avatar 3d



Ikväll mitt i "snöstormen" så åkte vi till Uppsala för att gå och titta på Avatar 3D.

Maj gaaad!!!!! Vilken jävla upplevelse. Filmen var helt underbar och att se den i 3D känns såhär i efterhand som det enda alternativet. Vilka färger vyer miljöer... breathtaking! Om man sträckte fram handen så kunde man nästan ta på vattnet eller djuren som flög över duken.
Gripande och jättebra story.
Det var jag älsklingen och en jobbarkompis till honom som heter Fredrik som åkte. Eftersom man måste boka biljetter många dagar innan så visste vi ju inte då att det skulle bli snökaos. Otäckt som fan att åka i om ni frågar mig. Men med två duktiga förare så gick resan bra.

Unna er att se den i 3D. Det är värt varenda krona. Jag skulle kunna se den igen på en gång =O)

Fem poäng av fem möjliga.

♥♥♥♥♥


Snökaos

Smhi har utfärdat en varning i hela landet. Klass 2, det är inte speciellt vanligt. Åk inte ut på vägarna ber dom, från imorgon då. Så typiskt, vi har bokat biobiljetter i uppsala på Avatar 3D... Får väl se hur det blir med det.

Igår var jag i Uppsala på läkarundersökning. Tjugo år i år sen jag var dit första gången och opererade mig. Jag är så "hemmavan" där nu. Akademiska är ett tryggt ställe för mig och jag åker mer än gärna dom där milen för vård. Men nu bestämdes det att det var sista gången jag åkte dit. Kommer enbart ha kontakt genom telefon efter jag tagit blodprover nu. Och det kommer jag fortsätta med såklart hela livet.
Skönt att slippa det...? Jag vet inte. Det har varit en del av hela mitt liv. Jag var tolv när det började och att inte ha det längre ... Ja jag vet inte. Underlig känsla är det. Det är min grej liksom, min trygghet i just det där ämnet gällande tumörer. Jaja, nu är det bestämt iallafall.
Iallafall så var allt bra med prover och ultraljud.

Idag är jag ledig och ska bara vara hemma. Vi är helt barnlediga den här veckan. Åh vad vi myser med varandra nu♥
Ska knata ner i förådet nu med lite kartonger. Kanske vi ikväll ska till vänner och titta på bebis. J ska hjälpa till att koppla in hemmabio där och då passar jag på att följa med. Jättelänge sen jag träffade Linda. David träffar jag däremot väldigt ofta i jobbet =O) Men nu är det bebisen jag vill se.

Och avslutar nu med en kram till Heidi ♥

♥♥♥

torsdag

Nu så är det dags att bege sig mott jobbet. Ska lämna lillan hos mormor först bara. Lillskruttan ramlade ner från toaletten idag och fick sig en rejäl bula brevid ögonbrynet. Pang rakt ner i klinkersgolvet. Usch, som tur gick det bra och hon var inte ledsen så länge faktiskt.

Och om jag får vara lite ego så usch vilken fulperiod jag är inne i nu. Ser fööörjävlig ut rent ut sagt. Detspelar liksom ingen roll vad jag gör så hjälper det inte. Ack så ytligt ämne.

Vi väger up det med ett betydligt djupare. Alla stackars människor som ligge levande begravda på Haiti. Alla barn och vuxna som dött och förlorat sina hem och anhöriga...

Sms:a LIV till 72990 så skänker du 50 kr till Läkare Utan Gränser, eller AKUT till 72900 så skänker du 50 kr till Röda Korset. Det minsta vi kan göra!



Bild från DN.

♥♥♥

Same old

Ledig = huvudvärk. Började igårkväll och har upptagit den här dagen totalt. Why...!!? Så tröttsamt. Men jag masade mig ut med Julia en rejäl sväng iallafall. Hon i pulkan hela vägen till affären. Köpte två färdiga lasagne och hårfärg. Det var mest för att få komma ut. Ganska skönt ute idag, men Julia frös och ville in iallafall. Nu har jag iallafall färgat över dessa vita hårstrån som jag dras med. Två cm växer mitt hår varje månad har jag märkt. Lätt att se det när man har nått att gå efter. J är i sthlm på jobb och kommer hem imorgon så det har bara varit jag och lillan idag. Hon sover sen länge för imorgon är det jobb och dagis igen.


