Vill ha!!

58810-140
En riktig 70- talare i modellen är dessa byxor. Jag tycker dom är jättesnygga och tror att jag skulle passa ganska bra i dom eftersom jag är lång. Fast det e klart att man kan vara i vilken längd som helst för att passa i denna modell. Men dom matchades ju på den gamla goda tiden av platåskon, och det behöver ju inte jag pga av min längd (1,78cm). Ja snygga är dom iallafall. Dyra också. Jag hoppas kunna hitta ett billigare alternativ. Just dom här är på rea, men dom är iallafall över min prisklass. Sen kanske jag hellre skulle vilja ha dom i en mörkare färg eftersom jag vill kunna använda dom i höst och vinter. Och jag har en privat liten lag om att aldrig använda vita byxor efter sista september och inte före första maj.  I staterna kallas det väl för Labour day, men jag vet inte om "mina" datum är detsamma som deras dagar.

Här kan du hitta byxan och andra fina plagg :)

Nu har jag gjort det igen..

Jag har varit pissig på att uppdatera. Men är det sommar så är det :) Jag var på inflyttningsfest hos en kompis igår .Och även fast jag var nykter så känner jag mig ganska mör idag. Eller idagföresten, klockan är ju mitt i natten. Men jag ska hoppa i säng nu, ska bara visa några godbitar som jag hittat bland utbudet på HM och La Redoute.

 Den här vita kappan finns som bekant på HM, Det som är så bra med just det här är att jag redan har en liknande i ull som jag köpte för två år sen på en liten butik i Eskilstuna som heter Tippy. Så den kommer bli flitigt använd även i år.

     Dom svarta handskarna är riktigt snygga tycker jag och prisvärda. Sen mössan och halsduken känns söta och kommer nog hem till mig så småningom kanske. Allt från HM.

    Västen ska jag bara ha, den föll jag vid första blick. Sen en vit polotröja ska införskaffas, och även en brun. Då har jag polotröjor i basfärgerna. Jag har redan svart, grå och en beige. Älskar polo på höst och vintern och nöter på mina ofta.

    Jeansen från HM är ännu bubblare, men för 198 kr så är dom ju värda ett försök iallafall. Jag är ju så kär i mina jeans från Cheap monday så risken finns att det blir ett par såna i grått också. Boleron i natur är supersöt och jag tror den vill bo i min garderob ;)

 Sen så för att avsluta så tycker jag den här trenchen är najs, jag har en i beige från vårkollektionen. Men känner att jag nog vill ha en i svart också nu till hösten. Kan nog bli den här.

Jaha, det var det de, intressant va ;) Dags att sova, nattinatt!!

Bilder lånade av Hennes och maurits och La redoute

Uppdatering: Föresten , jag var på rocktåget iallafall. Förjävlaskitans bra . Tummen upp. Tomas ledin är sexig som fan på scen!!, tro det eller ej :)) Tjing.

Åska:

Dagen började med tryckande fuktig värme. Kvavt som sjutton och soligt. Fanny stack i väg till bekanta för att bada i deras pool. Jag och lillan var hemma och slappade och höll oss undan värsta värmen. Sen så gick jag till affären en sväng. Tänkte , om det kunde åska till ordentligt ändå och komma ett riktigt regnväder. Fast det har jag önskat många gånger utan att det kommit. Men idag på väg hem från affären så tyckte jag det lät så konstigt, mullrade som flygövningar liksom. Vände mig om och himlen bakom mig var svart som natten. Då fick jag lite bråttom och kom precis hem innan det brakade loss med dunder och brak. Sen regnade det så spöna stod i backen. Men sen slutade det liksom aldrig...det åskade och blixtrade i sex timmar. Det var länge tyckte jag, fast mest kanske för att jag ville ut på nätet men ville inte göra det medans det åskade .Men nu så har det slutat iallafall. Nä oj va jag babblar på. Hej svej

Vilken skock!!

58810-130
Hur mjukt och gosigt ser inte det här ut då...?  Myspys :)

Jag får det till nio stycken.

Konstig ja är

Klockan är fem i tolv på natten, jag är jättetrött. Också helt plötsligt så blev jag så vansinnigt sugen på stekt fläsk...ja vet, helsjukt. Men åh så salt och gott det skulle vara.

fan jag behöver sova..

Föresten imorgon är det barnbidrag...jay!! Snubblar in på mållinjen som vanligt.

Och en sak till. HM och dom flesta såna andra typ laredoute har ju kommit ut med sina höstkataloger och även på webben nu. Fan va jobbigt. Älskar hösten mest av allt, men jag har inga pengar att handla för. Och sååå mycket fint finns det... Hujedamig. Nu : Sova!!

