30-1-11

Snart är Januari slut och årets längsta månad är då över. (Dvs att den känns som den längsta) Nellie är nu tre månader, det är konstigt vad tiden flyger fram. Jag suger i mig allt med henne nu för snart är bebistiden över, den är allt för kort. Jag älskar att ha en liten bebis. Sen är hon ju otroligt snäll och lugn. Snellie kan man kalla henne. Inte så ofta Gnellie, men ibland lite grann =O)
Värre är det med grannen vägg i vägg som har en liten pojk som har kolik.. Jag hör dom dagar som nätter. Absolut inte så det stör men det gör så ont i en mammas hjärta att höra förtvivlade bebisar. Och den stackars mamman som är ung (19) och ensam med honom. Starkt gjort av henne att fixa det så bra.

Jag har varit ensam vårdnadstagare i helgen då J är i Malmö hos en kompis och kommer hem imorgon. Fanny har varit med kusinerna på konståkningstävlingar (dom tävlar) i Tibro och sovit hos morfar i Huskvarna hela helgen. Men hon kom hem nu ikväll iallafall med ögonen i kors av trötthet. Vi satt och pratade några minuter men sen gick hon isäng och somnade nog på två röda. Hon hade köpt en liten söt nalle till Julia med skridskor på sig. Men Julia hade precis somnat så hon får den imorgon. Så gulligt av Fanny tycker jag ♥

Så jag och småbrudarna har varit solokvist här hela helgen. Haft det mysigt tillsammans. Igår var vi ner på skridskoskolan som Julia går på varje lördag klockan tio. Hon tyckte det var jättekul att vara tillbaka. Dom lekte mycket lekar och Julia åker som en blixt. -Såg du va snabb jag var mamma? Hon tycker det är så kul nu när hon får upp lite fart av sig själv.
Sen följde vi med mamma och särbo ut och åt lunch på Trebobrygga. Sen hade vi en lugn innedag med lek och mys. Och det har vi haft idag också.


Känner en enorm tacksamhet lycka och kärlek till alla mina barn. Tack för att ni finns och att jag får vara eran mamma. Kärleken finner inga ord ♥♥♥

(För att få kort på fanny så får man sno dom från hennes facebooksida. För tar jag fram kameran så springer hon alltid åt andra hållet känns det som :p)

Sen älskar jag ju den här mannen hemskt mycket också..


(man kan klicka på den här bilden om man vill)
Och jag som skriver och har sån lyx och lycka att få ha alla dessa underbara människor runt mig ser ju ut såhär....Japp inga konstigheter.. Min finaste vinkel rakt upp i snoken. Kisande ögon och do not mention the eyeshadow...omg. Jag bjuder på den för jag är så generös ikväll. Hohoho.. fulbilder finns det gott om kan jag lova!

Puss på er och speciellt på älsklings Heidi som när som helst ska klämma ut en unge ur örat. Nejdå det var bara ett internt skämt. Det går ju naturligtvis inte. Heja Heidi, snart är lillkillen Douglas här, Wiee! =O)

♥♥♥

måndag igen

Ny vecka då. Helgen svichade förbi ganska obemärkt. Förutom då att vi hade barnkalas åt Julia på lördagen. Vi har festlokal i källaren som man får låna. Väldigt pratiskt när man ska ha sånna här tillställningar. Det var sammanlagt nio barn som var där. Det var maskerad och det var en salig blandnign av spindelmän och prinsessor. Julia var älva. En del föräldrar stannade och fikade. Tycker det är bra då det kan bli ledsamt för en del barn när dom är ensamma utan mamma eller pappa. Men det blev inga sura miner utan dom skrattade och hade jättekul. Först öppnade Julia alla paket och sen blev det fika. Jag gjorde en glasstårta som såg ut som ett tåg med vagnar, dekorerat med singoallakakor som hjul och rån och maränger ovanpå. Sen hade vi bakat bullar också var det saft såklart. Sen var jag tvungen att gå upp och lägga nellie som var trött. Men J höll ställningarna där nere och var lekledare med lekar som bla sätta svans på grisen och en som heter "Frankenstein säger". Sen var det fiskedamm såklart med välfyllda godispåsar. Sista halvtimmen var jag och nellie med igen och då släcktes lamporna och discolampan snurrade i takt till discomusik. Och det var kanske roligast av allt. Så ett ett tips är om ni ska ha barnkalas. Släck lampan och sätt på nån trevlig discomusik så roar dom sig själva =O).

