Aids

I HM's samarbete i kampen mot aids så har dom låtit en hel drös av kändisar designa tryck till både t-shirts och linnen. En del av priset går oavkortat  till forskningen inom hiv och aids.
Riktigt coola plagg och för en väldigt god sak. Jag fastnade för dessa tre under.
image406

Passa på dock, dom går som smör i solsken i webbshoppen .

♥♥♥

Slut på det roliga.

Helgen är över och det är måndag igen om ca en halvtimme. Imorse så var vi iväg och åkte skridskor med lillan och Fanny. Dvs jag åkte inte, men dom andra. Första dagen på isen var ju inte så lätt för henne. Men det blir nog bra, bara hon får träna så =) Sen på eftremiddagen var vi till valboköpcentrum. Tjejerna hade presentkort från jul och födelsedagar på diverse butiker som dom satt sprätt på. Två tv-spel till fanny och kläder för sammanlagt 700 kronor på HM till dom båda. Lite av varje alltså. Käk på donken och sen hem igen. Jag klippte mitt visa kort idag för jag trodde jag tappat bort det (igen). Så jag ringde och spärrade det och sen hittade det iallafall... Oh well... Jag är iallafall bankrutt så det var väl detsamma. Ja det är sant, lönen kom i förrgår och idag två dagar senare så är jag pank. Är inte livet härligt så säg =)
image405

Good night
♥♥♥

bara tränar

På mina stackars kollage..
image404

Oh well...

saturday =)

Och jag tvättar fortfarande. Fast det är ju bra då får jag verkligen undan alltihop.
Bidde inge tacos igår tyvärr, men det tar vi igen ikväll... längtar =) Det är ju så gott.
Idag ska vi annars bara ta det lugnt, åka och handla lite kanske. Nothing much this day. Just kicking it with the family.
image403

Ha en bra dag ♥

Snart är det sommar =)

Fast det var väl en sanning med modifiklation igentligen. Men jag fick ett lätt sug efter sommar när jag snubblade över jättejättefina örhängen i form av ankare. Jag tyckar ju att sailorlooken är jättefin sommartid och har det gärna. Och nu när jag hittade sötaste örhängena så kunde jag faktiskt inte låta bli. Och inte kunde jag välja färg heller utan det blev ett par av varje.
image402
Herregud!! Jag behöver öva på mina kollage =) Haha...

Fredag och ledig helg =)

Gick upp imorse och skulle göra mig och lillan iordning för dagis och jobb. Efter en liten stund så började det värka i magen på mig. Fortsatte att plocka fram smink och rengöring i badrummet då jag tänkte att det går väl över. Men si det gjorde det inte. Det blev värre och värre. Tillslut så flåsade jag som på en förlossning och det kändes som jag hade en kniv i magen. Det gjorde så fruktansvärt ont. Insåg att det inte skulle bli nått jobb för mig då jag hade gått omkring i lägenheten och haft jätteont i en halvtimme. Det verkade inte ge sig över huvudtaget. Så jag blev hemma idag, hade jag ju inte trott när jag gick upp imorse. Lillan är på dagis då min snälla mamma skjutsade dit henne. Roligare för henne där än hemma med mig som inte kunde leka eller nånting. Efter över en timme så började det släppa och sen gick det bort lika snabbt som det kommit. Kändes som tarmvred (tror jag). Men min gissning är iallafall ett veck på tjocktarmen. Det vek ju upp sig igen tack och lov.
Nu ska jag snart hämta lillan på dagis och sen kommer Fanny hem. Jag har fått godkänt på Tacos ikväll av älsklingen =) Skulle väl kunna handla det om det inte var så att mitt VISAkort ligger på jobbet... Jäkla skit. Skulle ju handla tvättmedel också eftersom jag har tvätttid ikväll. Men det går ju inte nu... Åh så dumt.

det är natt..

Jag är rätt trött just nu. Ska upp och jobba imorgon igen. Så jag skulle sova nu igentligen. Men jag har sån jäkla magkatarr igen. Den hade nästan försvunnit trodde jag. Men ikväll blossade det upp igen. Det svider i magen så jag blir galen. Kommer ända inte kunna sova så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Gud vilket meningslöst inlägg igentligen. Nu ska jag måla naglarna för dom är allt annat än vackra. Sen lär jag väl blunda en stund innan det är dags att dra till jobbet igen....

This is just wrong..