Idag 18/7 2006

Så vad har hänt idag då? Ja inte något häpnadsväckande. Varit hemma och städat lite. På kvällen promenerade jag till min kompis och hämtade ett paket som fannys pappa lämnat där för Fanny ska på kalas imorgon och han hade köpt paketet. Fanny har idag åkt tåg med sin faster och fasterns pappa till sthlm och gått på Gröna Lund. Dom hade haft kul, men fanny hade inte åkt så mycket för hon är lite skrajsen sådär för sånt. Och hennes faster (som bara är två år äldre dvs 11 år) hade ju åkt en himla massa som fanny inte tordes. Så hon var lite besviken. Men F ska dit igen om nån vecka med sin pappa så då får hon nog åka mer för då åker han med henne. Men sen när F kom hem på kvällen så skrattade lillan när hon steg innanför dörren. Hon är så förtjust i sin storasyster och behöver bara se henne för att bli glad. Och detsamma gäller ju naturligtvis för F. Hon är en stolt storasyster som kan busa och gosa med Julia i timmar. Syskonkärlek är toppen.. :)

Sthlm street style.

Den här sidan känner nog dom flesta igen, men jag vill iallafall tipsa om den. Himla rolig och inspirerande.

Que??

58810-129
Ser ut som man har berättat ett skämt som tydligen inte gick in. Liksom vadå...?

Longchamp vill ha.

58810-128

En bra weekendbag vill jag verkligen ha. Då vill jag investera i bra kvalitet och ett tidlöst utseende. Men det får ju inte vara för dyrt heller. En Louis Vuitton keepall skulle ju sitta fint, eller en Dior kanske. Men Usch vilka priser! Men en Longchamp känns ändå som en bra investering och en tidlös väska. Speciellt dyra är dom inte heller. På Longchamps hemsida kan man bygga sin egen väska, storlek färger längd på handtag osv, tom så kan du få ditt namn eller dina initialer broderade eller graverade på väskan. Du kan alltså helt bestämma vilka färger just din väska ska ha. Lila och rosa eller blå och gul kanske..? Nej snyggast är att hålla det enkelt. Jag pillade ihop en i svart och brun (tråkigt och vanligt,) men det passar till det mesta och man kommer inte tröttna på färgerna i första taget. För om jag investerar i en sån så räknar jag ju att ha den i många år framöver. Priset ligger runt tusenlappen beroende vad du tar för storlek, det är ett godkänt pris absolut. Just nu när jag är mammaledig så är det inte aktuellt, men sen så kanske vem vet.. :)

Shoppingfyndat mig till en orgasm nästan..Hehe

58810-126            58810-127

Åh vad jag blir lycklig när jag gör fynd. Var i Eskilstuna och gick ner på Myrorna. Och där i en korg bland en massa fula svarta väskor så stack det upp en liten guldkedja med svart skinnband invävt i det. Och upp ur korgen så drog jag en svart quiltad väska med kedja.(Inte den på bilden, men nästan på pricken lika förutom att min har ett litet guldmärke på framsidan på locket) Skicket var hur bra som helst och jag blev kär på första ögonkastet. Skulle gissa på att den är från det glada åttiotalet. Blev shoppingupphetsad, ni vet när hjärtat börjar slå lite snabbare och andningen ökar i takt. Priset.. 30 kronor, ja jag säger då det. Sen nån dag senare så stannade vi på en loppis som låg efter vägen och där fyndade jag en mortel för en tia ( kanske inte så upphetsande, men jag behövde faktiskt en), sen två smala lååånga guldkedjor (som jag nu letar efter ett litet ankare till) för fem kronor styck. Har sett liknande på glitter för 149kr. Och sen fyndade jag en vas med tre jättefina kvistar med vita liljor i "siden". Har kollat på såna på andra butiker och dom ligger på ca 50 kronor kvisten och uppåt. Hehe, jag fick tre för femton, plus en vas. Jo sen var det tre skärp också, ett cremefärgat  ca 10 cm brett, ett marinblått ca 6 cm och ett svart lack ca tio cm. Alla hade snygga guld spännen, och det i lack hade ett spänne som var i formen av en kedja. Prislapp: fem kronor styck. Det är ju inte ens ett fynd, det är ett rån. Japp, shoppa gör mig lycklig!!


Dålig uppdatering..

Dålig uppdatering på bloggfronten nu för tiden, men jag är bortrest och återkommer snart. Ha det bra!!

Gilla läget!!

Den 26 juli kommer Rocktåget till mitt Sandviken. Jag hade så gärna velat se Tomas Ledin live då. Tycker han är kungen av svensk sommar och jag älskar hans musik. Men det blir ju inge rocktåg för mammalediga jag. Men glad i hågen så såg jag att tv4 skulle sända live ikväll från turnen som börjar ikväll. Åh, gud vad lyckans drog spred sig i kroppen när han drog igång och sjöng : Lika hopplöst förälskad nu som då.. eller sommaren e kort. Ja jag njöt, men så var det slut. Dom visade bara en liten snutt av hela konserten. Fuck. Så då blev jag så less så vips...typ.. så är det helt plötsligt på väg ett litet paket från Megastore till mig innehållande två skivor med nämda artist. Först "plektrum" som ju är hans nyaste album, sen ett samlingsalbum med alla godingar som jag älskar. Wee!! Nu kan jag snart ha mitt eget rocktåg..

58810-125      58810-124

Genom ett regnigt europa rullar vi fram...  Svenska flickor svenska flickor, överallt jag ser.. svenska flickor.

