vård av mig själv

Hoppar en fin OB helg och stannar hemma i hemmets lugna vrå med familjen. Har blitt riktigt förkyld och orkar faktiskt inte alls springa runt som en galning på jobbet i fem timmar ikväll. Och inte imorgon heller. Förr i tiden så skulle jag aldrig sjukskriva mig en helg, det skulle svida för mycket i plånboken liksom. Och det gör det väl nu också, men jag orkar inte och jag tycker inte att det är värt det att vara halvdöd på jobbet. Nä jag återkommer nästa vecka istället med nya krafter och återvunnen friskhet.
Its not all about the money anymore ♣.

Så då undrar jag ju nu vad jag ska göra idag istället... Kan nog bli att jag donar lite med hemmet i liten skala. I mån av engagemang och ork. Väskor ska packas upp och tvätt ska vikas. Sen skulle jag kunna ta itu med linneskåpet i hallen som mest är en enda stor naturkatastrof. Men vi får välan se vad orken och viljan räcker till...

 heart

Puss och kram S
♥♥♥

splitting huvudvärk

Ont i huvet i dagarna tre, jippie så kul de e =)
Masade iallafall iväg idag på en hudvårdsklass som jag hade inbokat. Det gick ju rätt bra ändå trots att jag glömde typ hälften av alla moment. Oupps... ja ni kan ju prova den på handen liksom...ehh. Sålde av för ca tre lappar iallafall så tur var väl det =)

En ledig dag till nu på min ledighetsperiod av åtta dagar... Utvilad..? Pyttsan, är täppt i ena näsborren också, håller tummarna på att det inte blir någe mer av det, orkar inge mer sjukdom här hemma nu. När resterande familj äntligen börjar komma på fötter igen liksom.

På jobbet har vi något som kallas för pilot. Det är den personen som är huvudansvarig för schemaskrivningen. Att alla skriver in i tid och att allt är klart i tid. Vi skriver ju våra egna femveckorsscheman liksom. Iallafall så har våran "pilot" Carina nu sagt upp sig som pilot och nu vill chefen att jag ska ta över. Åh jag vet inte, det verkar jobbigt mest... kanske man ska prova.. tänk tänk.

Jag är lite gnällig just nu tror jag minsann.

Fanny åker till sin pappi i morgon igen. Men jag har knappt sett röken av henne tycker jag. Hon har sovit hos mormor och nu två nätter hos sina kusiner. Kul för henne, det är ju lov iallafall. Men det känns lite snopet ju.

Den damen är iallafall i STORT behov av nya skor. Inga gympadojor har hon nu och ingenting hon kan ha nu när snön försvinner. Tack och lov för skopunkten.se säger jag bara. Ni som läser min blogg vet att jag är deras flitigaste kund... nja men nästan iallafall..
image435Gympasko.

image436 Vardagssko.

149 kronor stycket. Och det är ju ta tre betala för två trots allt. Så naturligtvis så slank det ner ett par till mamman också. Lillan fick nya förra veckan, och vi ska även köpa ett par till åt henne då hon har ett presentkort på Teamsportia eller var det Intersport kanske. Då blir det nog nå coola små adidas eller så.

image437Till mamisen..

Gratis typ... 149 även här och då blir dom ju gratis =) Tag tre betala för två ju. Billigaste paret gratis.
Jo också var det fri frakt nu i mars också.. Nice.

Godnatt ni alla gobitar där ute.. puss puss.

♥♥♥

time to sleep

Nu sitter jag här och ugglar igen, men jag ska sova nu tänkte jag. ville bara berätta att mitt nästa inköp kommer att bli ett tandblekningsset. Har tänkt på det länge och nu ska jag slå till. Priserna på internett är oslagbara om man letar lite. jag har inte köpt nått än men jag ska så småningom. Sen kan jag le tills käkarna går ur le...d.
image434


Go natt.
♥♥♥

Underbara verktyg som gör underverk med din makeup

image432

image433

Mary Kay® Cosmetic Organizer (inkl borstar)

Fem ovärdeliga verktyg som lägger makeupen precis där du vill att den ska hamna. Toppkvalitet av naturhår som håller i många många år. Sitter samlade i en smart makeupväska där du kan ha allt ditt dagliga smink lättillgängligt. Lagom att ha med sig i väskan under dagen, perfekt på resan

Priset är oslagbara 489 kronor. Du får betala betydligt mycket mer för liknande borstar i samma höga kvalitet ute i fackhandeln.
Kontakta mig vid intresse.

