Ready...set ...go!

Operation storstädning och tvättstuga börjar nu!



♥♥♥

Hoppla pålle

Nu har jag varit och tittat på när Fanny hade ridlektion. Hon rider på kungsgårdens ridskola. Hon tycker verkligen att det är jättekul. Julia ville springa in bakom varje häst ute i stallet och blev sur när hon inte fick, lite oroligt även om ridskolehästar är väldigt snälla. Så det var bara att jaga för mig. Först red dom i ridhuset i en halvtimme och sen fick dom rykta en varsin häst som stod kvar i sina spiltor. Hon bor ganska så nära stallet när hon är hos pappa så hon kommer att kunna cykla upp dit och gosa med hästarna när hon vill. Får väl se om det blir nån hästtjej av henne i slutändan.
Hon ska ju börja spela gitarr nu också och så sjunger hon i kör också. Så nu har hon iallafall lite aktiviteter i veckorna vilket jag tycker är viktigt.
Skulle gärna se att hon började med dans också, mjuka upp sig och bli lite smidig. Men det vill hon inte om ingen kompis gör det.

Jag skulle behöva ta itu med städning här hemma. Blä och usch jag vill inte. Men jag ska det iallafall... men inte just nu.

På väg hem från stallet så stannade vi för att köpa blöjor. Jag gick in och handlade lite av varje och när jag kom hem så kom jag på att... Köpte inga blöjor. Så är det när man har huvet under armen. Tyyyypiskt Sara beteende =O)

Älsklingen har lämnat oss idag och åkt med jobbet till Idre på konferans och rekreation. Kommer inte hem förräns på söndag. Kommmera att sakna dig älskling.

Nu är det dags för mat.
Tjingeling
♥♥♥

Material girl going on

Mycket matriellt just nu känns det som. jag fick pengar av min käre bror när jag fyllde år, hälften av dom har gått till ditt och datt och säkert mat och annat tråkigt. Men andra hälften har jag tänkt att jag verkligen ska köpa någonting till mig själv för... nått som får mina ögon att blöda. Tatueringen får vänta ett tag till.

Och här är den... My oh my. I den här kan tom jag tänka mig att ha klänning på mig vilket jag igentligen inte alls trivs i. Märket är modström och priset...990kronor.

Men tur för mig så hade dom lagt ut den på rea, tjohoo så det bidde inte alls så farligt.


Den känns väldigt Carrie i mina ögon.


Jag blir helt lycklig när jag ser den. Jag vill ha på mig den nu!

Jag är sååå nöjd, tack Brosssan.

♥♥♥

another day in paradise

Nu är jag ledig i dagarna två ,Torsdag och Fredag. Det är min helg det då jag jobbar då istället. Idag var jag ner på stadens torg för att söka efter en svart behå. Min enda svarta behå som jag har... ja den har gjort sitt and then some. Bågarna kryper upp i urrigningen efter ett tag och den är sliten som sjutton.
Mitt krav på en behå inbegriper att det måste måste vara uttagbara inlägg! Alltså små fickor på insidan. Inte för att jag vill ta ut några inlägg utan snarare stoppa in... många! En billigare version av sillisar kan man säga. Och när man ammat två barn så är inte tuttarna ens stoltaste tillgång riktigt. Men med en bra behå och en massa inlägg så ser det okidoki ut. Lovern har förbjudit mig att göra en riktig operation, han vill ha mig som jag är nu. Och det är ju gulligt. Har funderat i flera år på en operation, men jag vet i ärlighetens namn inte om jag skulle våga. Så tillsvidare så är min behå min kompis liksom.
Iallafall så letade jag som en galning efter just en sån behå som jag ville ha och det var inte så lätt. Tittade både på lindex och kappahl men icke. Inga uttagbara inlägg så långt ögat kunde nå. Tillslut efter en timmes kännande och klämmande på alla behåar som fanns att uppbringa så hittade jag en...längst ner längst bak.
Den är svart, har inga krusiduller eller fåniga små rosetter. Den är helt slät och man kan även ha den som halterneck vilket kan vara bra.