Natt igen..

Då var ännu en dag till ända. Jag är jättetrött trots att klockan bara är elva. Idag har det varit olidligt varmt och tjejerna fick sig ett varsitt välbehövligt bad här på kvällen innan sängdags. Julia har varit svettig och kladdig hela dagen och hon njöt av det svala badet i handfatet. Fast efter en kvart efteråt så var hon varm och svettig igen. Jaja det var ju iallafall ny svett då.. Lilltufflan. Imorgon ska vi åka till stranden med mamma, skulle ju tydlgen bli ännu varmare då.. phew. Fast först ska Fanny på tandläkaren för hon har tandvärk. Det är bra att jag har lite att göra imorgon för det skingrar tankarna en stund. Godnatt alla.

(In the djungle, the mighty djungle the lion sleeps tonight... Grannen har fest och spelar på hög nivå. Kul med fest..)

När jag ändå är igång...

58810-120
Så kan jag ju tipsa om en annan mycket romantisk och förvirrande vacker ö, nämligen Santorini i Grekland. Oj oj vilket paradis för förälskade. Betydligt billigare än capri också. Är du sugen på en härlig semestervecka så åk hit. Det räcker med en vecka på Santorini då ön är så pass liten så du hinner med allt på den tiden. Du kommer inte känna att du måste välja vad du vill se, för du hinner med allt på den tiden. Plus en massa underbara grekiska känslor. Det sägs att en av världens vackraste solnedgångar är på Santorini och jag är beredd att hålla med. Fantastisk ö..

Bilder från vårt hotell.

58810-121
58810-118

Andra vackra vyer från ön.

     

Santorini är underbar.

Jag längtar tillbaka!!!

58810-113
Drömmen är att få återvända till underbara Capri i Italien. Jag var på besök hos min kompis som jobbade hos en familj alldelles utanför Neapel och dom hade ett "sommarhus" på Capri där jag och Jenny bodde några nätter. Det var den mest underbara ö jag sett. Vilket paradis. Rekomenderar det starkt, fast det är ganska dyrt tyvärr. Men det finns ju bed and breakfast hotel som är lite billigare. Gud vad jag skulle vilja åka dit igen..

Kolla in en bit av shoppinggatan by night, underbar!

58810-112

Här är flera underbara bilder av den vackra ön.

           

Åhh..

58810-109
Kiera, kan du donera din väska till mig? Då skulle jag må så mycket bättre :)


bild lånad av celebworld

Varmt!

Jo nu kan folk inte klaga på värmen i Sverige. Själv tycker jag att det är för varmt. Min lilla dotter som snart är sex månader lider av värmen och är numera endast iklädd blöja hela dagarna. Själv känner jag mig mest klibbig och svettig, som alla andra tror jag. Känner också att ingenting är kul just nu och att mitt sociala liv är lika med noll. Relationen jag och mina barn är kanon och jag njuter av att vara dom nära... Men det fattas nått och jag kommer på mig själv att bli stående och titta blint in i väggen ibland. Känns som jag kommit till en återvändsgränd och vet inte vart jag ska. Jag tänker mycket och grubblar på livet. Är det så här det ska vara, vart är jag och vart är jag på väg? Tungsinnet hänger som ett ok över mig och jag finner mest lycka i mina tjejer här hemma. Min kompis drar i mig och vill ha med mig ut på en kväll på stan, men jag kommer med ursäkt efter ursäkt. Fast det är förmodligen det jag behöver kanske.. jaja det blir nog bättre snart. Jag har världens goaste ungar iallafall:)

En dag på stranden..

I förrgår hade vi en härlig dag på stranden. Fanny badade och hade kul, Julia badade lite och somnade sen på en handduk i skuggan : ) Jag läste nyaste Solo. Softade drack kaffe, sockerkaka. saft och pastasallad. Mysigt, oh yeah..

58810-107 

     

Marknadsdag!

Idag har jag och tjejerna varit med min mamma till Ockelbomarknad. Vi åkte dit så vi var där när det öppnade vid tio för sen blir det så vansinnigt mycket folk och det är så jobbigt. Men det var mycket att titta på, fast det är väl igentligen samma sak som åren innan. Men det är kul ändå. Hjälpte mamma att hitta en väska som hon ville ha. Fanny fick leksakshundar och en gosig katt. Sen fick hon brända mandlar för det älskar hon. Jag hittade en quiltad guld väska som även går att använda som clutch. Jag blev kär vid första ögonkastet och mamma köpte den till mig eftersom jag snart fyller år. Jag fick även ett svart skärp, riktigt brett var det och jag har letat efter ett sånt bra länge nu. Sen var det fika och mat, och jag åt naturligtvis en langos! Nu ska vi promenera till vänner för dom har pol och fanny vill slänga sig i vattnet efter en svettig dag i bil och på marknad. Tjing!!

Happy happy happy!!!

58810-104
Idag har jag hämtat ut mina jeans från Cheap Monday, som jag beställt från Caliroots. Och yeay vad bra dom satt. Provade dom med svarta heals och det var sexy .Jag är supernöjd!!

RSS 2.0