Det gick ju inte att gå och lägga sig då...

Klockan var ca halv tolv och vi hade tittat klart på en film. Sitter och drar mig i soffan och ska gå och lägga mig tänkte jag. Då sätter älsklingen i en film. Jag hör redan på dom första tonerna vad det är han satt in... -Men det här är ju Top Gun!! Kan ju inte gå och lägga mig då. Så där blev jag sittande och såg klart hela. Har inte sett den på väldigt många år, men den var lika bra än. Värsta kultrullen för en tjej i min ålder.




Or how about this.... yummie =) Sweeet on the eyes...oh yes!!




Åttiotalet måste man ju bara älska =)

Länkar.

Lovade H länkar till roliga butiker med krimskrams =)
(den första e den vi pratade om)

Fetish for fashion

Bags and fashion

Chique.se

Cocoo.se

Betties galleria

Kyssjohanna

Nu kom jag inte på nån mer för tillfället.

Kram =)

(Alla sidor är svenska och enkla att beställa ifrån)

Nedräkning.

Har en hård vecka framför mig. Arbetar sex av sju dagar...blä. Och på onsdag (tror jag det var) så får jag veta mitt framtida öde angående den eventuella förflyttningen av mig på jobbet. Usch och fy!! Jag tror redan att jag vet hur det blir. Jag har aldrig tur när det gäller sånt här så varför skulle jag ha det nu...? Tanken att börja om med nya arbetskompisar rutiner och pensionärer känns extremt tungt.
På torsdag så ska jag till gävle och få lite info om Mary Kay och hur man jobbar med det. Det känns kul och lite som ett andningshål i allt elände.

Nu ska vi sätta oss ner och äta kyckling med chinese sweet and sour sås, till det nudlar. Gott gott:

Bye bye

Natten sänker sig ner över vår lilla stad...

Hunnit med en del idag iallfall. Påbörjat att städa i fannys rum och rensat ur ordentligt i hennes garderob. Välbehövligt. Ska väl städa klart resten imorgon. Det är faktiskt lillan som stökat till därinne sen sist då Fanny och jag städade. Så därför tycker jag inte Fanny ska behöva röja efter sin lillasyster. Och rensa garderoben det kan ju inte Fanny klara själv, det måste vara jag som gör det.
Jag och älsklingen och lillan var till Valbo Köpcentrum idag. Köpte lite smink till Fannys faster som fyller tolv imorgon. Åt wok på serveringen där. Strosade runt och hade det skönt. Sen var vi även in till IKEA och köpte bokhyllan i serien som vi har i vardagsrummet. Det blev jättefint men vi måste nog köpa en till bokhylla märkte vi då vi inte får plats med allt. Och som det är just nu så kan vi inte ha nått på dom lägsta hyllorna för lillan är en riktig vandal och river ut allt hon får tag i.
Serien vi köper av på IKEA är en serie som heter Markör. Just dom delarna som vi har finns inte på deras hemsida så jag kan inte visa bild. Men dom är rustika mörktbetsade trämöbler. Jättefina. Nu har vi vitrinskåp tv-bänk och bokhylla i den serien. Men som sagt så blir det nog en till bokhylla så småningom =)
Sen ska vi försöka komma på nån bra lösning till dvdfilmerna... men än har vi inte hittat det som vi vill ha. Man får ta små steg så blir det nog klart nån gång i framtiden.

Hittade en bild på vitrinskåpet här men vårat är inte alls så här ljust i färgen utan väldigt mörkbrunt betsat...ja mycket möööörkare . Fattar ni ; ) Hehe...

image342

Bye bye..

Saturday.

Godagens på er =) Jaha vad ska ni hitta på idag då? Själv så har jag ingen aning. Städningen ska fortsättas förstås och så skulle jag behöva köpa ett litet paket till en blivand tolvåring. Men vi får väl se. Kände mig ganska pigg idag när jag vaknade, men tyvärr så brukar den känsla ge med sig efter ett tag.
Väldigt fint väder ute så ut måste vi bege oss. Fanny cyklade iväg till sin kusin för nån timme sen. Så skönt och bra att hon klarar sånt själv nu. Man behöver inte längre föja med hela vägen. Bara hon ringer när hon är framme så jag vet.

