Måndag igen.

Ledig måndag efter att ha jobbat helgen. Har varit iväg till valbo med mamma. På biståndsgruppen och lämnat iväg massor med kläder. Framförallt barnkläder denna gång. Det finns massor av mer att ta av. Men man får ju inte plats med hur mycket som helst i bilen. Vi var sen in i köpcentrat för mamma skulle byta en filmrulle som hon köpt fel. Vi var en snabbis in på Kappahl och där hittade jag en mysig pyamas åt lillan. Hon sparkar ju av sig täcket på nätterna så vi har länge tänkt på att hon skulle haft sig en pyamas. Min morbror hade lämnat pengar till mamma så hon skulle köpa julklappar till barnen. Så då passade vi på att utnyttja den slanten till pyamasen. Kanon, nu när jag är fattig som en kyrkråtta. Sen bjöd lilla mamma på lunch på ikea. Åt en jättegod lax med rostade rotfrukter, gudagott!

Nu börjar november snart. Det är en hel del inplanerat framöver faktiskt. Väldigt ovanligt när det gäller mig, men kul kul. På lördag så ska jag in till Gävle på tjejmiddag till min goa vän Heidi. Det ska bli så skoj att se hur hon bor och lever. Sen lördagen efter det så ska jag ut och äta med tjejerna från grundskolan. Blir alltförsällan att vi träffas så det ska också bli skoj. Sen helgen efter det så åker hela familjen förmodligen till strängnäs och gratulerar svärmor/farmor. Mysigt värre. Och sen fredagen efter det så är det julfest på jobbet. Och det ska också bli extremt kul. Så den här månaden så är jag mer uppbokad än jag varit på hela året. Känns riktigt skojigt det här =)

Just nu så håller jag på att tvättar. Har ett tvättberg av mount everests storlek tror jag. Så det är skönt att äntligen få ta itu med det. Det är dåligt med tvätttider här nere. Fast nu har vi fått en liten tvättmaskin av min mormor som står i vårat badrum. Just nu är den ännu inte än inkopplad. Men vi ska väl ta itu med det också, och då kommer vi kunna hålla efter lite bättre. Och det är kalas för en barnfamilj =)

Och ikväll ska vi äta hemgjord samehumor. Dvs lappskojs... hehe, humor Sara. ; )

Ciao
♥♥♥S

23,38 pip...eller..

22,38 kan man ju säga att den är. Dags att ställa tillbaka klockan en timme. Det innebär med dagens tid att jag inte börjar förrän klockan halv nio imorgon...Sweet. Fast om nån dag är man ju omställd och då märker man ingen skillnad.
Ska hoppa i säng nu, men jag håller på med ett projekt i hallen som jag ska fixa lite med först. Ni får se sen vad det är.

Har suttit och kollat runt efter en snygg och ledig dräkt (kavaj och kjol). Ska man representera Mary kay så är man så illa piskad att ha det på sig. Dresscode vet ni. Men alla jag hittar är så tråkiga och fula och väldigt mycket inte sara liksom. Det blir för stelt helt enkelt.. Jag är ingen kostymtjej alls. Tycker inte att det är snyggt och jag känner mig inlåst.
Vi får väl se vad jag kan hitta på. En sak är då säker.. Jag har inget sånt i min garderob alls just nu... Ja det är sant. Jag som sparar på allt. Men jag har väl aldrig ansett att jag behöver nått sånt strikt och ointressant hängandes..

image381
Den här hittade jag på HM´s outlet. Den är rätt kort men riktigt figursydd. Jag gillar rosetterna på fickorna som tar bort lite av kontorskänslan.
image382 Tillsammans med en pennkjol med hög midja så skulle det eventuellt kunna funka. Lite fina färger under i form av ett linne i bomull... orange...blått...beige...rött. Linnen i olika färger har jag....många.  Ja maybe maybe.
Skjorta under...never!

Också ett par foppatofflor till...hehe. Närå, inte fullt så casuall.