Sen var det bara den trevliga städningen kvar. Men vi hjälptes åt och det gick ganska fort.

Idag ska vi till bvc på femårskontroll med Julia. Och det innebär även en spruta.. Hoppas det går bra.

♥♥♥

fem år

Grattis till våran stora lilla tjej idag som fyller fem år. Vi har firat henne här på morgonen med paket på sängkanten. Nu är hon på dagis för första gången det här året. Nellie ligger här brevid mig och håller på att vakna. Riktig sömntuta den där =O)För fem år sen..


Mammas älskling♥

Ikväll blie det kalas med släkten och jag ska ge mig på att göra en riktig princesstårta enligt konstens alla regler. Fast den blir rosa såklart =O).

♥♥♥

hej 2011

Borde ju verkligen skämmas för så dåligt den här bloggen har skötts på sista tiden. Men god jul och gott nytt år på er i efterskott då...
Julen har rullat förbi med rasande fart och ganska obemärkt. Men den var fin. Vi var i strängnäs och firade med barnens farmor och farfar. Nyår firades hemma med bakanta och deras barn. God mat och trevlligt umgäge. Nog om det nu.
Nytt år känns alltid som en nystart. Jag lägger aldrig några fåniga nyårslöften, men känner ändå att det finns några saker som man ändrar på. Det var ju det där med beach 2011 tex.. Ja hur ska det läggas upp. Vill bli starkare och ganska trimmad i kroppen och tänkte ägna våren åt det. Man har ju sina problemområden liksom. Mest tänker jag på ... därbak. Att bygga nån slags hissanordning verkar inte vara nån ide. Nä och lägga sig under kniven är knappast aktuellt. Så då finns det bara den gamla vanliga metoden kvar. Kost och motion så ska baken tydligen komma högre upp igen.
Tänker på i somras när vi var på stranden en supervarm dag. Då satt jag påklädd i skuggan och tittade på folket som trängdes i solen. Var ju gravid och kännde knappast för att visa upp min vackra lekamen. Jag hade ju foten i bandage också. Hursomhelst så såg jag en tjej i 35 års åldern med jättetrimmad och snygg kropp. Men så vände hon på sig och det visade sig att det fanns en kroppsdel som hon inte tränat lika hårt. Alltså det är inte snyggt med en sladdrig bak. Och det har jag och det vill jag ändra på. Det kommer med åldern men man kan defenitivt göra nått åt det. Så det får väl bli min mission nu. Ja resten av kroppen som sladdrar rättas väl till lite på köpet hoppas jag. Styrketräna kommer jag börja med i sommar när jag börjar jobba igen.

Uppdateringen om Nellie då. Jo hon är en väldigt nöjd och glad bebis som sover hela natten utan att ens vakna och äta. Hon tjattrar och sträcker sig efter saker redan. Hon är en stor tjej som har måtten efter en tremånaders bebis när hon var två månader. Våran lilla älskling och jag kan inte förstå hur vi klarat oss utan henne innan♥På tisdag blir mellan tjejen fem år. Julia har längtat länge länge efter den dagen. Så då ska vi fira. Och sen på lördag är det barnkalas för alla kompisar.

Nu har lillfia vaknat här efter en sovstund så jag ska språka lite med henne.

♥♥♥

RSS 2.0