Ha det gött =)

Äntligen fredag =)

Sitter och väntar på att diskmaskinen ska göra klart sitt så jag kan ladda om den igen. Sen blir det storstädning på hög nivå. Ikväll ska vi Fredagsmysa med tacos. Fanny har kommit hem idag och det känns skönt. Hon älskar tacos och det var länge sen vi gjorde det så det ska bli riktigt gott. Lillan och jag ska åka och handla sen. Men först en rejäl undanröjning av valda delar av vårat hem.

Ha en mysig fredagskväll =)

image341

Btw här är en väldigt rolig blogg skriven av en sk kärlekscoach. Den är helkul även om man kanske inte behöver den=)

Långhelg =)

Nu har jag långhelg. Ledig till och med måndag. Nice =)
Känner mig lite blåst i huvudet just nu...urblåst. Mer än vanligt. Mycket som händer just nu på jobbet. Jag väntar ju på mitt besked angående min eventuella förflyttning. Det suger kuk rent ut sagt. JAG VILL INTE!!!

Min kompis blev av med sitt jobb idag...pga av att företaget (telia) har slarvat. Det är så synd om henne nu och det känns som jag får dålig karma av det här. En olycka kommer ju sällan ensam.

Skulle haft mig en städdag idag, men jag tror nog det får bli imorgon när jag är ledig.

Over and out





By the way, Ellos det här är inte speciellt snällt...
image340

Bye bye..

Mmm me like it =)

image339
Oh vilka finfina benvärmare. Men 399 kronor känns dyrt... väldigt dyrt...för lite garn liksom.
Men hade jag 399 kr som låg och skräpa... you know =)

Nu ska jag soooova.

Goodnight.

Men skjut mig...

vad trött jag är. Oj oj hur ska jag orka tvätta ikväll. Men jag måste det är inget mer med det. Lillan är också jättetrött och har legat aldelles stilla i soffan och kollat på film sen vi kom hem från jobb och dagis. Blir en mkt tidig kväll om det fortsätter såhär. Ska plocka ihop tvätt nu och sen börja med maten. Panerad torskfile´ tror jag.

Både jag och älsklingen är "Buzzadorer". Och idag fick vi hem en hel låda med olika ostar. Så vi får väl ha lite ostprovning ikväll =)

Buzzador är en kul grej där du anmäler dig till kampanjer och får hem olika produkter att testa och dela ut. Alldeles gratis och du behöver bara raportera tillbaka inom ett visst datum. Thats it =)


Tradera är ett farligt ställe!!

image338
Vad är väl ett köpstopp när man hittar så fina mocka kängor för några tior...

Det var inte meningen det bara blev så ; )

För er som inte hade inloggning...

på you tube alltså.
Världens sorgligaste låt alla kategorier.

Superchick: Courage

Helt omöjlig att hitta nån orginalvideo till den här låten. Den här videon var den bästa jag kunde hitta. Alla andra är enbart fullproppade med tjejer som har anorexia. Den är väl rätt svart den här videon också, men det är låten ni ska lyssna på.




Också avslutar vi med lite porr till mamma...dvs till moi ; )

Åhhh... Den enda jag skulle bli lesbisk för som sagt.

Damn she`s smoking hot !!

Nattelinatt igen.

Det var den här helgen det. Nu sitter jag här och nattsuddar igen. Jag är ju ledig imorgon så det går ju bra =). Jobbat idag och det var kuligt. Så skönt att få jobba igen efter en skitvecka som sjukling.
Ikväll har vi ätit entrecout...enterk... äh kött. Hasselbackspotatis till. Och ett glas vin. Mysigt =)

Jag har blivit en slav till Tetris också. kan inte sluta spela helt enkelt. Ett annat spel som jag också kan fastna i hur länge som helst är det här.

Jag har hittat så mycket saker som jag vill köpa köpa köpa... men icke sa nicke för jag har MASSIVT köpstopp på obestämd framtid.

Ett puttelitet urval....pyttepyttelitet..

image334
Så snygg tycker jag. Och gröna stövlar har jag inga.. Me like it mucho =)image335
Marc Jacobs inspirerad väska. Sweeeet on the eyes.
image336
Du är så fin...ja de e du. Kom till mamma...

image337
Och en stor hög med såna här på en gång.. =)

Favorit i repris =)

58810-23

Jepp still funny...haha. Jag älskar den =)

Så jäklans bra låt =)


Back to work again.

