Måste dela med mig

Min vän Veronica gifte ju sig nu i torsdags med sin Håkan. Som ni vet så närvarade jag inte. Men nu har Håkans bror Anders satt ihop ett bildspel från dagen. Det är helt underbart. Jag gråter och skrattar. Vilka känslor. Dom är verkligen gjorda för varandra och verkligen lyckliga tillsammans.

Kärlek kärlek kärlek ♥♥♥♥♥

Jag är helt gripen och vill dela med mig om nån vill se detta fantastiska genuina och kärleksfulla bildspel.♥♥♥

i heidis spår..

Här brukar Heidi gå tänker jag när jag jobbar inne hos pensionärerna som hon brukar gå till. Vi har slagit ihop två grupper till en på jobbet så nu går vi till fler pensionärer än förr. Å eftersom Heidi var i den andra gruppen så är jag inte helt bekväm ännu med hennes tanter och gubbar även om det blir lättare dag för dag. Å för er som inte vet så är hon mammaledig just nu och därför inte närvarande på jobbet. Jag saknar dig gumman. Men som tur är så har jag massa roliga arbetskompisar kvar att skratta med. För det gör vi, skrattar alltså. Jisses vilka tongångar vi har, men det är härligt och roligt. På måndag så kommer en stor hög tillbaka från semestern och en annan går. Ska bli härligt för mig att träffa alla igen. Dom flesta håller nog inte med i det påståendet då dom säkert hellre hade haft semester ett tag till. Men det blundar jag för och låtsas att dom alla bara längtar tills dom får se min vackra lekamen igen.. ;)

Tyvärr så drog jag på mig en rejäl sommarförkylning två dagar in i jobbet. Den hänger kvar än och tar så extremt på min ork. Sommarförkylningar kan man ju få dras med hur länge som helst tydligen och det märker jag. Har varit ledig i två dagar nu och skulle lätt kunnat sovit mig igenom dom. Snark..

Ikväll tänkte jag höra om J vill lägga Gnellie så jag får ta en snabbtur till uv land. Brun utan sola sig. Nu är jag blek som en ipren efter att inte orkat ta itu med det. Men får jag bara lite färg på kroppen och lite nagellack på tår och fingrar så blir jag nog lite piggare. Psykiskt det där.

Nellie har fått två små tandsingar i underkäken. Utan feber ploppade dom upp. Hon står nu utan stöd. Kryper i 180 och river i allt hon kan tänkas få tag i. Äter som ett matvrak också. Just nu så tittar hon på Teletubbies här brevid mig. Håller i mitt ben och reser sig och sätter sig och reser sig och sätter sig.. upp och ner. Bra för rumpan, man kanske skulle hänga på..!?

Näpp tjingeling.

♥♥♥

fourth of july

Måndag och jag har min första lediga dag sen jag började jobba igen. Började i fredags och har jobbat hela helgen. Det är ju lite nya rutiner och omstruktureringar nu som jag börjar lära in. Men det går jättebra och är superkul att vara tillbaka.
Just nu är vi inne i en lugn period på jobbet vilket också var skönt när man nyss börjat igen. Men jag har ändå haft att göra så jag har inte hunnit med så mycket separationsångest från Nellie. Sen vet jag ju att hon har det så bra så hemma med pappa och systrar.

Igår efter jobbet så åkte jag och mamma med Fanny och Julia till Ockelbomarknad. Sista dagen och ganska kallt i luften. Men vi hade en trevlig stund (trots att jag inte kostade på mig nån langos). Men det blev lite handlat iallafall. Jag köpte en klocka, kan liksom inte låta bli när det är så billigt. Jag har letat efter en i rose´guld, men inte hittat nån. Men igår var det en knalle som hade några stycken. 120 kronor.. Så jag slog till =O) Den jag vill ha är ju lite dyrare igentligen. Några tusen dyrare..Från Michael Kors =O)Så min för 120 kronor kändes ju som ett kap, även om den inte är såhär snygg eller kommer hålla lika länge.

Idag har jag sovit middag. Ögonen gick i kors på mig vid tolvtiden. Var ju uppe i vanlig ordning med Nellie imorse och har jobbat ett par dagar. Är ovan med det vilket kroppen ej är med på än. Har även dragit på mig en förkylning...igen. Så jag var lite sliten. Men det kan bara bli lättare =O) Nu har jag tvättid till nio ikväll vilket känns bra. Tvätta gör mig ingenting, kan ibland vara ganska ..kul!!?

♥♥♥

RSS 2.0