Medellösa barnens dag

Det är 28 december. Då det förr när jag växte upp hette menlösa barnens dag. Vilket alla tyckte lät lite kul för det misstolkades en hel del. men nu är det nya namnet som överskriften heter.

jag har en hel del bloggtorka för tillfället och det blir så ibland, men det brukar vända efter ett tag. Idag har vi varit i valbo och ninförskaffat ett akvarie med tillbehör till lillans treårsdag. Inga fiskar än dom ska hon själv få välja på den stora dagen. Fick pengar i julklapp och jag passade på att utöka min jeansgarderob som just nu inte är så användbar för alla är för små. Jag har blitt ett riktigt fetto så till och med mina stora jeans som jag alltid kunnat ha trots viktökning av olika slag har blivit för små. Det är den bittra sanningen.
Köpte två par nya idag i större strlk än vanligt men dom går att stänga i midja och känns sköna iallafall. Fast det ena paret är igentligen ett par tights som ser ut som jeans. resårmidja och allt =O) Världens bästa uppfinning för mig just nu. sendom andra var ett par som andades "That seventees show". rejält utsvängda. dom var faktiskt på rea vilket inte dom andra var. Tycker inte om reakläder och hittar väldigt sällan nått då.

jag fick ju inte min fina träningsväska i julklapp så nu har jag beställt den istället. Vill verkligen ha den och min nuvarnade är.... ja den förtjänar inte ens att skrivas om.


Visst är den fin min nya som kommer i veckan. Blev lite dyrare än om jag köpt den i valbo, men det gör inget.

Nu ska jag titta på Sagan om de två tornen på tv. Imorgon är det en ny arbetsdag, blä.

♥♥♥

jag borde uppdatera nu..

Annandagen är här. Jag har spenderat den i liggläge i sängen. Fanny och Alexander i fem timmar på tv. Är trött... så trött. Trött på mig själv och allt. Men jag blir nog piggare snart. Ensam hemma fortfarande. Saknar min familj så otroligt, kan ni inte komma hem snart? Var ut och dansade igår på juldagen. Körde nyktert hela kvällen. Tjockt med folk är bara förnamnet på vad det var, men trevligt och svettigt.

Bor i min nya tjocka frotte' morgonrock som jag fick i julklapp. Satte på mig den när jag kom hem inatt och somnade i den och har ännu inte tagit av den, eller klätt på mig mer än så. Fick fina julklappar i år.

Ska försöka samla mig till att städa om en stund, iallafall lite... kanske. Ja ni hör. Är iallafall ledig idag och två dagar till. det är som en välsignelse. Nästa vecka jobbar jag sex dagar av sju. Fatta att jag orkar skriva så dryga scheman till mig själv... men det går det också. Eller som en pensionär som jag går till på jobbet brukar säga. "Allting går, och det som inte går det går det med"

Kram S

♥♥♥

Julafton 2008

Då har jag jobbat kväll på julafton också. Det suger kuk kan jag meddela. Fy jag lider verkligen med att julafton är över utan att jag fått varit med min familj. Känns som jag blivit snuvad på konfekten.



Hoppas ni som läser det här har haft en bra jul iallafall.

kram

♥♥♥

dagen före dopparedagen

Kvällen före julafton. Känns ganska konstigt och lite ensamt... snyft. Saknar min familj väldigt mycket. Fast å andra sidan så är jag så vansinnigt trött efter den här dagen så jag storknar snart och kommer däcka inom en timme. Först jobbade jag till  två. Och jobbet just nu är ingen dans på rosor... stress!!! Sen åkte jag hem och pussade familjen adjö så dom kunde åka iväg och fira jul i Strängnäs. Sen följde jag med Jenny och Nanni till valbo där Jenny skulle köpa alla julklappar idag... Det gick sådär och hon får fortsätta imorgon på självaste julafton. Jag spenderade flera tiommar inne i köpcentrat och kom ut därifrån med ett nagellack. Det var väl duktigt kanske =O) På rea var det också kan tilläggas. Klockan var halv tio när jag kom hem och då var det Kaffe som gällde. Gjorde några goa toasts med creme fraiche och rödlök och stenbitsrom på. Nästan langos kallar jag dom. Inte så juligt men gott.

