Bluuun



Då var sommarsäsongen påbörjad =O)

Och i morgon... Le slingor....Wiiee =O))



♥♥♥

Lööödaag

Pappan och minstingen är på badhuset just nu. Ringde hem och berättade att det är simkunnighetensdag där och alla badar gratis. Fin överaskning då det är väldans dyrt igentligen. Jag ska iväg och jobba klockan fyra och ska väl pyssla lite här hemma fram tills dess. Loppis nere i kvarterslokalen idag som vi varit ner och tittat på. Julia hittade en jättestor och gosig leksakshund som hon ville ha. Köpte den för trettio kronor. Det blir kul när hon ska ha den på cykeln till dagis om morgnarna, för det kommer garanterat bli så =O) Solen skiner ute och våren är på sitt bästa humör. Det var den även igår. Kvällen jobbade jag då också och jag gick mest runt och njöt av att få vara ute. Det var inte ens lite jobbigt att vara på jobbet när det är så. Det är den stora fördelen med mitt yrke. Att man får vara ute med betalning dessa dagar och hela sommaren. Tänk sommarmornarna när man är ute och går klockan åtta och det är varmt och alldeles lugnt ute. Det är underbart.



♥♥♥

Det var då den...!

Är det inte migrän så blir jag förkyld när jag e ledig. Så surt! Känt av halsen i några dagar men hoppats att det inte skulle bli mer. Vilket tyvärr det blivit. Riktigt äckligt dunderförkyld har jag gått och blivit. Jag som hade planer för dagen ang sortering och gardinsyning. Jag blir svettig när jag går mellan sovrummet och köket och det bara snurrar i huvet. Men jag tänker trotsa det nu och så sakteliga ta ut Julia en sväng. Såg att det växte vitsippor en bit härifrån så vi går nog dit så får hon roa sig där en stund medans jag sitter på en sten och halvdör. Fanny har åkt till stallet och ska sen in till BB i gävle och hälsa på sin nya lillebror som är knappt två dagar gammal. Liten skit är det bara två kilo och 44 lång. Har sett bild på honom och han var så söt så.



Bye

♥♥♥


Kvällsmat

Just nu sitter jag med en torskbit i ugnen. Men jag ska inte äta det nu. Ska ha den i matlåda till imorgon. Kör den i smörpapper med grönt och smör. Kom hem efter halv tio och då var bara Fanny vaken och kom och tassade i hallen. Så jag har inte träffat kärleken alls idag. Men imorgon börjar jag sju på morgonen så då kommer vi vara uppe samtidigt innan vi far =O)

Nä nu vill jag nog sova

♥♥♥

Men Tjena

Nu ska jag snart åka iväg och jobba lite. Började igår med LCHF. Också hårdträning på det... nästa vecka får den börja. jag mådde faktiskt ganska bra av lchf sist jag var inne på det. Min mycket krångliga mage verkade må bra av det. Men igår kändes det som om kroppen undrade lite -Whats up with all this fat. Men den vänjer sig. Känns som ett mycket bra beslut jag tagit.

Över till nåt annat. Dåligt med shoppingfynd på den här bloggen numera. Mest för att ag har shoppingförbud =O(
MEN!! =O))) Kolla kolla vad jag ska ha på båten Heidi..




Bilder lånade av Style By Stars

På REA. Naturligtvis ett par byxor till. Skulle aldrig ha en så kort klänning. Dom flesta korta klänningar blir ju toppar på mig iallafall.

Tjingeling
♥♥♥

Några rader

Idag höll jag på i min garderob och vek och sorterade kläder och skor. Provade lite och så. iallafall så drog jag upp mina byxben upp över knäna och ställde mig framför spegeln för att se hur ett par av skorna såg ut.

AAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Där det förut satt ett par smalben sitter numera ett par tjockben!! Jag har TVÅ LÅR nedanför knäna!
Det var vitt vågigt och allmänt fettigt. Så har jag aldrig sett det förut.

I discust myself.

Nä Nu Jävlar i min lilla låda är sötebrödsdagarna slut!!

Over and out

ψψψ

Tre dagars ledighet

Och två av dom har hittills präglats av mitt huvud. Jag har levt i en dimma. Gårdagen var hemsk, axeln nacken och vänster sida av huvet värkte mig till vansinne. Värktabletter har inte hjälpt nånting som vanligt. Idag har jag sovit vilat sovit handlat och vilat. Har fortfarande ont i huvet. Nacken har gett med sig en del så nu är det mest spänningshuvudvärk.  Kan inte göra annat än att vila igentligen. Försökte mig på att städa igår, gick inte bra. Men jag skötte tvättstugan iallafall. Hade sett fram emot ledigheten, men jag hade hellre jobbat om jag sluppit det här. Hoppas på att vakna upp ur dimman till imorgon.

