Advent

Ja imorgon då. Och jag är lång ifrån klar här hemma. Luften gick likosm ur mig. Sitter och funderar på svart soffa och fotölj eller beige. Vitt är inget alternativ då jag fortfarande inte blivit klar och fått dom vita igen efter att Julia hällde ut en liter outspädd saft för typ två månader sen. Svarta är dom nu, men jag har beiga överdrag nånstans som skulle kunna funka.. Sen städning. Och sen är det sovrummet och köket också... Hej och hå. Det är inte lätt när det är svårt.



Beiga överdrag var det ja.. undrar vart dom kan vara då..

Nu är det jul igen.

♥♥♥

rastlös men inte trött

Det är sockret som gör det. Från att ha levt i nära en månad utan en kolhydrat så har jag hela helgen och idag levt på detsamma. Och jag kommer inte fullfölja lchf veckan ut som jag sa från början. För jag orkar inte! Blä för det, Nu vill jag ha pasta!

Anmäler mig till viktväktarna i januari och förnyar gymkortet.. japp.
Ska faktiskt upp ocj jobba imorgon men har inte ro till att lägga mig än. Iag har jag äntligen blivit klar på Julias rum. Passade på att sätta upp julgardiner och när hon fick se sin lysande tomte som ska hänga i fönstret så ville hon ha den uppe på en gång. Så nu är hennes rum klart för advent. Imorgon tar jag Fanny rum. Hennes jul brukar vara lila svart och silver.

Nä nu måste jag borsta tänderana. Har världens beläggning efter allt socker.


Julias tomte från rusta.

♥♥♥

Måndag

Idag vabbar jag. Julia är igentligen inte sjuk men var vaken mellan två och fem inatt. Hur pigg som helst just då men skulle inte orka en dag på dagis efter en sån natt. Och jag sov ju inte heller och hade väl snubblat fram.
Vi har varit borta i helgen och haft det bra. Men nu är vi hemma igen och den här veckan ska jag förbereda advent. Sån e jag =O) Det är verkligen inte bara att flytta lite på en blomma och ställa dit en ljusstake. Nä varje fönster tar sin lilla tid att få ordning på så det är lika bra att börja i tid. Idag ska vi fixa lite i lillans rum. Men själva "pyntet" väntar jag med till slutet på veckan.

Jättedålig uppdatering just nu. Ska tänka på det.

♥♥♥

WHIRLPOOL



Måste köpa ny. Pronto!
Gamla är kaputt.. Snyft

£££

vampyrfeber

Idag har New Moon världspremiär. Jenny och jag bestämde för länge sen att vi ska gå på bio när den kom. Men vi väntar lite så alla svimmande småtjejer har sett den först. Själv har jag nu två avsnitt kvar av säsong två av True Blood. Kan vara den bästa serien någonsin alla kategorier. Säsong tre släpps i juni nästa år... Men den som väntar på nått gott =O) Jagt kan ju alltid fördriva tiden med The Vampire Diaries.





Och..



♥♥♥



Måndag

Trodde jag hade tvättid idag men jag hade bokat fel dag. Men det fanns lite tid ändå så jag hinner få undan lite iallafall. Det är grått och regnigt ute och inte speciellt kallt. Trist. Lite snö skulle inte skada nu. Blir så mycket finare och ljusare då.
Ledig idag och utbildning genom jobbet imorgon i högbo. Jag pressar min kropp att förbränna fett den här veckan genom att enbart ge den protein. Inget fett alls eller kolhydrater helst. Skittråkigt men nödvändigt. I helgen är vi i strängnäs och då blir det nog mat från hela kostcirkeln igen :/
Nu ska vi ut i natten jag och lillan. Nej det är inte natt men det ser då ut så.
Kattmat ska inhandlas och Julia ska få cykla på sin cykel.

♥♥♥


Mörker

Jisses vad mörkt det är idag. Märks att det bara blir mörkare och mörkare nu. Snart är det svart ute klockan tre. men efter jul så vänder det igen.
Jag ska iväg och jobba ikväll. Känns ok.

