Helgen är över

Nu har jag jobbat min helg för den här gången. Trevligt. Imorgon är jag ledig och ska ta itu med balkongen på allvar.
Nu är jag trött, har suttit och betalat räkningar. Det var verkligen extra hemskt den här månaden då jag har varit hemma och fick en rejält dålig lön. Uj uj hur ska det gåååå. Och Fanny som fyller år snart. Vad ska man hitta på till henne måntro... Kommer nog på nått. Everything is going to be ok.

Fick ett mail från tradera om att jag vunnit en auktion. Jahopp, den hade jag glömt bort. La ett skambud på en liten klänning. Trodde väl aldrig jag skulle vinna, men jag gjorde tydligen det. Tror det blev förtio kronor inklusive frakt. Jag tar mig råd =O)


Lapparna kvar minsann. OCH leopardmönstrad... hade jag väl aldrig kunnat tro.

Nu så... ska jag sova.
Pöss på er.
♥♥♥

Fredag...

Tgif...or not. Jag jobbar ju hela helgen så jag är väl inte så taggad igentligen inför dom närmaste dagarna. Oh well...
Sväriasrna kommer opp imorgon och stannar till söndag, det ska iallafall bli trevligt. Båten ska ju upp ur sjön för säsongen och det ska byggas ställning som man kan dra över en pressenning över osv.

Jag har tvättid just nu och hade satt klockan på halv nio så jag verkligen skulle komma upp i tid. Shit va trött jag var. Stod faktiskt och funderade på varför mjölken rann så sakta ner i kaffet när jag sen kom på att det var ju fil som jag höll i. Helleguuu =O)

Men nu är jag pigg igen och ska slutföra gårdagens påbörjade städning.
Gjorde fint i sovrummet igår och i vardagsrummet. har haft vita längder i fönstret i vardagsrummet och nu har jag lagt till bruna på varsin sida för att få ett mer ombonat intryck. i sovrummet så kör jag med olika teman. Beige och svart är grunden där inne sen förändrar jag med en färg på gardiner och filtar. Haft rött , turkost och vitt som accent bla. Nu snubblade jag över billiga panellängder på dollarstore i svart och lila. Så då fick det bli höstens färg. Jag är igentligen inte så mycket för just panellängder även om det faktiskt hänger att par i köket just nu. Lite för rakt och platt för min smak. Men jag brukar köpa det ändå och kan trycka ihop upp till fyra stycken matchande färger på varje sida i ett fönster på samma gardinstång. Det blir inte så otokigt =O)

Välkommen till en liten rundtur i våran verkstad ; )
Dörren in leder från hallen.


Mittemot sängen sitter LCD tv,n. Den har inbyggd dvd på baksidan vilket är fiffigt. På samma vägg som dörren är har jag en lång byrå med en del av mina kläder. Ovanför hänger loverns gitarrer och Jimmy Hendrix.
Kristallkronan är inköpt på Ove Janssons. Det mesta här inne är varken dyrt eller nytt förutom just loverns elektronik. jag anser att gammalt nytt billigt och dyrt blir den bästa mixen. jag brukar säga... Ingen vill bo i ett IKEA hem. Så opersonligt.

♥♥♥

När natten smyger sig på..

Hur jag orkar vara vaken nu är ett mysterium. Jag sov så dåligt natten som var. Somnade inte förrän efter två och vaknade till flera gånger. Sen vid fem vaknade jag på riktigt och flög upp ur sången. Gick upp och vandrade runt i några minuter tills jag började undra vad jag gjorde uppe. Så då gick jag och la mig igen och slumrade till sex då lovern gick upp. Sen helt plötsligt ringde min klocka i köket och det var dags för mig och lillan att hoppa i kläderna. Då däremot var jag trött och funderade på hur jag skulle bete mig för att få sova mera. Men sen var dagen igång och jag har varit pigg ända tills nu och är väl inte direkt trött nu heller igentligen. Men jag ska bara skriva det här klart sen ska jag krypa ner under täcket. Ledig imorgon vilket är fantastiskt skönt. Sen jobbar jag fredag lördag och sönda kväll. Så trist men det går det också. Snacket går på jobbet att alla måste kanske börja jobba natt. Två nätter på sex veckor. Nä jag vill inte. Verkligen inte. Hellre en delad tur isånnafall. Vilket innebär att man jobbar thalv åtta till tolv åker hem och kommer tillbaka till fyra och jobbar till nio.

Jag har inte tränat idag och känner mig som en syndare. Men jag hade andra planer då jag ville köpa mig en limpistol. Har sett billiga på Dollar Store, men dom var slut så det var ju synd. Svängde snabbt in på rusta men där är det så snurrigt nu när dom håller på att göra om en massa så jag orka inte leta så noga. Men därför så har jag då inte tränat. Skulle kunnat ha gått en runda nu på kvällen, men maten ska lagas,  lillan ska ju läggas och sen e det ju Idol. Så det bidde inget med det.

Gjorde mig en västerbotten....paj utan pajskal idag. Kallar den för min lilla quiche.. Det funkar alldelles utmärkt att skippa degen liksom. Väldans gott. Hade stekt bacon till. Skitgott.


Imorgon är stora städardagen här hemma så jag lär nog vila en stund nu.