Och nu ska jag betala räkningar... Julkänslorna verkligen sprider sig i mig ikväll.

♥♥♥

Tipp tapp...

Nu har vi länsat Toys Are Us nästan. Kanske inte såpass, men fy vilka priser det är på leksaker. Men nu är det klart iallafall med inköpen till barnen...tror jag. Nu ska jag snart bege mig ner till jobbet och köra några timmar. Ingen lust precis, men det känns ju lättare när jag vet att jag jobbar med Heidi ikväll iallafall.


Föresten ett litet tips om ni har dåligt med julmusik hemma. Julradio.se, julmusik dygnet runt =O)



Klicka på bilden så kommer ni dit.

Tjillevipp

♥♥♥

Nu ska jag sova

Iallafall alldeles strax. Har tvättat håret nu med mitt nya shampo och balsam. Så skönt, förväntar mig mirakel =O)

Ja.. det var väl det. Godnatt.

♥♥♥

ledig onsdag

Skönt med ett brott i veckan. Speciellt för Julia som tycker det är ganska jobbigt att ge sig ut tidigt på morgonen mot dagis. Nu har hon bara imorgon kvar på dagis och sen på Fredag hos mormor för dagis är stängt. Sen är hon julledig med pappa i två veckor. Själv drar jag igång en sjudagars jobbvecka imorgon. Är inte ledig igen förrän nästa fredag, dvs Annandagen.

Vi har gjort julpyssel här idag. En bit filttyg textillim pärlor färg och glitter blev en liten julvepa som Farmor och Farfar ska få i juklapp av Julia. Det var ju hon som gjorde den nästan helt själv. Jag ska sy på stödband på kortsidorna och sätta i ett band så den kan hängas upp. Men först måste den torka såklart =O)



Nu ska jag städa och sen börja ta itu med en massa rentvätt som ligger i kassar. Sen ikväll ska vi gå och äta på monroes när min älskade älskling kommer hem.

Här är den enda bilden på oss sen julbordet i helgen, väldigt vacker typ... ; )



♥♥♥

French fingertips red lips, Bitch is dangerous...

 


  






















ψψψ

tvättstugan

Nu var jag nyss ner i tvättstugan för att se om tvätten i torktumalen kanske var torr. Men icke än. Kan inte plocka upp så mycket fuktig tvätt i lägenheten. (en överfull blå ikeakasse). Så jag satte på torktumalen nu igen och väntar väl ett tag till då. Hoppas inte tanten ovanpå märker nått bara... Lyckades förlägga nycklarna i alla två rum därnere. Efter nån minut så var jag övertygad att jag skulle få sova i tvättstugan i natt. Men sen hittade jag dom invikta i ett par jeans... Pju!!

Idag har min kärlek fyllt år. Vi har firat honom i helgen. Men han fick lite paket av mig idag ändå. Jag fick även ett paket med balsam och shampo. Natuliga produkter som är fantastiska på mitt hår vintertid. Provade dom första gången när vi var i Tällberg på julbord för ett år sen och blev kär. Men flaskorna kostar ca fyrahundra kronor styck. Så därför blev jag jätteglad ikväll när jag fick dom av min älskling.



Nä nu ska jag ner i tvättstugan igen så jag får sova nån gång.

♥♥♥

Ho ho ho



Oh så trevligt med photoshop... Nu blev det sådär sent igen.

♥♥♥

Lucia

Idag är det 13 december och Lucia. Vi ska snart åka till falun på Julbord och hotellövernattning =O) Svärisarna kommer hit strax och ska vara här med lillan tills imorgon. Dom har även med sig en nysågad julgran men den kommer vi inte sätta upp ännu.
Luciatåg såg vi igår på resturangen som vi åt lunch på.
Sandvikens Lucia var det. Mysigt.