Försökte mig på att komma in på HM's webbshop idag vid tio för att klicka hem nån godbit från samarbetet med Jimmy Choo. Men si det var ingen ide då servern inte orkade trycket som vanligt. Men vid tolv så kollade jag läget och det fanns faktiskt en hel del kvar. Beror på två saker tror jag. Priset, då det är en annan prisklass än vanliga hm priser. Och även att alla kunder är begränsad till en av varje vara. Förut så har en del köpt upp ett plagg eller dylikt i alla strl för att sedan sälja dom på tradera för ockerpriser.

Riktigt bra samarbete den här gången. Moccaklänningen med fransar är en stor favorit och en typisk Sara klänning. Men när skulle jag ha den. Och priset på två tusen gör att jag väljer att låta bli.
Herr kollektionen är en hit också. Supernice!



♥♥♥

för idag är det fredagsmyyyys

Ja det blir nog lite mys tror jag. En riktigt blodig bit rostbiff och bea + sallad/ pommes till dom andra. Sen har jag köpt glögg. Hittade ingen sockerfri men det var detsamma då man inte har i sig speciellt stora mängder. Kanske nån film och mysigt tillsammans i soffan.

Idag körde jag förmodligen punka på min moppe. Hittade en spikliknande sak helt intryckt i däcket. Faaaan rent ut sagt. Men det kanske går att laga däcket. Hoppas!!

Nu har vi nyss varit inne i valbo köpcentrum och grejat lite. J skulle lämna in navigatorn på uppdatering och sen var vi en sväng på IKEA. Jag drog en snabbis inne på kappahl och fyndade en grå ullkappa/jacka för två hundra.. FYND. Tyvärr så kom vi på lite för sent att navigatorn skulle hämtas igen och hade redan åkt ut på motorvägen. Så nu är j tillbaka i valbo igen.
Det man inte har i huvet får man ha i benen.. i detta fallet i bilen =O)

♥♥♥

Hittade den

Äntligen som jag letat. En julkalender med My Little Pony leksaker i. Såg en förra året men då ver det redan mitt i december.



Kostar nästan 200 kronor. Men så mycket roligare än alla andra. Till lillan då såklart. Har inte beställt den än dock. Frakten går på 70 kronor. Men visst är den mysig.

♥♥♥

Idag är det torsdag

Vilken stel gammal tant jag känner mig som. När lönen är här så blir det besök till kiropraktorn. Börjar fundera på om jag inte har ischias. Det ilar ner i höger lår från ryggen. Men jag vet inte. Sen har jag ju flera ställen som inte är bra. Höger skulderblad tex. Där sitter nått väldigt konstigt som kommer på besök ibland. kan vara en inflamation kanske. Sen är det ju vänster axel som vanligt som är lika mjuk som en tegelsten ungefär. Idag är det mest svanken och ner i höger lår som känns. Vilket det ju gjort ett tag nu. Fakiskt sen jag städade åt min bror för typ två månader sen. Det var ju efter det som nått hoppade ur en morgon när jag skulle gå upp.

Det var ryggen det. Sen har jag ju handleden som jag har haft ont i flera år. Men nu senaste tiden så har det verkligen blossat upp. Min misstanke är en spricka. Och det kan ingen kiropraktor göra nått åt. Men att ta mig till läkaren känns väldigt långt borta. En sak som är intressant är att handleden och upp i armbågen har blivit mycket värre sen jag tog vaccinet..

Så jag smörjer med smärtstillande och jobbar vidare..

Och när vi ändå är inne på sjuka grejer. Vart är min remiss till Akademiska igentligen. Har ju fått ny läkare (morr..) och jag vet inte riktigt vad det är för typ. Han sa att han skulle skicka en remiss till hösten och den är ju över snart. Nästa vecka får jag ringa.

Ja då har jag öst ur mig om det. Nu ska jag försöka städa klart på Julias rum och lite annat. Men det tar sin lilla tid. Å andra sidan så har jag inte bråttom. Jag kan ju inte stå böjd särskillt länge så jag får sitta på golvet och när det börjar göra ont och jag ska byta ställning så kan jag inte ta i med vänter hand pga handleden.. jisses.

♥♥♥

Bättre bilder

Tog två lite bättre bilder än dom i tidigare inlägg. Egoooo...





