Onsdag 29/9

Sista arbetsdagen på länge imorgon. Känns sådär faktiskt. Vemodigt och ovisst. Bara graviditeten är över kommer det att kännas bra, men att inte veta hur länge man får gå hemma ger mig rysningar. Vänta och vänta... inte min grej. Det är en förändring jag saknar. Klart man längtar efter bebisen i fråga. Men sånt känns alltid så svårt att greppa innan det är på riktigt.
Men visst finns det saker att göra här hemma. Skulle kunna hålla på hela dagarna med rensning och städning. Fy och usch va mycket smuts det finns här hemma. Syns speciellt vid femtiden på kvällen då solen lyser rakt in och belyser vartenda dammkorn. Huva. Och fönstrena ska vi inte prata om. Oh bra, nu ska jag komma ihåg att köpa fönsterputs på ica när vi handlar idag. Ska på Mvc på koll klockan två sen blir det lite inköp. Skulle vilja ge mig ut och plocka fina löv i olika färger också och binda krans till dörren.
Ja det finns då saker att roa sig med här hemma. Gäller bara att ta sig för...

Nä, nu så! Nog med gnäll för idag.
Hej och hopp nu blir det positiva Sara resten av dagen =O)

♥♥♥

Lördag 25/9

Regnet står som spön i backen och har så gjort sen inatt. En riktigt innesittar dag om man får välja. Vilket jag får då jag ä ledig. Sen jobbar jag på en vecka till och sen tar det stora väntandet över. Det vore ju för bra om man visste precis vilken dag det va dags för då skulle jag lätt jobba till dagen innan. Mitt mammabehov av att boa in mig finns inte den här gången. Det enda som sätter stopp på mitt vanliga liv är att jag har helvetiskt ont och en ganska stor otymplighet. Men det där går ju också upp och ner från dag till dag...ja värken iallafall. Har faktiskt inte förberett någonting här hemma. Jo jag tvättade upp kläder igår så det är klart. Men jag har ingenstans att ha dom så dom åkte ner i pappkassen igen när dom var torra. Vagnen har vi ju och bilstol. Men det är också allt.
Har du packat väskan till förlossningen, har du bäddat i spjälsängen..?? osv. Nej och vilken spjälsäng.. Det kommer nog inte ske heller. Inför Fannys födelse så gjorde man naturligtvis allt. Inför Julias endel saker. Men nu... inget. Det blir nog bra ändå ska ni se.

Vi har besök den här helgen av Js bästaste kompis från Malmö. Hemskt trevligt tycker jag. Så ikväll ska vi laga oxfile´provencale. Mums!! Älskar nötkött!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på. Tjejerna har stängt in sig i Julias rum och har nått för sig. Och herrarna är ute på äventyr av olika slag. Och jag... ja jag tror det blir en pedikyr... haha, om jag når ner vill säga.

Trevlig Lördag

♥♥♥

måndag 20/9

Ledig idag och två veckor kvar att jobba. Idag har jag verkligen fullt sjå att ta mig fram. Känns helt ärligt som nån kört upp en petflaska mellan benen på mig. Ont och väldigt obekvämt kan jag lova. Men jag och lillan tog oss till affären och veckohandlade iallafall. Tack och lov för min moped som gör mig rörlig. Cykla är inte ett alternativ just nu. Moppen har ju stått länge nu med punktering, men min älskade sambo tog itu med den och fick den inlämnad och lagad så jag skulle kunna ta mig fram ♥.

Ja val igår också såklart. Gick väl inte riktigt som man hoppats på tyvärr, men det var knappast nån överaskning. Men man kunde ju alltid hoppas på regeringsskifte. Men vi får väl se. Nu med Sverigedemokraterna i riksdagen så kan man ju alltid hoppas på omval..hehe. Annars så får det väl gå ändå. Men skandal och en stor sorg är det med dom där iallafall. Tror många har en knut i magen idag.

Köpte ljung idag för det är dags att ta itu med balkongen igen. Sommaren är för länge sedan över och måste stuvas undan. Hade hoppats det skulle ske idag men det går inte med den här värken. Vissa dagar är det helt ok. Hoppas på en sån dag imorgon så kan jag börja iallafall.