Som alla vet vid det här laget så dog Heath Ledger inatt av en förmodad överdos av sömntabletter. That sucks...!
Jag tycker naturligtvis inte att det är mer tragiskt med hans död än med någon annan som är ung och avlider. Detta sker ju hela tiden varje dag. Men när det gäller skådespelare och artister i allmänhet så får man ju ett eget förhållande till dom genom filmen eller musiken. Så därför så tar det ju lite mer när en sån dör. Och Heath var en fantastisk skådespelare i mina ögon. Tragiskt är ordet och jag blev uppriktigt leden när jag hörde det imorse på radion.


R.I.P Heath.

Det här förtjänar ett eget inlägg...

Ok, törs du? jag ska nu visa först en video med några som tittar på den videon som jag kommer att länka till sen. jag säger inte vad den handlar om. Men den första här är som sagt ofarlig och bara en av sååå många reaktioner som jag hittade på you tube.
Kolla in killens reaktion och döm sen själv om du vill se det jag länkar till.
Vi tar en till reaktion först... Gud va jag skrattade när jag såg den här. men det är väl igentligen bara för att jag vet vad dom tittar på..






Obs barnförjudet!!  Varning utfärdas!!
Ok du bestämmer själv . Men kom ihåg att jag varnade dig ..

Here we go...


Nejje!!

Här satt jag igår kväll och som vanligt surfade runt på You Tube. Kom på att det var länge sen jag såg nått nytt från ännu en favorit nämligen Luther Vandross. Vet att han fick en stroke 03 och höll på att rehabilitera sig från det ett tag efter det. Också hittar jag videon med texten Patti Labelle på Luther vandross begravning....?!! WTF... Han är död!!
Jävligt bra fan jag är igentligen. Han avled 2005 i sviterna av sin stroke. Och jag har inte haft en aning om det.
Vilket jävla skit rent ut sagt... Älskar hans röst. Motown när det är som bäst...

Blidde faktiskt riktigt ledsen...
R.I.P Luther ♥

Can i take u out tonight.


Det här var nog den sista videon som han spelade in.
He was the greatest!

♥♥♥

Ny vecka.

Veckan började för mig med en ledig dag. Sen jobbar jag resterande fyra dagar innan helgen kommer igen. Jag och lillan har i stort sett bara varit hemma hela dagen och gjort ingenting. Vi kom dock iväg en snabbis till affären och shoppade lite basvaror som var slut. Också blöjor förståss =)
Ikväll har jag och sambon bara legat och kollat på en film. 30 days of night tror jag den hette. En vampyrfilm kan man väl kalla det. Men sånt gillas ju av mig =) Den får godkänt iallafall.
Jag är så sugen på en massa nya kläder. Är så trött på det jag har så jag vill inte se det ens. Plånboken säger nej dock tyvärr. Men minst två par nya jeans måste införskaffas pronto! Letar febrilt efter leopard jeansen från Cheap Monday. Inte hittat dom på nätet än, men det finns en butik i Gävle som har det märket. Kanske ska höra med dom.

Däremot har jag hittat en klänning som jag SKA beställa. Den är nog helt perfekt i mina ögon. Mönstret längden och skärningen. Im in love over and over. Nästa månad då du... då ska den bli min!!

image401

ja det var väl det... Ciao bellas

Nä vi tar en mysis från Chicago. Hard habit to break ... Cosy song to make sweet sweet love to.. ; )



♥♥♥

Fredag igen.

Ska jobba i helgen så det är nte helg på riktigt igentligen. Men jag jobbar kväll båda dagarna så jag har ju sovmorgon iallafall. Fast imorgon ska vi ner och sätta lillan på sina första stapplande skär på isen. Hon fick ju skridskor nu när hon fyllde två år. Så imorgon ska hon få uppleva det också...skridskoåkning alltså.

Jag går och tittar på klockan vill att min älskling ska komma hem nu. Är sådär kär idag och längtar mig blå efter honom just nu. Finns viss risk för att jag kommer äta upp honom lite ikväll känns det som.
Fanny åkte till sin pappa idag och kommer hem igen som vanligt nästa fredag. Om jag ska försöka hitta nått positivt med det så är det väl att man (jag) inte behöver bita mig i tungan lika hårt när det är dags för... sex. Hehe...
Vad kan jag säga, Fanny har bra hörsel ; )



Hittade en gammal favvis med min favorit ( en av många jag vet) Mauro Scocco. Om det är ok, heter den här låten. Han har gjort så mycket bra musik den mannen. Diggar han odentligt. Varför har jag ingen skiva med honom igentligen. Älskling jag ill ha en skiva eller två med mauro. jag vet att du tycker hanär trööökig. Men jag vill iallafall =)

Oj då!!