Nightey night
♥♥♥ S

Fanny goes Nanne

Party för Fanny idag. Tjejkompis som fyller 10 år. Festens tema var : Klä dig som en artist. Fanny valde Nanne Grönvall vilket satte mamma på prövning kan jag lova. Men fin det blev hon iallafall. En riktig snygging!!
image375
Sen det faktum att hennes undre ögonfransar är längre än mina övre är en annan bitter historia.
image376



















fanny
Create cool Profile Comments

Bye bye
♥♥♥ S

Äntligen!!

image374

Mary Kay Inc. är ett av världens största direktsäljande företag av hudvård och kosmetik.
Varje år säljs det Mary Kay-produkter runt om i världen för mer än 3,6 miljarder dollar. Företaget har fler än 1.6 miljoner fristående återförsäljare i fler än 30 länder runt hela världen.
Sedan 11 år tillbaka är Mary Kay det bäst säljande märket av hudvård och kosmetik i USA. Och sedan ett år tillbaka så är det även det i Sverige.
Mary Kays högkvalitativa produktsortiment inkluderar fler än 200 artiklar i sex olika kategorier; hudvård, kosmetik, nagelvård, kroppsvård, solskydds- produkter och parfymer.
I mer än 40 år har företaget levt efter Mary Kay Ashs grundläggande prioriteringar och principer.

1963 skulle förutsättningarna för kvinnligt företagande förändras för alltid. Det var då Mary Kay Ash med enkla medel och en mission för kvinnor startade sitt drömföretag.
40 år senare, 2003, framröstades Mary Kay Ash som den främsta kvinnliga entreprenören i USAs historia.
Detta är bara en av de många utmärkelser som denna entreprenör och legend mottagit under och efter sin livstid.

Det är nu sant. Jag är inom kort en fristående hudvårdskonsult inom mega koncernen Mary Kay.
Det känns så fantastiskt roligt. Jag ska äntligen få jobba med nått som verkligen ger mig något. Jag älskar mitt vanliga jobb och har ingen avsikt att sluta med det. Men att få ha nått på sidan av så här som bara är kul kul kul... Det känns obeskrivligt inspirerande och fantastiskt roligt.

image373


♥♥♥ S

Värdelös...

Så känner jag mig ibland...typ nu liksom. Dont mind my bladder...

Happy Birthday!!

Vad är det för dag i dag, vad är det för dag i dag...? Jo det är ingen vanlig dag för det är Fannys 10 årsdag. Hurra hurra hurra!!

Fanny och julia
Add Glitter to your Photos


Love love love...

my love
Glitter Graphics

Kärlek..


Min älskling 10 år...



10 år har nu gått sen hon kom in i mitt liv...min ängel. Det har hänt massor sen dess, men ändå kommer jag ihåg den dagen som om det var igår.
Jag hade haft värkar i sjuttiotvå timmar..... Ja det är sant. Hon föddes på en onsdag och mitt vatten började sippra på söndagen innan. In och ut på förlossningen morgon och kväll. Jag ville inte vara där och fick därför åka hem emellan tills jag var redo. På tisdag morgon satte dom dropp på mig för att påskynda värkarna. Då var jag öppen två cm. Jag hade fruktansvärda plågor hela dagen och fick bara akupunktur som smärtstillande. (Det hjälpte föga) Dom vill ju inte sätta in smärtstillande för tidigt för då finns inget att ge när det verkligen behövs. Jag grät och led hela dagen och vandrade fram och tillbaka i korridoren på förlossningen. Micke, fannys pappa var där hos mig hela tiden och han var nog rätt slut han också. Han sov ju inget heller från söndagen. Mamma som jobbade i gävle då kom upp hon också och avlöste micke nån timme så han fick gå iväg och äta lite. På kvällen så skulle dom återigen kolla hur mycket jag var öppen och då efter en hel dag med pinvärkar och vanliga värkar sen söndagen så hade jag öppnat mig ....två och en halv cm...! En halv cm på hela dagen. Då bröt jag ihop. Hade dom kommit med en vanlig brödkniv då och sagt nu skär vi ut ungen så hade jag inte tvekat en sekund. Så ont gjorde det. Dom sa att det gick så långsamt för att jag spände mig. Kroppen stretade åt ett håll och jag åt ett annat. Så det blev plus minus noll. Den natten kom en ny barnmorska in för sitt nattskift och barnmorskan jag haft på dagen hade paxat henne åt mig för att hon var så bra. Eva hette hon och hade många många års erfarenhet. Hon hade sina knep och framåt ett på natten så var jag öppen fyra cm. Då hade jag även fått använda mig av lustgas och legat och varit riktigt hög som ett hus där ett tag. Till och med Micke fick prova och tyckte det var rätt fräckt... Vi skrattade gott åt varandra där en stund. Det var skönt efter dagar av gråt och hopplöshet. Sen rinde dom på en narkosläkare som kom och gav mig en petidinspruta (morfin). Och jag somnade som en sten. Den satt i ca tre timmar och sen började värkarna kännas igen. Just då kände jag mig utvilad och kaxig igen occh skulle nog orka ett nytt pass, men efter nån timme hade värkarna skridit till banbrytande höjder och jag kippade efter andan när det var som värst. Och ingen chans att vila mellan fick jag heller då det var ca tjugo till trettio sekunder mellan varje.
Då kom den underbara narkosläkaren tillbaka och körde in en nål i ryggraden på mig. (Epidural) Och jag har aldrig varit så lycklig som då. Han var sannerligen min ängel den natten. Kände hur smärtan avtog mer och mer. Tillslut kände jag bara sammandragningarna, men ingen smärta. Vi somnade om igen. På morgonen blev jag väckt vid skiftbytet och min barnmorska från föregående dag kom tillbaka. Hon kände på mig och jag var öppen nio cm....Lycka! Sen när det var dags att krysta så visade det sig att epiduralen hade tagit bort mina krystvärkskänningar. Men nu vill du väll krysta sa dom.... Nä det går bra sa jag.... Men nu kan du väl inte hålla emot längre...? jag håller inte emot.. Det slutade med att jag fick krysta på eget bevåg. När värken kom så var det bara att trycka på liksom. Och nu hade min epidural tagit slut så nu hade jag fruktansvärt ont igen.
Men så...- Sara när jag säger till då slutar du krysta..ok! Mmm...visst. Och att sluta krysta under en krystvärk är vedervärdigt och gör vansinnigt ont så när hon sa det så genomled jag nog det värsta utav hela förlossningen. Det kändes som jag skulle slitas sönder och jag hyperventilerade så det svartnade för ögonen. Men så helt plötsligt så gjorde det inte ont mer... inte ens lite grann. Fanny var här och låg på mitt bröst. Och vips så var allt vansinne och svåra smärtor borta. Det var över.