Så jag slog till och hoppas på en lång och trogen vänskap =O)

Because i want a good cleavage!


♥♥♥

going back to my roots

En blick i spegeln idag sa mig att detta går inte längre. Ljusa slingor i håret = ful utväxt på åtta cm. Lika säkert som vitsippor om våren så kommer det då blonda slingor i mitt hår. Det är något som jag längar efter och gläds åt varje vår. Blir en eller två omslingningar under sommarperioden för att få bort utväxten. Men sen på hösten då åker brunfärgen i igen och jag återgår till mitt naturliga tillstånd. Och då är det skönt.
Slingorna denna sommar har vållat mig extra lycka då jag tyckte att dom blev så himla bra iår, så det är med en viss sorg i hjärtat som jag nu sitter med hårfärg i håret igen. Men jag hade ju inga planer på att slinga det igen och utväxten var verkligen horribel nu.

Egentligen så är jag aldeles för trött för att pyssla med sånt här nu, men håret var så fult så jag stod inte ut en dag till. Hoppas nu bara detta blir bra också. Ny hårfärg som jag till råga på allt köpte fel... Men den är brun iallafall. Och det är en riktigt färg för att täcka över slingorna och framförallt dom där "naturligt blekta" enstaka hårstråna som envisas att synas väldigt tydligt när mitt hår är brunt..Hata dom.

Sedär ett helt inlägg om mitt hår

Föresten så är det ju så att brunetter är sjukt mycket snyggare än blondiner och att det där om att blondes have more fun... Ja låt dom få tro det då ;O)





♥♥♥

my guitar hero

Så var helgen över. Har varit ganska händelselös och skön. Ätit god mat och bara tagit det lugnt med familjen.
Idag köpte lovern ett x-box. Till det köpte han guitar hero och ett trumset. Så man kan spela som ett band liksom. Iallafall så är det trummor och gitarrspelande som har som har präglat eftermiddagen. Fanny tyckte det var toppen naturligtvis.
Klockan är nu ca fem i tolv på natten och min lover han spelar än. Börjar bli riktigt duktig.



Här är en kille som är mer än riktigt duktig... jisses...fingerfärdig kille.

♥♥♥

you take my breath away

Sometimes it amazes me
How strong the power of love can be

Your beauty is there in all I see
And when I feel your eyes on me

Oh don't you know you just take my breath away

♥♥♥


Confessions...

Jag känner mig lite bitter ikväll, på mig själv.  Samtalat på nått vis med sambon om att ge och ta. Om ni tänker till lite så vet ni vad jag menar med att ge... och ta...

 Ni vet. Iallafall så är jag handikappad på det området. Jag har en hel del begränsningar...sitter i huvet och jag kan inte för mitt liv förstå varför jag har dom. Varför jag, varför känner jag mig smutsig efteråt, äcklig...äcklad av mig själv. Uttömd, bortglömd, dålig, ful, värdelös..... meningslös.  Beror inte på nuvarande partnern för det har alltid varit så.

Inte av själva...gemensamma akten. Utan att ge.... ge, få stulen en del av sin själ, mitt inre självförtroende.  Allt det här är bara tok från mitt inre. Min älskade pojkvän,sambo, älskare, livskamrat, soulmate är underbar. det ÄR INTE han , det är jag.

Jag är skadad, hjärnskadad. Jag skyller på killarna i högstadiet som trampade på mig. Det är deras fel.

Fan ta er era jävlar!!

Jag vill vara normal, känna normalt. Men det är så svårt... Jag vill, jag försöker... men det går inte.

Det är så innihelvette svårt!

Jag visste väl det

Du är 33% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Fler test hittar du på testportalen.se



Jahapp

...Snön lyser vit på taken, endast Sara är vaken....

