En kväll full av kärlek

Söndag idag. hittills så har dagen inte varit särskillt produktiv. har mest haft liggläge på olika vis. men jag har duschat och kört en ordentlig kroppspeeling. Strösocker och matolja. Överlägset och superbilligt.

Igår kväll tittade vi på två filmer. Först "The proposal" med sandra Bullock. Väldigt rolig och mysig kärlekskomedi. Sen såg vi på "Ps I love U" ... Jisses! Det var en upplevelse kan jag säga. Ett kärleksdrama som fick mig att gråta krokodiltårar igenom hela filmen. Jag har aldrig förr blivit så berörd av en film. Så obeskrivligt vacker och sorglig. Kunde inte sluta snyfta fast filmen var slut.



Se den om ni inte gjort det. Kan inte med ord beskriva hur bra den är.

♥♥♥

traderar

Håller på att bjuda på en auktion på tradera. eller rättare sagt två auktioner. handkontroller tiil vårat nintendo 8bitars. Våra handkontroller är kaputt. Så nu ska Fanny kunna spela super mario igen snart (mamma också kanske).



Tjohoo.

♥♥♥

nattpyssel

thighhighboots, how to wear.

Den här hösten har ju dom lårhöga stövlarna gjort comeback. I love it. Supersnyggt. Svårburet tycker många och speciellt till vardags. Men nej nej. Jättelätt. Det handlar om att klä upp eller ner ett plagg. Enkla val gör dessa stövlar supersnygga en måndag. Tänk enkla matrial. Stickat, en större väska, enkla smycken och kanske en gosig stickad sjal så är du där.
Tres chic =O)


Time to sleep... hjäsp. Men gud så skönt med helg. Ätit gott och tittat på film ikväll. Push hette den och var jättebra. Ett tips.

Näpp gnatt

♥♥♥

sting

Lyssnar på Sting på spotify. Håller på med vardagsrummet såhär mitt i natten. Men jag har som bäst ideer på natten. Hade igentligen inte alls tänkt göra om i vardagsrummet mer än att byta gardiner och kuddar. Men det hände sig en lite olycka här i veckan. Julia ville tydligen ha saft och hällde ut en liter outspädd saft i den kritvita soffan... Rosa!! jahapp.. det kommer ju ta en evinnerlig tid att få bort det från överdragen. Jag har utbytbar klädsel på soffan och har några klädslar att välja av. Men en orginalklädsel använder jag aldrig då den är/var terracotta..Brr.
Har väl tänkt att färga den nån gång. Men så fick jag nån ide att den skulle bli svart. Och nu jag har färgat den som en tok nu flera dagar. Först blev den tarracottasvart flammig och sen blev den det igen och tillslut så blv den då svart. Sömmarna är dock fortfarande oranga då dom är i polyester som inte går att färga. Så jag köpte en spritpenna och målade dom svarta så gott det gick. Till fotöljen tog jag ett annat överdrag som var beiget. Jag har två snarlika sånna så då fick den ena bli svart. Men den blev inte svart för den innehåller för mycket syntet. Men den blev mörkgrå, rätt snyggt faktiskt. Har nu rotat igenom mitt ganska digra föråd av inredningsgrejer och hittat matchande filtar kuddar och lite dekoration. Köpte superbilliga svarta längder till fönstret i svart spets. sen tog jag en silver girlang och plockade isär och satte även upp dom i fönstret vid gardinerna.

Så från att haft ett vitt och vitt vardagsrum så är det nu ganska murrigt. Men det gillar jag nu till hösten.

Jaja..lite bilder.




Gonatt.

♥♥♥

på hm.se kan man pyssla

Man kan styla sin egen modell tex.

Lite vardagschic sådär..



ja..

♥♥♥

Kollage hysteri

Chanel inspirerd

Chanelfebern drar över världen just nu i samband med filmen om Coco Chanels liv som just gått upp på biograferna.
Just det här kollaget är inspirerat av den klassiska Chanellooken. Vitt svart dräkten quiltat pärlor... Fast allt i det här kollaget är av lågprismärken (HM, forever21,bronx bla)  där väl det dyraste är väskan från Friis company för ca 800.
Men att köra hela stilen rakt av är väl inte så kreavtivt. Utan plocka in detaljer av det i en modern look. Det är coolt =O)

Jaja..