Nu ska jag packa.
Tjingeling

♥♥♥

Sankta Lucia ljusklara hägring...

Imorse så var det Luciamorgon på dagis. Luciasånger och fika. jg fick brotta in Julia i linnet och glittret. men sen när hon såg att flera hade gick det bättre. Klart att det inte är så lätt att förstå varför man ska ha sånna kläder på sig. och sjunga skulle hon inte. Så vi satt i hallen medans hon kikade in på dom andra. men sen blev hon äntligen varm i kläderna och kände sig jättefin som Luciaprinsessa som hon sa. Vi fikade och myste tillsammans. Älsklingen är ju fortfarande i Gbg så han kunde ju inte vara med i år.







Och nu så är fackutbldningen slut för den här gången. Önskar det var flera gånger man kunde gå för det är så kul. I framtiden kanske...
Nu ska jag röja lägenheten och sen kommer min kärlek hem♥

♥♥♥


Årets julkort till släkten

Ikväll knäppte jag kort på tjejerna till årets julkort. Liite svårt att få lillan att sitta still om man säger så. Men det blev bra till slut. Någon kanonbra photoshoppare är jag inte men det får duga.



Laddade upp kortet på postens hemsida och klickade in vilka som skulle få det och betalade med mitt visakort. Klart! Lite dyrare men mycket roligare =O)

Nu är jag äntligen klar med det iallafall och färgat håret har jag också precis blitt klar med. Ja utväxten var grotesk i mina ögon. En och en halv cm utväxt på tre veckor!!  och det syntes jättebra nu när jag är redhead. men nu är den borta igen för en stund.

Är på facklig kurs den här veckan . Det är så intressant och givande. jag är där med heidi och carina från mitt jobb. men vi är nog femton stycken på kursen. men dom flesta är från sandvik.

Nu är my love i Göteborg på jobb och kommer hem imorgon kväll. Saknar jättemycket. Har abstinens känns det som.




♥♥♥

jag vill med dig älskling...



Vill du...?

♥♥♥

Lucka Nummer åtta

door nr 8

Åh jag vill ha mig en liten laptop. Just den här är ju jätteliten och kompakt på alla sätt och vis. Trådlöst bredband på det så är det klart. Den här lilla gynnaren kostar bara ca 2500 kronor. Helt ok.


Tjejer detta måste ni titta på

En länk speciellt till Jenny och Heidi. Ni MÅSTE titta!!!

Jag har gjort nått kuligt och juligt =O)


K:L:I:C:K:A  H:Ä:R

♥♥♥

Min kalender, lucka nr sju

door nr 7

B.e.h.ö.v.e.r  g.l.a.s.ö.g.o.n  p.r.o.n.t.o.

Provade dom här på jobbet då en jobbarkomips hade med sig ett gäng som hon valde av. Dom här satt som om dom skapats för mitt annars så konstiga ansikte. Dvs glasögon brukar inte passa ihop med mig, men dessa gjorde det. Så jag ska fixa en synundersökning och skicka in receptet till Favoptic.com och vips så har jag dom här på min näsa. Mycket billgare än hos optikern och märkesbågar är väl trevligt men absolut inte nödvändigt för mig.

♥♥♥



Empty



Cant sleep. Miss my lover...

Jag har fullt sjå med att hinna med dagarna i min kalender

Men lucka nr sex var nästa på tur då jag ligger nån dag efter.

door nr 6

Jag döööör va snygga dom här skorna är. Men klacken säger mig att dom inte är till mig. FAAAAAN!!!!!!
Fattar ni ens hur jävla snygga dom är.... Suck.

Men så tänkte jag att Heidi kan väl ha dom istället då. Så kan jag få se henne (dig) strutta runt i ett par av tvåtusentalets kanske snyggaste skor. Då skulle jag bli lycklig =O) Ja... du fattar bruttan, puss. Tycker dom är som klippt och skuren till dig.

ss

Men titta på dom...snyft.

