70års party


And a closet full of clothes and nothing to wear..
Klänningen ovan har jag haft i några år. Den är jättefin på, väldigt sommrig, men kanske för urringad för ett 70års galej.
Väntar ännu på dessa.

Fantastikt söt!! Men jag är ju inne på nått kjoligt eller klänningit. Den här vill jag ha till vita jeans.

Äh jag vet inte, det finns massor. Men det var väl detsamma. Det blir nått slags klädesplagg iallafall.
♥♥♥

Sommarlov vi väntat på, sommarlov vi snart ska få...


Fannys avslutningsoutfit förhoppningsvis. Hon kan ju välja mellan lila leggings och top eller den rosa varianten. Skor med klack gillar hon. Hon är ju kortast av tjejerna i klassen. Gulliga och tuffa kläder på samma gång. Med ett lätt touperat hår till så kan det nog bli hur fint och coolt som helst.

Allt är från Ellos.

klockan är bara nio och solen gass

MMS

klockan är bara nio och solen gassar redan. Jag har verkligen världens skönaste jobb på sommaren. Skulle verkligen inte vilja stå i en butik en sån här dag. Det är bara för underbart:-). Mina egna skor är favoriterna från fyra fem år sen som efter en hel del lagning har fått komma ur garderoben på nytt. Underbara är ordet! Puss från en sommarstad. S


My oh my sicket väder =)

Tropikerna light i vår lilla stad. Loving it!
Jobbade bara till tolv idag vilket var så skönt för då han jag med lite ärenden i lugn och ro innan lillan skulle hem från dagis. Handlade på Willys en massa mat. Fisk, kyckling i olika former. Grönsaker och en massa annat. Hämtade ny nyckel till tvättstugan eftersom våran gamla nyckel är spårlöst borta. Den har fått fötter verkar det som. Så nu kan jag tvätta som folk igen =) Köpte blommor att ha på balkongen. Och blomjord. Vita petunior till blomlådorna. Vill bara ha vitt vitt i blomfärg därute. Hade igentligen velat ha vita pelargoner, men jag har inte riktigt den budgeten den här månaden trots att det nyss var lön. hade ju övervintrat mina pelargoner från förra sommaren nere i förådet. det var sex stycken vita jättefina, men endast tre av dom har vaknat till liv igen =( Ska ha två av dom som amplar i år istället och den tredje får väl stå på nått bord därute. Så det blir nog fint ändå trots min skrala kassa. Många sjukdagar har det varit i min lilla familj den senaste månaden. Men men vi klarar oss. Kärlek och mat är vad vi behöver och det finns det gott av här hemma.

Gjorde faktiskt världens fynd idag på stan. Smög in på Lindex och kikade lite allmänt bara och hittade världens finaste behå till dundrande reapris. 25 kronor!! Skitfin och så skön. Då blev jag glad.

Nu har jag målat naglarna och pysslat lite med dom. Även tånaglarna har fått sig en omgång. Dom är svåra att få fina när man använder brun utan sol. Nagelbanden drar åt sig färg väldigt lätt och blir nästan svarta vilket inte är så kul. Får se hur det här blir nu då, annars så får jag väl måla tånaglarna svarta också, det funkar ju faktiskt rättbra det också.



♥♥♥



godmorgon världen. Vilket väder vi

MMS

godmorgon världen. Vilket väder vi har denna förmiddag i var lilla stad. Fantastico! Jobbar till två sen lite ärenden innan vi kommer hem. Egentligen så ville jag bara säga hello to my love därborta i falun. Älskar dig mer...


Min katt är sjuk

Märkte imorse att hon var allt annat än pigg idag. snorig, ögonen rinner och hon har feber.

Kattsnuva (felin influensa) är den vanligaste virussjukdomen hos katt. Symtom: Katten får feber, den nyser och nos och ögon rinner. Behandling: Normalt klarar kattens immunförsvar av en influensa, men en gammal katt eller en katt med nedsatt immunförsvar kan påverka hur väl katten klarar av influensan. Vaccin finns mot kattsnuva.

Jag antar att det är det som hon fått. Stackren är aldeles varm hela hon. jag tog faktiskt feber på henne enligt instruktioner på nätet och hon har 40,3. En normaltempratur på katt ska ligga på 38,5-39,3. Vi får avvakta och see hur det tar sig annars så är det väl vetrinären som gäller.

Men jag blir ju så orolig!!


(gammal bild)

♥♥♥

Uppdatering dagen efter: Hon är mycket piggare nu.  Skööönt =)

Till mig då

Jag är en mamma så jag får ha rosor i min blogg. Dock bara en bild, men bättre än ingenting.


♥♥♥

Nä nu har jag bestämt mig för min tolva.

MMS

Nä nu har jag bestämt mig för min tolva... Armenien! Kelle kelle på sandvikendialekt, haha. Nä men hon e kanon: ), och så snygg!! Charlotte gjorde det helt ok, så bra det kan bli antar jag. Lite osäker röst i början. Men ukraina vinner. Tror jag just nu. Tjohoo från tv soffan:).

Uppdatering: video.


MMS

före och efter:-* . Är på jobbet och har några minuter stiltje. Visar dagens handarbete... Haha nu var jag rolig;-)... Ciao Ciao.


tjohej tjohoo

Lägesrapport från ****gatan 2*. (Very undercover right...)
Jaha ja. Lördag morgon. Julia har feber...Igen!! Poor thing, det har varit jobbiga månader den sista tiden för henne rent sjukligt. Det tar bara om och om igen. Men vad göra =)
Jag har besök av världens kanske största vagel i ögat. Om jag tyckte den var stor igår så är det inget mot vad den är idag... Ser ut som jag fått mig ett kok stryk.