♥♥♥

Paljettleggings Dag och natt (vardag och fest)

Sequin leggings Day and Night

Nu ska vi snart ta bussen till Gävle och ortopeden. Tyvärr så regnar det ute men det är väl inte så mycket att göra åt.
Man måste gilla läget, gillalalala läget..

♥♥♥


skinnbyxan

Den här hösten bjuder verkligen på roliga och snygga alternativ till jeansen. Leggingsen har tagits till en ny nivå med detaljer och spännande matrial. Skinn i alla dess former är högaktuellt. Byxor i skinn (helst imitation) kan många tycka är svårburna. Men det är perfekta vardagsbyxor. Det gäller att klä ner dom med grova kängor och tex en slapp t-shirt. Stckade gosiga koftor är också perfekt att bryta av med eller en mysig halsduk.
Väldigt snyggt!



Uppmanar alla att kliva ur sina trygghetszoner och vardagstänk.
Våga lite, det är inget farligt =O)

♥♥♥


Söndag

Ska iväg och jobba om en timme. Julia och pappa har varit på badhuset idag och badat med nya bekantskaper. Julia sitter här och tittar på transformers. Vilken gång i ordningen vet jag inte. Men hon gillar robotarna.
Solen skiner och det är en härlig höstdag. Imorgon är det ju måndag igen och vi drar igång en ny vecka. På Tisdag är jag ledig och ska ta med Julia till ortopeden i gävle. Hon har problem med ett knä som liksom hoppar ur med jämna mellanrum. Tror väl inte dom kan göra nått igentligen, men det är bra att ha det dokumenterat för framtiden. Sen kan det ju vara nått som växer till sig.
Nä, dax att sätta på sig ansiktet och lite bättre kläder.



Tjing.

♥♥♥

Massor med fint och billigt som tusan!!



Ny webbutik!!
Massor med fint och superbilligt!! Svårt att hitta nått över trehundra kronor.
Kläder, skor, barnkläder och herrkläder.


Kul kul, ta en titt vet ja' =O)

BonPrix.se


♥♥♥


Paket

Idag fick jag två paket av min älskling när han kom hem från jobbet. En parfym och en gosig kofta.



Nästan som den här koftan fast svart. Supermysig och användbar =O) Tack min älskling ♥

Och apropå jackan...



Alltså bilden gör den inte rättvisa. Den är fenomenal. Så otroligt mjuk..

Perfekt helt enkelt ♥

♥♥♥

Fredag

Idag upplevde jag den största adenalinkicken som jag någonsin haft. Och det var inte vackert.
I korthet. jag slumrade till på spikmattan och vaknade av en skräll. Hyllan i Julias rum hade ramlat ner. jag stod och tittade på det en stund och funderade på hur det kan ha gått till. Ropade på Julia... Inget svar. Ropade medans jag kollade igenom alla rum.. Hittade henne inte. Paniken började byggas på.. Julia!! Har hon gått ut... !!?  Slet åt mig morgonrocken och spang ut i trappen och ut på gården. Ropade och ropade medans paniken tog över. Jag sprang upp igen och kollade igenom alla rum igen medas jag skrek efter henne. Drog snabbt åt mig ett par jeans och en t-shirt. Och sprang ut igen. Sprang och ropade så högt jag kunde, över till skolgården, runt huset, parkeringen. Jag kände att jag var helt hysterisk och sprang in och ropade-skrek på henne inne igen. JULIA!!! Tog upp telefonen för att ringa 112, åh herre gud hon var borta. In i hennes rum igen och tittade runt. Stökigt därinne igen. I ren desperation så tog jag tag i täcket som låg uppknölad i ena hörnet på sängen...

Och där låg hon, hon blundade och höll för öronen. Benen vek sig på mig och jag bröt ihop. Åh jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det var helt omöjligt att se att hon gömt sig därunder.

Hon hade dragit ner hyllan och snabbt sprungit och gömt sig. Och blev rädd när jag ropade i panik. Slutet gott allting gott... Men fy och usch vilka känslor man kan bygga up inombords när man är rädd.





Mitt lilla troll.. ♥♥♥


tippsigt


♥♥♥

fell good film

Halvligger i soffa och har precis tittat klart på en film på tv. "Girl next door", och eftersom jag är en sucker för "highschool tönten som får snyggate tjejen och halva kungariket" filmer så passade den här som en handske. Nu ska jag strax hoppa i säng och sova då jag jobbar imorgon.