Finns här.

♥♥♥



andra advent

Idag har vi haft lussekatts bak här hemma. Bakat och knådat. Julia tyckte att degen var god men glömde det när hon fick trycka i russin i sina små bullar. Det var kul tydligen.
Men dom blev fina och goda. Fyra paket saffran har jag i en sats. Vill ha en riktig saffranssmak och inte bara färgen.


Den där plastduken jag har på köksbordet är nog årets bästa köp... typ. Perfekt att baka både pepparkakor och lussekatter på. Och när vi äter och köttfärssåsen rinner över hela bordet så är fortfarande min fina julduk intakt därunder.
Perfekt!







Och igår så var vi då på tomteborg på Seljansborg.
Och Julia fick träffa tomten. Fast hon försökte mest kravla sig därifrån.


Men vi fick då tillslut en bild..


Btw, kolla in "orben" på Julias öga. Det är sånna på flera  kort därifrån. Dom säger ju att det spökar där. Och "orber" brukar ju vara det som fastnar på bild då.
Kolla här tex, hur många som helst.



Det är på fler ändå... Skyyymt minsann!

Ja iallafall. Det var dans runt granen, fiskdamm, tomten, fika och en massa lek. Sen var jag tvungen att sticka till jobbet.

Nu ska jag snart ner på skolgården och titta på skolans julmarknad. Sen lämna Julia hos mamma och åka och jobba igen. Lovern ska jobba lite här hemma och sen åka till mamma han också. Hon har glöggkväll där idag. Och som sig bör så jobbar jag ju då...

Tjingeling
♥♥♥

Grym Låt!!!

Britney Spears, som jag väntat... men nu så är hon här igen, starkare och bättre än någonsin.



Vill du se videon till låten så är den här.

Åh gud vad den väcker dansbegäret i mig!

♥♥♥

Nattsudd

Nu står en del av mina arbetskamrater och skuffar på dansgolvet på den årliga julfesten. Jag är uppenbarligen inte närvarande. Skulle behövt barnvakt från början och sen ändrades det... ja lovern skulle jobba och sen inte...bla bla bla. Jag är inte där iallafall. Men det gör inte så mycket. Jag har julbordet med hans jobb att se fram emot till nästa helg istället. Då ska vi sova på hotell... Längtar!!

Framför mig nu alldeles brevid skärmen så har jag ett glas rödvin och jag har julmusik på från youtube. Ganska mysigt. Resterande familj sover sött.

Idag har jag varit ledig och varit hemma. Men inte dragit benen efter mig som man skulle kunna tro. Nej städat som en liten tok har jag. Jenny var här på förmiddagen och hämtade ett vardagsrumbord som hon fått av mig . Passade bra in i hennes nya lägenhet som börjar bli riktigt fin. Och jag blev av med en liten del i ett av våra TRE överfulla förråd. Thankyou =O)

Jag tog en dusch för nån timme sen, ganska sent. Men oh så trevligt. Sen smorde jag in mig med Niveas summer...bronze..? Kommer inte ihåg namnet, men det är ju nån som gradvis höjer brännan. Lagom att smörja in sig med en gång i veckan. Gör att jag ser mer levande ut istället för en gående Brieost... (vit) Det blir ju inte sådär jättestor skillnad faktiskt. Skulle inte använda den sommartid. Då krävs betydligt tyngre doningar. Men gud vad den jag använde nu stinker. Usch. Men det har dunstat till imorgon som tur är.

