deux ans

River flows in you - Yiruma

♥♥♥

onsdag 25/3- 09

Ledig vilket innebär huvudvärk. Det är som en klocka som nästan aldrig slår fel.
Har haft mig en latdag pga av det. Men piggade upp mig och tjejerna och gjorde "Krabbelurer".
Nu ska vi cykla till ica och köpa middagsmaten bestående av korv med bröd. Det är ungefär det jag orkar med just nu att laga. Också har fortsättningen på min bok kommit som jag ska hämta =O)).

japp...

♥♥♥

sveriges tråkigaste blogg säger godnatt♥♥♥

dr jekyll and mrs hydeSo many faces i have

♥♥♥

natten inatt

Måndagen är över på den här veckan i vårat liv. Jobbat, vilket gick bra. Fick mej en rejäl löneförhöjning också. Hoppsan det hade jag verkligen inte väntat mig! Tydligen gör jag någonting bra bland pensionärer och underbara jobbarkompisar.
Känner mig igentligen ganska så hopplös som människa i allmänhet så det känns ju bra att vara uppskattad ändå liksom.

Var helt säker på att min bok skulle ha kommit idag när jag kom hem från jobbet, har nästan längtat till det skulle bli måndag så jag skulle få den. Men icke =O( . Imorgon hoppas jag verkligen den kommer annars bryter jag ihop...typ.

Är iallafall ledig imorgon. Och nu har mamma fått av sig gipset på sin arm och ringde häromdagen och ville in till valbo =O)
Första ska vi in på hjälpmedelscentralen och köpa nått verktyg som hon ska ha för att träna upp armen igen. Sen blir det Ove jansson och säkert lunch på IKEA. Jag är fattig som en kyrkråtta men det gör inget . Följer så gärna med ändå. Dom här små resorna vi gör med jämna mellanrum är min och mammas alonetime. Jättemysigt faktiskt. Julia ska naturligtvis med och röja bland hyllorna =O)

Rullade köttbullar idag. Dom verkade bli godkända av kärleken iallafall. Julia var sur och pruttade med munnen och stängde in sig på sitt rum. -Jag är sur! -Jag vill inte!
Man kan ju inte låta bli att tycka det är gulligt ibland... little miss thing.♥♥♥

Lördag

Två timmar tills det är dags att jobba. Julia och J har åkt till bibloteket för att låna lite nya roliga böcker. Jag har precis kommit ur duschen.
Vi hade en jättemysig fredagskväll igår med film och vin. Myyys.

Ska fixa till mig lite och sen fixa nån mat. Är sugen på pasta (som vanligt)

Thats it for now.

♥♥♥

Jag tror jag måste faktiskt

30 Augusti. Stockholm. En mil. Kan inte släppa det. Jag tror jag måste faktiskt.♥♥♥

jag är fast

Jag tror inte att jag är ålderskategorin som filmen riktar sig till egentligen. Snarare sextonåringar och så. Men jag har nu sett den två ggr och jag har drabbats av Twilight febern.

Hela filmen går i moll. Regn och gråa moln i varje scen. Men känslorna känns extremt äkta och får mitt hjärta att värka. Filmen är baserad på en bok såklart. Men det intressanta är att det är första boken av fyra och att det är klart att alla böcker ska bli film.

Så snygga skådespelare med supersexiga Robert Pattinsson i spetsen. Dreggel..!!!
Handlingen är i korthet en kärlekssaga om kanske inte omöjlig kärlek men väldigt komplicerad sådan.

Och han räddar henne.... Och kanske det är just det som är själva spetsen i fascineringen av allt.

Maybe all girls just want to be rescued..

Och jag kan inte hålla mig till november då film nr två har premiär utan har faktiskt beställt boken =O)Tjillevippen
♥♥♥

Igår vår, idag vinter

Fastnade framför en film på tv, så dumt. Men jag har duschat nu iallfall vilket var trevligt att få gjort.
Igår var våren här kändes det som. Riktigt varmt och det smälte och rasade snö ifrån alla tak. Idag var det tokvinter igen tyvärr. Men det går då åt rätt håll iallafall. Även fast vi har då verkligen snö så det räcker.

Idag efter dagis så ägnade sig Julia åt lite bergsbestigning utanför oss.

Det lär bli en hel sjö av den där snöhögen innan den är borta.

Time to ZZZZ..

♥♥♥

saturday night

Sådärja. Har precis avslutat projekt städning av kök och vardagsrum. Inte jättestökigt men rörigt och skönt att ha gjort till imorgon. Vi har besök av en av jörgens bästa vänner. Han är från Malmö och är här över helgen. Hur kul som helst för min älskling =O) Jag gör min del och försöker hålla mig borta ifrån dom så dom får vara ifred. Nu har dom gått ut på krogen. Hoppas Sandviken visar upp sig på en av sina bättre sidor och att dom får riktigt kul. "Tuckers Lilla Kapell" spelar ikväll på Livingroom och det borde innebära mycket folk och en äldre publik än vanligt. Vilket är vad man vill ha såklart =O)

Barnen sover så det är bara jag och katten som är vakna. Ska hälla upp ett glas vin och kolla vad som är på tv. Annars så finns det alltid en massa saker på nätet att titta på.

Tjingeling =O)

♥♥♥

Jag vet att jag har förmodligen sveriges tråkigaste blogg just nu..

Men jag är ganska så tråkig nu för tiden också... Även fast det faktiskt idag känns lite bättre än tidigare dagar .
Nån slags vårdepp kanske.

Men nu tar jag fart igen med min kroppsformande och rensande aktiviteter igen from imorgon. Efter ett visst uppehåll utan lust till nått över huvudtaget. Träningen kör jag nog igång med nästa vecka. Mest för att jag har en förkylning i kroppen som mest verkar göra sig påmind om kvällen. Svällde igen i näsan här ikväll fast det har varit bra på dagen. Och hela det resterande registret som hör en förkylning till, även om den ännu är mild mot mig. Har klarat mig förvårnansvärt bra från allt vad förkylningar heter det här året och jag tänker inte reta upp den här för jag vill att den ska sjunka tillbaka varifrån den nu kom ifrån.

Men som alla andra så längtar jag nu efter våren och lite varmare grader. Cykla på asfalt och tom ta fram min fina eu-moppe som stått avställd i över tre år. Julia och jag ska gasa i vår. Hon pratar om det och ser fram emot det varje dag. Så trött på att cykla stackarn =O)

Och så är jag så trött på vinterkängor och vinterjackan nu så jag kan spy på dom. Provade att ha andra stövlar förra veckan som jag tom klämde ner ett par sockor i. Höll på att förfrysa tårna och längtade som en galning efter mina varma fårskinnsskor.
Men bara tempen höjs lite och slasket försvinner så kan jag plocka fram min dignande samling av stövlar och jackor.

Dom här APSNYGGA stövlarna vill jag ha på mig imorgon. Men ajjabajja, mocca och ofodrade. Dom får gömma sig i garderoben nån månad till.
(dom där stövlarna gör mig fan lycklig bara att titta på dom...)

Ja det var kvällens bikt och nu känns det lite lättare.

♥♥♥

Klämmer in ett tjoho!!

Ja inte är det för att jag ska åka och jobba om en halvtimme iallafall. Utan mer för att det faktiskt är första mars idag=O))
Vintern vänder sig mot våren så sakteliga och då blir jag glad.

Ja det var väl det.

♥♥♥

RSS 2.0