Föresten så klippte jag håret... klipp klipp. 25 cm. Och när jag väl börjat så har jag väldigt svårt att sluta. Ska klippa upp det lite till så jag får in lite mer volym. kanske nu på en gång.

Sen måste jag ju naturligtvis uppmärksamma att Patrick Swayze har gått bort. Jag har varit förtjust i honom sen jag såg "Nord Och Syd" första gången. Älskar den serien, den är så bra. också lite Dirty dancing och Ghost på det.. Ja fy vilken jävla sjukdom cancer är.
Nu lyssnar jag på "Shes like the wind" som är från Dirty dancing och som ju sjungs av patrick. En riktigt vacker kärlekssång som jag aldrig tröttnar på.






Vila i frid du vackra man.

♥♥♥

Godmorgon godnatt

Nu är jag hemma igen efter ett nattpass som vakt i hamnen. Det ingår i medlemsskapet i båtklubben vi är med i. Och eftersom jag är ledig idag så blev det på min lott att göra det. Jag längtar tills jag får lägga mig i sängen och sova. Men först ska jag lämna Julia på dagis och få iväg Fanny till skolan. Sen.. Zzzzzzzzzz

Jag hade med mig filmer och tidningar att fördriva tiden med, men killen som jag fick parhästa med inatt var jättetrevlig och vi pratade oavbrutet i nio timmar. Så tiden flög iväg och plötsligt så var det dags att åka hem =O)
Skönt att ha det gjort iallafall.
Blev lite sömnig vid halv fyra, men det botade kaffe och en iskall vaktpromenad i mörkret.

Men nu tänker jag mest på täcke kudde och zzzzzzzzzzzzzz.

Godmorgon.

♥♥♥

hAR DU KÖRKORT!!!?

Den här videon ska alla som kör bil titta på. På riktigt!!



Så viktigt att få ett uppvaknande ibland. För alla i trafiken.

♥♥♥

tgif

Tvättstuga var det visst som var dagens plan. Fint de =O) 

Kaffe är intaget och tvätten körs för fullt. Tror jag ska ta och fixa lite här hemma. Julias rum är just nu en krigszon. Har nog inte berättat att jag gjorde om det för nån månad sen. Då var jag ensam hemma och slet som ett djur för att få det klart innan dom skulle komma hem. Hon hade nalle puh i sitt rum förut men fy vad det såg ut. Klibbigt och fult av att hon kladdat och målat på väggarna. Växasängen låg hon aldrig i och det var så bökigt att få henne att somna i den för man fick sitta brevid på golvet.
Nä jag var aldrig nöjd med det rummet.

Så jag målade om det vitt och köpte tapeter och slog upp en fondvägg. Köpte den absolut billigaste tapeten jag kunde hitta. Det blev en chockrosa med handväskor på. Vilket passar bra då hon är väsktokig precis som sin mor.
Köpte en ny säng på ikea och även en vägghållare till tv,n. Målade om hennes lilla bord och stolar (som faktiskt jag har haft som liten) och hittade en jättesöt vaxduk i samma rosa nyans som väggen med vita prickar på och klädde in bordsskivan och stolsittsarna. Jag vadderade stolarna under vaxduken så dom är mjukla att sitta på. Köpte en pärljalusi iröd plast med hjärtan och häängde upp i fönstret. Köpte en liten spegelvägg och klistrade upp på garderobsdörren så hon kan spegla sig när hon vill. Ja.. möblerade om osv osv.

Och organiserade så allt har sin plats.

Har faktiskt inte fotat det särskillt, men jag tror jag har nån bild.



Hon har nu som ni ser tv.n över sängen och kan ligga och titta på film.
Kan tillägga att mer översvallande glad unge har sällan skådats som när Julia fick se sitt "nya" rum. Och då kändes det helt plötsligt värt det att stå halv fyra på natten och svära över mönsterpassning när man tapetserar..