Glasögonorm numera =O)

Får la bli en ny bild på facebook då..

♥♥♥

Glasögon

Nu har dom kommit mina fina glasögon. Inköpta på synsam och designade av Efva Attling. Mycket nöjd är jag och håller på att träna in mins ögon i dom just nu. Eftersom jag har brytningsfel så är mina ögon vana med att ljuset ska brytas fel. Därför blir jag lite yr och vinglig nu när ljuset bryts rätt. Men ögonen kommer anpassa sig till slut. Känns ganska bra redan faktiskt.

Jag gillar att det bara är skalmar och mittenparti över näsan och inga bågar som tar upp ansiktet. Utan dom smälter in bra och är bara snygga som en accessoar tycker jag.








Suddigt men ni ser ungefär.

♥♥♥


Sune och jag

Vi sitter här vid datorn och slåss om tangenterna. Busiga katt som jämt ska vara uppe          (oops det där var sune som tyckte att vi skulle ha lite mellanslag) ja uppe i knät och busa och bitas.

Jag håller på att måla en korg vit. Den var tidigare brun och igentligen en blomlåda. Men jag behöver mer förvaring i badrummet och kollade runt vad som skulle tänkas finnas hemma. Korg pensel lackfärg och krokar hade jag hemma här och där. Jag hoppas det blir bra. Tror det..

Sätta upp den imorgon när det torkat.

Nu ska jag duscha och sen göra mig redo för sängen. Jobb imorgon, men jag vette fan alltså. Ryggen är allt annat än trevlig och min handled värker ännu mera. Inte kul.

Jag längtar hemskt mycket efter min man som är i skåne.

♥♥♥

Letat och letat

Om vi nu ska prata lite kläder en stund. Rättare sagt mysplagg i ordets rätta bemärkelse. Gud va svårt det ska vara att få tag på. Nä visst det finns överallt, men inget duger. För dyrt billigt kort i benen fult fult fult och så vidare. Men jag vill desperat ha ett nytt set och kasta bort allt gammalt skräp.

Tittat på dress från Odd Molly. Förfärligt fint set. Men vadå.. Tre tusen känns lite väl även för mig. Juicy Couture tycker jag är fult så det går bort. Sen finns det ju en uppsjö av typen som Nike Adidas Puma. Brrr Nej verkligen inte. Fy och usch! Fruktansvärt utanför sportarenan liksom.

Sen finns det ju fler ändå såklart.
Men så blev det då tillslut ett fynd. Jag hoppas på dessa nu. Det är bara det där med trycket på den. Känns som jag inte är rätt målgrupp.. men det var det bästa jag kunde komma på just nu.

Drömmen är ett riktigt snyggt set från Ed Hardy. Men jag har faktiskt inte hittat något riktigt bra än.



Men det blev den här



Japp..

♥♥♥

jag är inte bakfull iallafall

Det är ju altid fördelen dagen efter man skulle gått ut men inte gjorde det.
Idag går jag runt här och har ont i ryggen ordentligt. Ska städa lite nu eller mycket igentligen.. Och det kommer ta hela dagen i min nuvarnade takt.

Hittat en film jag vill se förövrigt.



Kan bli bra i think.

♥♥♥

Så roligt man kan ha

Här skulle man nu igentligen kunna spy ut all skit man känner och vifta med armarna och smälla i några dörrar. Men eftersom detta inte är en speciellt privat blogg längre så gör jag inte det.

Pekar ett cyberfinger åt allt och lägger ner.

Men hur skulle det gå till...?

Tittade på idol ikväll då dom fick sjunga sin favoritlåt. Funderade lite på det. Jag har hundra favoritlåtar...
Hur ska man kunna välje EN?

Jag har en lååång lista med många många låtar som passar till olika sinnesstämmningar.

Det här är en av mina absoluta favoritballader. Den betyder jättemycket för mig och jag kan nästan inte lyssna på den utan att bli tårögd.



After all that we been through it all comes down to me and you..
I guess its meant to be forever you and me..after all. ♥

(Det ska ju vara Cher och Peter Cetera men det var lite glest på you tube.)

