to the king of my heartYour love is king, crown you in my heart.
Your love is king, never need to part.
Your kisses ring, round and round and round my head.
Touching the very part of me. It's making my soul sing.
Tearing the very heart of me. I'm crying out for more

Your love is king, crown you in my heart.
Your love is king. You're the ruler of my heart.
Your kisses ring, round and round and round my head.
Touching the very part of me.
It's making my soul sing.
I'm crying out for more.
Your love is king.

I'm coming up, I'm coming.
You're making me dance, inside.

Your love is king, crown you in my heart.
Your love is king, never need to part.
Your kisses ring, round and round and round my head.
Touching the very part of me. It's making my soul sing.
Tearing the very heart of me.
I'm crying out for more.

Touching the very part of me. It's making my soul sing.
I'm crying out for more. Your love is king.
This is no blind faith This is no sad and sorry dream.
This is no blind faith
Your love... your love is real... gotta crown me with your heart,
never, never need to part, touch me. Never letting go, never letting go, never going to give it up.
I'm coming, you're making me dance...


♥♥♥

Nått slags uppehåll

Kan bli nån dag eller vecka eller kanske månad. Just nu är inte min bloggmotivation på topp. Men jag återkommer som sagt. För det vänder alltid.

♥♥♥

Time to work

Ska iväg och jobba om en stund. har varit ensam hemma hela helgen . Men ikväll kommer dom hem igen =O) Har precis städat klart här hemma. Vaknade med huvudvärk ggr 10. Why me. Skulle ju frosta av frysen. Men det hinner jag imorgon eller tisdag för jag e ledig då. Vi får hem en jäkla massa kött på fredag. En kvarts ko tror jag det var. Då lär det finnas plats i the frys =O) Tänkte jag skulle göra rent i akvariet men grannen som jag skulle låna verktyg av är ej hemma. Men det är ingen direkt brådska med det heller. Har iallafall städat i slowmotion och damsugit golven. Duktigt med det här jäkla huvet som är välsignad med...ajaj. Men nu börjar det faktiskt släppa lite efter behandling med olika värktabletter och krämer och massage.

that its for now.
♥♥♥

JAG ÄLSKAR DIG♥♥♥


Imorgon är jag ledig

Vilket egentligen innebär att jag ska städa. Städade och gjorde fint i söndags... det syns inte mer kan jag säga.

Är inne i en bloggtorka just nu och orkar inte skriva just nu. Men det blir så ibland. Går i skov för mig det där.

Gjorde en jättegod "coleslaw" ikväll. Nästintill helt fettfri också. Perfekt som sås/sallad till all min kyckling och fisk just nu. man vill ha nya smaker iallafall jag. Älskar mat. Älskar att smaka på maten, sitta länge och ha familjen samlad vid middagsbordet. Men jag har gett upp det nu. Det blir aldrig så. In med maten fort fort och sen resa på sig är hacket i skivan, om och om igen.  Nu har dock julia börjat sitta med vid bordet och äta vilket inte skett så många ggr förut. Och det är så mysigt.
Känner inte riktigt att jag kommit igång med min nya livsstil ännu. Oorganiserad och halvfattig gör att jag får skylla mig själv. Kvällarna är farligast. Då kommer sötsuget och framförallt röksuget. Jobbigt att sluta med båda samtidigt måste jag säga.

Nu ska jag fortsätta titta på "The Hills". det är vad jag gör på kvällarna. The hills, The city, The Rachel zoe project osv... På internett då såklart. Love it

Imorgon kommer det en ny liten människa till världen. Välkommen du underbara lilla..

Just nu...

Är det tur att det inte finns cigg hemma för JUST NU är det illa med min motståndskraft. Men det går över snart tror jag...

It must have been love, but its over now...