Nu har jag varit hemma en vecka och idag är det dags att börja jobba igen. Börjar klockan fyra och jobbar till nio ikväll. I en perfekt värld så skulle jag inte jobba idag då jag är sååå trött och slut fortfarande. Ögonen känns som bly och jag vill bara sova sova... Hostar och snörvlar fortfarande en hel del också. Oj oj vad jag gnäller, men jag gnäller här i bloggen så blir jag av med det. Behöver jag inte göra det inför nära och kära så mycket istället.

Färgade håret igår... nu är det mörkt på riktigt igen. Ointressant information..typ.

Dags att lägga lillan nu... risk att jag somnar? Ja absolut..

Ha en trevlig helg ? =)

Fredag igen.

image332 image333

Nu har vi varit hemma en vecka och snörvlat i kör. Vilket slöseri med dagar...
Men imorgon så ska jag bege mig till jobbet igen, nu får det faktiskt vara nog. Jag jobbar kväll imorgon och dag på söndag. Ska bli skönt att få känna sig lite nyttig igen.

Igår kväll på våran hudvårdsgrej som vi var på så var det trevligt... och dyrt. Puh jag som ska gå in i ett massivt köpstopp nu men grejerna som Mary Kay erbjuder är verkligen världsklass. Dom är ju det största hudvård och kosmetika företaget i usa och har varit i över femtio år. Och för ett år sen så blev det det största även i Sverige. Alltså glöm lancome nivea och så vidare. Mary Kay är störst. Deras grejer är helt outstanding. Köpte en skrub till ansiktet igår och jag har aldrig provat på nått liknande. Och då har jag gått igenom dom flesta skrubbar på marknaden.
Nä det här är riktigt bra skit och jag funderar faktiskt på att kanske börja en liten karriär i Mary Kays enorma imperium.
Jag är ju rätt fed up på mitt jobb. Det här med att ständigt hänga löst och inte veta hur det blir tar på mina krafter. Som det verkar nu så kommer jag att bli förflyttad och det känns som ett rent och skärt helvete. Jag älskar mina jobbarkompisar och det är för deras skull som jag jobbar med glädje. Vi har så kul ihop och en riktigt bra sammansättning. Jag vill inte därifrån... Jag skriker inombords och kastar möbler i min ilska. Men jag vet ju inte än hur det blir. Min förhoppning ligger nu på facket... Men jag vet inte. Jag har aldrig tur när det gäller sånt här.

Så varför inte då prova på livet inom Mary Kay på fritiden och se vad som händer... Satsa helhjärtat i några år och kanske...kanske jag kan jobba heltid med det sen... Slippa kommunhelvetet. Förlåt men jag är så ilsk på min situation just nu.

Iallafall så är det fredag idag och vi ska åka och handla lite godasaker om en stund. Fanny åker till sin pappa idag och det känns trist. Men det är ju som det är med det liksom...

Tjing tjing..

Lappsjuka och försovning.

Den här jävla förkylningen tänker tydligen inte alls släppa taget om oss här hemma. Jag är fortfarande jättesnorig och trött. Börjar lessna ur ordentligt nu. Desutom börjar jag få lappsjuka av att bara vara hemma hela tiden.
Fast ikväll ska jag faktiskt iväg en sväng med en kompis. Hon hade blivit inbjuden att få gratis ansiktsbehandling och fick ta med sig en vän. Och det blev jag=) Ska bli så trevligt att se utsidan av världen några timmar.
Gratis sa dom att det var behandlingen... brukar ju inkludera att dom vil sälja saker till en då. Jag har en svag aning om detta skulle kunna vara Mary Kay... Men det är ju bra skit så why not. Det ska bli kul iallafall.

Fick sovmorgon idag då älsklingen som också är sjuk gick upp imorse med lillan. Eller jag var ju uppe före det och skickade Fanny till skolan. Herregud vad skönt det är att hon har typ femtio meter dit. Imorse vaknade jag tolv minuter i åtta!!! Skyndade mig att väcka Fanny. Och hon var så alert idag så hon kastade sig upp på en gång. Kanska man till och med kan kalla det tur att hon aldrig äter frukost... (She hates it) Två minuter i åtta var hon klar och gick iväg till skolan. Då var vi glada att det tar förtio sekunder att ta sig dit =)
Tyckte hon var så duktig som inte bröt ihop i hasten, och jag skämdes för det var ju jag som försovit mig. Men slutet gott iallafall.