Jobbar ikväll från klockan fyra. Sen är det ju eurovision klockan nio också. Men då har jag slutat och kommer bara missa lite ibörjan. Vilket inte gör så mkt.

Aj aj.. mina fingertoppar. Tog av mig tipparna för nån dag sern och igår fick jag rus och bet av alla mina naglar ner till ingenting. Nu värker mina fingertoppar så jag måste verkligen ta och fixa till naglarna pronto igen. Men det tar lite tid och ibland så har man inte riktigt nån lust till det. Två timmar får man iallafall räkna med att det tar när man gör båda händerna från scratch.

Hittade den här klänningen för ett tag sen och den är sååå jag. 40-tals rettro så det skriker om det. Jag älskar den. Kan man verkligen ha pärlor till på klassiskt vis eller tuffa till den med svarta klackar och rufsigt hår... you know
helt underbar och absolut inte trendig på nått vis...which i like♥



Sen hittade jag även en sk maxiklänning som föll mig i smaken. Men på mig blir ju inte nånting speciellt maxi pga my hight. Och jag vill att den ska ända ner till marken. Så jag får helt enkelt ta och sy om den lite...as always. Sista volangkanten på tiocm ska klippas bort och där ska ett svart tyg sys på som räcker precis ända ner sånär som på just tio cm. Där ska det bortklippta tyget på igen för att skapa en känsla av att den är sydd på det viset. Den kommer bli lång och det kommer bli snyggt!!!


Perfektum =)

Nu lite charlotte och Hero för dagens uppladdning. Den officiella viden till låten... Inte så himla bra igentligen. Men låten är ju nice. iallafall i sammanhanget.




♥♥♥

Vb: Det här med att blogga verkar inte v

MMS

Det här med att blogga verkar inte vara min starka sida. Men nu provar jag att mms blogga ist. Från min nya mobil:). Sitter i solen med julia på balkongen. Tror vi ska gå ut en sväng nu. Har en riktig latdag idag förövrigt... Kram s


Duntofflor på

Brrr brrr brr passar bra för att beskriva vädret utanför vårat lilla hem. Jag är så glad att jag slipper jobba idag =))). Man vill ju allt annat än vistas utomhus. Lillan och jag tog en promenad dock till statoil för inköp av kattmat. Det var en kille som hade lindat sin bil runt en lyktstolpe i rondellen där. Brandbilar, ambulans, akutbil, brandkår och bilbärgare var på plats. Julia tyckte det var spännande med alla blinkande lampor i blått och gult. Killen som kört bilen stod brevid ska väl tilläggas så han verkat klara sig ok. Sen stod vi och tittade på när bärgaren drog upp bilen på flaket och åkte iväg. Väldigt farcinerande för en tvååring förstår ni. Men sen raka vägen hem till stugans värme.
Fast jag tycker det är kyligt inne nu också och fick ta tillflykt med mina fötter i duntofflorna.

Tror jag ska städa lite i min garderob nu där jag måste riva ut allting varje gång jag vill ha något. Det är en mindre bra garderobslösning faktiskt.

Bye bye

image465

Knivigt att skriva med nymålade naglar.

Har suttit vid datorn ikväll och fixat iordning nya nagelförlängningar på mig. Hockey VM inne på tvn är inget för mig...kanske om dom går till final. Lovern sitter därinne med en kompis och tittar och ropar Jaaa och Neeej mellan varven så jag vet inte alls hur det går.
Köpte ett nytt nagellack idag som jag tyckte var så fint, men nu på fingrarna så vet jag inte alls om det var så fint...eller ja kanske. Korall kan man kanske kalla färgen...eller laxrosa.

Sitter samtidigt och lyssnar på fin musik på youtube, my favorite place on the net =)
En av dom bästa sommarlåtarna är den här med Tomas Ledin. jag älskar att spele den här på hööög volym när solen lyser ute och balkongdörren står på vid gavel.
Just den hemknåpade videon i den här versionen är ointressant. det är låten ni ska lyssna på. Sen är ju texten alldeles sann och alldeles fantastisk.



jag vill ha lite värme nu. kollade på smhi's hemsida och framåt tisdag så såg tempratuen ut att kunna stiga lite. Typ 13 grader iallafall.

(lite väl abrupt slut på den här låten märkte jag nu...oh well)

Nä nu ska jag sova, goodnightey y'all

image464
Oops almost naked.... Pinsamt ; )

♥♥♥

Det blir en ny telefon

Egentligen är det så att Fanny behöver en ny telefon så jag kan nå henne när hon är ute med kompisarna här i området på kvällarna. Och eftersom det absolut inte är något fel på min nuvarande så får hon ta den och jag byter upp mig till en ny och förlänger bara abonnemanget som jag har. Skulle aldrig bara byta för att jag ville ha nått nytt annars. Men det här är en bra lösning tycker jag. Jag har beställt min telefon på Intropris.se. Jag beställde även min gamla därifrån.
Det är en Sony Ericsson W890i. Jättetunn, bara 9mm. Det är en walkmanphone så man kan ha musik i den och det viktigaste utav allt för mig....radio. Jag är beroende av det när jag jobbar. Annars så hade jag valt nån annan. Kamera och sånt är det väl också, men det är mindre viktigt. Den finns även i brunt som också var snyggt, men jag ville absolut ha en silverfärgad.

image462

Mm... det blir nog bra.
♥♥♥

Viking Cinderella

Ute på tripp med jobbarkompisarna. Fy faster vad kul vi hade. Lets do it again!! Bilderna blev sämre dock... hehe. Man glömmer ju lätt kameran efter ett tag.



image461

♥♥♥

RSS 2.0