Och kom på att hon ville duscha ju. Men se ni familjen sover och det dånar i väggarna när man duschar. Så då måste jag fylla upp badkaret istället....jättesakta. Vattnet får bara strila ut tyst tyst så ingen störs. Och det tar jäääätelång tid ska ni veta.
Men det är smällar man får ta. Att gå upp och duscha imorgon innan jobbet går helt bort. Jag gör det inte, hatar att duscha på morgonen och har väl egentligen endast gjort det om man har haft en operation samma dag för då måste man ju.

Nu ska jag gå och titta i badkaret, kanske det är uppe på tio cm snart...



Angelina duschar med kläderna på hon....

♥♥♥

En webshop utöver de vanliga

UNICEF's hemsida kan man köpa medicin och hjälpmedel till utsatta barn i krig och under svält. Du köper gåvan och unicef levererar den dit den behövs. Allt från ett malarianät för ynka 55 kronor till poliovaccineringar och högenergikex till undernärda barn. det finns en hel del att välja på vad man skulle vilja ge.

Kom igen 55 kronor har du och kan bidra med.

Jag köpte 40 paket högenergikex för ynka 220 kronor som unicef kommer att ge till barn som inte har mat. det hjälper mig att sova lite bättre och jag kommer att försöka köpa något varje månad. Det är fan vår skyldighet!





Klicka inte här om du vill att fler barn ska somna utan mat i magen.

Swinging sunday

Ciao bellas!
Nä det blev ingen utgång igår, och lika bra det kände jag imorse och tyckte att det var ganska skönt att inte vara bakis =O)
Nu har jag varit hos syrran och kollat på en massa kläder till Fanny. plockade ihop en ikea kasse med kläder och skor som hon ska få kolla närmare på.
Snart är det jobb för mig, börjar klockan fyra. Men förhoppningarna ligger på att den kommer flyta lika bra som gårkvällen. Då det gick som en dans.
Idag kommer då lillsessan hem igen. Myyyys tycker mamma. En vecka är länge utan henne, men det har gått bra eftersom lovern också varit hemma.



Bye for now.
♥♥♥

Aaahhhhh!!!!! !!!

JAG VILL UT OCH DANSA!!!!!!!!
Håller på att krevera. Vill verkligen verkligen ut och dansa till svetten lackar. När man går in i trans och bara är ett med musiken och skiter i alla runt omkring.Kvällen skulle ju passa som gjuten också eftersom jag är enam hemma och inte börjar jobba förrän klockan fyra imorgon eftermiddag.

Kom igen nu då Jenka, jag ska få dig att glömma skiten för en kväll.

känner du beaten...? Inte, nä men sätt på videon nedan då.





Shake it girlfriend...

En dag

Hittade dessa bilder från en av sommarens varmare dagar då vi var ute med båten och hade Jenny och hennes två pojkar med oss. Gud va varmt det var den dagen. Men tyvärr så hann vi bara nästan komma till ro på stranden vi åkte till så började det åska i fjärran och det vara bara att åka hem igen. Och tur var det för herregud vilket oväder det kom!!


Har jag världens längsta ben eller är det bara en synvilla...?




Niklas spanar efter brudar i kikaren =O)

Den du jenny, nu är du på internätet i bikini också.. hehe. kram s

Lördag

Helg igen, men för mig innebär det jobb. Jobbar både lördag och söndag kväll. Lovern har åkt för att hämta hem lillsessan som varit hos farmor och farfar nu i en vecka. Dom kommer hem imorgon. Jag är nog lite sällskapsjuk känner jag och ville inte alls att han skulle lämna mig nu. Men det är som det är med det. Gjorde faktiskt ännu en blixtvisit på pingstkyrkan idag. Lovern ska till Idre med jobbet och fiska och ha sig om nån vecka och behöver ett par gummistövlar så jag tänkte kolla om det fanns några fina där. Tyvärr var det inget där idag endast ett par som satt ganska precis på mig och som tyvärr skulle vara lite för små för honom. Men dom var jättefina och i nyskick. Så tyvärr går jakten vidare.