Nu är maten klar sedan ett bra tag och jag väntar på J. Men han har villat bort sig på Mediamarkt. Sånt som händer =O) Jag tar nog och äter ändå för nu är jag hungrig.

Här är receptet på det jag lagat idag.

♥♥♥

Onsdag 15/9- 10

Hej och hå. Ledig idag och vaknade med en kliande känsla i näsa och hals. Jävla skit, trodde verkligen jag skulle klara mig som jag brukar. Men jag hoppas på en friskare morgondag.Har numera ett riktigt bra immunförsvar som brukar dra över förkylningar och sånt ganska så snabbt. Det var värre för när man var förkyld och hade magsjuka flera ggr om året. Men nått ska man väl vinna på att jobba bland massor med människor.

Varit på Mvc idag och mätt mig och kollat lite allmänt. Gick bra som sig bör. En månad kvar nu och bebisen har i stort sett lagt sig till rätta redan och fixerat sig så smått. Tydligen tidigt enligt barnmorskan, men jag tackar och tar emot och hoppas på en tidig förlossning.
Att vara gravid är verkligen något utav det värsta jag vet och så här på slutet så känns veckorna som månader.
Trött på att ha ont och vara trött. Inte kunna röra mig som jag vill och se ut som en val.
Men men det finns ju ett slut på eländet och det ska ju tydligen vara nära nu säger dom.

Jobbar fram till sista september iallafall. Biter ihop och släpar mig fram. Men hur orkar du säger alla som själva varit gravida och vet hur det är såhär på slutet. Männen säger inte så mycket men det är för stt dom inte förstår.
Men snart snart är det över för sista gången. Inga mer barn eller graviditeter är inplanerade någonsin. Nöjd med tre tjejer =O)

Nu väntar vi in älsklingen som ska komma hem från jobbet så vi får äta lite kycklinggryta. Fanny är i stallet och rider och jag valde att inte följa med då förkylningen gör mig handlingsförlamad. Gravid och förkyld... ingen bra kombo.
Tycker ni jag gnäller, ja kanske. Men det är min blogg och där får jag gnälla hur mycket jag vill =O)

♥♥♥

Happy birthday to me!

Ja nu är det ju ett tag sen jag fyllde. Men iallafall så fick jag pengar av mina snälla svärisar den dagen. Och så jag har grunnat och grubblat på vad jag skulle tänkas köpa för dom. Jag lever ju under ett massivt köpstopp just nu så jag vill hitta något som jag verkligen ville ha.
Ett litet set med sminkpenslar har jag köpt, men det var inte många kronor som gick till dom. Men så..

En ny väska vill jag verkligen ha och min drömväska ligger runt femtusen kronor i pris så den är inte aktuell just nu. Men så småningom så blir den min. Inte just i år bara. Men så hittade jag en annan.

Märket är Friis Company och dom priserna ligger på 500 upp till en tusing, vilket inte är speciellt dyrt för en väska i min värld.


Så det bidde en sån. Sjukt nöjd är jag iallafall. Passar både till brunt och svart vilket jag gillar och mönstret är som bekant en gammal favorit.

Så tack snälla Margareta och Karl-axel. Jag älskar den =O)

♥♥♥

Onsdag 1/9-10

Hösten är officiellt här idag. Men man kan ha tur och få varmt i september också.
Idag har vi ledig dag och imorgon börjar lillan äntligen på dagis igen. Hon behöver verkligen det nu och har dom mest underliga saker för sig, en riktig liten trotsmaja börjar det bli. Hon är snäll som ett lamm, men lyssnar inte ett dugg. Inte något jag är van med precis då Fanny aldrig trotsat i någon ålder. Möjligtvis nu som man börjar märka av hennes egna vilja lite mer, men så borde det väl ändå vara när man snart är tretton.
Men alla barn är olika och det kan ju vara så att det är ett riktigt rivjärn man går och bär på nu, tiden får utvisa. Men huvudsaken man är snäll i grunden så brukar det andra lösa sig och det är mina tjejer =O) ♥

Idag har jag ont ont ont. Var tvungen att ta två panodil för att kunna komma iväg till affären nyss. Ska göra köttfärssoppa här nu och behövde få hem lite ingredienser.
Sen blir det stallet och titta på när Fanny rider.

Roligare än så blev det inte idag.

♥♥♥

RSS 2.0