Mvh Sara
Fristående Hudvårdskonsult ,
Mary Kay cosmetics

Gästspel

Nu har jag varit ledig i fem dagar. Och då kändes det verkligen som jag var på jobbet och gjorde ett gästspel idag när jag jobbade. jag är ju ledig i tre dagar till nu igen =9 Fan så gött liksom-. sen jobbar jag helgen, men jag har två kvällar och börjar klockan sexton båda dagarna. Och just helgerna så är det skönt att jobba kväll så det blir kanoners.
Varit i stränkan hela helgen och kom hem igår, lillan har fortfarande hosta och snorar, men hon är pigg annars. Dock åkte lovern på förkylningen också... inte så kul. Han fick sitta med feber och frossa och köra ner till Sthlm idag på jobb. Stackaren ♥.

Nu ska jag laga lite mat till mig och barnen. Blir lax som jag gör i ugnen. Kom på efter att jag köpt den att vi ju ätit en del lax under påsken redan, men nu blir det så iallafall.
image431

♥♥♥

Skärtorsdag

image430

Lillan är så mycket piggare idag. men man vet ju hur febern brukar krypa fram på eftermiddagen så man ska väl inte ropa hej ännu. Men hon hade gott kunnat vara hos mamma idag så jag hade fått jobba. Jag hade ju bara arbetstid till klockan tolv så... Men man kan inte veta sånt där när hon vid midnatt inatt var som en lite kokande kamin där hon låg mellan oss i sängen. Låg och funderade ett tag på att ge henne en alvedon, men samtidigt så är ju febern en bra sak som kroppen själv skapar för att "bränna" bort bakterien/viruset. Och jag ansåg inte när jag kände på henne att hon skulle ha feber över 39'5. Den låg nog runt 39 strecket och då är det ju igentligen ingen fara. Bättre att låta kroppen jobba ifred. Så jag hoppas idag att det gjorde susen och att febern är borta nu för den här gången.. men vi får väl se.

Vi åker iallafall som planerat till Strängnäs idag när Fanny kommer hem från skolan. Skönt att komma bort ett par dagar. Min mamma ska vara kattvakt och gå hit och utfodra mysan.

Nu ska jag städa lite och packa ihop lite kläder till mig och tjejerna.

Ciao

♥♥♥

Snabbt inlägg innan jag ska iväg mot blåkulla med dom andra häxorna..

image429

Dan före dopparedagen, iallafall för föräldrar =) Barnbidrag imorgon!! Tack gud =)

Tyvärr verkar det som jag måste stanna hemma med vab imorgon då lillan har legat i hög feber sen vi kom hem från dagis idag. Hon har hostat och haft sig nu i några dagar, och idag så steg febern upp över 39 grader. Hon låg bara och flämtade snabba små andetag. Stilla stilla låg hon nerbäddad i sängen och blundade. När hon tittade upp var det mellan ögonfransarna som om det gjorde ont i ögonen. Hon låg stilla i sängen och bara tittade åt sidan i över två timmar, då vet man att hon är sjuk. Rätt som det var så somnade hon till och låg och gnydde i sömnen. Hon vaknade när jag skulle ge henne en alvedon dock. Men sen när den verkat så blev hon mycket piggare och har varit ganska så med hela kvällen. Men jag kan inte jobba imorgon iallafall. Hon hade feber igen när hon lade sig.

Hoppas hon orkar imorgon då vi planerat att åka till svärisarna när Fanny kommer hem från skolan vid halv tre. Vi kommer vara borta hela påsken och kommer hem på måndag fm. Det var ju då vi skulle till Högbo och äta på brukshotellet och fira min goa gamla mormor som fyller nittio år.

