Sista april

Tänk att det är Maj imorgon... det är nästan för bra för att vara sant. Idag jobbade jag till klockan ett. Mötte sen upp älsklingen på stan och åt lunch. Han hade kortdag idag så då passade vi på. Fick nått shoppingryck och handlade två par byxor på rea till mig. Ett par naturvita jeans och ett par beiga chinos...Yippie!! Betalade 99 kronor för båda tillsammans... Det är billigt det! Sen köpte jag en skitsnygg keps till lovern. Han hävdar att han inte passar i keps, men han var skitsnygg i den. Och han har haft den sen vi kom hem och ute sen dess så jag tror nog att han också gillade den trots allt. Sen var vi in på Kappahl och kollade hur det såg ut. Nyöppnat är det ju och jag har inte varit där tidigare. Köpte lite kläder till julia. Fanny har redan fått så mycket kläder den här månaden så hon fick inget idag. Nu har vi varit och handlat och ska inviga grillsäsongen ute på balkongen våran. Jag städade och gjorde iordning den igår så nu är det jättemysigt där ute.

Potatisgratängen står i ugnen och nu ska jag göra salladen. Ha en bra sista april.

Kram S
♥♥♥

jag skrattade så jag ramlade av stolen... på riktigt


Rätt så ensamt här hemma

Alla är utflugna ur boet. Och det känns sådär. Saknar min familj....

Miss my lover♥

The silence is to loud and the bed is to cold...



Dina händer på min kropp... dina läppar mot min hals. Kom hem till mig fort.

Din S♥

jag skulle inte vara uppe så här sent om det inte vore för sex

And the city... Den andra varan har det varit lite tamt av på sista tiden. Sjuka familjen har mest bara varit sjuka liksom. Och imorgon blir jag gräsänka då lovern och minstingen min åker till svärisarna över helgen för att byta till sommardäck på bilen. Jag ska iallafall jobba i helgen. That sucks, jag har ingen lust alls att jobba just nu, tur att man har tidig semester... snart är den här =)

Har faktiskt varit piggare idag så det finns ljus i slutet på tunneln iallafall... who knew!!
Fanny har dock varit sjukare och bara legat hela dagen, hon somnade tom klockan åtta ikväll. Skönt, man sover ju sig frisk sägs det. men imorgon så åker hon hem till pappa sin och får vila ut i helgen så hon förhoppningsvis ska kunna gå i skolan igen på måndag.

jag går bara omkring och tänker på balkongmöbler, sån e jag. Jag vill ha nya och SKA köpa nya. Fina vita där vi kan sitta och äta våran grillade köttbit som vi grillat på våran fina elgrill. Åh va fint det kommer bli.
Ser ni vad fin det kommer bli.... Fiiint...

Har städa lite idag. Bytte gardiner och slängde på lite nya kuddar i soffan i vardagsrummet. Har en vit/beige bas därinne och nu la jag till lite marinblått... Det blev väldigt sommrigt och fint. Imorgon blir det sovrummet och sen köket. Ska försöka få in våren i lägenheten tänkte jag. Jag har ju trots allt kunnat planera en hel del nu när jag legat sjuk. jag gör jämt det då.... planerar om allt jag ska göra när jag är frisk igen... Oftast gör jag iallafall hälften av allt jag tänkt.

Nu ska jag sova hoppas jag. Har trots att jag varit så trött på sista tiden haft ganska svårt att somna, och kommer jag in i ett sånt mönster så är det så svårt att bryta det. Hoppas jag somnar fort... fast så ska jag igentligen inte säga ... då skapar jag bara förväntningar.

men så sluta skriv om det då människa!!

Right...!?