Och då, imorgon så är det "tomteborg" på Seljansborg här brevid (kyrka). Det är ungefär som en julgransplundring fast tvärtom liksom. Massor med barn och föräldrar. Man får träffa tomten och sitta i hans knä och få en godispåse....Barnen!! Inte jag... Dans kring granen och en massa annat. Jag vet inte i hur många år detta har pågått. Men det är lääänge. Ska gå dit med barnen tänkte jag. Börjar klockan två. Sen börjar jag jobba klockan fyra. Det får räcka så. Ska försöka komma ihåg kameran också. Kul för julia som är helt facinerad av tomten och julgranar just nu.

Hon kommer ju inte ihåg jultomten som kom förra julafton. Det var en cooling det... =O)



Nattinatt

♥♥♥



Lucka nr fem.

Dagens lucka är en liten videosnutt för att påminna oss om att en del känner väldigt smärtsamt inför juletiden. Filmen är 14 sekunder lång och kräver inget ljud. Men du kanske vill se den två ggr för att hinna med.



Aj aj, ibland är livet extra smärtsamt.



merry christmas

♥♥♥


Eftersom Heidi...

..nu har varit hemmafrån jobbet (och mig) i en hel vecka så tänkte jag muntra upp henne och kanske hjälpa till lite på traven gällande lappsjukan som hon borde börja få nu.






Ja nu ska det väl kännas bättre =O)



Nu är allt bra igen eller hur?

♥♥♥

Fjärde december = lucka nummer fyra

door nr 4

Mjaou!! Hot hot this is. Vintervit korsett tillsammans med tillhörande hipsters och stay ups.
Det vill jag slå in mig själv i och ge i ett paket till min man.
Här kan man ju verkligen välja och vraka på färgen av stay ups... Själv har jag hitta dom perfekta.

4

Oj oj... Jackpott i min värld!Det blir inte så mycket bättre än så här. Speciellt nu till jul =O)

♥♥♥


dagens lucka

door nr 3

Det här är den bok och herre som jag efter långa och många eftersökningar kommit fram till ska få vara min personliga coach 2009. Eftersom det ska bli året då sara blev fit som fan.
Och det här är inga genvägar utan stenhårt arbete och en jäkla massa mat. Jag har läst flera bloggar och siter som visat på att det här ger resultat om man är hängiven. Verkligen ingen diet, bara fysisk och psykisk hälsa.

Och jag är så mentalt beredd. Men kommer inte börja förrän nästa år som sagt. Nu är det jul och jag ska leva ut alla lustar... som sig bör =O)

Finns att köpa här. (jag har ju inte köpt den än... Julklappstips!!)

♥♥♥

The glögg

som en utmaning eller vad man vill kalla det så har jag bestämt mig för att julen 2008 ska bli julen då sara lärde sig att dricka glögg.
Lukten älskar jag och har i många år tvingat sambos och folk i allmänhet dricka varm glögg i min närhet för att sitta brevid och dra in aromen...
Men smaken har varit värre. Men sommaren 2008 var ju då Sara på allvar drog igång rödvinsdrickandet som ni kanske kommer ihåg så då borde ju inte glögg ligga långt därifrån.

Såååå då har jag då värmt på lite glögg här i min ensamhet och ska då dricka lite...

Ja! då så. Då har jag gjort det. Och det var helt OK. Trots att jag lyckades pricka in tre droppar på mitt ben också....Mina jeans!! Attans. Lättvinsglögg är det, Blossa minsann. Ingen glöggfylla dan innan jobbet.

Men jag gjorde det, drack glögg. Och det var rätt gott =O)



♥♥♥

Adventskalender på sara's vis. Första och andra december...

Lucka ett var igentligen igår, men vi kör två stycken idag istället då. Eftersom jag ju kom på iden idag då... Saker jag gillar och tycker är kul fram tills julafton.



Lucka nummer 1..

door nr 1

Det fantastiska armbandet som jag visade för nån dag sen. Kärlek Kärlek känner jag...
Det är vad julen handlar om ju.



Lucka nummer 2..

door nr 2

Söt tjej, men det är knappast henne jag har en hangup på....
Fantastisk kissekatt hon har runt sin lilla kropp.

♥♥♥


RSS 2.0