ska få ett trumsett i modell mindre. Hon gillar ju att banka på saker så det kan nog bli skoj.
Sen är det ju svärföräldrarna, men det tar jag senare. Och sen brukar jag och Jenny byta nån liten grej. Sen är det inga fler. Vi har slutat byta inom familjen för några år sen vilket är väldigt skönt för plånboken.

image391



bye bye

♥♥♥

Vinternatt.

Tänk vilken vinter vi fått, underbart tycker jag =)
Imorgon blir jag hemma med julia då hon har feber och känns som en kamin. Hade hoppats att jag inte skulle behöva vara hemma nånting nu före jul, men imorgon kunde inte mamma vara barnvakt så jag får vara hemma.
Vi hade planer på en strängnärresa imorgon kväll och över helgen, men om lillan är såhär imorgon också så stannar vi hemma. Ja iallafall jag och barnen. Lovern kan ju åka ändå, han hade ju planerat fotbollskväll på lördag med en polare så det vore ju synd att strunta i det. Vi andra kan ju åka en annan gång.

Hej Annikki ska jag säga också, jag vet ju att jag har en ny läsare, trevligt trevligt =)

Vi hade planerat lite gosigos på soffan här ikväll jag och lovern. Men lillan vaknade hela tiden och tillslut fick vi enas om att en "raincheck" på det hela var lika bra. Ibland blir det inte som man tänkt sig... ; )

Och kattematen var slut när jag kom hem idag och mysan var så hungrig. Var på väg att klä på mig och gå ner på macken vid halv tolv men det slutade med att jag tinade två varmkorvar åt henne. Skar i småbitar och serverade. Men att ha världens kräsnaste katt är inte så kul. Hon rynkade på nosen den busan. Sen gick hon iväg. Men efter en stund förstod hon att det här var det som stod på dagens meny och åt motvilligt upp. Så nu är hon mätt och belåten och jag slapp gå ut i natten för att köpa mat åt katten....ett rim minsann =)

image390

Gammal bild... Men den svarta filuren i mitten är den kräsna katten som gärna vill vara med överallt.

Good night

♥♥♥

Cleaning out my closet..

På grund av vissa omständigheter så bidde det inget Mary Kay möte för mig ikväll. Hade verkligen sett fram emot det och blev jättebesviken när det inte blev av. Men ibland så blir det inte som man tänkt sig. Tog istället tag i mina garderober. Där har legat kläder inknölade ända upp till taket nästan väldigt länge. Dags att rensa och organisera lite.
Rensar även ut en särskilld hög som ska tas med till jobbet och säljas om nån vill ha. Tio kronor plagget blir det, eventuella skor tjugo kronor. Alla pengar från försäljningen går oavkortat till min skuld i köksserveringen. Det var väl smart =) Hänggarderoberna är väl mer eller mindre klara nu, imorgon får jag ta tag i min byrå som är fullproppad till längd och bredd av kläder i oordning. Har en hel hög med kläder som ska in dit som hänger över heela datorn just nu. Sen på onsdag så tar jag med kläderna till jobbet.

Ringde till min jenny och skulle höra hur det var med henne. Det visade sig att hon åkt ambulans in till akuten i Gävle. Sprängande huvudvärk utom denna värld gjorde familjen och henne orolig att det igen kunde vara hjärnhinneinflamation. Hon hade det för ca fem år sen och gud va sjuk hon var. Hon har ingen mjälte och är därför känsligare för infektioner än andra. Så jag har haft ångest ikväll och går mest runt och oroat mig om hur hon mår. Minnesbilderna av henne ihopkurad på en säng i en sjukhussal klösande sig själv i pannan av smärta ploppar upp som om det vore igår. Hoppas hoppas det inte är det igen. Jag får väl mera besked imorgon... Jag hatar att vänta på sånt!

Eftersom jag missade måndagsutbildningen idag så ringde jag och var med på Mary Kays telefonkonferens. Den är varje måndag klockan halv tio. Då får man tips och råd angående sin verksamhet. Hon berättar om nyheter från huvudkontoret och om kommande konferenser som man kan anmäla sig till. Berättar även vad som sas och gjordes under kvällens möte. Bra komplement om man inte kan vara där.

Nu blir det till att gå upp tidigare på morgonen. Nu när det är så halt ute och man kan vakna till en snöstorm så vill jag ha gott om tid på mig när jag ska åka med lillan till dagis och sen till jobbet. Då vill man verkligen inte stressa.

