cravings

Jag vill ha tacos!! Älsklingen min...vi kan väl äta på monroes ikväll. då får jag ju tacos och du nått annat ju =O)
Så kan vi ju sexa sen...blink blink. ; )

Nä men ärligt jag vill verkligen ha tacos...och sex. Inte nödvändigtvis samtidigt dock. Puss puss



♥♥♥

Vilken ovanligt lång helg det här har varit känns det som

Men det är klart att den inte varit längre än normalt.
Idag var vi iallafall till marknaden i oklahoma. Köpte precis det som jag visste jag skulle införskaffa. En langos och en herrklocka i modell stor. Bild kommer sen.
Lillan fick lite pyssel att greja med i vagnen så hon inte skulle bli sur. Regnet öste ner första förtio minuterna, men vi var utrustade med paraplyer och jättebra regnskydd på vagnen så det var ingen fara på taket för oss.

Fanny var under tiden på Amy Diamond med kusinerna i Högbo.
Och älsklingen min... Ja han åkte båt såklart.

Senare på kvällen så tog vi en liten tur till i båten tillsammans, men molnen hopade sig och vi vill ju inte vara ute i båten om det börjar åska så det blev bara en lite kortis.

Nu väntar jag bara på att lillan ska somna så jag får ta och bada. Insmörjning av pigmentförändrande medel ska också ske för nu har jag nött bort allt gammalt och ser ut ganska precis som ett spöke. Och det ska tydligen komma en värmevåg framåt mitten på veckan så jag får föbereda mig på att det kan bli baddräkt på liksom =O)

Skickar till sist en hälsning till jenka som är på nuppresa på Mallis med sin nya kärlek.

Pussellipuss
♥♥♥

Langos

Älskar Älskar Älskar langos. Och idag ska jag och min mamma till Ockelbo marknad och då blir det såklart en langos med extra allt =O) jag längtar efter den här marknade resterande del av året, älskar att åka dit. Så det ska bli så kul!!

Nu ska jag sova...men jag måste visa

Pernilla Wahlgrens skohylla...
Mums fillibabba.

Jodå... en tredjedel har jag väl kanske... Men snart så ska jag ha flera...flera...alla som finns!! Moohahaha...


♥♥♥

Tjo faderittan lambo!!

Jag sprättade nya vin boxen.... alldelles för...öh... en halvtimme sen. Förjävla gott vin det här. Och det är bara jag vaken också. Dricker vin i min ensamhet... är man semesteralkis då?? Skiter jag i ;O)

Jo iallafall, vi köpte oss en liten båt igår. Den på bild i inlägget nedanför. Så nu ligger den här och guppar i sin nya sjöbostad kajplats nr**. Och Zebra är hennes namn. J fick äntligen döpa en bebis till Zebra =O). För hon (båten) är ju loverns lilla bebis just nu... Ja min också, men mest hans.
Hämtades och betalades i Uppsala igår. Svärföräldrarna hjälpte till och forsla hem henne ( Bååååten är hon, henne). Sen stannade dom över natten här hos oss och åkte hem idag....(svääärisarna, inte båten denna gång).


Senare på eftermiddagen gingo jag och mina två söta små döttrar uto och plockade blommor. Det var trevligt.



Och nu är det natt...igen och jag ska väl tydligen sova...igen. Men jag vill inte så jag ska nog sitta här med min vinbox och läsa bloggar och låtsasshoppa.

Pussellipussan på er

♥♥♥

Båtliv = snålliv

OM det nu blir så att vi nu faktiskt skaffar båt så innebär det en viss förändring som iochförsig inte är så dum igentligen. Jo alla mina oexisterande pengar kommer att gå åt. Dvs jag kommer inte kunna köpa nått till mig själv på väldigt länge. När mina sk klädkonton är avbetalda så kommer det bli bättre men det är inte gjort i en handvändning precis. Och sen ska jag lägga undan pengar till våran familjecharter i vår.. Så ni hör nu är det händerna i fickorna som gäller.
Så då gjorde jag ett kollage som inspiration... med saker som jag redan har...typ. How clever i am!!
Och vad snygga grejer jag har till våra båtturer. Kläder efter väder liksom.



Och båten sen mina damer och herrar... Oj oj. Jag älskar den redan...



Hoppas hoppas!!! Ska provköras på söndag =O)

Övernattningsmöjligheter har den också med en ordentlig ruff. För som jag sa till min jenny idag. Vad är det för ide att köpa båt om man inte kan knu++a på sjön!!? Haha... Nä men jag menar det...på riktigt. Hehe.

Ja sen kan man ju åka på riktiga familjeturer också såklart...och sånt...

Nu ska jag bada och sen sova för nu är det visst natt igen.
See ya
♥♥♥

Det är minsann en ny känsla.

Nånting händer det är nått skumt pågång...

Mm, jag sitter seriöst och funderar på att ta ett glas vin i min ensamhet...!! Ja det förtjänar två utropstecken för jag har aldrig känt så förut. Men det köptes en sån god vinbox till midsommar av min kärlek. Och det finns kvar en del i den boxen... Och jag är nog lite sugen på det ändå. Och det är en NY känsla vilken som sagt aldrig har infunnit sig tidigare.