Sleep tight u`all

♥♥♥

Nä det blev inge städning idag heller...

jag är fan tröttare än någonsin förr idag. Den här förkylningen tar döden på mig. om jag fick så skulle jag sova bort hela dagarna, men jag har ju även två snoriga tjejer hemma som ska pasas upp på så det går inte. fast jag har sovit en timme idag med lillan. fanny är piggare idag, hon snorar och hostar, men ska gå till skolan imorgon så hon får vara ute lite och träffa folk. Hon precis som jag börjar ju få lappsjuka här hemma. men fortsätter det i den här tackten så jobbar jag inte i helgen. finns inga planer att jag ska orka det som det är nu. var ut en sväng idag iallafall med tjejerna, vi var till macken och köpte oss en glass var. sen träffade fanny polare och eftersom hon ska till skolan imorgon så fick hon leka med dom. Jag och Julia var ute i ca en timme och gungade och åkte rutchbana. Men sen när vi kom in så höll jag på att få mattfnatt. Helt kraftlös är jag nu. Gud va jag hatar det här.

Till råga på allt så har jag jätteont i nacken efter inatt. Jag måste ha legat jättekonstigt när jag sov för jag har skitont och känner mig stelopererad.

Livet leker INTE just nu. Vädret utanför narras mig i ansiktet när jag tittar ut. Haha ser du vad du missar...? Strålande vårväder och jag missar allt. It sucks!!

Älsklingen är inte bättre han heller. Kommer hem från jobbet och går och lägger sig direkt helt utmattad. Stackarn har inget val utan måste ta sig till jobbet ändå.


Atcho prosit på er alla..

(update. Nu kom fanny hem med frossa och öronvärk så det verkar som om skolan är inställd imorgon också...)

ute är det vår

Men inne så är vi fortfarande väldigt förkylda. Fanny är piggare idag, hon sov istortsett hela dagen igår. Hon har feber idag också men inte lika hög. Julia är väl oförändrad känns det som. Feber snorar och hostar, fats hon har lättare med andningen nu på nätterna så jag antar att det är ett friskhetstecken. Älsklingen jobbar igen efter att han var hemma nästan hela förra veckan, men han är inte bra än. Hostar och har feber fortfarande. Också jag då, inge feber. men allt annat jävla skit man kan få...
Va är det här för jäkla skit sjuka... ? Försvinn från mitt liv och gör det nu!!
Skulle definitivt behöva städa lite... Men kraften finns inte just nu, kanske imorgon.

Jag vill ut i solen, städa på balkongen... Vill vill vill. Frustrerande det här. Men det är bara att gilla läget. Vi är sjuka familjen nu, men vi blir snart friska igen... Snart snart snart...

Jahapp...

Vård av två febriga barn. Jag själv snorar och svettas floder... Trevlig start på veckan.

Att vara ledig

Torsdag till söndag var jag ledig den här veckan. Hade tänkt att verkligen vara ute mycket med lillan. Städa på balkongen och kika efter nya möbler dit. Men tji fick jag då älsklingen bidde ordentligt sjuk igen och drog med sig lillan i fallet. Även jag drabbades men inte speciellt mycket. Lillan fick det på luftrören och har haft hemska problem att sova på nätterna. Man hör verkligen hur hon kämpar med varje andetag. Vi tog henne till familjeläkarjouren igår. Hon fick utskrivet ventolin i flytande form. Som tur va så tyckte hon det var jättegott och vi behöver inte pina i henne det. Älsklingen måste åka till valboköpcentrum idag och hämta ut mer på recept. Och det är ju bara det apoteket som är öppet idag.
Så vi får väl se hur min arbetsvecka blir. Även om lillan är pigg och glad så är hon fortfarande ordentligt sjuk och inte alls redo för dagis. Så jag blir nog hemma med henne om inte älsklingen stannar hemma. Vi får se hur det blir.

Fast jag tror att vi ska våga oss ut på en liten promenad idag iallafall. Skönt för oss alla att få lite vårluft.


image441

det avgör saken

image439

Ska det bli en vecka med strålande sol och värme så måste jag ha...

image440

På väg hem till moi =)

cant wait


Manifestation i Englas minne

Ikväll klockan tjugoett så tänder hela Sverige ett ljus i sitt fönster för Engla och dom andra kvinnorna som fallit offer för gärningsmannen som nu har erkänt.

candle

Gör det du också.