Sen somnade jag en stund för lillan sov än! Halv nio vaknade hon och då gick J upp med henne. Jag sov till halv tolv. Och det var skönt... Men det är mer en regel än undantag att sovmorgon för mig inbegriper en kommande huvudvärk . Och så även idag. Så därför ska jag nu ta en kopp kaffe till =)

Onsdag 12/9/07

Idag så är jag fortfarande hemma från jobbet. Är ledig nu Torsdag och Fredag sen jobbar jag i helgen. Så det var ingen ide att stressa till jobbet utan tillfriskna i lugn och ro. Och jag fortfarande rejält snorig och har dragit på mig en tråkig rethosta som hållit mig vaken inatt. Sen har jag fortfarande ont i kroppen framförallt skenbenen, i benhinnorna liksom. Har på mig benvärmare över byxorna för det hjälper med värme. Nu har jag legat i soffan och kollat på Shrek 2 med lillan. Hon älskar ju Shrek men jag har tröttnat på ettan efter att den har gått sig varm upp till fem gånger på en dag här hemma. Så nu har hon börjat vant sig med tvåan, fast hon tycker bättre om ettan än. Jag har fastnat för en låt som dom spelar i sluttexterna på tvåan. Så nu har jag hittat den på you tube. Det är en remix av klassikern "Holding out for a hero". Gruppen som framför heter "Frou Frou".Inga jag har hört om förut, men jag gillar vad dom gör med låten. Trodde först det var "Superchick" för det lät som dom på soundet och sångerskan.


Idag är det kalasdags. Barnens kusin Majken fyller åtta år och det ska naturligtvis firas. Tur man hunnit bli någorlunda pigg iallafall.
Ska väl ta min middagslur med lillan sen när hon ska sova. Sen en dusch och så får jag nog lite energi tillbaka.

Oh no...

Jag vet... den är way out there. Men jag är nog återigen kär. Fast den kommer inte dingla på min arm då den är för dyr. Och det konstiga är att jag igentligen inte tycker om Spybag. Den är rätt ful i mina ögon. Men så blev den en leopard och lejonet i mig spinner av njutning och lycka.....Rrrr. What can i say, i like my animal printing =)

image331

Nej den är inte äkta...of course. Det vet jag mer än väl. Men jag skulle aldrig köpa en äkta spya...Så snygg är den inte. Men hade jag en tusing som låg och skräpa så skulle jag slå till... In a heartbeat!!

Som ett trasigt rakblad

Så känns det i min hals när jag hostar. River sönder mig innifrån. Jag är så trött men hamnade här då jag måste vänta på att Fanny somnat innan jag går och lägger mig. Hon har väl sovit en bra stund nu, men jag fastnade när jag letade runt efter en present till hennes tioårsdag som kommer om en månad. Har väl igentligen bestämt att det blir ett Playstation 2. Kollat runt på roliga spel och priser nu en stund. Det är bra för PS2 är ju ganska gammal nu igentligen så spelen och även konsollerna är i överkomliga priser.

Fyller man tio så måste man ju ha nånting riktigt kul i sitt paket liksom. Så det blir ett sånt här.

image328
image329Sonic här spelade jag på den gamla goda tiden när det fortfarande hette SEGA. Riktigt roligt spel som jag tror fanny skulle ha riktigt skojigt med. I just det här spelet så finns det sju olika Sonicspel från olika "årgångar". Verkar kul tycker jag.

image330Och ett racingspel är ju alltid kul. I det här är det Disneys "Bilar" som man kör. Man kunde tydligen göra lite annat också och inte bara tokköra. Verkar roligt och passande för Fanny.

Nu värker varje led i min kropp och huvudet sprängs. Snoret rinner och jag mår som skit på en pinne...
Bye bye bitches; )

Funderar på..

Varför det är helt godkänt att ha skinnjacka skinnväska skinnskor skinnplånbok osv. Men absolut inte bära päls....?
Känns ju ganska mycket som dubbelmoral tycker jag.
Fast det är klart det är sällan som man har en skinnjacka i minkskinn kanske. Men igentligen så är det en väldigt tunn gräns att vandra på.
Vara emot skinn och päls men äta kött..! Går det igentligen att vara det?
Jag ville igetligen inget med det här det var bara en grej jag kom på.

Om jag har nån päls... Flera faktiskt. Till och med en äkta leopard. Köpt på loppis för 150 kronor. Lite svåranvänd kan jag tycka, men jag kunde inte lämna den där. Den är som ett konstverk. Skulle tippa att den är uppsydd på 40-talet. Och naturligtvis så är jag emot all jakt på kattdjur, men den här är väldigt gammal och skör och jag bara vårdar den med kärlek och omsorg. För när skulle man ha den.. Den är ju oanvändbar enbart för att det är just kattdjur. Skulle ju bli stenad ute. Med all rätt...=)

image327

Host och snörvel..