Nu blev klockan visst sådär sent igen. Och klädhögen på golvet som jag skulle ta itu med ligger kvar där den låg när jag började... eller inte började kanske jag ska säga. Det är väl dags att sova antar jag.
Har suttit och kikat runt lite och hittat en massa gobitar på diverse webbshoppar. Det är ett friskhetstecken iallafall. jag är sååå less på att se migsjälv nu för tiden. Usch och fy så jag ser ut. Som en blek fågelskrämma. Men nu har jag fått lite inspiration igen...resturera mig själv lite kanske =) Jag börjar få lite vårkänslor såhär mitt i januari gubevars. Men jag vill uppdatera mig lite känner jag... Hittat lite finfina grejer till resterande familjemedlemmar också. Men vi får väl se om jag gör nån framtida beställning.

Shayne Ward- No you hang up.

En ny favvis i mina öron... eller någorlunda ny iallafall. Men den e så nice =)



Sleep tight
♥♥♥

Its getting better..

Det känns bättre nu. Inte helt men det känns som jag har fått ett andrum och faktiskt kan koppla bort jobbet ibland. Var riktigt rädd där ett tag när jag kände att jag inte hade kontroll över mig själv över huvudtaget. Bra är det inte, det lär nog dröja, men som sagt lite bättre känns det idag.

Brittans nya video. Är lite kär i den här låten sen tidigare och videon är riktigt bra. Förövrigt så är jag helt hals över huvud förälskad i jeansen som hon har på sig... Vill Haaa!



♥♥♥

Lillskruttan min.

Hon fyllde ju faktiskt två år i fredags. Det ska uppmärksammas här också naturligtvis. Kalas hela dagen och en massa paket. Jag tror inte hon förstod vad det handlade om, men hon hade kul =)

happy birthday

Puss på mitt lilla busfrö =)

♥♥♥

När det svider till..

På måndag...på måndag...på måndag...
Då ska jag in till min lilla chef och begära arbetsplatsombyte. Och varje gång jag tänker på det så svider det till i magen. Får nog magkatarr snart med tanke på att jag har väldigt svårt att koppla bort jobbet över huvudtaget nu. Tuuuunnngggt känns det, som om man bär allt på sina axlar. Jag vill verkligen vara glad nu, orkar inte sucka nåmera snart. Men jag är inne i en djupare och djupare spiral just nu och jag kommer inte upp känner jag. Ibland känner jag mig gnällig på mig själv. Sluta gnälla och gå vidare, det har ju varit ett levnadssätt som jag ofta tagit till utan större besvär. Men nu går det verkligen inte... Det blir bara värre och värre. Anledningen att jag skriver ner det här är väl för att jag känner att det är skönt att rensa mitt eget huvud lite. Det är så svårt att prata om det med utomstående som inte vet min arbetssituation. Det brukar sluta med att jag bara säger att det är rätt mycket just nu. Jobbigt med detaljer liksom. Men gud vad det här tär på mig. Jag tänker på jobbet i stort sett hela tiden. Även fast jag pratar om annat så tänker jag på det. Hur länge ska det här vara?? Innan jag segnar ihop i en blöt pöl på golvet. Eller säger hej hej Sipramil... inte så länge till är jag rädd för. Nån gång kommer min hjärna att överhettas av det här. Det går inte längre.... jag vill inte vara ledsen något mera.

På måndag... på måndag...på måndag..

Någorlunda utvilad.

Ja det var jag igår när jag återvände till jobbet efter en och en halv vecka hemma. Det gick över ganska snabbt. Idag var väl en ganska bra dag till vi skulle ha ett möte på eftermiddagen. Orkar inte gå in på vad det gällde. Men eftersom jag hur jag än beter mig inte KAN vara tyst när jag anser att nått är fel så var jag tvungen att reagera. Fast jag kunde nog inte gjort annat heller då jag blev så jävla förbannad så jag höll på att flyga av stolen jag satt på.  Jävla kaffekokare sitter och pratar om skit hon inte har en minsta aning om. Hade  jag varit i ett annat tillstånd psykiskt nu så kanske jag hade kunnat stå emot och bara satt dom på plats.. eller bara gjort som resterande personal... sitta tyst och varken säga bu eller bä. Men jag är så jäkla ostabil nu så mina känslor sitter utanpå skinnet och jag känner att jag går omkring på ett minfält där det även är kvicksand. Ska jag explodera eller sjunka ner i den svarta jorden och bara försvinna. Det sista alternativet är nog vad många på jobbet skulle föredra och ibland kan jag inte annat än att hålla med dom.

