Happy halloween =O)

Nu är jag klar med pumpan som jag ska ta med till jobbet till våran pumpautställning. Det tycker nog pensionärerna är kul. Men jag tar hem den igen sen så vi får ha lite halloweenstämning här hemma också.
Det här med att karva pumpa är man ju inte direkt van vid. Jag har gjort det en gång tidigare bara och det är ju ganska mycket jobb faktiskt. Den blev helt ok. Inget mästerverk kanske men ändå.

halloween

 

Föresten. Det snöar ute. Ganska rejält också. Har plockat fram Julias overall till imorgon. Det är dags för den nu. Plockade även fram Fannys vinterutrustning med byxor oxh snowjogging så hon har med sig till pappa imorgon. Man vet ju aldrig hur mycket eller lite det blir. Jag tror det blir slask mest. Vi får väl se. Men nu är den officiellt här iallafall, Vintern. Imorgon inviger jag min nya vinterjacka =O)

♥♥♥



Sleepy Fenix

Jag hade planer för kvällen. Skulle se på Leila Lindholm på tv4+ klockan nio. Skulle färga håret. Skulle pussa på lovern. Skulle duscha. Skulle städa undan i köket.

Men..
Jag somnade med Julia, hon är mitt lilla sömnpiller och det är fruktansvärt svårt att hålla sig vaken när vi  ligger tätt i sängen och hon ska sova.

Så jag vaknade med ett ryck vid halv tio. Leila var precis slut. Lovern gick i säng och jag hade ont i nacken.
Men så nyfiken som jag var på min hårfärg så var jag tvungen att ha i den iallafall.

Its RED ladies.
Jag blev sugen på rött för nån månad sen när jag tittade på X-Men 3 igen. Fenix/Jane som hon heter i filmen är så snygg i sin röda nyans. Har inte haft rött i håret sen nian. Då ville jag färga det rött. Min kära mor ville inte, men efter påtryckningar från mig och syster så fick jag väl det till slut. Men hon tyckte inte jag skulle färga håret med vanlig hårfärg utan köpte Henna ist. Vilket ju är ett naturligt färgmedel. Med mycket pigment i kan man säga. Jag var orangeröd i håret. Så nu har jag åter igen färgat mig röd. Mitt hår är ju så mörkt och torrt i längderna så jag tror inte dom blev sån stor skillnad. Svårt att se i mörkret ikväll. Men i luggen blev det en fin (tror jag) röd färg.

Är ju så extremt ljus i hyn så jag kan ju lätt passera som en naturlig redhead. Fräknar har jag också till miljarder igentligen. Men tyvärr så har min Viteligo tagit över mitt ansikte så dom är i stort sett borta. Vilket jag tycker är så synd. Det är väl det jag ogillar mest när det gäller den sjukdommen. Annars så stör det mig inte märkbart.

Bildkavalkad på foxy Fenix följer...


Ser väl lika nöjd ut som jag på ett av våra jobbmöten, eller hur Heidi?
Eller kanske ännu mera som under en av min och loverns avslappnade samtal ♥..



Åh hon är så snygg i den här filmen så jag dör.
Man måste bara älska X-men filmerna. Så fucking good!!


Nu ska miss fenix krypa ner i bingen.
Nattinatt
♥♥♥

Sex år sen på dagen

Sex år sen idag den 28 Oktober. Då somnade våran Rose-Mari in och gick över till den andra sidan.
Så idag efter jobbet så var jag och Jenny + hennes lillasyster Angelica upp till minneslunden och tände ljus.

28 oktober

Och det var det...
♥♥♥


Måndag hela veckan

hej svej på er. Jag är ledig idag och har tagit itu med räkningar och sista beställningen inför halloween. Nu är snart dräkten komplett. Nu ska den bara sättas ihop vilket kräver lite pyssel. Men först så måste allt komma. Tyckte jag kommit på en sån bra dräkt åt lovern men han hade redan beställt fem minuter innan jag ringde. Men den blir också bra älskling =O).
Julia sitter i badet nu efter att hon målat med vattenfärg så hon såg ut som en blandning av svarte petter och hulken. Och Fanny är ute med en kompis. Jag ska ta och städa lite och förbereda dagens middag.

Går in stenhårt med min "diet" den här veckan. Jag måste slimma till på lördag förstår ni. Plus att förra veckans kurs och dagliga resturangbesök gorde att jag rätt och slätt sket i mathållning.
Hoppas jag hinner köra ett pass på gymmet imorgon efter jobbet. Annars så bliir det en vända ut på kvällen ist. Nu kör jag  mig fit for fight på fem dagar . Bra då var det bestämt!


Inspo for me =O)

Bye bye
♥♥♥


veckan som gick



Så jag borde väl skriva några ord. Veckan har varit toppen. I Onsdags så fyllde Fanny 11 år. herreguuu, ELVA år. Hon var hos sin pappa så vi åkte dit på eftermiddagen och firade. Första gången som jag inte haft kalas på hennes födelsedag faktiskt. Var rätt skönt ändå =O) Men oj vad åren går och mina barn växer. Varje år när hon fyller så är det alltid nån som säger. -När Fanny föddes så snöade det... Varje år. Oftast så är det syrran =O)

Sen har jag ju varit på facklig utbildning i dagarna tre. Otroligt givande och roligt. Och lärorikt... pass på chefen nu vet vi vad du gör. Hehe.