När den väl kom så kom den med besked. Förkylningen alltså. Hade grymma problem att somna inatt trots att jag var helt slut. Det värkte i kroppen och i tandrötterna på mig så jag höll på att bli galen. Sen kände jag att en rejäl huvudvärk var på väg, så tillslut så gick jag upp och hällde i mig en treo och hoppades på det bästa. Var uppe flera gånger och snöt mig också för jag inte vill väcka älsklingen som skulle upp och jobba. Kände när klockan var närmare tre att morgondagen inte skulle kunna spenderas på jobbet vare sig jag ville eller inte. Blir hemma imorgon också, hoppas det hinner vända så jag kan jobba onsdag. Men vi får väl se, det tar ju den tid det tar. Just nu känner jag mig som om jag blivit överkörd av ett tåg. Längtar till lillan ska sova middag så jag får vila en stund. Det tar på krafterna att roa henne när man känner såhär. Men hon är verkligen världens snällaste så det går ganska bra =)

Läste om att det inte gick sådär jättebra För Britney på hennes comeback på VMA,s inatt. Jag har tittat på numret och...ja. Det var ju inte världsklass precis. Det var inte mycket som stämde om man säger så. Förutom låten då som jag gillar en himla massa.
Äh, jag är väl inte så hård i mitt dömande igentligen. Hon kan ju om hon verkligen vill, jag tror nog hon kommer igen så småningom. Men inte just nu dock, hon verkar ha lite för mycket annat som distraherar henne som det är nu. Men det kommer alltid nya awardshows och framträdanden.. jag avaktar tills vidare.

Och nu har jag sett hela VMA 2007 här på morgonen... Och MTV shame on you. Riktigt skitdålig!! Tummen upp till Justin som klagade på kanalen i direktsändning om att dom i stort sett slutat med att visa videor utan nu bara visar en massa skit som south park och galningar som gör illa varandra. Nä ge mig tillbaka MTV med musikvideor som det var på den gamla goda tiden.

Todays special is...

image326
Japp, idag blir det lasange som jag ska laga till min familj och mig. Har en himlans massa köttfärs så den kan nog bli rätt stor. Också naturligtvis en massa ostsås...yummie.

Dagens trista är att jag har blivit riktigt förkyld... Det värsta är att det lär väl bara bli värre innan det blir bättre. Lillan blev jätteförkyld i fredags eftermiddag och sen älsklingen. Och nu jag då, det är bara Fanny som än är symtomfri...peppar peppar =)
Men lillan är pigg nu, snorig forfarande men det är också allt, ingen feber eller överdriven gnällighet så hon får gå på dagis imorgon och snora med alla andra snorisar där =)
Jag pallrar väl iväg mig till jobbet som vanligt så länge som benen bär mig. Så länge som jag inte har feber eller så där vansinnigt ont i kroppen som jag får ibland av förkylningar så får jag vackert jobba. Tur det finns panodil och nässpray. Efter en sån kur så brukar man känna sig helt ok.

Frös som en liten gris här för en stund sen. Drog på mig min sköna kofta i 100% ull och hällde i mig en stor kopp kamomillte så nu känns det mycket bättre.

Idag blir för övrigt en slapp söndag där vi kommer mysa hemma och samla krafterna till veckans jobb och äventyr.

Fuck Its the VMA,s tonight!

image325

Den övelägset bästa galan av dom alla. MTV Video Music Awards. Den är alltid helt galen och grymt underhållande. Också är den inatt klockan två live från Vegas. Fan!! jag ska ju jobba imorgon ju.... That sucks. Brukar aldrig missa den.

...

Blev inget fredagsmys med familjen. Korv och pommesfrites blev menyn istället....i köket...utan tända ljus. Känns som en vanlig tisdagskväll typ. Jag blir bara så less ibland. Varför ens anstränga sig...

Lillan har under eftermiddagen utvecklat en rejäl förkylning och var lite grinig ett tag, men sen kom Fanny och då blev livet en fest som vanligt. Hon har storasyster som sin största idol verkligen =)

Fredagsmys.