Eller så skulle man kunna säga att allt började just då nitton minuter över tio i förlossningssal elva på gävle lassarett... Det var ett liv.

Jag stannade på bb i tre dagar då ammningen krånglade. Och på Lördagen när jag åkte hem...
Då Snöade det....

image368
Herregud hon var så söt den ungen när hon föddes så det till och med kom in läkare från helt andra avdelningar för att titta. Dom hade hört om att det fötts en sån söt tjej på förlossningen. En av läkarna som kom sa att han snart skulle bli morfar. Och jag citerar- Men sån här söt unge kan jag nog inte räkna med, fast det blir nog bra ändå..haha.. Han var kul han =)



Klicka på bilden så blir den större. Suddiga bilder. Digitalkameror fanns väl inte ens då.

Fanny var den första i sin generation i våran släkt på mammas sida. Tre veckor senare fick min syster också en flicka. Astrid som hon heter och Fanny har växt upp tillsammans och är mer som systrar än kusiner. Två år senare blev Astrid storasyster till Majken. Och tre år efter det kom brorsan Sixten. Och förra året kom ju min andra ängel. Mammas lilla julia.
Här är hela avelshögen på skolavslutningen i somras =) Fanny i mitten med grönaktig klänning. Och Julia är på språng som vanligt. Det här var den bästa gruppbilden på dom den dagen. För sen kunde nog inte Sixten sitta stilla längre han heller..
image372

Angels of mine...
xxx

Godnattsång för en liten tjej...

Den här sången sjunger jag för lillan när hon ska sova. Det är Kenny Loggings som skrivit och sjunger den. Han gör för övrigt riktigt fina och bra låtar i lite countrystil.

Den här låten heter : Return to pooh corner.

 




Christopher Robin and I walked along
Under branches lit up by the moon
Posing our questions to Owl and Eeyore
As our days disappeared all too soon
But I've wandered much further today than I should
And I can't seem to find my way back to the Wood

So help me if you can I've got to get back
To the House at Pooh Corner by one
You'd be surprised There's so much to be done
Count all the bees in the hive
Chase all the clouds from the sky
Back to the days of Christopher Robin and Pooh

Winnie the Pooh doesn't know what to do
Got a honey jar stuck on his nose
He came to me asking help and advice
From here no one knows where he goes
So I sent him to ask of the Owl if he's there
How to loosen a jar from the nose of a bear

Help me if you can I've got to get back
To the House at Pooh Corner by one
You'd be surprised There's so much to be done
Count all the bees in the hive
Chase all the clouds from the sky
Back to the days of Christopher Robin and Pooh

It's hard to explain how a few precious things
Seem to follow throughout all our lives
After all's said and done I was watching my son
Sleeping there with my bear by his side
So I tucked him in, I kissed him and as I was going
I swear that the old bear whispered "Boy welcome home"

Believe me if you can I've finally come back
To the House at Pooh Corner by one
What do you know There's so much to be done
Count all the bees in the hive
Chase all the clouds from the sky
Back to the days of Christopher Robin
Back to the ways of Christopher Robin
Back to the days of Pooh


Visst är den söt. Videon är ju nå hemmabygge, men den passar =)

Musik ska byggas utav kärlek..