Nu ska jag klä mig och åka till jobbet- Jag går ut tidigare för det fattades folk mitt dan. Trist men det får gå. Imorgon börjar jag då klockan fyra som vanligt.

bye for now
♥♥♥

dilemma

Jag har nästan gett upp tanken på att själv skapa min halloweendräkt. Jag kan absolut, men det känns för mig övermäktigt just nu.
Det finns att köpa på andra ställen. Lite här och lite där. Just nu funderar jag mest på skorna... hm. Och hur dyrt jag vill att det ska bli. Det kan i ärlighetens namn bli hur dyrt som helst. Man kan leva ut fullständigt och ännu mera i den här klädseln, finns liksom inga gränser.

Också färgen då... inne på rött just nu. Igår var det turkost.

Och jag har en ide som känns som om det kan bli smärtsamt. Men ack så bra. Ska jag bita ihop och sticka en nål i mig ? Allt för konsten och älskade Heidi.

Ohhhh, Jag fick en ide!!!! Precis nu.
Måste kolla på en gång.

♥♥♥

tjolahopp tjolahej

Måndag igen... vojne vojne vad tiden flyger fram.
Ledig idag och har ägnat dagen åt ingenting. Fy fy på mig, men jag tar igen det imorgon.

Jo jag har suttit framför datorn och kollat upp min framtida halloweenskapelse som jag äntligen kommit på. men det kan vara så att jag tagit vatten över huvet. Varken speciellt enkelt eller billigt blir det. men oh lala så bra.

Och hemligstämplat!
Bye for now.
♥♥♥

Åh fan...

Jävlar i havet!! Gina Tricot har öppnat sin webbshop =O)

Pink ribbon



♥♥♥

Ledighet framöver

Nu är jobbveckan över för min del. imorgon kväll åker vi till stränkan på visit till svärisarna. Kommer hem på söndag. men först på eftermiddagen kommer min pappa och hans fru hit en sväng. typiskt nog så skulle dom komma upp jsut den helgen som vi skulle bort. men jag hinner träffa dom en liten stund iallafall. Kul och se om julia kommer ihåg dom. Men jag tror det. Det var ju inte så länge sen sist.
Fanny hinner iallafall träffa dom ordentligt då hon inte ska med oss utan vara hos pappa from imorgon.

Idag regnade det på förmidagen så det plaskade i skorna för mig på jobbet. Men jag hade fantastiska Heidi vid min sida och då är varje dag en solskensdag.  Har aldrig tråkigt med min vapendragare =O)

Maskerad snart... What to wear??

Kan ju alltid gå som mig själv en vanlig måndagmorgon...


Scary enough?

♥♥♥

Rigael Damar

När jag var ute och gick en kväll förra veckan hamnade jag i trans över en låt som jag inte hört förut. Artisten var även han okänd för mig. Så när jag kom hem så sökte jag runt på P3's hemsida och hittade namnet på artisten. Rigael Damar. Verkar vara en svensk kille på uppgående. På youtube finns ännu inget av honom men han har en egen Myspace sida. Där kan man lyssna på hans låtar. Och jag älskar dom. Det var "highway" som det spelades på radion kvällen jag hörde honom. Men dom andra är också väldigt bra.



Som sammet för min själ..
♥♥♥

jag vet inte vad jag ska säga...

Om en pusselbit fattades för några dagar sen så har jag hittat den nu. Men istället tappat bort hela resterande pusslett.  Jag står i ett totalt hålrum, allt är svart .
Långt ovanför är himlen, mörk och blåsig. jag har försökt klättra upp så mina fingrar och knogar är blodiga. Det fanns en stege men den är bortagen. Allt jag vill är att någon ska kasta ner ett rep och hjälpa mig upp. Rädda mig från mig själv och från mörkret.

Allt är bara en scharad, ett spel för galleriet.

Dalen är djup den här gången, djupare än jag varit med om.
I handen kramar jag en ensam pusselbit



♥♥♥

fredagskvällen är här

Jag har varit ledig idag. Städat undan och haft huvudvärk. Nu ska jag hämta mat på Monroes. Kebab till dom andra och jag ska ha tacos. Skiter ju ganska hårt i min matpolicy på helgerna.
Sen är det Idol såklart.

Oh ska köpa cola också. Sen poppa popcorn. Det här blir bra =O)



Puss puss

♥♥♥

det bidde fiiint sörru =O)

I hit the jackpot this time around.

Nog fjärde gången som jag bakar bröd nu på två veckor. Har gott och väl överstigit min årliga bakningskurva om man säger så. Brukar mest bara bli lussekatter mot jul.

Men eftersom jag inte äter kolhydrater just nu och för en lång tid framåt  så måste jag ju komma på nått. Jag vill ha bröd!!
Måste få äta ostsmörgås annars så är livet väldans trist.

Dagens recept är ihoptänkt under några dagar.