Nä usch det är inge kul att vara ensam nu =O(



♥♥♥

Jag tror att det här är ett genombrott...

Efter en snabbtitt i dom nedre regionerna av min skogarderob så har jag kommit fram till att jag inte behöver några mera skor till hösten.... jag är lite häpen faktiskt!!

Konstig känsla det här.



Det fanns en tid i mitt liv fram tills för ungefär fyra år sen som jag tyckte att skor var det tråkigaste som fanns att köpa.. och därför hade jag heller inga. Bara dom jag gick i typ.
Det är dock inte riktigt så längre.

Det är nog närmare femtio par just nu, så det tar sig. Men nu är det alltså nog för ett tag verkar det som. Jag är nöjd med dom jag har.

Japp det här är definitivt ett genombrott =O)

det var ju det här med bloggen...

Jag har en förmåga att tröttna på den i perioder. Så därför så har det nu varit en torrperiod igen.
Annars så är väl livet mer eller mindre som det brukar. Eller igentligen inte för jag och lovern har nu varit helt barnfria i snart en vecka. Vi är verkligen slappa nu och ligger i soffan hela kvällarna och tittar på OS. Idag var vi nere på stan och köpte pizza halv åtta på kvällen och kom på att vi inte glidit runt på det viset på väldigt länge. Det blir som ett uppvaknande när man förstår och minns hur det var innan vi hade barn. Är det såhär det är att vara bara sambos liksom. Inte för att vi vill ha det såhär jämt, men en vecka vår sommar och höst vore skönt =O)

Jag är inne i ett second hand spinn nu också. Känner att min höst kommer att domineras av sådana inköp. Det är sååå mycket roligare ju. Hittade en skitfin patinerad läderväska på frällan för nån dag sen. Och en råcool rutig skjorta. Det gemensamma priset blev trettiokronor. Sen gick jag över vägen och in på Ånyomagasinet och gick upp i brygga över mitt nästa fynd. Det kan nog vara sensommarens och höstens gemensamma storslam. Ett par cowboyboots!!! Jaha tänker du då, men jag ska säga dig att det är inte det lättaste att hitta när det inte är direkt trendigt med det just nu. Men jag kom på det i början på sommaren att i höst så ska jag ha ett par riktiga boots. Och nu har jag det =O) 50 kronor betalade jag för dom. 

Sen är det så att Fanny ska börja på ridskola om en vecka och behövde ha sko med klack eller stövel med klack enligt skolans instruktioner. Så jag tog mitt rosa paraply och cyklade ner i regnet idag till Pingstkyrkans secondhand som har öppet torsdagar och lördagar för att se om jag inte kunde hitta ett par riktiga ridstövlar där till henne. Tänker inte köpa nytt när man inte vet om hon kommer fortsätta efter första terminen.
Och visst fans det sånna där. Både i hennes strlk 33 och i strlk 34. Jag tog 34'an och tänker lägga i en sula så hon inte växer ur dom på en gång. pris 25 kronor. Som hittat och nästan gratis ju =O)

En snygg höst jacka till moi bidde det också och en träningsoverall jacka i svart beige och vitt. Och lite annat smått och gott. Jag var så nöjd när jag cyklade hem med mina fynd så jag tittade inte så noga upp under mitt rosa paraply och lyckade att i UPPFÖRSBACKE cykla rakt in i en skylt!!! På riktigt, jäklar vad förvånad jag blev där jag låg på marken helt blöt med kassar och cykelkorg överallt. Tur så var ingen bil eller någon i närheten och kunde se min vackra vurpa så jag han knappt landa innan jag stod upp igen och tittade åt höger och vänster.
Skrattade gott åt mig själv efteråt och gör faktiskt det nu också, gud så dum jag kände mig ... haha.
 
Provhyttsbild på pingstkyrkan.


Håhå Jaja.. så det kan gå.
Ciao bellas
♥♥♥

RSS 2.0