Idag har vi varit på Furuvik. Tittat på alla djuren. Klappat getter ( Julia pussade en på munnen, det var så gulligt). Haft picknick vid havet och en massa karuseller såklart.Tyvärr inga bilder därifrån. Men har verkligen haft en toppendag. Även jag har åkt en massa karuseller. Julia åker ju gratis men måste ha med sig en vuxen. Så jag drog på mig ett åkband och snodde runt i både kaffekoppar och farfarsbilar... och många fler...många gånger. Hon gillar verkligen karuseller förstår ni =O)
Fanny och kusinerna åker ju naturligtvis utan vuxen numera. Dom hade verkligen kul. Men så ville Fanny så gärna åka sjörövarskeppet. Ingen ville så jag sa att jag skulle åka med henne. Då hängde även Kusin Astrid även hon 10 år på. Hon var väldigt nervös men jag sa att vi sitter i mitten så ska du se att det kommer gå bra. -Nu kommer jag typ att dö sa hon flera ggr. Men ni kan ju gissa vem som "typ" dog... Ja inte var det då Astrid eller Fanny som sprang runt karusellen och åkte en vända till efter våran vända. Nej det var ju jag det.... Fyyyy vad fjantig man har blivit, men det var fruktansvärt.... Kunde inte ens titta och fick mest lust att skrika ut min ångest... Haha där ser man vad man numera går för.

Just nu är det en hel del båtprat härhemma. Vi tittar tyvärr lite åt olika håll vad gäller själva modellen. Jga vill ha mer en familjebåt med möjlighet att övernatta och få plats att verkligen sträcka ut sig i.
Lovern vill naturligtvis mera ha en sportvariant med fräs under huven om man säger så. Hoppas vi kan hitta nån som båda blir nöjda med. Om det nu blir nån till att börja med. Jag ska igentligen inte lägga mig i alls känner jag för det blir som med sommarstugan förra året... Jag börjar drömma och planera och blir sen dödsbesviken när det inget blir fast jag visste från börja att det inte var säkert.

Oh well vi får väl se hur det blir.

Men den här tycker jag är jättefin... om man tar bort hunden på sidan. Fast den gör väl inte så mkt igentligen.

Solong
♥♥♥


Ny vecka nya tag

Vecka två på min semester.
Idag har vi träffat min pappa och hans fru som är i stan över midsommar, dom bor i Huskvarna. Dom har varit här i flera dagar men vi har ju varit i strängnäs så vi har inte hunnit träffa dom. Dom köpte med sig bakelser och kom upp på fika. Alla barnbarnen var med också (Fanny Astrid Majken och Sixten). Dom har inte varit upp till oss sen vi flyttade in så dom ville såklart se hur vi har det nu. Nu har dom alla åkt, även Julia hängde på såklart. Hon är ju inte blyg och följde glatt med dessa två främlingar som dom ju är för henne. Men syrran och kusinerna var ju också där vilket säkert avgjorde.

Älsklingen är kanske på väg att köpa båt också... En riktigt snygg motorbåt som vi verkligen skulle njuta av.
 
(klicka på bilderna)

Vi ska nog ta en tur till Furuvik i veckan och sen ska jag även passa på att träffa min Jenny som också har semester. Vi träffas väldigt sällan tyvärr.

Lite mer värme skulle vara trevligt också, men det är som det är. Jag är nöjd.


Här ser ni vad fullt upp vi har... ;O)

Bye Bye
♥♥♥

Midsommarafton

Igår var det som bekant midsommarafton. Det var en mysig dag. Vi är i strängnäs hos svärisarna och firar. Vi var ut till Ulvhällsherrgård och hade traditionellt midsommarfirande på dagen. Och på kvällen var jag och älsklingen hem till en tjejkompis till honom och drack lite vin och hade trevligt.

Hade lite rödvinshuvudvärk imorse när jag vaknade, men den är mer eller mindre borta nu. 
Hoppas ni hade en bra dag igår.
kram s







♥♥♥

SEMESTERTIDER



Ja det är ju det nu iallafall för mig. Det känns bra...typ. Har inte riktigt kommit in i det än, brukar ta lite tid. Känner ofta i början att jag lika gärna skulle kunna jobba istället, men det är bara för att jag inte kommit ner i varv än. Det har väl inte hänt sådär jättemycket på dom här tre dagarna. Men igår var jag till Valbo med mamma och fick möbler till balkongen av henne. en tidig födelsedagspresent. Det blev jättefint därute nu. Så man vill sitta där och dricka vin...om man hade nått. Barnbidrag imorgon, tack gud!

Midsommar blir i strängnäs med traditionellt firande på dagen med dans och så vidare. Kvällen verkar bli nån slags fest med bekanta som jag inte känner...!? Det blir nog bra.



