Oh. My. God!

Shit vilken värme, rena rama sydeuropa ju. Men härligt ändå. Iallafall eftersom man slipper jobba. Idag var vi på Sörtuttsbadet och badade med julia. Sen vid tre åkte vi till mamma med henne och sen tog vi ut båten. Det var ju det ultimata båtvädret idag. Min bror ringde och ville hänga på så vi hade verkligen jättetrevligt. Vi kom inte in förrns klockan halv åtta. Vi la ankar på flera ställen och låg och pratade och drack en öl eller två.
Skitmysigt =O)




Brorsan skulle ju ta den svåra vägen upp på båten.





Trägen vinner... =O)


Julia för två dagar sen när vi var ute på sjön och hon badade från badbryggan på båten.
Det var kul så länge det inte var vågor, då ropade hon "sluta". Som om det var vi som skapade dom, Tokmaja =O)

♥♥♥

Vad göra när riktigt uttråkad..(Läs sexuellt frustrerad)

Jag veeeet att jag ska jobba imorgon, men jag hittade ju nått så kul på youtube så jag ramlar av stolen. Ja det är väl inte så kul för alla kanske. Men dom här killarna gick jag i skolan med. Estetiskaprogrammet på Hammargymnasiet i Sandviken. Det var 93-96. Jag gick teaterinriktning och dom flesta av dom här gick film tv video inriktning. Men vi hade alla kärnämnen ihop såklart. Det var riktigt kul i gymnasiet (till en början). Vi var ju inte riktigt kloka på en fläck nån av oss.

Det här är en musikvideo som grabbarna gjorde i...ettan tror jag. Den är så kul...(tycker jag)
Medans ni tittar så kan ni ju fundera på vilken/vilka killar som jag har hånglat med och vem/vilka som var kär i mig vid olika tillfällen under våra tre år tillsammans.
Kanske Lisse kan svara på det?





Japp ölen satt bra i handen redan på den tiden. Om jag inte minns fel så blev jag bland dom fullaste på festen och somnade på ett bord på elevhemmet med en flaska lakritsshots i handen klockan sju på morgonen...


Också Jerker då... Hånglade aldrig med honom faktiskt, fast jag ville nog. Han också vad jag vet =O)

Mon amour

Le vent souffle doucement sur mon cou. Il imaginent que c'est vos lèvres. Je tremble et souris à me. Je manque u tellement. Désirant ardemment pour vos bras autour de moi, vos beaux yeux foncés regardant profondément dans le mien. les réclamations viennent à la maison à moi maintenant, j'ont besoin de vous. Et je vous aimerai pour toujours.



♥♥♥

Jodåvars

Så dagen var då till ända...igen. Jobbat till två. sen var jag ner till båten och kollade så det inte hade regnat in. Men si det hade det ju inte =O)
Skulle in på måndagsmöte på Mary Kay var tanken men Josefin fick åka till akuten med en av sina lillkillar som hade fått svullen snopp...stackaren =O(
-Han ser ut som en femtonåring!! Sa Jossan. Inte så kul kanske när man bara är två år.

Sen har jag oroat mig över min lilla katt som gick ut i morse och inte kom hem på hela dagen. det är mycket ovanligt då hon sällan lämnar innergården. Och eftersom det ösregnade och åskade vilket hon är rädd för så trodde jag när klockan nästan var åtta att nu har det hänt henne nått. jag gick ut och ropade på henne i området och rätt som det var så kom hon springande. Helt torr och mätt!!? Nån har haft henne inne hos sig verkar det som. Det tycker jag inte om.
Sen måste jag ändå ringa vetrinären imorgon då hon rosslar när hon andas.. Buskatt, bara till oro och besvär ju. Nej såklart inte ju =O)





Bildbevis på att jag varit ombord idag =O)

Bye Bye Everybody
♥♥♥

feelings







je t´aime mon ami
♥♥♥

dagens frågelåda





Ja det kan man ju undra...



Är det där min bror...?

Ja idag mår jag som jag förtjänar. Förstår inte hur jag kunde bli så jäklans full på det lilla jag drack. (Tre glas vin en öl och en cider). Kände när jag kom hem att... fasen va full jag är.
Men kul var det iallafall. Även om förfesten var betydligt längre än själva krogsvängen. Då vi inte kom ut förräns efter tolv. Men jag hade kul... Tror att jag pratade för mycket bara... Ajaj, min mun går i ett när jag är sådär dragen och det är kanske inte dom klyftigaste sakerna som poppar ut.
Sen när vi stod och dansade så såg jag nån i baren som kanske var min brorsa. Blev så osäker så jag tog tag i Jenny och frågade -Är det där min bror...? Jaaaa Sara Haha. Så jag gick fram till honom varpå han säger efter vi hälsat -Jag kände inte igen dig heller. Det är syskonkärlek det, snacka om att ligga på samma nivå..Haha.

Men det var några kända ansikten under kvällen iallafall. Kors i taket =O). Den första jag sprang in i var Smajl från jobbet. Han kom och dansade med oss sen, han gillar att dansa den killen. Sen var det en annan från jobbet (Helen) ...och så...ja det var väl dom det. Förutom brodern då.