♥♥♥

torsdag

Nyss stod jag i badrummet med en sax på god väg att klippa i mitt hår. Har jag gjort hundra gånger förr. Men så la jag ner den. NÄ.. det må vara slitet men si det gör inget. Så långt som det är nu har jag aldrig haft. Mitt löshår jag köpte förut är precis lika långt som mitt eget och löshåret är sjuttio centimeter.
Men ibland får jag sug efter att dra saxen genom håret, klippa av klippa upp osv. Men inte ikväll.
För tänk om jag är som samson i bibeln, att styrkan sitter i mitt hår. Då vore det ju dumt att klippa det. man kan aldrig så noga veta..


Dagen idag går inte till historieböckerna. Jobb/dagis. Slumrade en stund med Julia när vi kom hem. Älsklingen kom hem, åt pizza, humhummade ;) tittade på idol. slöar i soffan.sova

Får se vad morgondagen bjuder på. Är iallafall ledig och jobbar sen helgen. Fanny kommer hem och dom andra två åker till strängnäs. Jag och Fanny ska göra tacogratäng.. ja det är vad jag vet nu.



Sen jag började med mitt fantsatiska läppstift ör typ tre dagar sen så har jättemånga sagt till mig att jag ser helt annorlunda ut. Dom känner inte igen mig och undrar om jag gör nått nytt med ansiktet. Vilket jag absolut inte gör. Mascara och läppstift typ. Sån jävla skillnad kan det väländå inte vara. Anyway, I like it. jag blir glad av färgen som piggar upp mtt kritvita ansikte.

♥♥♥


när känslan blir verklig

Så var det snart midnatt igen. Jag är lite... hm.. ja Tom eller blank kanske. Vissa dagar på jobbet så blir det så. Nu var det ju en kväll jag jobbade förstås. Och det gick fint. Men jag jobbar i en "branch" där det avlider..dör människor lite titt som tätt. Och oftast berör det mig inte nämnvärt. Man har ett hölje av bly runt sig för att inte fästa sig vid personerna som man träffar varje dag nästan. Skrattar med, tröstar, ruskar på huvet åt och kramar om. Allt i en härlig sörja. Men så ibland så hoppar man till. Det dog precis nån som levt... och levt och skrattat älskat flörtat dansat gråtit haft fjärilar i magen beskyddat allt vad livet innebär.

Jag har byggt upp muren som man bör ha i mitt arbete... Den är livsviktig för mig. För mitt psyke. Men ibland så ramlar nån liten sten ur min mur och jag råkar släppa in... det personliga.
Och så är det bara. Och så blev det ikväll. När känslan blir verklig..
Och det konstiga är att jag inte ens han träffa personen.

God natt.

wednesday

Onsdag och jag jobbar ikväll. Ska bli intressant då vi ska jobba två personal, brukar vara tre stycken. Gud va det blåser ute. Lite synd då det är ganska varmt, men kanske molnen blåser bort då.
Och sen ikväll är det ju "True Blood" på tv. Program nr tre. Jag skulle kunnat se hela första säsongen redan på nätet. Men jag vill ha en serie som man följer veckovis. Trevligt att ha nått att se fram emot tycker jag.
Serien går på ettan klockan tio. Handlar om vampyrer, och det är ju alltid trevligt tycker jag.

Japp..

♥♥♥

stoppa pressarna!!

OMG! Love Love Love ♥♥♥♥♥♥♥



Perfektaste höstjackan ever! Kolla kragen.
Måste kollas på närmare!

♥♥♥

Fabolous!! ♥

Jag älskar mitt läppstift ♥







Nu har man åldern inne för att vara tillräckligt luttrad och modig för knallröda läppar.

♥♥♥

första måndagen i september då det tutar klockan tre




Ledig idag vilket innebär att jag varit hemma i sammanlagt sex dagar. Men nu får det vara nog. Hörde att det var extremt krisigt på jobbet nu med många sjuka och inga vikarier... Hm. So what else is new...!

Idag har jag och Julia varit en sväng på stan och hämtat leverans från mary kay. Förmodligen min sista då jag inte lägger två strån i kors för att sköta den verksamheten. Jag är ingen försäljare helt enkelt.
Nu ska jag plocka lite och laga mat. Carbonara på menyn idag.