Älsklingen fick sitt oinslagna påskägg av mig redan igår, då han var så less på jobbet sitt och jag till råga på allt hade ätit upp hans keso!!
Så då drog jag fram mitt triumfkort under armen.
Glad påsk min älskling=)
image427
Tror han blev glad då han suckat över fannys schlagerversion som han tycker är rätt tråkig att sjunga. Men nu kan han röja på med lite rockigare stunder med micken i handen. Har du provat singstar? Om inte så gör det, det är jättekuligt =)

Hej svej, nu ska jag sova =)



Btw... jag dör en smula när jag ser sånt här... Kom till mamma...
image428
Heeeeeelt underbara, jag är käääär!!

♥♥♥

Easter =)

Jag har precis valt ut vad min älsklings påskägg ska innehålla i år. Det är ju påskafton på lördag och det är väl inget  som igentligen säger att det måste vara godis i ett påskägg..!? Right =)
image426

Promiscuous girl..

Idag har jag haft min enda lediga dag på den här veckan. Imorgon när det är melodifestivalen så jobbar jag till nio, men vi ska försöka se den iallafall om vi jobbar på utav bara fan.
Jag har bara slappat idag och inte varit utanför dörren. Lillan hade sin första tandläkartid idag och lovern var dit med henne. Räkna tänder och åka stol liksom =)Men allt vara jättebra och hon hade felfria tänder.

Fanny har åkt till sin fader nu för en veckas tid som sig bör. Men vi ska få hem henne en dag tidigare faktiskt då vi ska åka till svärsarna i strängnäs och fira påsken på skärtorsdag =) Kommer hem på annandagen.
Då ska vi till Högbo brukshotell och äta god mat med släkten då min gamla mormor fyller nittio år.
Konstigt det där, jag minns det som det var igår när hon fyllde åttio år och vi rövade bort henne med blomsterkrans i håret till ett världshus och firade. Då var Fanny bara några månader och låg på en soffa i rummet vi var och sov brevid sin kusin Astrid som endast är tre veckor yngre. Vart har dom här åren tagit vägen. Tio år, det är ju jättemycket igentligen. Men det har ju även hänt en massa saker under dom åren förstås.



Nu ska jag gosa i soffan med mannen i mitt liv. Trevlig helg.
♥♥♥


Jag säger ju att det bara är måndagar ju...! =)

För nu är det ju måndag igen... eller tisdag igentligen. Idag jobbade jag till klockan sexton!! Bahh!! som en heltidare, värsta grejen för moi förstår ni, känns som blev straffad för nått. Man kan inte tro det men det är en ganska stor skillnad att få gå hem klockan två istället. Haha oh well.
Bidde ingen mary Kay utbildning idag heller. Men nästa måndag har jag och jossan spikat in nu iallafall. Har ju som sagt utbildning i tre timmar varje måndag i gävle. Valfri ska väl tilläggas, det beror väl på hur mycket krut man vill lägga på det här. Och just nu så vill jag ju lägga massor med krut på det här. Vi vill ju utomlands i höst och då måste det sparas money =)

Nu ska jag sova.

Lämnar er med två(helt olika) låtar som får mig att smådansa fram där jag vandrar runt in the ghetto (my work) på dagarna. Just nu blir jag glad när p3 drar igång nån av dom här visorna =)





♥♥♥

Eftersom jag lovade =)

Jag provade en ny maträtt igår på inrådan av H på jobbet. Den blev succe och alla åt för fullt. Ja utom lillan då, men hon äter ju väldigt sällan nått när vi äter middag.
Idag har jag städat badrummet. Det kan man verkligen hålla på med hur länge som helst, det tar aldrig slut liksom. Och det är det inte heller igentligen för jag har inte gjort rent under badkaret. Det tar vi en annan gång.
Nu kaffe och snart andra chansen.

Puss på er =)
♥♥♥

Huvudvärk.

Har jag haft sen igår. Somnade igår när jag la lillan för natten och vaknade enbart för att klä av mig och göra natt här hemma. Huvudet kändes som om det var på väg att ramla av just då. Imorse så var det fortfarande kvar dock och gjorde överjävligt ont. Inte förräns nu så känns det bättre. Tack och lov eftersom jag ska iväg och jobba om ca en timme.