Paranötter
Linfrö
Bakpulver
Fiberhusk
salt

smält smör
grädde/mjölk
två ägg

Paranötter innehåller endast ca 4 kolisar och är därmed den bästa för min kosthållning.

Mixa nötterna till ett mjöl, det ska bli ca en och en halv dl när det är klart.
Mixa linfröna till ett mjöl, ca en dl.  Även om dom är krossade.
Blanda i en skål.
Häll i ca en lätt rågad tesked bakpulver.
I med tre fjärdedels dl fiberhusk
några nypor salt.

Hacka en hand paranötter i lite större bitar och häll i.
Jag hade även i hela linfrön ca en halv dl.

Vispa upp två ägg ordentligt. Jag använde mixern som jag mixat det andra i.
Smält ca 75 gram riktigt smör
Häll på två dl vispgrädde på smöret. (jag hade slut och fick ta mjölk vilket höjer kolh.värdet tyvärr)

Blanda i äggen i dom torra ingredienserna. Rör runt och blanda väl. Det kommer se torrt ut men det ska det.

Blanda sen i smörgrädden och blanda väl. Konsistensen blir lite som.... köttfärs kanske =O)

Smörj en avlång brödform och ha i smeten/degen. Och tryck ut den och jämna till.

Jag hade sesamfrön som jag strödde ovanpå som garnering men det är ju inte nödvändigt.

In i ugnen på 175-200 grader i ca 35- 40 minuter.

(måtten är väldigt mellan tummen och pekfingret. Man får prova sig fram)

 



Det blev gott!!

Och imorgon tänkte jag rosta det till frukost =O)

♥♥♥

Baking thursday

Jag bakar bröd till mig. Eget recept. Har en känsla av att det kan bli bra.

To be continued...

Jävla fetto!

Jag då såklart.
Såååååå trött på fläsket på min mage nu så jag spyr. Jag hatar det jag hatar det jag hatar det!!!

Två träningspass fick jag in idag.
Först gym på badhuset. Körde förbränning på "orbitrekken" så jag höll på att spy. Så svettig som jag blev idag har jag inte blivit tidigare på den. Synd att det är så jävla tråkigt bara. Men det är bara att köra på. Styrketräningen eller vad vi ska kalla den är ju mycket roligare. Tränar ryggen och svanken som en tok. Mest för att det är min svagaste del på ryggen. Mina situps gör inte ont i magen bara svanken just för att jag är så svag där. Men nu börjar jag känna att träningen ger resultat. Sen träning av mage mage mage. Fast jag tycker nog jag får ett bättre resultat på golvet än i nån maskin. Iallafall just när det gäller magen.
Snart ska jag lägga på armar och axlar i träningen. Såg en tjej på gymmet idag med så jävla snygga armar så jag hade lust att gå fram och känna på dom. Inte pumpade bara grymt svarvade och precis lagom muskler. Ska jag också ha en dag. Men nu är det maghelvettet som ska bort som sagt.

Älsklingen la Julia ikväll så då kastade jag på mig träningskläder och tog stavarna som jag lånat av mamma och drog ut en vända. Kände att det tog på ett helt annat sätt än att bara gå. Roligare också. Sen tog jag en rejäl backträning kan vi kalla det.
Bakom vårat område finns en lång och brant backe. Jag tog sats och sprang upp allt vad jag hade. Kände mig som bridget Jones när hon kliver av träningscykeln när jag kom upp. Kastade mig på en gräsmatta och körde situps. Sen ner igen för backen och upp igen i full fart. Osv. Fem ggr. Tur jag hade stavar att stödja mig på när jag travade hem sen. Jag vill verkligen ta ut mig. Jag vill ha resultat. NU!
Tänk om man kunde köra så här varje kväll, det vore underbart.

Vilket jävla stört inlägg. Oh well, jag är störd. Men det är ingen fara, Im in controll over my mind..

Imorgon hinner jag nog inte med nån runda på kvällen då älsklingen ska spela ping-pong som jag kallar det. Han är med i ett korplag som dom nyss startat. Spelar oftast flera ggr i veckan och verkar ha kul. På måndag börjar dom riktiga matcherna för dom. Heja heja.




There is always a piece missing...

♥♥♥

Du får inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål...

Jag har aldrig förr tyckt Sonja Alden varit nån speciellt fiffig tjej. Men jag älskar det här..





♥♥♥

Its over, and it will never come back again

Nej helgen kom och gick innan jag han vända mig om. Hade verkligen sett fram emot en lugn och avslappnande helg med god mat lite vin och soffläge framför spännande film. men nu är helgen över och lika bra det igentligen. Jobb dagis laga mat träna sova. Passar mig bra nu.
Jag är jättedålig på att skriva här just nu, jag vet det. Ska försöka bättra mig, men sånt går i skov för mig. Allt eller inget.

Åh ångest... proppat i mig carbs i helgen. Det var tvunget att bli så kände jag, för att orka. Sockerterapi.

Men imorgon måndag. Nya tag nya mål.
Jag har minskat fem cm runt midjan. Bra början.



♥♥♥


RSS 2.0