Det här är en av mina all time favourites =)
Depeche Mode... Kan inget om dom men jag älskar deras musik. Och den här låten är super. Ska helst spelas jätthögt ; )


Mums.

Det var den dagen det.

Man ska ju leva varje dag som om det vore ens sista. Isånnafall har jag gjort ett ganska dåligt jobb måste jag säga. Började inte jobba förns klockan fyra. Och före det gjorde jag ju...inte många knop. Städade köket...(Spontan applåd). Ja det var då för väl att man jobbade med min finfina Heidi. Hon får mig på bra humör och jobbet går som en liten dans. Också hade hon med sig en lite gåva till mig idag, det är ett linne i leopardprint... Söt du e gumman. Det ska bli flitigt använt =)

Älsklingen hade somnat med lillan på sängen när jag kom hem. Det gjorde han alldelles rätt i tycker jag. Viktigt att sova ju... Vi hinner pussas gosa och....hm..rumla runt i sänghalmen imorgon eller så. Puss puss på dig älskling.


image365
Åh vad jag tycker att det är mkt snyggare med låg midja. Nu kanske man inte bara behöver ha på sig en behå till... Men snyggt är det. Fast jag gillar höga midjor också absolut. Men det är snyggare med låg...tycker jag!

image366
Den här klänningen skulle jag vilja ha nästa gång som jag går på rajraj. Fast jag skulle ha svarta jeans eller mina svarta satinbyxor till. Skulle inte ha den som klänning utan som en topp. Nu kanske vissa sätter kaffet i halsen men jag tycker den är råcool =)

image367
Den här toppen tycker jag också är skitsnygg!! Jag vill ha den med när jag ska ut och ha skoj. Fast återigen till ett par byxor. Jag är ingen tightstjej.

Och jag kan lova att dessa plagg inte kommer från Acne....hehe. Nä inget fel på deras kläder, like them alot. Det är bara det att man måste kunna ta saker ifrån många olika stilar och mixa in det till sin egen alldelles personliga stil. Det är då det blir som bäst. Dyrt billigt second hand och sprillans nytt, fin mix liksom.

Puss och godnatt på er =)
xxx

My love...

"For the very first time with you
My heart melted into the ground
Found something true
And everyone?s looking round Thinking I?m going crazy..

but I don?t care what they say
Im in love with you"

image362

Love u baby...

Lite tjatig kanske...

Men hallååååå... Jag kan ju inte rå för att jag är lättförälskad.

image360image361

Vilken storbild det bidde..Hehe.
NU sova som sagt ; )

Godnatt

Time to sleep. ska bara släppa in katten först. Lämnar er med en skön låt från Pretty Woman. Den är wunderbar=)


(Det är den låten som spelas när dom ska flyga och titta på opera. När hon har den röda klänningen och får  låna halsbandet)
image359

nightey night

xxx

Onsdag 17 Oktober

När jag har idetorka på överskrifter så blir det bara datumet som ni märkt =). Oh well...

Idag har jag jobbat som en galärslav på jobbet. Det var en sån där dag när man känner sig som om hjärnan är helt urblåst när man kommer hem. (Den ligger väl nånstans efter cykelvägen...) Jobbade faktiskt så intensivt så jag jobbade över en timme i rena farten. Slutade klockan två...märkte jag klockan tre. Så kan det gå =) Tar igen den timmen nån annan dag när det är lugnare.

Nu ska jag in i köket och laga till dagens middag. Ska helsteka en kyckling i ugnen. Lätt som en plätt och billigt som tusan. Blir väl lite ris till antar jag.
Nu är inköpen klara inför Fannys tioårsdag på måndag.
PS2 och två spel till. Tekken tre och Sonic. Sen har jag köpt en tamagoshi...(hur stavas det??) Den var inte dyr alls, men jag vet att hon vill ha en sån. Sen får hon inget mer av sin lilla mamma. Herrgud. All det där blev ju nästan 2500... nästan. Meeeen man fyller ju bara tio år en gång =) Den stora älsklingen som jag kallar min sambo har köpt en till handkontroll till konsollen för man får ju bara med en när man köper den. Det är väl lite kuligare att spela Tekken om man kan utmana varandra. Dont ya think so...!!?