Läste att Patrick Swayze har drabbats av cancer i bukspottkörteln och att det redan har spridit sig till andra delar av hans kropp. Hans presstalesman säger dock att behandlingen går bra och att Patrick jobbar vidare på sina projekt. Desvärre vet ju jag att livslängden på nån med cancer i bukspottkörteln är mellan fyra och sex månader...Åh gud så sorgligt det blev nu. This sucks bigtime!!
image425

She's like the wind- Patrick Swayze



♥♥♥

det är alltid måndag eller fredag..

Det känns iallafall så när jag ska skriva några rader här. Lillan och jag är lediga idag. Hon sover nu, lite sent kanske. Men jag hade tänkt att hon skulle få vara vaken hela dagen idag, men jag såg att hon var så trött så hon fick sova en stund nu. Det får bli som det blir helt enkelt.
Har jobbat hela helgen, men det är på nått vis ganska skönt att jobba då. Alla bara går runt och tar det lugnt. Ingen onödig stress. Sen beror det naturligtvis på vilka man jobbar med men i helgen så var vi ett bra gäng. Speciellt du då H =)
Nu ska jag sätta mig och ta itu med en tvättsäck som behöver sorteras, den har legat sen förra veckan då jag hade tvättid. Men jag har helt glömt bort att ta itu med den.
Hade hoppats att få åka in på veckoutbildningen i gävle ikväll (Mary Kay). Men älsklingen måste jobba över. Får bli nästa måndag hoppas jag.
Behöver lite kött på benen då jag tänkte dra upp hela min verksamhet inom det ett extra knyck. Vi funderar på en utlandsemester och jag kan inte spara en cent av min vanliga lön. Men får jag köra typ tre hudvårdsklasser i veckan så kommer jag kunna spara pengar till resan därifrån.

Nu ska kläder vikas till en bra låt. kram S




♥♥♥

Åh vad jag är trött nu...

Nu ska jag sova. Alla andra sussar sött. Sambon gick och la lillan och kom sen inte upp nåmera. Trött efter en veckas slit såklart. Fanny sover...tom katten har gett upp att tjata om att få gå ut och lagt omkull sig. Hon får inte vara ute på natten för matte =)
Igår när vi var i valbo så var det riktigt vårväder ute. Snöfritt och strålande sol. Hade endast en skinnjacka på mig. Ja över dom vanliga kläderna då =p Idag är det februari igen, vaknade imorse och skådade ut över en vit vintervärld. Snön ligger faktiskt kvar än.

Idag har jag fixat klart ordern för Mary Kay. Så nu är det klart. Sen var Fanny till frissan för första gången i sitt liv. Klippte upp det i nacken och har lite längre i fram liksom. Sen la hon i några ljusa slingor ovanpå huvet. Det blev jättefint och hon blev genast nått år äldre. Bokade en ny tid i slutet på april. Då har det ju vuxit ut en del igen. Fanny blev jättenöjd och man ser på henne att hon känner sig snygg =)

Här är min nya klocka som jag glömt att visa upp. Billig var den (på rea) och sånt gillar vi ju.  Börjar få mig en fin klocksamling nu. Jag gillar ju även att matcha den med resterande kläder. Fick en svart jättefin av svärmor förut också som ju passar till allt nästan.
Fick ett par jättefina raggsockar av henne igår på posten också. Visade mina gamla som hade hål under hälen och tramdynan stora som glasunderlägg. Det var en pensionär som jag jobbade hos som försåg oss alla på jobbet med finfina sockar en gång i världen. Men nu är alla fyra paren helt slut, och den stickande gotanten i fråga har gått till de sina...  -Jag måste återuppliva Signe igen sa jag när svärmodern tittade på mina fötter. Och sen vips två dagar senare så låg det ett par i hallen på golvet i ett kuvert. Dom är jättefina =)

image424

Nu sova, Godnatt.

♥♥♥



RSS 2.0