Stängt tillsvidare.

Har inte tid eller intresse för vare sig bloggning eller att läsa bloggar just nu. Men man vet ju aldrig om det håller i sig så sidan ligger kvar tillsvidare. Puss på er : )
                     image249
(Föresten så tycker jag min blogg är så snygg också så jag vill inte ta bort den heller...hehe  )

Sthlm weekend!

image248
Har nu kommit hem efter en helg hos min kusin i Sthlm.
Först och främst så var det för att gå på globen och Lionel Richie. Åh gud vilken konsert!! Handflatorna var helt svullna efter allt handklappande och man kunde inte sitta stilla många minuter utan dansade som en tok. Stämningen var verkligen på topp och globen kokade. Han är en makalös sångare och artist och det var värt varenda krona.
Sen när vi som packade sillar tog tunnelbanan ( det var proppfullt) därifrån så hoppade vi av vid gamla stan och gick till Lino. Där dansade vi till klockan var närmare tre på natten och hade askul. Vi hade ju tänkt att gå på Whiteroom på stureplan då vi stod på gästlistan där men vi orkade inte. Tog en taxi hem till kusinen och somnade utmattade framför tvn.
Tog en rejäl sovmorgon i morse och sen gick jag ensam en sväng på stan och kikade runt lite. Klockan femton gick bussen hem som jag halvsov på och sen har jag varit hos mamma och ätit påskmat. Nu ska jag slänga mig i säng då jag börjar 7,30 imorgonbitti på jobbet.

Tjing

(Föresten så är min nästa konsertdröm George Michael på stadion i juni... Nån som vill bjussa. Fyller ju trettio snart. Jag älskar George Michael.!!)

RSS 2.0