21 augusti

Idag blev det klart för mig att regnskydd till nya vagnen måste införskaffas pronto. En rejäl skur kom det när vi var på väg hem från affären imorse. Så nu har jag beställt två stycken sånna. Men det var lika bra att slå till på två åkpåsar direkt. För rätt som det är så är det kallt på morgonen och dagen också för den delen. Har en åkpåse i fårskinn, men den har Nellie och sover i på dagis så nu blev det två nya. Men jag letar ju alltid efter bra deals så det blev inte så dyrt som det skulle kunnat bli. Ca 800 kr för allt. Not to bad med tanke på att en åkpåse brukar börja på det priset. Regnskydd låg på ca 400 kr styck om man ville ha original. Men sånt är ju inte viktigt i det här fallet så det blev andra universalmodeller.

Ja det blir nog bra.

Nu är det dags att börja tänka på att bli klar här så vi kan gå till skolan och hämta Julia. Sen dagis och hämta Nellie. Första dagen för henne idag på dagis efter sommaren. Men det var inga problem. Hon började leka direkt och vinkade så glatt när vi gick därifrån.

♥♥♥

18 augusti

Godmorgon Lördag. Vaknade med tuppen och Nellie klockan sex. Bra det då det är dags att vänja sig vid nya tider på morgonen. Bara jag fått mitt kaffe och vaknat till lite i lugn och ro så är det lugnt. Just nu så tittar Nellie på Drömmarnas trädgård. Verkar spm hon fastnat framför den filmen nu. Har hunnit bytt några under morgonen. Hon har tröttnat på så mkt. Dora, musse pigg, einsteins osv. En liten stund tittar hon sen är hon på gång med nått annat.

Men ibland är inte saker som man tror. Gick in och tittade på henne och då sov hon. Haha ja dåså. Det var därför det var så lugnt. Hade det varit för en timme sen så hade jag nu kastat mig i säng brevid Lily och sovit en stund jag med. Men just nu är jag pigg och njuter av stillheten med en sovande familj. J och Julia sover som stockar inne i Julias rum. Fanny kom inte hem igår då hon skulle sova över med några kompisar i Järbo så hon kommer idag istället.

Är bra sugen på kräftor nu. Skulle inte vara så dumt ikväll. Kanske kanske. Annars vet jag inte vad dagens planer är. Vi får se vad som händer och fötter.

Nu knorras det inne i min säng. Lily vill något så det är bäst jag kollar vad det är.

♥♥♥
16 augusti

Torsdag idag och sommaren har kommit tillbaka till oss. Det har varit vädigt varma dagar här nu. Jätteskönt att få lite sommar nu innan den är över för dem här gången. På måndag börjar skola och på tisdag börjar dagis igen. Ganska så skönt som vanligt efter en lång sommar. Julia är taggad att börja i skolan nu äntligen. Spännande spännande. Nellie kommer nog gilla att börja på dagis igen, Blir ju bara femton timmar i veckan för henne nu. Men det är ju bättre än inget. Jag kommer då få min vardagsmotion kan man lugnt säga. Först till skolan varje vardag med Julia och sen till dagis med Nellie. Sen ska Julia hämtas klockan tolv så vi hinner inte vara hemma länge förrän det är dags att vända tillbaka och hämta henne. Sen hämta Nellie efter det tre dagar i veckan. Bara att knata och gå. Körkortet ligger i ide just nu, men jag ska sätta fart på teorin nu tänkte jag när skolorna börjar. Även om jag får mitt körkort snart så måste jag gå eftersom jag inte har nån bil. kanske när jag börjar jobba igen.

Sist jag skrev här så var jag gravid. Det är jag ju inte numera tack och lov. Nu är Lily här med oss på riktigt och hon blir två veckor imorgon. Det är en snäll tjej som sover på nätterna och inte för allt för mkt iv under dagarna. Storasystrarna har mottagit henne med öppna armar. Eller ja Nellies armar öppnas mer och mer. Inte lätt att bli storasyster när man knappt är två år. Men hon har vant sig nu och accepterar bebisen som en i famijen. Imorgon kommer äldsta systern hem äntligen. Min fina stora tjej som börjar i nian på måndag. Uj uj vad tiden går.


Nu ska jag ner i källaren och sortera skor. Imorgon är en ny dag.♥♥♥

2 augusti

Imorse följde Julia med pappa till jobbet så det är bara jag och nellie hemma. Har haft sammandragningar sen igår som känns en hel del. Men det är långt mellan dom och dom är ganska oregelbundna i styrka. Men det är på g. Huvudsaken jag inte blir igångsatt så är jag nöjd. Det har jag blivit en gång och det gör ondare än ondast.  Idag ska jag nog fixa lite nere i vårat sk gästrum. Städa kylskåpet är en annan viktig sak som står högt på dagordningen. Spännande värre. Sen om det blir nå barn idag eller nån annan dag får framtiden utvisa.Vänta knäpper du kort mamma, jag vill också vara med på bild..


Nu kan du knäppa!
Några bilder på våran matsal. Ja den är lite kal på väggfronten. Jag både gillar det och inte gillar det. Nån gång kommer det väl upp något där men vi måste komma överens först. Innan dess blir det inget.

Näpp nu ska jag och Nellie äta lite.

♥♥♥

RSS 2.0