Om två veckor så är det julfesten på jobbet och Heidi och jag pratade kläder. Här är en bild på klänningen jag pratade om. Den som bara är använd en gång förut och det på julafton. Kanske blir den då, om inte annat så kan jag ju kanske ha den på loverns julfest på hans jobb. Den är ju bara för fin. Inhandlad förra julen på hm. Fast jag har klippt bort rosetten =)

image389

Fin va =)...?

♥♥♥

Long time no see..

Jag har inte orkat blogga nu på ett par dagar. Förkylningen har greppet om mig och inspirationen är låg. Avbokade tjejträffen som jag skulle på i lördags. Fanns inga krafter kvar och hur mycket jag än ville träffa brudarna så gick det inte. Blev en lugn och mysig lördags kväll hemma med lovern och lillan istället. Idag är jag ledig och har gått omkring i morgonrock hela dagen. Ska in och väcka lillan nu och sen måste vi bege oss ut till apoteket och köpa panodil då dom är slut. Lovern har blivit förkyld igen. Tredje gången nu på mindre än en månad. Det tar bara om och om. Han har väl inget immunförsvar kvar längre. Nu var det nog jag som smittade honom. trist... ikväll ska jag boosta mig med panodil och cockilliana..(stavningen??) ja hostmedicinen alltså. Ska in till gävle på min första utbildning inom Mary Kay. Det ska bli otroligt kul och få träffa alla andra. Jag ska få åka med en tjej ifrån sandviken som också är konsult. Gulligt av henne =) Vädret ute är inte det roligaste. Blåser och snöar åt alla håll samtidigt, så jag har ingen lust alls att cykla till apoteket, men vad gör man inte för kärleken.

På fredag åker hela familjen till strängnäs och hälsar på svärföräldrarna. Det är alltid jättetrevligt och mysigt. Kul att Fanny är hemma då och kan följa med. Hon tycker det är jättekul att åka dit hon också. Mysigt att få åka bort en sväng. Ska passa på att gratulera loverns mamma som fyller år den tjugonde.

image387 Har tittat på den här tomtedräkten åt lillan. Hur sött vore inte det på dagis luciatåg. Att få henne att ha glitter i håret tror jag är omöjligt, så tärna eller lucia är uteslutet. Men mössa har hon gärna på sig så en liten tomtenissa passar henne perfekt. Hon får vara tärna eller lucia nästa år när hon blivit lite större.

Byebye
♥♥♥

Golvet är klart.

Och det blev en fantastiskt stor skillnad. Hur frächt som helst. Sen fick vi ju vita lister där det förut var bruna och det gjorde det ännu finare =) Nu ska bara alla saker in tillbaka igen. Jag har så ont i mina armar efter allt bärandes, men nu är det ju på sluttampen äntligen.
Fredag kväll igen och Fanny har åkt på party hos sin kusin som fyller 10 imorgon. Sen hämtar hennes pappa henne där och hon spenderar nästa vecka hos honom som vanligt.

Hade ont i lederna och halsen imorse när jag vaknade... Hej förkylning. Har känt den ett par dagar nu, men imorse så förstod jag på riktigt vad som komma skall. Vill inte !!

Nu ska jag fortsätta att bära möbler en stund.

♥♥♥

Japp som en urvriden skurtrasa...

Precis som jag sa. Shit va trött jag är. Tänker lite på vad det ska bli för mat idag...men jag har verkligen ingen lust att göra nån. Jag vill bara sova. Blir förhoppningsvis en tidig kväll för oss alla. Lovern har varit på jobb i kalmar idag och är väl också rätt mör när han kommer hem.
Här ser ut som jerusalemsförstöring. Bokhyllor i hallen och en stor tv-bänk också. Julia sitter i en fotölj som även den står där och tittar på tv. Det är trångt stökigt och grymt enerverande. Halva golvet i vardagsrummet är lagt och det blir onekligen frächt. Både att se på och att gå på. Imorgon kommer golvläggaren och lägger klart det och sätter upp nya lister. Valde vita, tror det blir bäst så. sen får man ställa tillbaka allt igen och städa resterande delar av lägenheten som även dom är i en enda röra.

Roberto Cavalli kollektionen inatt på hm.se. Jag är så trött orkar nog inte det tror jag. Men jag är ju väldans förtjust i kollektionen så det vore kul att ha nått av det. Men som sagt...för trött.

Säger som nån sångerska sjöng en gång - Sick and tired of always being sick and tired.... Fast jag är nog inge sjuk, bara trött.
Trött på att vara trött.

ciao
♥♥♥



Ca kvart över ett är klockan nu...