See you on the flip side

xxx

image358

(Ni har väl köpt ett rosa band. Kostar tjugo kronor på Lindex. Det har ni råd med. Jag har köpt ett...inte. Förlåt jag ska!! Imorgon eller på fredag... )

Do you remember...?

Tyvärr endast tillgänglig på norska.. Lite synd. Men om är en äkta sjuttiotalist så ska detta kunna slå på dom rätta nostalgisträngarna. Tänk Lennart Swahn.. lördagkväll med Razzel på Tv1 (som det hette då) Och då kom han... John Blund..


Mys...

Jag är förvånad...

Att jag har fallit så hårt för ett samarbete inom HM, s koncern. Men Roberto Cavallis samarbete med dom slår banbrytannde höjder i mina ögon. Jag är ju som bekant lite smått manisk när det gäller animal printing och då i synnerhet leopard och den här kollektionen verkar bjuda på just det. Iallafall om man ska gå efter bilderna som släppts. Dock verkar det bli en aningens dyr historia tyvärr. Men ack och ve så fint det e...
image354
image355
image356

Kolla skinnjackan!!! Jag smälter till en pöl av vatten av hur kokande het den är. Titta på mittenbilden. Skinnjackan över ett leoprdprinted linne.. Så vill jag se ut varje dag... Kärlek kärlek. Den vill jag ha i julklapp. Undrar hur många som dom släpper på nätet.. Det brukar ju vara en rykande åtgång tyvärr. Ungefär två minuter efter midnatt så är allt slut =(

Jag hann ju på den tröjan jag ville ha när det var Viktor och Rolf som var designerna. Men gudars skymning var stressigt det var. Mitt tips är att logga in på hemsidan en stund före och sedan bara sitta och uppdatera uppdatera ända tills dom släpper kollektionen klockan tolv. Och sen gäller det att vara snabb, man kan inte precis sitta och titta runt utan det är bara att kasta ner det i shoppingbagen och raka vägen till kassan. Om nu inte servern krachar som den ju ofta gjort vid dessa tillfällen. Eller så kan man komma till kassan och precis när man tror att nu är saken biff så kommer det upp ett medelande att varan är slutsåld... Irritating indeed.


Angora tröjan från förra samarbetet. Mjuk och skön vill jag lova =)

Att det är Angelina...

som är husgudinnan har väl kanske inte undkommit den som följt min blogg. Men jag måste faktiskt lägga till en till liten parantes... Jessica simpson. Jag tycker hon är så skön och har gillat henne ända sen första avsnittet av Newlywedds. Sörjer i hemlighet att det inte höll mellan henne och Nick. Oh well... hehe.
Den här låten är något av ett ledmotiv till mitt liv... Och har varit sen jag hörde den första gången. Hade ganska nyligen träffat J och låten och dess ord sjöng sig rakt in i mitt hjärta.. Love u baby boy ; )


Quote: With nothing but a tshirt on, i never felt so beautiful baby as i do now, now when im with you..

Så sant =)

Pyssel och knåp

Idag har jag sytt nya köksgardiner. Jag sydde och satte upp nya för några dagar sen. Men nu har jag gått och varit grymt onöjd med dom sen dess. Så in i tygskåpet och hittade ett grått tyg med vita ränder. Sydde en lika modell som dom andra för den var väl det enda som jag var nöjd med innan. Så nu är dom strykta och upphängda. Sydde en duk till köksbordet också. Det blev mycket mycket bättre. Smälte in fint i resten av inredningen. Dom förra som jag satte upp var riktiga höstgardiner med löv på och i rostfärg. Det retade mitt öga varje gång jag gick in så nu var det skönt att få upp nytt... igen.
Nu har jag strax städat klart köket och ska ta och klä på mig och lillan och gå ut i det oexisterande snövädret. Regn och rusk är det dock och riktigt kallt.
Blir vinteroverall på lillan på dagis imorgon om det ska vara så här kallt då också.
Men det skulle ju bli varmare igen har dom sagt. Känns lite tidigt med vinter redan nu.
Ikväll ska jag ta itu med sovrummet som har blivit väldigt negligerat den senaste tiden. Dags att fortsätta med mina projekt.

