måndag 6/12

Ny vecka igen och sista arbetsveckan innan min J har en månads semester. Min mobil had ramlat ner i golvet inatt och delat på sig. Så mitt alarm gick inte så bra. Hade satt det på åtta men jag vaknade strax efter nio och undrade vad klockan var. Julia sov fortfarande i sitt rum. Det var inte så bra eftersom hon ska på dagis imorgon och behöver komma i säng i tid ikväll. Nåväl, inget att göra åt nu. Idag ska jag göra rent kylskåpet... Det kommer ta ett tag om man säger så. Yes its gross inthere..!

Igår var vi och köpte klart julklapparna till barnen. Så nu är faktiskt alla julklappar klara =O) Köpte en ny overall till Nellie för hon börjar växa ur sin nallekostym =O( Men den nya har jag kikat på varje gång som vi varit in på icamaxi och nu var det halva priset på alla barnoveraller så vi slog till. Den är jättefin i blå röd och vit med stjärnor på. Sen köpte vi en suuupersöt mobil till spjälsängen.Hon ligger och tittar hur djuren åker runt och runt. Sen är det en spegel under också så hon ser kanske lite av sig själv.

Nä nu sätter vi fart här på dagen.

♥♥♥

dag fyra- vad har jag ätit idag

Passar ju bra att skriva det här idag när jag ätit ovanligt mycket faktiskt.

Julia ville ha pankakor imorse så då åt vi det. Sen till lunch åt vi rester från igår vilket var makaronegratäng.
Ikväll gjorde jag en annan gratäng med köttärs och ris. Sen har jag ätit skumtomtar pepparkakor och lite gott och blandat. Nu äter jag lite popcorn. Drycker har varit vatten julmust och kaffe.

Japp..

♥♥♥

fredag 3/12

Hejsan fredag. Idag har jag inte några speciella planer på dagen. Vi tar det lugnt här hemma jag och småtjejerna. Julia leker och Nellie sover just nu. Ikväll ska vi ha lite familjemöte här hemma med fanny och hennes pappa om gemensamma regler. Så att samma saker gäller vart Fanny än är. Det blir ju en del tjat och missförstånd vilket känns onödigt och tråkigt. Bestämma tillsammans om vad som förväntas av alla i hushållen. Blir nog bra =O)
Imorgonn ska jag oc J åka och fixa julklapparna klart till barnen. Julia ska vara hos mamma under tiden. Skönt att ha det avklarat. Vi har bestämt att vi inte ska ge varandra julklappar mera vilket känns ekonomiskt och bra. Vill inte ha något. Föresten så får man bara julklappar om man varit snäll vilket jag nog inte varit..
Nu vaknar Nellie här så jag får avsluta. Ingen ide att skriva om dag fyra än för det är om vad jag ätit idag vilket ännu är ingenting.Ignorera nagellacket eller igentligen bristen av det.. Det är fixat nu.

♥♥♥

Dag 03 – Mina föräldrar

Mamma och Pappa.

Som jag skrev tidigare så skilde sig mina föräldrar när jag var sju år. Dom är båda födda 1943 och uppvuxna runt sandviken gävle. Dom gifte sig unga. Såpass så att man på den tiden var tvungen att få tillstånd av kungen vilket dom fick. Jag kan idag inte alls förstå vad dom såg hos varandra då dom inte passar ihop på en punkt. Så skillsmässan i sig känns inte som nån sorg för mig.

Mamma är den jag är uppvuxen med. Min trygga grund som jag alltid vänder mig till när det känns motigt eller jag behöver prata. Mamma liksom, hon är ju allt. Vi har en fin kontakt och åker ofta iväg på små shoppingturer till valbo. Tycker båda om att strosa runt på ikea och andra butiker i lugn och ro. Har haft enorm hjälp av henne genom åren med barnen. Hon har aldrig kännts överbeskyddande under min uppväxt utan jag fick komma och gå lite som jag ville. Jag var ju iof ganska lugn och barnslig länge så det var nog rätt lugnt att släppa iväg mig.

Min Pappa då. Ja han har jag inte vuxit upp med på samma sätt. han flyttade till Gbg och jag var till honom på skollov. Det var sådär kul när jag var liten för hans nya fru och jag kom inte riktigt överens. Nu däremot så går det jättebra och det finns inga sånna slitningar kvar. Eftersom pappa flyttade så öångt när jag var liten så känner vi inte varandra så bra. Jag kan bli skogstokig på honom och tycker ofta att hanär otroligt plump och klantig i det han säger. Men han har väl ett snällt hjärta och vill igentligen nånstans bara väl. Han är otroligt duktig på allt i hemmet...ja igentligen det mesta. Snickrar fixar och bygger så fint så man blir aldeles matt. Deras hem är hur fint som helst. Pappas fru är också jätteduktig på inredning.

Kort och koncist blev det,

♥♥♥

dag två- min första kärlek

Ska man gå ända tillbaka till dagisromanser.. Nja.
Jag tänker mer den första som satte sig i hjärtat och som man saknade så det gjorde ont när det inte längre var vi. Som man grät första gången för när det var slut.
Min första kärlek var i mellanstadiet. Vi gick i samma klass. Han heter Patrik. Vi var "ihop" många turer mer eller mindre hela fyran femman och sexan. Han var min första puss på en soffa på ett party och sen min förtsa kyss i en skrubb på Seljansborg.
Idag springer vi in i varandra några ggr om året och tjenar lite snabbt på varandra. Hej hej liksom.

Men han var den första killen som jag har gråtit bittra tårar för ner i kudden.

♥♥♥

RSS 2.0