Luften gick ur mig...

Man visste det men ändå är hoppet det sista som lämnar en. Men nu är det över. Han erkände och polisen har hittat lilla Englas kropp. Jag kan inte hindra tårarna.

Ilska och oändlig sorg. Min tanke går till hennes familj.

Jag är så jävla ledsen nu

Jaha ja..

Not much going on på den här webb adressen right.. =)

Åh... suck och stön, nu har jag hållit mig borta från kolhyderater i flera dagar , typ en vecka eller nått. Och tro på fan när jag kliver upp på vågen idag. Jag har gått UPP i vikt...!! What the fuck... (dunkar pannan i kylskåpet av ilska) I rena protesten så åt jag både potatismos och en hårdbrödsmörgås till middag (+ fisk). Grrrr..
Så nu funderar jag att antingen bara skita i det här och bli en fet och osexig flickvän och mamma... Eller dra åt tumskruvarna ordentligt. Jag veeeet inte.. Bläää.
Känner blek fet och ful just nu och så är det bara. Får dock en massa inspo av snygga H på jobbet som kör hardcore Gi diet och blir bara omöjligt nog snyggare för var dag som går... Cred till dig tjejen =)

Jag behöver nog en snyggbild nu tror jag...

image438

Hell yeee.. Im sticking whit the program. Maj Gad kolla in miss bombshell..

Jaha ja, jag behöver då...

Den där tandblekningen jag pratade om förut
Bus (brun utan sol) Är sugen på sprayformen.. lite dyrare men nog smidigare tror jag.
Nagelförlängning (ska göra på Måndag Hurra!!)
Löshår... Jag har lååångt nu, men allt för tunt enligt mig.
En välstoppad behå då det dyrare alternativet är just det... för dyrt. (också får jag inte för herrn i huset heller)

Ja... och naturligtvis en vältrimmad kropp också. Det är the tricky one... Måste fixa lite själkontroll. Inte så lätt som det låter.

Känns som en dryg lista det här.

Sen gjorde jag väl mig ovän med halva jobbet idag också... Jag ska fan sluta gå på möten. Kan ju inte vara tyst hur jag än försöker. Självkontroll var det ja...

Över till nått helt annat nu. Nått betydligt viktigare!!!

Jag är helt bedrövad över den lilla Engla som är försvunnen. Känns inte som om det här kan sluta på nått bra sätt alls. Hoppas i djupet av mitt hjärta på ett mirakel♥

Och ett skott i pannan på den djäveln som är skyldig. Fast först vill jag tortera honom länge... länge. Se hur länge man kan leva med inälvorna på golvet brevid sig osv. Som en kul liten lek för oss alla som bara hatar det fruktansvärda som har hänt denna oskyldiga lilla flicka.
Jag har ju som bekant själv en tioåring hemma som även hon börjar frigöra sig och cykla till kompisar osv på egen hand. Så det här känns väldigt close to home liksom.

Praying for a miracle.

♥♥♥

Its Friday im in love!

Fredag fredag...Wunderbara freitag =)
Idag har jag haft lördag på jobbet dock. Kändes precis som om det var lördag. Konstigt men sant. Pysslat klart det sista med schemat på jobbet. Japp det är klart och i tid =) fast det ska ju godkännas också... Håller tummarna.

Jag har nu varit kolhyderatfri i ett och etthalv dygn. Inspirationen från en kär vän och magen min som hänger över jeansen sa mig att det var dags att ta itu med det här nu. Tar det lite som det blir, men jag ska försöka stå ut ett tag till. Så ikväll blir det kött med ädelost och potatisgratäng till familjen och jag gör en "gratäng" av broccoli och ädelost som jag kan ha till köttet till mig. Hittade receptet på en GI sida så då är det ju ok =)

Nu ska jag städa vidare.
puss och kram.

♥♥♥

RSS 2.0