Fyra år sen idag togs den här bilden♥

♥♥♥

Söndag

Idag har vi haft kalas för Julia som fyller fyra år imorgon. Men då är det jobb och dagis så det var enklare att ta det idag. Men det blir lite kalas imorgon också såklart. Rosa muffins ska vi baka och bjuda jenny och hennes lille Niclas på. Och så kommer alla paket från oss såklart. Hon ska få alla tre barbies i tre musketörena serien som hon önskade sig. Mellandagsrea är fint det. Före jul kostade dom över trehundra kronor styck och efter 199 stycket. Ja det blev ju dyrt ändå, men är man bortskämd princessa så är man. En del andra paket blir det med. Bla en rosa kudde med rosa paljetter på som hon hittade på rusta och inte ville släppa taget om.

Men idag har det som sagt varit kalas. På förmiddagen kom farmor och farfar och "gammelfarbror" med fru från stränkan. Vi åt lunch och tårta och Julia fick paket. Sällskapspel bla som var skoj=O) Sen vid halv tre så kom kusiner och moster. Men min mamma som skulle hämta Fanny i kungsgården ringde och stog efter motorvägen med en kokande bil i iskylan ute. Så J fick åka och åka och rädda henne. Fanny fick skjuts hit sen ändå av sin pappa. Och jag... ja jag åkte till jobbet.

Men där fick jag äntligen jobba med Heidi och då är det allt annat än trist ♥.

Nu ska jag ta ett skutt in i duschen och sen dra täcket över huvet. Zzzz

Godnatt.



(Bild lånad av Farmor)

♥♥♥

Lördag

Ligger på soffan under ett täcke och jäspar med datorn i knät. Seg är ordet jag söker. Ikväll är det jobb som gäller, men före det så ska jag fixa lite hemma. Julen ska nu ut på riktigt. Har plockat bort lite i taget sen nyår, men idag ryker resten. Imorgon ska vi ha kalas för Julia som fyller fyra år på måndag. Så det blir princessballonger och tårta för hela slanten =O)
Jag ligger här och tittar upp i taket på nya lampan som jag köpt från Ellos. Mm vad jag är nöjd. Och vrider jag lite på mig så ser jag nya lamporna i fönstret. Väldigt fina inköp.

Näpp nu får det vara nog med slappmorgon. Lets do lördag.

♥♥♥

tjingeling

Åh trött!! Dags att sova, men först några rader här. Jobbat idag. Måndag vardag ja kärt barn har många namn. Känner mig ganska så sleten. Skulle behöva semester typ nu. Men det är bara att kriga vidare. Har siktet på Rom till våren. Det blir fina fisken det.

Fuskade lite idag och köpte ett beställde ett par jeans från Halens av alla ställen. Men jag var bara tvungen att ge dom en chans ialllafall. Beninnerlängd 94 cm!! Halleluja. Dom kanske är nått för mina styltor.
299 kronr kändes som ett kap, men men vi får se när dom kommer, kanske blir det returen direkt.


Dom ser ju snajsiga ut iallafall. Och låten mig upprepa...94 CM!

Jag tror jag får en killer jeansrumpa i dom, haha.

♥♥♥

helg

Ledig helg. Skönt efter helgernas fläng på jobbet. hurra!! Jisses va snö vi fått. Det tar liksom aldrig slut. Idag är det inte många knop på Sara... Så skönt att bara vara och få time out. Inne på tiotalet nu då. Tiotalisterna ska födas. Känns gammalt men man är ju van med 1900talet liksom.
Jag lever mitt liv efter enkla regler.

Var sann i ditt tal
Ta ingenting personligt
Ta ingenting för givet
Gör alltid ditt bästa


Så enkelt men ändå så komplext. Basen för inre lycka.

världens kortaste uppdatering.

Men först några bilder på Julia som dukar på nyårsafton.









Hon vek servetter och gjorde så fint. Sen åt vi god mat. Kalvrostbiff med hasselbackspotatis och hemgjord rödvinssås.

♥♥♥

RSS 2.0