Ikväll är jag sugen på att laga en god middag till min fina familj. Fredagsmys ska det bli när hela familjen är samlad. Fanny kommer ju hem idag =)
Jag är inne på helstekt fläskfile`med en massa vitlök till. Funderar kanske på hasselbackspotatis till också. Mums! En god sallad och sås så är saken biff. Älsklingen och jag köpte ju en flarra vin i espana som vi kanske kan öppna... =)
Duka i vardagsrummet vid vårat "matsalsbord" och tända ljus. Ja är det inte det som gör hösthelgerna så mysiga. Mysa med familjen och bara trivas tillsammans till tända ljus och god mat.

image324 image323

Ha även ni en mysig kväll =)

Vabbning 2.

Sent igår kväll så vaknade lillan och var orolig. Jag satte mig med henne på sängen och efter en liten stund så började det... Hon spydde och spydde och spydde. Lilla vän så jobbigt hon hade det. Och eftersom hon låg i mitt knä så kom det mesta på mig. Men det gjorde ingenting. Sen var hon orolig hela natten och morgonen. Så jag var tvungen att vara hemma idag. Kunde ju inte dra iväg henne till dagis iallafall. Nu på morgonen så har hon varit väldigt gnällig och slö. Men hon har inte spytt något mer så jag tror inte det var magsjukan iallafall. Nu är hon piggare och siter och tittar på sin favvisfilm Shrek. Hon har ätit och druckit och verkar helt återställd. Skönt att det inte blev något mer =)

Torsdag.

Idag börjar jag inte jobba föränn klockan fyra. Jobbar till nio. det är inte så ofta som jag jobbar kväll, men ibland så händer det. Tycker bättre om att jobba dag då det händer mer och man inte bara går och väntar hela dagen på att få gå och jobba. Fast idag så känns det helt ok. Jag jobbar med Heidi bla och det är alltid en fröjd =)

Jag och lillan har bara myst runt här idag, haft en skön dag tillsammans. Nu har hon vaknat efter sin middagslur och är i full fart med lek igen. Jag ska ta och göra i ordning mig för jag har bara haft morgonrock och strumpor på mig idag. Solen skiner ute och det verkar vara en härlig dag, så vi ska bege oss ut en stund. Lillan ska vara hos mormor tills pappa kommer hem från jobbet.

Ikväll så får jag skynda skynda hem från jobbet för det är torsdag och då är det "Las Vegas" på femman. Och det är ju som bekant min absoluta favvis serie på tv=)



Uppdatering: Nähä säsongen verkar vara slut...blääää. Och jag som missade förra avsnittet för jag var i spanien.

Ha det bra

Ja just det ja...

Jag beställde skor till mina tjejer här om dagen och nu har dom kommit =) Rejäla höst/vinterkängor till Fanny. Kommer väl att köpa typ snowjogging variant sen när det är dags att vara ute i snön. Men fram tills dess så är dom här toppen, och hon kommer kunna ha dom över vintern också en hel del.

image321
Köpte dom på killavdelningen faktiskt =) Men dom är rejäla och fodrade med "lurv". Fina till jeans och samtidigt söta till ett par tjockare strumpbyxor och kjol. Hoppas nu bara hon kan ha dom, men det är så lätt att byta om så inte är fallet. Känns som ett bra "fynd".

Till lillan blev det en stadig vintersko i rött med lurvig insida även här. Lätta att få i foten i vilket är viktigt på små fötter. Dom är även lite stora just nu till henne, men det är för att man ska kunna få i en socka om det behövs plus att jag inte vill att hon ska växa ur dom innan våren.
Båda paren kostade 199 kronor styck =)

image322

Gråtattack...(eller så kan vi kalla det moderskänslor)

Lät ju värre än det igentligen är...haha. Men det var så att jag lyckats fälla tårar två gånger ikväll framför tvn. Först till tv 3,s program "Sjukhuset" där en blivande mammas skrik sista minuterna innan bebisen skulle komma ut fick mig att sitta längst ut på soffkanten och bita på naglarna medans jag hårt bet ihop tänderna när hon krystade. Omedvetet till en början, men det blev som om man var där och upplevde smärtan igen. Och sen när väl bebisen kom och dom la den på mammas bröst så rann tårarna fritt och jag gungade lillan min i knät och kände samhörighet och glädje. Lillan pekade på tvn och sa -bebis bebis...

