Strängnäs

Är där och firar Julias farfar som fyllde år igår. Julia har ju varit här en vecka nu och vi åker hem imorgon. Just nu har vi haft vatten i barnpolen och Fanny och Julia hoppar och leker för fullt. Det är ju varmt som sjutton idag så då passar det med årets första utedopp.
Älsklingen min har åkt med en kompis till Eskilstuna och tittat på nya högtalare. Stora saker minsann... Hm. Min enda lilla önskan i ärendet är att dom ska vara vita iallafall. Men vi får väl se vad han väljer.

Farmor har åkt till sjukhuset med sin syster som inte är bra. Verkligen jättetråkigt och så synd om systern. Jättetrist att sitta på en akutmottagning idag också när det är så fint. Oftast tar det ju en evinnerlig tid innan man får träffa en läkare också.

Nu ska jag gå ut till tjejerna och kolla när dom skuttar runt i polen.

♥♥♥

onsdag 27/5

Vaknade av det blåste storm ute. Var tvungen att plocka ner parasollet på altanen och ställa lite blommor på golvet där. Rädd för att dom ska blåsa sönder. Det blåser jättehårt. Usch, jag gillar inte när det blåser. Blir stressad då konstigt nog.

Igår kväll jobbade jag som sagt och lyckades slippa att gå på "dubbelschemat" vilket var skönt i många olika bemärkelser. Först så slapp jag gå med den nya anställda och tusen frågor. Sen hade dom tydligen jättedrygt och fick åka på apoteket och ringa ambulans åt en annan. Jag hade min del också och fick lyfta upp en herre från golvet och springa kors och tvärs för att hinna. Men kvällen tog slut och jag är äntligen ledig idag.

Sen ringde min chef till mig och berättade att hela sommarens scheman är klara. Och då släppte en jättestor sten från mitt bröst. Har stressat och grubblat över detta så min magkatarr har kommit på besök igen. Det är verkligen ett jättejobb som jag inte haft tid till som sig bör. Men nu kan jag släppa det och gå vidare... Underbart!!

Nu ska vi åka iväg och handla mat och lite annat. Kanske till valbo.

(Min älskling har blivit erbjuden jobb!!!)



♥♥♥

Tisdag 26/5

Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då.

Fast jag ska som vanligt iväg och jobba... jag börjar faktiskt på riktigt känna mig utarbetad. Det är alldeles för mycket där just nu. Mest psykisk utmattning är det. Hade jag inte mina fantastiska arbetskamrater i synnerhet Heidi så hade jag klappat ihop. Fast att kalla H enbart för arbetskamrat är faktiskt inte rättvist. Det är mycket mer än så, Love U.

Idag har jag duschat och fusksolat. Har möte på jobbet idag som börjar klockan två. Men jag pallar inte det just nu. Jag har det inte inskrivet på schemat så jag kommer till fyra istället.
Sen ska jag jobba med en helt ny tjej ikväll också och det känns väl sådär lagom kul om jag ska vara ärlig. Det blir alltid lite struligare då och mer att förklara och visa. och jag är väl inte riktigt på det humöret om man säger så.
Oh well...

Muntergök man är minsann.

Igår var jag och min älskade man på bio. Det var verkligen inte igår!  Eller det var det ju. Hm..
Iallafall så var vi på Änglar och Demoner. Jag tyckte den var helt ok och underhållande, men den andra hälften tyckte den var kass. Så brukar det dock vara för oss. Vi har väldigt olika filmsmak.

Anledningen att vi kunde dra iväg på bio huxflux är att vi är barnlediga hela veckan. Fanny är med sin pappa och Julia är hos farmor och farfar. Så det är bara vi två hemma, också katten då förstås... och en jäkla massa fiskar. Men ingen mer än så.


♥♥♥




jag lever men bloggen är död

Tänker ofta att det ska jag skriva om i bloggen. Men sen blir det mest ingenting. Det har väl med inspiration att göra och det har varit si och så med den.
Idag är det Kristi flygardag och hela familjen är ledig/hemma. Jag har tvättstugan (såklart) och hoppas få undan det mesta av tvättberget.
Skulle vilja åka in till gävle och veronica idag, men får se. Känns som det kan bli tight om tid. Imorgon kanse. Vill ju in på plantagen där. veronica bor aldelles brevid. jag har spanat in blomlådor där som ska inhandlas. Får ju inte ha blomlådorna på utsidan på balkongen här. Och ha dom på insidan är verkligen inte ett alternativ. men nu har jag lösningen till det och dom finns bara på plantagen.


Fiffiga va. Jag tycker dom är toppen =O)

Nu ska jag kolla om maten är klar. Pannbiff med ris till familjen och broccoligratäng med bacon till mig. Såklart får alla ta av den om dom vill.