På natten då naturligtvis. Trött var ordet, men jag har hållt på i vardagsrummet och flyttat ut bokhyllor, tv-bänk...ja möblerna vi har där inne. Nu står allt fint uppradat i hallen. Varför...? Jo vi får nytt golv inlagt imorgon. Ekparkett ska läggas. Ska tydligen ta två dagar, så vi kan flytta tillbaka allt på fredag kväll igen. Sen är alla golven klara. Nya frächa golv i alla rum nu. Utom i badrummen. Men dom är ok. Sen slipper vi flytta runt allt hela tiden, nu går sista andetaget för hantverkare här hemma, skönt. Fast säger man det så blir det väl stambyte snart... man vet aldrig. Nu ska jag definitivt sova en stund. Går upp tidigt (ca 6) imorgon och tar tag i resten. Sen ska jag ju in till gävle vid lunch. Lite ändrade planer dock då Jenny fått jobb som vikarie på rusta och inte kan följa med. Och körkortslös som jag är så blir det till att ta bussen in då. Måste ha med mig lillan också då mamma kommer åka bort vid ett . Då hinner jag inte hem eftersom jag tar bussen. Sen kan vi ju inte vara hemma imorgon fram till fyra heller då golvläggaren är här fram tills dess. Så det verkar som om jag behöver min sömn nu. Kommer vara som en urvriden skurtrasa imorgon kväll... jag vet det redan nu. Och sen på Fredag då jag också är ledig så måste vi iväg igen då golvläggaren kommer då också... Det var dom lediga dagarna det.. Vilsamt, inte speciellt.

nattinatt

♥♥♥

Oh god im so tired!!

Idag har jag verkligen varit så supertrött. Är det fortfarande också. Längtar tills barnen lagt sig så jag får kasta mig i säng. Har verkligen ingen lust att laga mat. Ska försöka övertala älsklingen till att hämta hem en familjepizza till oss alla istället. Så här trött som jag är idag var det länge sen jag var. Har så svårt att hålla upp ögonen liksom. Det svider i dom och dom är som bly.

I mitten på december så ska jag följa med lovern på julfest på hans jobb. Ska passa på att sova på hotell och bara njuta tillsammans. So nice. Längtar. Iallafall så är nu dilemmat stort på vad jag ska klä mig i då.... skitsvårt ju.
Jag skulle vilja ha den här klänningen som Jessica Simson har på sig här. Det skulle vara guld!! =) Kanske leta efter nått liknande. Den är helt i stil med vad jag gillar.

image386

Fast nu när jag tittar så är det nog en kjol och topp... Ja jag gillar det iallafall =)

Bye bye
♥♥♥

Sammanfattning och veckoplaner.

Helgen är över och vardagen är här igen. Haft en jätteskön och rolig helg. Lördagen bjöd på fest hos Heidi med god mat och sällskap. Senare drog vi ner på Heartbreak och dansade tills svetten lackade... Så jäkla kul. Tyvärr hade jag grym huvudvärk, men sålänge som jag dansade så gick det utmärkt. Det var en toppenkväll som vi måste göra om =)

Idag har jag jobbat som vanligt. Älsklingen stannade hemma även idag. Hans förkylning är en seg en och vill inte släppa taget. Men imorgon kallar jobbet på honom och han måste ut i vardagen igen. Lika bra det då han idag klagade på lappsjuka av att bara vara hemma. Jag förstår så väl. Kryper ur skinnet om jag inte får jobba på länge.

Veckan bjuder på jobb och en del ledighet. Jobbar i helgen. Men är ledig på torsdag och fredag istället. Ska in till Gävle på torsdag vid lunch och möta min "sales director" för Mary Kay. Ska återlämna lite produkter till henne som jag lånade när jag hade en hudvårdsklass genom henne. Min kompis Jenny ska med och byta sina produkter för dom hon köpt passar inte hennes hud. Och det är Mary Kays policy. 100% nöjd kundgaranti. Är du inte nöjd så får du byta eller pengarna tillbaka. Slå det om ni kan. Inte så lätt att gå in på Åhlens typ och säga. -Den här ansiktskrämen var inte rätt för min feta t-zon. Jag vill ha en annan. Då skrattat dom nog rätt högt. Men hos Mary Kay får du byta tills du hittat det som passar just din hudtyp =)

På lördag ska jag ut och äta en bit med tjejerna som jag gick i grundskolan med. Är rätt pank nu så det blir en pizza och en cola. Men det duger aldelles utmärkt. Jag vill inte dricka alkohol då. Jag jobbar helgen och är inte sugen på party. Men det ska bli jättekul att få träffa dom igen.