♥♥♥


Söndag

Söndag som sagt och jag har ännu inte dragit igång några växlar för dagens arbete. Ja hemmaarbete villsäga.
Trots att jag var mer eller mindre halvdöd igår så blev det en väldigt sen kväll. Tittade på två väldans bra filmer. Först en riktigt bra skräckis. Ovanligt med sånna. Speciellt när dom håller ihop hela vägen. Det var en sorglig skräckfilm. Baserat på en sann historia.
Sen var det en annan film men det var ingen skräckis. Vilket var bra för jag var rätt omtumlad efter första filmen och tyckte skuggorna kom närmare.
The haunting in conecticut hette den första som var mycket väl godkänd som skräckfilm.
Jag tror den andra hette state of play. Och den var också superbra fast på ett annat sätt.En riktig nagelbitare det med. Rekomenderas varmt båda två.

Nu ska jag ta itu med vårat snuskiga kök. Skinande blankt ska det bli. Ska ner i källaren och hämta upp en annan matta. Mörkgrå till skillnad från våran ljusgrå som vi har nu. Också köpte jag ju som sagt lite på ikea igår. En ny vas och nya ljushållare till köksbordet. Blir nog fint.








Princessa i valbo.

♥♥♥






halvdöd

Men jag får skylla mig själv. Följde med till valbo vilket såhär i efterhand inte var så smart. Känner mig allt annat än pigg och det var sjukt jobbigt att gå runt därinne. Först strosade jag en timme på IKEA. Julia ville vara i lekrummet och där får dom var i en timme. Lyckade naturlgtvis inte komma ut tomhänt. men visst är det mycket roligare att städa om man får ställa fram lite nya snygga saker !? Sen var vi in i köpcentrat och hamnade på Cubus som hade 30% på allt i butiken.. Jahapp.. det slank ner en tunika och ett hårband i kundvagnen. Medans jag betalade så gick dom andra två till leksaksbutiken. Julia hade blivit lovad en blå¨princessklänning av sin pappa. Sen när vi skulle slänga i oss lite mat så ville Julia ha på sig klänningen och tiaran på en gång. Så det var en söt lite princessa som sprang runt därinne idag.

När vi kom hem så hamnade jag i sängen med en kopp kaffe som jag nästan hade kunnat ta intravenöst. Snoret bara rinne och rinner så jag blir tokig snart, men det brukar kunna lugna ner sig ibland. Jag behöver massa kolhydrater nu känner jag. Såsnart blir det nybakad sockerkaka med cocacola. Blir inte så¨mycket mer kolhydratrikt än så.

Julia och jag ligger i sängen och kollar på Transformers. Julias nya favvisfilm. Ja det är den för vuxna igentligen, men hon gllar robotarna.

♥♥♥

löödag

Sitter just nu ute på balkongen med en kopp kaffe och datorn i knät. En av dom stora fördelarna med att ha en bärbar variant.
Blir lika förundrad varje morgon hur mycket ...gegg.. som kroppen lyckats producera under natten i min näsa och hals. Tack återigen till uppfinnaren av nässpray. Vilken fantastisk liten uppfinning som gör så att jag kan dra in ett djupt andetag av höstluften ute på balkongen. Ja den är ju ännu luktfri (höstluften och all annan luft) eftersom nässprayen inte kan ge mig lukten tullbaka. Men den kommer väl så småningom.

Skulle ju till strängnäs över helgen, men jag kände mig allt för hängig och valde att stanna hemma och då stannade alla hemma. Dom andra åker dit nästa helg när jag jobbar istället. Julia är ju ännu så liten så om man inte pratar om det så glömmer hon snabbt. Så hon har inte ens märkt att vi inte åkt...
Igår åt vi entrecout och potatisgratäng. Och det ska vi äta idag också eftersom det visst blev lite mycket. Men det kan man ju inte klaga på. Hade tänkt att göra en tacogratäng med tillbehör. För Fanny skulle inte till sin pappa förrän klockan åtta på kvällen. Men sen ändrades det och han kom vid fyra istället. Så jag lovade Fanny att vi ska göra tacogratängen på fredag istället när hon kommer hem. Det är ju hennes favvis, iallafall en avdom.

Just nu pratas det mycket bild och ljud här hemma. Älsklingen har införskaffat sig en ny Blurey spelare och ett nytt hemma bio system.. och en ny förstärkare. Jag är inte speciellt insatt och inte mer än måttligt intreserad. Men jag hör att ljudet är bättre än det han hade innan och jag ser att bilden är skarpare på en bluray film än på en dvd. Och framförallt ( i min värld) så är högtalarna riktigt fina att titta på =O) Och framför framför allt så är älsklingen glad för dom och då är jag glad för hans skull.