♥♥♥


Waiting game

Sitter och väntar på at min mat till imorgon ska bli klar. Kom på efter elva att jag inte hade nån matlåda till imorgon...suck. har torsk i ugnen i smörpapper. Massa vitlök och broccoli i paketet och smör såklart. Verry tasty i think.

Idag hade vi schema panik på jobbet. det slutade med att jag jobbade över en timme och en kvart. Tänkte ju gymma men jag klappade ihop fullständigt i huvet och orkade knappt ta mig hem. Stress stress..

Nu har Fanny bestämt vad det blir för kläder på skolavslutningen. Hittade en jättefin klänning som hon föll för. Och ett par snygga skor. hoppas det blir bra. det är ju bara en månad kvar till sommarlovet nu.





Det blir nog jättefint. Kan hon ju använda vid många tillfällen senare också.
Nu tror jag min mat är klar.

♥♥♥

Oh så kuligt det var

Att träna efter jobbet =O) Körde igenom hela överkroppen. Pressar mig till max och när jag håller på att dör och inte kan en till repetition så skriker jag till mig själv inne i huvet -Kom igen...en jävla gång till!!  Roliga grimaser är vardagsmat på gymmet.
Och imorgon blir det benen som ska piskas. Hehe...

Passar på nu när jag har en houseman här hemma som fixar dagis osv. Det lär inte bli särskillt långvarigt tror jag vilket naturligtvis är bra. Men jag gymmar på utav bara h-vete sålänge.

Föresten så fick jag jättebra kontakt med mina triceps idag! Lycka, som jag letat...haha. Nä men det är fan inte så lätt att få bra kontakt med musklerna alla ggr. Och triceps har varit en svåring för mig. Men nu så =OD

♥♥♥

Ledig dag

Idag vaknade jag av att dom bilade ner kakelplattor från grannens badrumsvägg. Fy fan, jag flög nog en halvmeter när dom satte igång. Så typiskt när jag är ledig. Det slår liksom aldrig fel.
Nu är hela familjen samlad igen. Fanny hade ledig dag idag från skolan och flydde till en kompis då ljudvolymen här hemma var fruktansvärd.
Jag har tvättat sen klockan tre. Hade jättemycket tvätt men nu har jag fått bort det mesta iallafall. Men gissa... jajjamen det var nånting som var trasigt i tvättstugan idag också. Torkrummet den här gången vilket innebär att det kommer hänga en hel del blöt tvätt här hemma snart. men hellre torrummet än torktumlaren iallafall. Men det är alltid något när jag ska tvätta.

Nu ska jag packa ihop träningskläder för imorgon blir det ett rejält överkroppspass efter jobbet. Och sen är jag igång igen. Fan va gött =O)



Lets boggie

♥♥♥

Söndag

Den här dagen har verkligen slösats bort. Jag har ännu inte tagit av mig morgonrocken och nu är det dags att sova igen. Ska ju upp och jobba imorgon. Usch och fy vad bakis jag varit. Men det var det värt för kul hade jag igår med mina goa vänner. Det var väl dagens korta rapport. Nu ska jag duscha för det har jag inte heller gjort än. Sen sleepingtime.

♥♥♥

1 Maj - 2009

Härligt, äntligen är våren/försommaren här på riktigt. Vintern var lång men vi har återigen besegrat den. Jag är med familjen i Strängnäs. Bara Fanny som fattas som är med sin pappa. Igår så grillade vi och åket och tittade på kase. Inga höga växlar alltså, men helt perfekt för mig iallafall =O) Nu är Julia med Farmor och Farfar på Parken Zoo i Eskilstuna som öppnar idag. Älsklingen har åkt iväg med en kompis vilket gör att jag är helt ensam just nu, men det vet ni ju vi det här laget att jag gillar ensamhet.

Igår åt jag massa kolhydrater vilket gjorde att jag mådde illa och fick ont i huvet. Jättekonstig reaktion men så är det när man är avgiftad från sånt. Kände mig sen som fettot nr 1 och vill därför inte alls äta sånt mera. Så frukosten blev kaffe ostskivor och ägg, mycket bättre och jag mår så bra av protein. Har faktiskt tappat fyra och ett halvt kilo på en och en halv vecka. Enbart genom att ta bort kolisarna. Det här är så lätt så det nästan är pinsamt. Nu vill jag tappa lika mycket till sen vill jag bygga på det med muskler. Nästa vecka börjar jag med gymmet igen efter jobbet, längtar.
Nu ska jag sätta mig i solen. ska kolla i bokhyllan här efter en bra bok. Funderar på att läsa om nån av Dan Browns böcker. Kanske Änglar och demoner, den kommer ju snart på film så det kan vara bra att läsa på lite. Har ju glömt en del. Vi får se vad det blir.



♥♥♥

RSS 2.0