Snubblade över ett par stora gamla dammiga och smutsiga ramar nere i soprummet. Dom såg verkligen inte mycket ut för världen. Men jag såg potential och räddade dom från soptippen. Vi köpte jättefina blyertskisser när vi var i Barcelona när vi var på Sagrada de familia. Det är skisser på två av statyerna som står utanför kyrkan. Dom har legat ihoprullade i en garderob sen dess, men nu tog jag fram dom. Gjorde ren ramarna och satte på nytt bakgrundspapper för det fanns inget. Tog vanligt golvpapp som man lägger ut när man ska måla för att skydda golvet. Sen satte jag in våra bilder som vi köpt. Det blev över förväntan. Riktigt bra. Trodde man inte när man såg dom där lortiga och snea ramarna i soprummet. Jag blir så nöjd när jag får en bra ide`och genomför den och det blir bättre än förväntat.

image385

Och som vanligt så är det inte lika bra på bild...

♥♥♥

Lördag med mys och fest.

Myser runt här hemma i myskläder. Ska till och städa lite och laga lite lunch. Fanny har cyklat till sin kusin. Och sen ska hon sova hos mormor inatt. Det är dags för lillan att sova om en stund. Ikväll  är det tjejfest som sagt och jag sitter och funderar på skor. What to wear?? Dilemma minsann. Kläderna har jag koll på men skorna är det värre med, det är ju som sagt snö ute. Fast den kommer att smälta bort här nu eftersom det är plusgrader ute. Lite synd, det är bra mysigt med snö nu tycker jag.

Får väl se om det blir utgång ikväll, jag är sugen på Bilagan. Karaoke vet ni =) Där var jag och min vapendragare Jenny stammissar för några år sen, men nu var det länge sen jag satte min fot där. Men där kan man verkligen inte ha tråkigt, helt omöjligt.

Älsklingen är fortfarande sjuk stackaren. Hostar nog lungorna ur sig snart som det låter. Feber och elände också. Stackaren...love him.

Har inget och skriva känner jag...hm. Ointressant inlägg liksom, men jag kände för att knappra lite med tangenterna.

Igentligen är det enda som snurrar i mitt huvud just nu, Mary Kay Mary Kay Mary Kay... Cant wait =)

image384

♥♥♥

Fredag.

Idag var det en väldigt lugn och skön dag på jobbet. Igentligen inte mindre jobb än vanligt men ett skönt tempo liksom. Ikväll har jag lagat fläskfile´och friterat pommesfrites. Ack så enkelt, men riktigt gott. Nu är det idol om en stund. Håller på i tvättstugan så jag ska ta och ta itu med den innan det börjar.
image383

Jag har nu fått hela mitt stratpaket från Mary Kay. Det kliar i fingrarna att starta nu. Jag tycker det ska bli så kul!! Jag är lite gladare och dagarna är lite roligare och jag sover lite bättre och jag känner mig mycket piggare sen jag bestämde mig angående det här. Jag säger det igen: kul kul kul!! Och äntligen, nått som jag brinner för =) Det känns som världen har öppnat sig för mig...det är en fantastisk känsla...

♥♥♥

Med en enkel tulipan på bemärkelsedan...

happy birthday
Personalized Glitter Graphics

Världens bästa heidi fyller år idag. Hipp hipp hurra för henne. Tack för att du finns och förgyller mina dagar på jobbet.
På lördag ska jag till henne på tjejmiddag. Det ska bli så kul. Så om ni ser på bilden så är den inspirerad av både dansande bruttor och discokula...!! Det är väl vi det. Och så slängde jag in lite halloween tema med. För det är ju den tiden nu och jag vet att Heidi gillar halloween pynt.
Igår kom det två av Fannys kompisar hit och ringde på dörren och sa "bus eller godis", Hade helt missat att det var halloween igår och hade inget godis hemma tyvärr. Så my boyfriend som öppnade dörren sa...bus, vi har tyvärr inget godis. -Ok sa dom med tunn röst. Sötnosar tänkte jag. Men idag när vi kom ut i trappen så såg vi toapapper över hela vagnen som var utanför dörren. Vad har hänt här sa sambon. -Ja du sa ju bus, sa jag. Trodde ju inte dom skulle göra något... Sötnosarna =)

Återigen Grattis H på din dag. Ses på lördag =)

RSS 2.0