Ja min älskling och du är min bebis...

image319

Jo och den andra "gråtattacken kom när Jeffrey vann project runway och han blev så glad och hela hans familj kom ut till honom. Och hans lilla son var så fin och alla var glada. Och han var så duktig....ja och jag blev så känslosam och glad för honom jag med...tårar tårar.

Konstigt men sen jag fick Fanny för snart tio år sen så har jag blivit en riktig lipsill när det gäller vissa saker, oftast på tv dock. När det handlar om barn så har jag väldigt svårt att inte snyfta till och få moderskänslor. Om det inte gäller när Fanny uppträder med typ kören , lucia, skolavslutning eller igentligen vad som helst, då får jag verkligen ta djupa andetag för att inte skämma ut mig och låta tårarna ta över. Och nu kommer det att börja om igen när lillans första lucia på dagis närmar sig... Sen blir det samma sak med henne...snyft och glädjetårar =) Men det är bara det att jag blir så stolt och lycklig i dom ögonblicken... Jag kan bara titta på mina två fina fina flickor och bara känna hur lycklig jag är att dom är mina. Och samtidigt så är man ju förundrad att man har varit med att skapa dom..

Mamma älskar er mest av allt i hela världen. Utan er vore jag ingenting.

image320

Sleepy.

58810-57
Imorse och hela förmiddagen så stog regnet som spön i backen. Så jag var så duktig så jag drog på mig mina fina men väldigt sällan använda gummistövlar. Det var ju nästan två år sen jag köpte dom, men jag har inte använt dom så flitigt som jag tänkt mig. Det var ju verkligen tur jag gjorde det annars så hade jag gått omkring med blöta fötter resten av dagen på jobbet. (jag jobbar väldigt mycket utomhus).

Men nu går mina ögon i kors känner jag och jag har nog inget annat val än att dra täcket över mig och sova. Annars så tycker jag kvällarna är så sköna när man får vara uppe i lugn och ro och bara mysa runt. Men det orkar jag inte med idag.
Så godnatt på er alla=)

Njuter..

jag njuter när jag tittar på mina nya fina skåpluckor. Och bänkskivorna ska vi inte tala om....underbara. Det blev verkligen ett helt nytt kök som vi fick idag. Från ett slitet repigt och fläckigt kök. Som dessutom var blått så är det nu ljusgråa melerade luckor med hantag i oxiderad mässing. Bänkarna är i skifferfärg. Och nu ser man äntligen att jag hade en tanke med golvet som jag valde. Det mörkgråa "stengolvet" mot mina skifferbänkar och dom melerade gråa luckorna är en utsökt kombination och jag häpnar över min klurighet. Sen har vi ju målat väggen i köket ljusgrå också vilket fulländar det hela =)

Jag är toknöjd och nu ska jag bara pyssla i köket ikväll för att få fram finishen.

Och nu hör och häpna när jag sitter här och skriver så kommer min älskade hem och har köpt tv-bänken som jag trånat efter i flera månader!!! Vad säger man...

Vilken kille! Vilken härlig dag =)

Typiskt.

Jag blev så sugen på en sockerkaka som jag inte gjort på länge. Jag hittade den i en blogg för nått år sen och bara älskade den. Den är så vansinnigt god så man tror inte att det är sant. Va glad jag blev när jag märkte att jag hade alla ingredienser hemma också. Ända tills jag märkte att bakpulvret var slut... Gaah.
Det blir en tur till Statoil för att köpa bakpulver till överpriser verkar det som.

Här är receptet. Men en varning utfärdas då den är beroendeframkallande =)

Oops!!

Lillan får numera bara sova i en timme när hon sover middag. Idag somnade jag brevid henne vilket inte alls var meningen. Sen vaknade jag med ett ryck och tittade på klockan. Vi hade sovit i tre och en halv timme!!! Oops är väl ordet jag söker...hehe. Och hon som ska upp tidigt imorgon och gå till dagis . Jaja inte så mkt att gör något åt just nu iallfall. Men det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig...

Första måndagen i September..

Första höstmånaden är här. Jag känner mig grymt oinspirerad och rastlös. Nu när den underbara semestern i Spanien är över så kommer verkligheten tillbaka som ett brev på posten.
Mest så är det jobbet som spökar, ovissheten gällande en sak driver mig till vansinne. Det känns tungt och deprimerande. Tur jag har min älskling och mina underbara barn.