♥♥♥

fredag

Bara jag och barnen hemma då J har dragit till malmö för att träffa sin bästaste kompis Jerry över helgen. Sitter och är lite kluven om hur jag ska göra imorgon då jag är bjuden på tjejmiddag hos min underbara och älskade Heidi. En av mina bästaste kompisar ♥ Var ju synd att det var just den här helgen. Så typiskt att allt alltid kommer på samma gång. 
Det verkar ju bli riktigt party där och jag sitter här och vickar foten i takt till "Off the wall" med MJ. Det rycker lite i danstarmen så att säga. Alkoholtarmen verkar jag ha tappat bort helt däremot. Skulle lätt kunna bli nykterist just nu. Det där suget efter lite rus i kroppen har jag inte haft på flera år. Kan ju vara därför jag aldrig blir ens lite dragen. I en kombination av att allt med alkohol smakar skit! Utom kanske nått glas rött eller en god drink. Men såna finns det ju inte många... blä.
Ska jag bli "full" så måste jag dra i mig sprit verkar det och det kommer ju inte hända nånsin så då kan man ju lika gärna skita i det och bara smutta på sitt vinglas för att det är gott.
Men dansa... JA tack. Det skulle vara så kul =O)

Underbara Heidi jag vill verkligen komma och ha kul hos dig imorgon, men det ser inte så ljust ut tyvärr..

♥♥♥

Tisdag

Idag har jag varit ledig från jobbet. Men det har varit full fart hela dagen ändå. först va vi till vetrinären kvart över åtta med mysan igen. Hon har fått infektion i nosen och gommen som en följd av synålen. Så nu är hon opererad igen och har nyst ut floder med gult var hela kvällen. Nu blir det antibiotika igen i tjugo dagar. Hoppas det blir bra nu!

Sen var jag med mamma till valbo och fixade presenter till Fannys kusin som snart fyller år. Vi var även in en sväng på IKEA där vi åt bla och Julia hoppade i bollhavet.

När vi hämtat en groggy mysan på vetrinären så åkte vi hem. Jag hade tid hos optikern klockan kvart över tre. Det gick bra. jag var en ganska svårundersökt person som vissa med brytningsfel kan vara sa hon som undersökte. Men nu är det klart och glasögonen kommer om några veckor.

Sen had e jag under dan fått ett sms av min söta kollega Annelie på jobbet där hon bjöd in mig på "Perfect Home party" klockan halv fem. Och eftersom jag hann med tiden så åkte jag dit en sväng. Det var hos hennes mamma som bor i Lövbacken. Naturligtvis så blev jag helt sjuk i det mesta men nöjde mig efter många om och men med en vägghängd ljusstake.



Lite svårt att se men det är den på väggen på bilden.

Här kan du läsa mer om Perfect Home och bläddra i katalogen.

Nä nu e det nog för idag.

♥♥♥

söndag kväll

Helt slut efter ett riktigt stressigt och tungt kvällspass på jobbet. ibland undrar jag om vi inte har superkrafter som på nått konstigt sätt lyckas pussla ihop alla larm och turer och avstånd på fem och en halv timme. Men ikväll var det verkligen på håret.. Jisses vilken rusch.

Kom hem och fick rinnsnuva och nästäppa på en gång. Underligt. har iof kännt mig hängig och skavig i halsen nån vecka, men jag hoppas dt bara är en allergisk reaktion. Kanske på influensasprutan jag fick i onsdags. Vet inte...

Från och med idag så kör jag en månad utan kolhydrater. Måste trimma lite nu. Ser ut som en säck potatis i kroppen.
Och eftersom jag är julmust beronde så var jag ju tvungen att köpa lightversionen och prova idag. Den får godkänt, varken mer eller mindre. Duger. 

Håller på med morgondagens matlåda nu. Jäkligt svårt att hitta nått i affären som går att ha till lunch annars. Utan kolisar då..

Igår var jag hem till Jenny efter jobbet. Vi hade jättemysigt och åt god mat och umgicks. Mer sånt tack =O)

Nu är äntligen min lilla prinsessa hemma igen efter en vecka borta, men jag har inte träffat henne ännu eftersom hon sov när jag kom hem. Men imorgon ska vi gosa hela eftermiddagen. Längtar så ♥

RSS 2.0