Jo föresten... Min chef ringde idag. Jag har nu äntligen fått klartecken att jag blir kvar på jobbet som jag har nu. Tjohoo. Heidi du bidde inte av med mig så lätt =)

Uppdate: Its snowing...

I mitt vackra vita vinterland...

Det ska tydligen komma snö idag. Känns väldigt tidigt. Men jag kommer ihåg snökaoset som kom i oktober förra året väldigt bra. Min älskling som inte bodde här än då var här hos mig några dagar och när vi vaknade en morgon så var det otroligt mycket snö. Han skulle hem och jobba och vi letade vinterdäck så vi höll på att bli tokiga. Det slutade med att han fick köra hem på sommardäck sjutton mil i blixthalka. Usch och fy. Nu när jag tittade ut så tänkte jag att det blir nog ingen snö idag iallafall. Men så såg jag små små snöflingor som for runt i vinden. Så nu är den väl officiellt här... Vintern. Ja inte var det mycket att hurra för. Det var ju knappat att dom syntes men ändå. Det är ju snö iallafall. Och morgon som älsklingen och lillan ska köra hem till farmor och farfar. Inga vinterdäck än heller... historien upprepar sig. Men det behöver ju inte bli så mycket som det var förra året.
image349

Ja jag är då iallafall garderad inför eventuella snöstormar. Inventerat vintekläder och fyllt på till hela familjen.
Beställt skor till alla faktiskt vid olika tillfällen. Senast var det Fanny och älsklingen som fick rejäla vinterskor. Jag vill ju att dom ska vara varma om fossingarna.
image350 Fanny fick ett par rejäla snowjogging. Blev glatt överraskad när dom kom hem då dom är riktigt fina i verkligheten med rosa sömmar. Det syns inte så bra på bilden. Nu var dom lite trånga så jag ska byta dom mot en strlk större. Men annars så var dom perfa =)

image351 Älsklingen ska naturligtvis inte vara utan han heller. Jag valde ett par rejäla svarta kängor med massor av ulligt foder i. Dom var verkligen skitsnygga på och han sa då att han tyckte om dom...?

image352 Lillan fick ett par röda gosiga kängor som är lätta att ta på och av. Varmt och skönt på en liten fot.

Ja och nu tänker ni kanske att jag har nog med skor till mig. Men riktiga vinterskor har jag rätt dåligt med och framför allt i svart så är det rätt tomt. Jag har ju bruna stövlar i blandad kompott till vintern(skinn, lack , mocka, uggs...). Men som sagt svarta finns inga...

Tills nu då ; )
Dom är bruna på bilden, men dom svarta som jag har är slutsålda. Men det är iallafall den här stöveln fast i svart.

image353
Den var riktigt rejäl och skönt fodrad. Sulan var stadig och bra och verkar ha ett bra grepp. jag är nöjd =)

Sen overaller jackor och täckbyxor är inköpt framplockat och redo att användas. Inventerade mössor och vantar igår och la fram så dom lätt ska kunna nås. Det är faktiskt bara mina vinterjackor som fortfarande hänger nere i förrådet. Jag måste skifta plats på dom och vår/sommarjackorna snarast... Ikväll kanske.

Ha det så bra

Nu tar vi en duett.

En romantisk klassiker. I dont know much (but i know i love you)

Killens text är i fetstil
Tjejens textrader är kursiva
Och när båda sjunger så är det understruket
Ok då kör vi !



Look at this face I know the years are showing.
Look at this life I still don't know where it's going.
I don't know much but I know I love you.
That may be all I need to know.


Look at these eyes they never see what matters.
Look at these dreams so beaten and so battered.
I don't know much but I know I love you.
That may be all I need to know.


So many questions still left unanswered.
So much I've never broken through.

And when I feel you near me, sometimes I see so clearly.
The only truth I'll ever know is me and you.

Look at this man so blessed with inspiration.
Look at this soul still searching for salvation.
I don't know much but I know I love you.
That may be all I need to know.


I don't know much but I know I love you.
That may be all I need to know.
I don't know much but I know I love you
That may be all there is to know.

mwahahaha...

Karaoke time =)

Ok, här kommer en klassiker. Du sjunger väl med?


Once in your life you find her
Someone that turns your heart around
And next thing you know you're closing down the town
Wake up and it's still with you
Even though you left her way across town
Wondering to yourself, "Hey, what've I found?"