Så det föregående inlägget började ju verkligen superbra..

receptet till lycka och framgång

success


Så enkelt eller hur... Men varför är det ändå så svårt. Jag har ju alla förutsättningar för att klara det.
Antar att det bästa är att bara bestämma sig. Så där nu ska jag bli lycklig och därmed även framgångsrik...hm..

Det är nog inte så lätt trots allt. Men att använda orden ovanför som ett mantra.. Som sitt motto, det kan man såklart. Och har man bara receptet i huvet så får man väl sakta men säkert plocka ihop ingredienserna. Tillslut så kanske man är där vid lyckans och framgångens land.

2008 ska jag försöka vända till ett lyckligt och därmed även framgångsrikt år!

Bara att skriva det där tog emot, direkt hoppade det upp nån i huvet på mig och sa att du kommer iallafall inte klara det. Men nån sa till mig för ett tag sen att jag inte får lyssna på djävulen som sitter på min axel. Så jag ska försöka med det.

Jag har två helt underbara barn och en man som jag aldrig får nog av, i love him so much. Det är ju en väldigt bra början på framgångsreceptet tror jag.

♥♥♥

Men tjena!!

Jisses... Filipinerna har ett nytt sjärnskott verkar det som. Jävlar vad lillbruttan kan sjunga!!



Vad säger man... pust..

Musik..

..kan verkligen få en på bättre humör. Speciellt åttiotalsmusik som hjärta klappar lite extra för. Den här låten är ju helt nyproducerad men en perfekt replica på hur åttiotalet såg ut och lät. Låten är från filmen "music and lyrics" med Drew Barrymore och Hugh Grant. Filmen är väl sådär. Men låten och framförallt videon är helt underbar.



En riktig vitaminkick för mitt trötta sinne =)

Hello again...

Så har julen och nyåret avnjutits med allt vad det innebär. Jag kände för att skriva lite idag igen, det var länge sen. Jag är inte på topp nu för tiden om man säger så. Vidbränd kan man nog kalla det. Alltså några steg ifrån utbränd. Jag är så mentalt trött. Finner ingen glädje i något, förutom mina nära och kära. Jobbet är som en enda stor plåga just nu. nu har jag dock varit hemma och varit sjuk i snart en vecka. Först för min mentala trötthet och sen fick vi magsjuka jag och fanny samtidigt. Så jag börjar känna mig lite mer utvilad än vanligt faktiskt. och då menar jag även här mentalt utvilad. Jag har ett enormt behov av the boyfriend just nu. Han känns som en sköld ut mot den elaka världen och jag saknar honom hela tiden när han inte är alldeles nära mig. Känner mig osäker och vilsen just nu och det tar han bort.

Depp depp...jaja. jag har då haft en underbar jul och nyår. Alltid lika trevligt och nu sitter jag och funderar på att plocka bort julsakerna här hemma. Granen som vi haft här sen före jul är.. eller ska jag säga var verkligen perfekt. Som ur en film har den stått där och varit vacker i sin symmetri. Lukten av gran är ju även den fantastisk att få in tycker jag. Nu är dock dess glansdagar över och det är grönare på golvet under den än i grenarna. Glittret och pyntet har även det sett sina ljusare stunder. Katten och lillan har varit flitiga besökare i den så nu är den forna storheten i den mest deprimerande. Nä ut med julen och in med nya ljusare tider .
Sen verkar det som det flyttar in en 42 tums plasma i vardagsrummet inom kort... kanske tom idag... ! Älsklingen är ute på äventyr i valbo och har tv feber så man vet aldrig vad han kan komma hemsläpandes med.

Gjorde ett försök att pigga upp mig själv igår då jag vann en auktion på tradera. En röd väska. Har hör och häpna ingen röd väska...typ. Men nu har jag det snart...hehe. Jag ska ha den till mina apsnygga röda skor. Det är ju så att jag gillar att matcha skor och väska färgmässigt.
image398 image399
The bag and the shoes... You like. I love !!

Ja lite gladare blev jag nog.

Puss på er och god fortsättning.

RSS 2.0