Vaknade först klockan nio av att huvet höll på att ramla av mig. Fan va det värkte.... Treeeooo Ge mig nu!! Men jag orkade inte gå upp utan kom upp vid elva och kokade kaffe som jag pinade i mig och svepte en dubbel treo. Nykter i huvet men kroppen var full.. vingel vingel. Ringde Jenny för att kolla läget med henne. Kollade på gilmore girls i sängen och ringde sen min älskling som ju är i Strängnäs hos sina föräldrar med Julia.

Så nu mår jag mycket bättre =O) Ska ju iväg och jobba om två och en halv timme. det känns helt ok. Vi har så lugnt på jobbet nu och speciellt på kvällarna. Fan varenda pensionär är ju på sjukhus snart. Eller avlastning... Så det är inte speciellt ansträngande på jobbet just nu. Bara för att jag skriver det nu så blir det väl nått som händer ikväll så det blir jättestressigt...=0O

Tre bilder från igår.

Jättesuddiga bilder, men dom var så mörka så jag fick ljusa upp dom ordentligt.







♥♥♥

Gräsänka

Home alone... And when the cat´s away the bitch will play ; )

Jobbar idag 16- 21 och även imorgon.....såååå im going dancing tonight =O)

Ska ju som sagt jobba imorgon kväll så jag ska ta det lugnt och fint. Ekonomin tillåter ju inte heller några större utsvävningar. men jag ska få shaka rumpan med jenny och det händer ju inte allt för ofta så det ska bli kul.




En väldigt uppbyggande liten melodi det där.

Kram och puss
♥♥♥

Makeover edition Nr 1

Fredagsnöje

Before:


After:


Do you se the difference ( and im not talking about the different frames)??

Godnatt nu är jag trött och ska sova.

Sista natten

Eller näst sista natten på semestern... men INTE på sommaren. Den finns det gott om kvar av =O)



Ciao
♥♥♥

Ohoj seglarvänner!!

Idag fick jag och äälsklingen barnvakt och åkte ut på sjön ensamma. Åkte runt och la ankar. Låg och slappade i solen och tittade på andra sneseglare. Perfekt båtväder där sjön låg som en spegel =O) Jättemysigt...om jag inte varit så kissnödig. Men det gjorde inte så mycket.

Imorgon (idag) Fredag. Sen helg och then its back to work again. Men det gör ingenting. Jag känner mig redo.
Fyra veckor kvar till jag får träffa Heidi igen dock... Åtta veckor ifrån varandra, kan ju aldrig vara bra. Men det skulle ju inte funka att eliten tog semester samtidigt iallafall. Så det är vårat ok att bära. Vi kan ju inte rå för att det är vi som håller skutan flytande.

Kiss kiss

Film på film på film

Idag har varit en lite konstig dag måste jag säga. På förmiddagen var vi till valbo och gävle och kollade båtgrejer. Sen när vi kom hem så somnade vi alla tre och sov i över två timmar...om inte tre. Jag är lite osäker på vad klockan var när vi kom hem. Sen har vi bara legat i soffan och kollat på filmer. Började med "The Happening". En ny lite skräckaktig sak som var bra. Sen var det flera andra efter den och vi avslutade nu med "Göta Kanal".

Kräftor hann vi ju också med att äta mitt i "Tomb Raider". Det var jättegott och dom var perfekt salta vilket är viktigt =O)

Sist välkommnar jag Jenny hem och spelar en låt enbart till dig gumman. Och jag vet vad du menar. Hon är otroligt saknad och mina tankar var hos henne i tisdags lite extra. Kram S. Jag är alltid här för dig, det vet du *


"Good Charlotte"- "Thank you mom"

♥♥♥

Hallelulja

Läste nått i nån blogg om en tjej som blivit stoppad på gatan och blivit intervjuad med några snabba frågor av några femtonåringar. Det var typ vad man jobbade med och så vidare. Sist så frågade dom vad som gjorde henne lycklig och hon svarade utan att tänka efter...Orgasmer =O)

Kan ju fan inte annat än att hålla med.

Jag bara ler jag♥

Vi åkte båt







Majken var också med. det var en trevlig tur =O).

Nu ska jag dränka mig i rödvin och gråta hela natten till Whitney Houston...ensam. För jag känner så just nu. Det är inte kul jämt.


Idag är det tisdag

Dom "lovade" så stort att det skulle bli över 25 grader i helgen. Men prognosen hos smhi idag visar snarare 17 grader och lite halvmulet. Taskigt tycker jag!!

Idag ska jag städa vidare med det som jag påbörjade igår. Lillans rum och vårat sovrum är kvar. Sen lär det ju röjas i alla andra rum igen för det var ju trots allt igår som jag städade sist. Thats life u know =O)

Fanny hade kusin Majken på sleep over här inatt och kors i taket. Det var första gången som hon inte blev ledsen när det var dags att sova. Nu ska hon tydligen sova här inatt igen för föräldrarna jobbar/ska bort imorgon. Men det går jättebra, kul för Fanny och Julia.

Solong
♥♥♥

RSS 2.0