When you get caught between the Moon and New York City
I know it's crazy, but it's true
If you get caught between the Moon and New York City
The best that you can do ...... The best that you can do is fall in love

Arthur he does as he pleases
All of his life, he's mastered choice
Deep in his heart, he's just, he's just a boy
Living his life one day at a time
And showing himself a really good time
Laughing about the way they want him to be

When you get caught between the Moon and New York City
I know it's crazy, but it's true
If you get caught between the Moon and New York City
The best that you can do ..... The best that you can do is fall in love

When you get caught between the Moon and New York City
I know it's crazy, but it's true
If you get caught between the Moon and New York City
The best that you can do ..... The best that you can do is fall in love


Bra jobbat! Karaoke är förjäkla kul =) Om ni har nått eget önskemål så säg till.

Men fräls mig ifrån ondo...

image347

Åh herregud!! Kan man verkligen bli kåt på en sko? Ja tydligen. Jag är Kääär!!!


Köp mig...köööp mig...
JA...jag vill!!

Fanny och Julia

Jag födde dig raring, du kom ifrån mig
Och hela mitt liv ska jag älska just dig
Din hy är så fjunig din kropp är så varm
Jag håller dig nära intill på min arm

Du somnar så nöjd och så trygg vid mitt bröst
 Jag nynnar små visor till glädje och tröst
Gyllene lockar och ögon så blå
Knubbiga armar och fingrar så små

Din hand i min hand, ditt gurglande skratt
För mig är du lyckan, en värdefull skatt
Du växer var dag, liten blir stor
Jag gläds åt din framgång, jag är ju din mor

Jag räddar från spöken som kommer om natten
 Jag vänder din kudde och hämtar dig vatten
 Snart springer du lätt på smidiga ben
Och kroppen blir knotig som förr var så len

 Du pratar och skrattar och sjunger och gråter
Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter
 Du frågar om livet och allt runtomkring
 Jag svarar på allt och på ingenting

Du börjar i skolan med ryggsäck och allt
Och vantar och mössa ifall det blir kallt
Jag står där i fönstret och ser hur du går
 Jag ler fast i ögonen skymtar en tår

 Vart tog de vägen, de år som försvann
 Vad stor du har blivit, vad mycket du kan
Snart blir du förälskad och kinderna glöder
Och sen blir du sviken och hjärtat det blöder

 Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl
Hur sårbar man är i hjärta och själ
Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig
Och livet går på, fast nu utan dig

 Vi träffas ibland, du gör små besök
Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök
 Får nybakta bullar och dricker choklad
 De minnena värmer, de gör mig så glad

 Och nu har du gift dig, har egen familj
 Och jag har små barnbarn som jag tittar till
 Fast pannan den rynkas och håret blir grått
 Så minns jag med glädje de åren som gått

Jag tackar för lånet - för stort och för smått
Du är den vackraste gåva jag fått!

image346

The porn has arrived!! =)

Igentligen var det ena igår, men med dagens utmärkta dos så känner jag mig både tillfredställd och redo för mera. Ja jag pratar om min privata porr ; ) Inredningsmagasin och Äntligen Hemma. Tidningen kom igår. Den jag prenumererar på är Allt i hemmet. Den kan jag verkligen rekomendera. Den är inte så avskalad och tråkig som dom flesta andra tidningar i den genren. Mycket gammalt chabby chic och danska hem på landbygden. Hemtrevlig helt enkelt och fylld av inspiration. Och sen Äntligen Hemma behöver jag väl inte gå närmare in på . Det vet ni vad det är.
Så nu har jag påfylld inspiration och ska pyssla lite när jag nu ska vara ledig i två dagar =)
image344 image345 = PORR ; )



Söndag 7 oktober 2007

Hittade den här artikeln i Aftonbladet. Den handlar om "fredagsmys". Att man som familj på fredagen myser framför tvn med nått gott och kopplar av tillsammans. Det var en rolig artikel då jag tycker att just fredagsmys är viktigt och nånting som jag verkligen gillar. Hela familjen tända ljus god mat och nån slags snacks. Avkoppling tillsammans med dom man älskar. Lägga vardagens stress på hyllan och inleda helgen. =)

Idag är det söndag och jag har börjat så smått att röja undan på balkongen. Har köpt ljung och ska hänga upp lite lyktor som man kan tända på kvällarna. Plocka undan sommarens grejor och göra höstfint. Sen till jul så åker girlangen med belysning upp runt räcket. Men det är då det...

Hoppas ni haft en bra helg =)

Ikväll jobbar jag.