Annars så har kvällen varit bra. fanny sover hos en kompis. Julia har legat i hennes säng och kollat på video, hon älskar att  få vara i Fannys rum. Hon får igentligen inte det för hon river så hemskt, men ikväll var hon lugn och stilla och bara tittade på Fannys vhs band. Vi gjorde hemmagjord pizza och tittade på film. Lugnt och bra.

Nu ska jag sova, för jag är konstigt nog trött..

♥♥♥

Nu börjas det

Lika säkert som att vi ställer om klockan på våren. Lika säkert är det att jag får slingsjuka ungefär samma tid. det börjar suga i februari redan och då börjar jag lugna ner mig med färgning fär att inte mätta håret så mycket. Sen i april är det sjuuukt svårt att hålla sig. Ikväll sitter jag med mellanbrun färg i håret för att få bort allt rött. Då har jag samma färg som utväxten sen. Och om några veckor då håret fått lugna sig lite blir det slingingtime. Det är så kul!! Nu har jag aldrig haft rött under förr så jag hoppas att det inte blir oranga slingor sen. Det är det enda jag oroar mig för just nu.



♥♥♥

Så var det söndag

Jobb om två timmar. Ska ta och städa här hemma nu för det gjorde jag ju helt otippat inte i fredags. Ikväll kommer julia och J hem igen. Mysigt.  Julia lyckades ju bli sjuk över påsken och har haft feber, så typiskt.

Solen lyser inte lika varmt idag som igår. men det skulle ju vända nu och bli kallare igen. men det kommer ju tillbaka få r vi hoppas. Nu städning påklädning och Tomas Ledin.




♥♥♥

Den där Tomas..

Det finns en rytm mellan oss två, som bara älskande kan förstå..

Så enkelt beskrivet.
♥♥♥

när jag har tråkigt



Så roar jag mig med photoshop med varierande resultat .Before and after.

♥♥♥

Home alone

Lååång fredag minsann. Jag är ensam hemma hela helgen. Och just nu lätt uttråkad... What to do?
Städa... Alltid kan man städa. Jag borde städa. Städa städa städa, vilket fult ord!

Ok jag gör väl det då. Städar..

♥♥♥

Glad Påsk



Det här kortet har jag gjort och skickat ut iår.

♥♥♥

Möte

Nu ska jag strax lämna barnen hos mor och åka och jobba. Börjar två för det är stormöte. Dvs att hela jobbet är med. Jippie!! Eller kanske inte. Om man jobbar med mig så vet man hur mycket jag verkligen avskyr möten..... Varför la jag inte in mig som ledig idag, jag kommer somna.... =O( Men men, jag lär väl..



Nu kläder på och försöka se någorlunda presentabel ut.

♥♥♥

Hej

Ja... Bloggen ligger på sparlåga minst sagt.
Idag har jag jobbat till två. Var ner en kortis på stan för att se om jag kunde hitta någonting annat att lägga i påskäggen till tjejerna än bara godis. hittade en liten söt top till Fanny på rea. Blir nog nån liten leksak till julia. Också lite godis såklart. Men dom får påskägg från höger och vänster på påsken så det är mest symboliskt från oss.

Oroar mig för Jenny som ligger på sjukhus och är allt annat än frisk. Hälsade på igår då jag inte kan hålla mig borta såklart. Rena kläder och böcker tog jag med. Usch får magkatarr av oro..

Nu ska jag och lillan ut och plocka påskris som jag ska sätta på balkongen. Dags att ta ner julbelysningen där kanske...hm.

Jag skaaa bli bättre på att blogga, lovar.



♥♥♥

jag är kär i två män från Korea

Nr ett på listan är naturligtvis min underbara kärlek här hemma som jag skulle kliva framför ett tåg för om det behövdes. Jag älskar dig så jag dör. För alltid och förevigt du och jag. Jag var vilse men du hittade mig och ledde mig in på rätt stig igen. Håll mig kvar där med dina armar och dina vackra lugna ögon..

Nr två är en man som kallar sig eller heter Yiruma. Spelar piano och komponerar melodier som får mig att gråta. Snubblade över honom på youtube och satte kaffet i halsen. Vem är det här...!!? Och vart kan jag köpa hans skiva. Vilket verkar vara svårare än jag trott. För skivan jag vill ha heter First Love och släpptes 2006 om jag förstått det rätt. Eller igentligen så vill jag väll ha alla skivorna, men till att börja med.. Finns iallafall inte att uppbåda nånstans verkar det som. Att ladda ner förmodligen men det tänkte jag ju naturligtvis inte på i tid... Bäst på att vara sämst, det är jag det i alla lägen som vanligt.
Tack och lov så finns skivan på Spotify. Men jag vill ju ha den på riktigt också.





Den är bara för fantastisk för mina sinnen. Precis som herre nr ett..

♥♥♥

RSS 2.0