Ikväll spelar Sverige igen också... Hoppas dom vinner, men inte för min skull utan för allas våran husfrid..
=O)

♥♥♥





Sommarlov

Igår var det skolavslutning för Fanny. Äntligen så får hon sin välbehövliga vila. Hon sjöng så fint i kyrkan med sin klasskompis Ida. "Färger i en vind" från Pocahontas. Lite strul med micken för henne i början då den var trasig, men det löste dom snabbt och proffsigt tjejerna. Efteråt så åkte vi hem till mamma som dukat upp med tårta och blåbärspaj för att fira in sommarlovet. Det är en tradition som vi haft ända sen jag hade mina skolavslutningar då det begav sig.



Det var både vi från våran familj och syrran och hennes barn som ju också hade skolavslutning. Fanny och syrrans äldsta Astrid går ju i samma klass.

Här är Fanny och Ida i kyrkan. Det skakar för att jag hade skakadrenalin i kroppen av spänning och nervositet..haha.
Lägg marke till julia som ropar Hej Fanny några ggr i börja och syns i bild, lite senare vänder hon sig om och vinkar Hej Mamma... =0)



Stolt mamma säger hej då.
♥♥♥

Den här är jättebra

love it.


Fin musik

Det här är en bra låt.

 

det blev en dag på stranden. Julia

MMS

det blev en dag på stranden. Julia var lite försiktig till en början, men nu badar hon som aldrig förr. Vi är här hela familjen och alla badar utom jag... Som vanligt;-) Kram s


min älskade la in hela gigi d'ales

MMS

min älskade la in hela gigi d'alessios skiva i min telefon igår. Så nu går jag här och dör en smula för varje låt. Det här är så jäkla bra så jag vill frälsa världen med hans musik. Jag kommer lyssna tills det blir hack i den lilla lp-skivan som sitter i min telefon.


Me myself and i








Kort långt. Brunt blont... Passar väl ganska bra i dom flesta tror jag.

Ny vecka nya tag

Ännu en vecka har börjat. Enbart två veckor kvar till min semester. Så skönt med tidig semester iår. Känner mig rätt utarbetad faktiskt. Det har varit så mycket tok på jobbet den här våren och hösten innan. Så nu blir det skönt att få pusta ut och koppla bort fyra veckor. Hoppas älsklingen får semester så vi får nån vecka ihop iallafall och kan hitta på nått med familjen. Vi har pratat lite löst om Mumindalen på Åland kanske. Vi får se vad som händer =)
Så när jag börjar jobba igen går dom flsta andra iväg på sin semester men det känns faktiskt bara bra.

Helgen i Strängnäs hos svärisarna vara bara trevlig. 70års kalas med öppethus på lördagen. Det var väldigt trevligt. Lagom mycket folk och lagom sent på kvällen blev det.
Nu åker vi tillbaka till midsommar igen med lillan. Fanny ska vara med sin pappa då. Blir klassiskt midsommarfirande på dagen och kanske nån fiesta på kvällen för oss föräldrar. Bra med Farmor och farfar som gärna är barnvakt då. Blir nog jättemysigt.



Julia hade kul med vattenslangen med sprutmunstycke som farfar köpt speciellt till henne. Tvättade både bilen och farfar i farten.



Färdig för farfars kalas. Foppatofflorna är hennes favoriter.

På onsdag är det dags för gårdfest på hennes dagis också. Avtackning för alla stora barn som ska börja skolan i höst. Hoppas vädret är bra då. Brukar vara så mysig med alla barn och föräldrar som har picknick på gården tillsammans. Barnen tycker ju att det är så kul med fest på dagis.
och sen en vecka senare så är det Fannys tur att ha avslutning. Efter sommaren börjar hon i femman...DET är galet!!!

Nu är det dags att sova lite. Nattinatt.
♥♥♥

Skulle vilja åka på en sån där romantisk resa igen älskling

Barcelona för snart ett år sen var magiskt. Nu har vi ju bestämt att vi ska åka med barnen till förmodligen Spanien i vår. Det blir charter med allt som det innebär. En härlig familjesemester som kommer bli hur kul och underbar som helst!! Men SEN...sen vill jag lämna busungarna hemma och åka till värme och vajande palmer, god mat och vin och fantastiska solnedgångar enbart med min älskade.






Vill du så vill jag.


Kan inte få nog av Gigi D'Alessio

En Italiensk sångare som inte gjort någon som helst karriär här uppe i norden. Men nere i sydeuropa är han ganska stor. Det är ganska skönt när man lyssnar på musik där man inte har en aning om vad dom sjunger om. Jag kan inte många italienska ord, men musiken är fantastisk. Lyssnade en himla massa på Laura Pausini för nått år sen. Också en fantastisk italiensk sångerska. Men Gigi D'Alessio upptäckte jag när vi var i Italien (Neapel och Capri)och bara umgicks med tvättäkta Itatlienare. Som sagt jag vet inte vad karln sjunger om, men det är jäkligt bra =)



Kolla bilderna nedanför medans du lyssnar på musiken. Det känns som man är där... Nästan




Bilder från underbara Capri. Vilket paradis. Där skulle man gifta sig...

RSS 2.0