Börjar klockan femton och slutar klockan tjugoett. Det kommer nog bli bra tror jag, jobbar med två favoritbrudar och det är alltid kul =)
Ska till och lägga lillan för att sova middag om en stund, får väl kolla om hon är tillräckligt trött för att sova än dock. Sen ska hon vara hos mamma tills älsklingen slutar på sitt jobb och hämtar henne.
Just nu sitter lillan och tittar på Hitta Nemo. Eller Memo som hon säger. Hon älskar den filmen just nu. Ett tag var det bara shrek som gällde, nu är det "Memo".
Jättefin höstdag ute, skulle vilja plocka höstlöv och binda kransar, men det får bli till helgen kanske. Ska iallafall röja på balkongen i helgen och göra höstfint där ute. Plantera lite ljung och sånt. Ta bort allt från sommaren. Fick blomstercheckar när jag fyllde år som jag tänkte använda till inhandling av sådana ting =) Very good!!

Ha det bra.

Just nu så vill jag...

Klicka hem dom här ljuvliga lakanen i satin. Med den klassiska hotellranden. Dom kostar trehundra för ett tvådelssett, så sådär hiskligt dyrt är det ju inte igentligen. Kanske jag gör det framåt jul. Som en julklapp till mig... oss =) Satinlakan får inte blandas ihop med blanka polyesterlakan som man ramlar ur sängen när man ligger på. Nä det här med satin är att det är 100% bomull och så mjukt och skönt som du aldrig känt förut.

Vill ha!!!
image343
Vill man ha underlakan till (och det vill man) så kostar det 250 kronor till. Iallafall om man har en 160 cm bred säng som vi. Då är det ju ingen skarv i mitten. Ett vanligt underlakan kostar 150 kronor.

Ett extra örngott kostar 49 kronor.

Så nu är vi uppe i... 300+300+250+49+49=...ca 950 för lakan till våran säng. Och det är absolut värt det =)

Det blir kanske till jul älskling... ; )

Här finns dom.

1 Oktober 2007

Tänk att det redan är oktober... time flyes...
Har varit dålig på mina uppdateringar. Får göra en lite sammanfattning.

I lördags så jobbade jag till klockan tre. Åkte hem och sov en stund (ensam hemma). Sen gjorde jag mig redo för en kväll på stan. Vilket dilemma det blev med kläderna.. höll på att gå i småbitar här hemma över att jag verkligen inte hade något alls att ta på mig på överkroppen. Svarta satinbyxor som jag köpt på gina Tricot blev det på nederdelen. Hade dom lite uppvikta så mina snygga skor skulle komma till sin rätt =) Som överdel slutade det med att jag tog en svart underklänning och klippte av den. Klippte bort halva ryggen ända ner till svanken. Man tager vad man haver sa Kajsa varg...hehe. Det blev rätt bra faktiskt. Det är fantastiskt vad man kan uträtta under panik och press. Klipp och ritch så bidde det en partytopp..

Sen var vi då ner på staden och drack oss alldeles för berusade. Jag har en minnesbild av hur jag dansar så svetten lackar och sjunger i högan sky "liiiiving on a prayeeeer" och hade det så fantastiskt kul, för att i nästa minut svepa en tequila som om det vore vatten...(och jag haaaaatar sprit igentligen...hm)

Hipp som happ så var det roliga slut och en jättefull sara vill bara hem. Fast då hade ju krogen stängt och dom andra ville ha sig en pizza. Jag satt och blundade vid bordet för jag var så jäkla trött. Men så tittade jag upp och där utanför står en taxi....tom! Jag rusar ut utan att säga hej då och kastar mig i i taxin...hemåt. Jag har aldrig sett en vackrare port i hela mitt liv än min den natten.

Och så var det då dagen efter då jag skulle börja jobba klockan femton. Jag var så helvetiskt dålig så det är ett under att jag tog mig dit i tid. Huvet dunkade kroppen var konstig...seg i obalans. Jag var illamående. Nä fy då ... Synden straffar sig själv.
Fast det var ju bra att jag jobbade ändå för efter nån timme på jobbet då jag druckit (tvingat i mig) kaffe vatten panodil och ätit sex delikatessbröd utan nått på så började jag känna mig lite mera som en människa och sen när klockan var runt arton så kände jag mig helt ok.

Dagens läxa är följande. 1: Blanda inte. 2: Gå aldrig ut när du ska jobba dagen efter ... även fast det är eftermiddagsjobb. Och om du absolut måste gå ut så ta det väldigt lugnt.
Och 3: Se till så det finns värktabletter hemma dagen innan du ska supa skallen av dig.

Tre väldans enkla regler till lilla mig =)

Byebye

RSS 2.0