♥♥♥

Julia gillar att vara med på datorn i webcamen ♥











♥♥♥


webcam

Jag blev så snopen när jag köpt den här laptopen att det inte var nån webcam i den. Lite sur blev jag och betällde en lös på en gång. Och vad ska jag då med den till... Knäppa fåniga kort tänkte jag.






Kul tycker jag..

Så var vi till stallet iallafall. Och jag kände att jag inte alls är friskskriven. Helt slut bara av att komma ut lite.
Julia hade med hårt bröd och morötter till hästarna, Hela vägen dit så sjöng hon - vi ska mata Curtis, vi ska mata Curtis. Det är Fannys favorithäst och sedermera även då Julias. Men medans Fanny red så åt Julia upp alltihopa utom två små morotsbitar. Det tyckte hon var en bra ide' just då. Men sen kom hon ju på att det innebar att hon inte hade nått till hästarna och ångrade sig bittert. Så ledsen.. Också tappade hon sista lilla biten in i en spilta och blev superledsen igen. Nästa gång får vi ta med en påse till julia och en till hästarna ♥





Fanny har blivit en jätteduktig och orädd ryttare. Hon bemästrar dom ganska lata ridskolehästarna utan några problem i allt från skritt till galopp.
Julia älskar verkligen hästarna hon också och kan mycket väl tänkas bli en hästtjej. Hon är helt orädd för dessa stora djur.

♥♥♥






:

Nu har jag duschat, fixat till mig lite i hopp om att känna mig lite piggare. Hittills funkar det inte så bra. men nu drar vi till kungsgården och kollar på hästar och får i oss lite frisk luft.







torsdag

Jag mår inge vidare idag heller faktiskt. Hur kan man var så orkeslös. Huvudvärken har släppt något, men det är också allt. Ligger och funderar på om vi ska följa med till stallet och titta på när Fanny rider på eftermiddagen. Min mamma ska ju skjutsa henne dit så det skulle vara minimal kraftansträngning från min sida. Julia skulle gilla det och slippa vara inne hela dagen med mig.
Som jag känner just nu så kommer jag inte att jobba imorgon. Ska på återbesök med mysan på vetrinären klockan halv tre. Känns viktigt och spännande om hon återhämtar sig som hon ska. Sen ska vi till strängnäs över helgen. Lillkatten kan inte vara ensam hemma så han får följa med. Mysan ska mamma passa.

Åh fy va jag mår skit just nu.

ψψψ

sjukt

Förkylningen tog greppet om mig tillslut och jag måste ge upp inför det. Igår när jag kom hem efter jobbet skakade jag av trötthet. Det rann som en öppen kran ur näsan. Förkylningen hade vunnit. Jag hade hemsk huvudvärk när jag gick och la mig och vaknade säkert sex sju gånger under natten av att jag hade så ont. Imorse visste jag inte vart jag skulle ta vägen av värk. hade så ont så jag ville spy. Ringde och sjukanmälde mig på jobbet och sen dagis. Frågade om det gick bra att Julia kom iallafall. och det gjorde det. Skulle lämna henne klockan nio. la mig på spikmattan i hopp om att den skulle lindra värken. Vilket den gjorde också. Sätter fart på blodcirkulationen och då lättade värken i axlarna. lämnade Julia på dagis och styrde mot apoteket på sjukhuset. Treo var det första jag tänkte på när jag vaknade och jag köpte även nässpray. Hem och hällde i mig en dubbel treo och en kopp kaffe. Drog nått mörkt bommulstyg över ögonen och somnade. Sov och vaknade i omgångar fram till klockan ett. Märkte att det mörka tyget jag använt som ögonskydd var ett par kalsonger.. Men rena tror jag. haha.

Fanny kom hem från skolan och jag hämtade Julia på dagis.

Just nu. Huvudvärk: Ja
Trött: Ja
Förkyld. ja
Feber: nej
Rastlös: Otroligt

Skulle vilja städa lite och gå ut med soporna. Men det är knappt benen bär mig.
Jag hatar verkligen att vara sjuk!

ψψψ

RSS 2.0