Det känns som jag är dumpad...heartbroken. Varje gång jag kommer på att jag inte röker längre så går det en stöt genom bröstet. Löjligt... ja kanske. Det går över, men just nu är det otroligt sorgligt hela grejen. My friends are gone and i miss them so much =O(

Idag har jag varit ledig. hade planerat en mysig dag med min lilla mamma i valbo. Men det blev inte så tyvärr. Julia har värsta magsjukan... herregud hon hade inte ens hunnit bli frisk från influensan. Så nu är det vabbning igen imorgon. Förhoppningsvis så kan jag jobba på fredag om julia är frisk nog att vara hos mamma. Jag vill inte ha henne på dagis mer den här veckan.

Den här veckans diet-träning blablabla. Har väl gått sådär. Ingen rytm i det hela. Ingen träning måndag och sen ingen idag av olika anledningar. Träningen av överkroppen igår tog vart den skulle dock. Träningsvärk!! Men det är ju bra iallafall. Idag har livet varit hopplöst och jag har inte hållit nånting... jävla skit. Imorgon blir det bättre tror jag.
ska nog åka och träna efter J kommer hem från jobbet. jag behöver få ut lite aggresioner tror jag. Det känns så.

Jag känner inte riktig igen mig själv just nu... nått är knas i huvet. kanske är det såhär det är att inte vara konstant drogad av nikotin. Well i dont like the feeling.

Men no worrys, jag kommer inte att börja röka igen. Det vet jag med full styrka. Det är jobbigt i mig just nu bara..

ψψψ

Wind of change...

Imorgon måndag börja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag sätter i gång att på allvar få tillbaka min just nu obefintliga kondition och ska bygga upp muskler runt mitt urtunnande skelett. Levaxinet gör ju så tyvärr...kalkar ur. En annan sak som kalkar ur skelettet är ju rökningen... den är ifrån imorgon ett minne blott. Den delen av mitt liv är över. Kommer kanske inte bli så lätt som jag vill ha det till men det är bestämt och ett faktum. Att aldrig mera röka en cigarett har jag ju väldigt svårt att få in i huvet och så tror jag inte heller att det blir. Men mitt dagliga intag försvinner nu iallafall för gott.
Idag har jag handlat på mig mat som jag ska äta under en tid framåt... ja femton veckor faktiskt. Ja jag har inte köpt mat för femton veckor nu såklart men sån som jag ska ha.. Det är mat som mat. Men bättre och både fett och sockersnål. Hela upplägget med kost och träning är ju från boken "Body For Life" och det känns så naturligt och enkelt. Lite dumt är det ändå att jag börjar med det här imorgon då jag absolut inte kommer kunna ta mig till gymmet då. Jobbar till fyra och då måste jag hämta tjejerna hos mamma på en gång. Dom sover hos henne inatt för J har gått och fått sig en rejäl feber och snuva. Stackaren är riktigt varm. Mamma hämtade tjejerna innan jag skulle iväg och jobba ikväll så han fick sova ifred.

Det här med träningen och maten och framförallt rökningen är ingenting som jag kommit på nu. Det bestämde jag tidigt i höstas. Så jag har haft gott om tid på mig att ställa in mig på det här. Allt känns just nu bara bra och jag ser verkligen fram emot alla framsteg jag kommer att göra.
Den senaste tiden... typ sen i oktober. Då har jag verkligen svullat och rökt som en galning. Eftersom jag vetat att jag ändå kommer få ordning på det så småningom.  Februari valde jag för att jag ville inte börja direkt efter nyår. Och imorgon så är det ju måndag och ny månad så då passar det bra. En konstig sak är däremot att jag faktiskt gått ner i vikt den senaste tiden... typ fem kilo. Väldans konstigt men sant. Uppförsbacken blir ju inte så lång då iallafall så jag klagar inte =O)

Min träningsdagbok kommer inte att ligga i bloggen utan på Träningsprofilen.se. Och vill ni läsa den så måste ni regga er där =O) Mitt namn är som alltid Fannymarie.

Stora förändringar men ändå inte.

Jag säger som Obama "YES WE CAN"♥♥♥

RSS 2.0