Idag iallafall så är jag ledig. Har en målare här nu som målar stommarna på köksskåpen. Får nya skåpluckor och bänkar imorgon. Det är däremot väldigt roligt =)
Men det är så typiskt att jag jämt är ledig när dom kommer. När man mest vill ligga och slappa på förmiddagen med lillan så måste man upp med tuppen och oftast ut härifrån så dom får jobba ifred. Jag tänkte vi skulle åka till mamma nu, men jag tror nog att lillan får sova hemma iallafall. Målaren är ju bara i köket och man märker knappt av honom. Vi beger oss ut efter hon sovit istället.
Jag hade tänkt jag skulle duscha som igår, men det slutade med att jag satt i soffan och smorde in ansikte händer och fötter med idominsalva. Jag var så torr så det gjorde ont. Så jag sov med ett ett geggigt lager av det och idag känns det bättre. Skulle hoppa in i duschen nu men det går inte när jag har "besök". Får vänta tills han åkt =)

Solen lyser ute och det är en riktigt fin dag. kallt dock i skuggan. Ser att många plockat fram sina stövlar redan. Det känns tidigt än tycker jag. Vill nog ha riktig höst först iallafall. Gula träd osv...

Det är dags att kolla på vinterkläder till tjejerna. Måste kolla om jag inte har en overall till lillan efter fanny i källaren. Har för mig det ska finnas en röd som är riktigt fin, men den kanske är för stor än. Fanny måste dock ha en helt ny uppsättning. Jag har kollat runt lite och tycker att 400 kronor för en jacka till henne är aldelles för dyrt. Byxorna till kostar ju nästan lika mycket. Nä det betalar jag inte, hon är inte nån sån tjej heller som måste ha det dyraste tack och lov. Jag kan lugnt beställa eller köpa till henne och hon är nöjd med det jag valt =)

Kollade på den här parkasen i svart.
image317
Den är från Halens. Den beiga va slut tyvärr, men den svarta ser ju snygg ut den med.
Den är på rea, 199 kronor =). Behöver ju då bara kompletteras med svarta täckbyxor, och det hittar man ju ett par billigare enkelt. Också rejäla skor naturligtvis. Men det har jag inte hittat några än.
Mössan brevid fanns även den på rea på Halens. 35 kronor kostar den. Svart med glitter och vita stjärnor, fleecefodrad var den också =). Nog har jag mössor åt henne, men det är ju alltid kul med nått nytt.

Tycker ni det är tidigt att kolla och köpa vinterkläder? Men jag har stått aldelles för många gånger i panik en morgon när det plötsligt slagit till och blivit minusgrader och blixtsnö. Inga vinterkläder framme...panik och skolan börjar om 30 minuter. Allt urvuxet, inga skor... Nä du, i år är jag ute i tid!!

Ska ner och rota efter den söta röda overallen sen. Om den inte passar så måste jag bege mig på jakt efter en ny. Men nu när jag tänker på det så är den nog stor än... Jaja får väl se.

Somwhere over the rainbow..

image316
Jag har lite svårt att bestämma mig om jag gillar dom här jeansen. Jag tror det  eftersom jag inte kan sluta titta på dom förundrat.. Oh well =)

Home again =)

Åh så härligt jag och älsklingen har haft det dom senaste dagarna. Barcelona är en fantastisk stad och jag vill naturligtvis tillbaka.
Vi har verkligen tagit tillvara på dagarna och varandra.
Värmen har varit underbar, ca 28 grader i skuggan var dag. Och på kvällarna och nätterna så låg den på 22-24 grader. Vi hade aircondition på rummet så där var det kyligare om vi ville. Hotellet låg mitt i city på La Rambla där det pulserade av liv natt som dag. Folket i barcelona går verkligen aldrig och lägger sig. Och det inbegriper även barnen=).
Vi har ätit och druckit gott och bara myst tillsammans. Varit på sevärdheter såklart som  De la sagrada familia och Park Guell.
Stranden shoppingen maten människorna, ja allt var helt underbart och jag tror nog vi åker tillbaka om några år. Vi blev helt enkelt vansinnigt förälskade i Barcelona =)

Lite pics (klicka på bilden så blir den större).

Jag i Park Guell med Barcelona vy i bakgrunden.


Såhär glad var J när vi var i hamnen.


The beach.


-II- -II-


Och igen =)


Jag sen kväll i dom gotiska kvarteren.

image315

Puss puss min älskling och tack för memorys of a lifetime.
Love u







Och om jag shoppade något till mig....mjo nått litet kanske ; )

RSS 2.0