♥♥♥

Update tuesday

Idag jobbade jag till klockan två. Sen snabbt ner på gymmet och körde förbränning så svetten sprutade. Sen en snabb dusch och på med kläderna för att hämta julia på dagis klockan tre...puh. Bråttom men det går =O)

Man får använda sig av den lilla tid som man har liksom. Fast jag lär nog lägga i en högre växel gällande träningen. Ska fundera på det hur det skulle kunna bli... Mer resultatinriktad på nått vis.
Mitt lilla projekt som jag håller på med nu angående kolhydrater funkar ganska så bra faktiskt. Tre kg redan (klappar mig på axeln). Men det är långt ifrån klart ska ni veta. Magen ska bli tight som fan.... ja eller så inte så slapp som nu iallafall. När jag kommit dit jag vill mer eller mindre med just mage och rygg så kommer jag utöka träningen med armar och till viss del ben. Men mest armarna mina skulle må bra av lite toning. Men framförallt så är jag ju så jäkla svag i armarna så dom behöver sig en rejäl styrkeboost.
Jag äter ju levaxin varje dag och kommer så att få göra till den dagen jag lägger näsan i vädret. En bieffekt av den medicinen är benskörhet.. Så det är faktiskt på tiden att jag börjar ta hand om mitt skelett så jag inte faller ihop fullständigt så småningom. Och det är inte på låtsas... det är på riktigt. Träning bygger ju upp skelettet och inte bara musklerna.


Min fina pälsmossa som inte alls är på något sätt äkta. jag provade sånna också men mitt väldigt stora huvud behöver stretch runt sig för att nått ska gå på och då passar inte stumt skinn. Naturligtvis mycket finare i real life.


OHHH!! Föresten. Älskling håll i hatten. Jag har köpt en ny vinterjacka....tadadadaaaa. Jag veeeet inga fler inköp. Men jag måste ju ha en varm jacka till vargavintern som är på intågande och jag vägrar VÄGRAR att gå i den jag haft i TRE säsonger nu. Så nu vet ni det också =O) PÖÖÖSS.


Fast svart. Tråkigt kanske men användbart. Inte så häpnadsväckande modell heller.. Men praktisk varm och användbar är orden ni söker.

Herreguuu sleeping time
♥♥♥




Oh lord

Sarah Palin anser att det "går att bota homosexuella med förbön".

Hahahahaha... vilket århundrade lever hon i. Vilka jävla puckade amerikanska bibelgalningar det finns på våran jord. Men det skrämmande är ju fortfarande att hon representerar det förmodade vinnande republikanska partiet.

Magsår...

ψ ψ ψ  

Nu hänger ni på!!!



Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.

Så det är bara att länka vidare i era bloggar.
Glöm inte att kommentera i Uppdrags Barns blogg om att du länkat.
Kom igen nu!!

Rakt ut i mörkret

Jag fick min efterlängtade "powerwalk" (gillar inte det ordet) tillslut. Klockan åtta drog jag på mig skorna och stoppade lurarna och drog ut på en rejälsväng. Kylig och stjärnklar kväll. höll mig på upplysta vägar nu när det är kväll. på dagarna går jag ner mot sjön och där vill jag inte gå nu. Det är så fantastiskt skönt att göra detta så jag vill aldrig vara utan det igen. Frihetskänslan är total, bara jag och vägen...



Men allra skönast är att komma hem till trappen nedanför och sätta sig ner och varva ner och torka svetten i fem minuter. Och sen stretchingen såklart... underbart. Nu ska jag dricka kaffe och sen duscha. Sen blir det ett eller två glas vin i soffan framför en film med loverboyen min.

Trevlig kväll.
♥♥♥

Lördag

Natten har varit mindre kul. Jag är så trött så ögonen går i kors. Lägenheten är stökig och jag orkar inte bry mig. Solen skiner fint utanför och jag orkar inte bry mig. Det svider i magen av magkatarren..alltid när jag grubblar.

Jag är så trött.

Kolhyderat intaget

Japp, Fredag kväll och slappt som fan. Firade med strips och kycklingfile från matstället brevid. Gott och jag känner ingen ågren över det alls. Jag vill leva sunt men inte asketiskt. Imorgon blir det inga kolhydrater i maten men förmodligen nått glas vin över en film istället. Men en rejäl powerwalk ska jag också hinna med tänkte jag. Limited carbs aloud on weekends only.  Gymmade som fan idag, svetten rann överallt och det var så jäkla skönt.

Tittade på filmen "WALL-E" idag med julia i soffan när jag kommit hem från jobbet, den var jäkligt bra. Se den!



Den får fyra klöver av mig.  ♣♣♣♣

Sen hade jag tvättid mellan fem och nio. Torktumlaren har varit trasig en längre tid och det har varit så drygt att hänga upp 511 strumpor och kalsonger och små tröjor. Men idag gjorde jag en liten lyckodans när jag kom ner då dom hade bytt ut den helt med en alldelles ny. Jippi va bra den var. I-Lands problem i know =O)

Nu sova.
♥♥♥

Tjofaderittan Lambo

Hej på er alla mina två läsare..eller hur många ni nu e. Jag brukar aldrig kolla nån statistik. Boring och ganska ointressant när jag i grunden skriver för att det är kul för min skull.

ANYWAY... Idag har jag jobbat mellan 16 och 21. Kan mycket väl ha varit årets tråkigaste kväll att jobba på. Varför...? Ja  inte vet ja. Just plain BORING.
Och jag hämtade ut mitt proteinpulver idag och tog med till jobbet för jag tänkte ha det som kvällsmat...typ. Iallafall så är det jättegott =O)..... INTE!!! Blääääääääääääääääääääääääääääääääää, kräkvarning fy fan!
Men har jag köpt det så ska jag fanimej äta/dricka upp skiten. Gick och rapade hela kvällen och varje gång kom smaken upp igen....Brrr usch.
Men jag blev rätt mätt på det iallafall.

Imorgon ska jag gymma så svetten lackar. Då tänkte jag ta ut en timme friskvård och sticka till badhuset och köra musten ur mig totalt. Lovely =O). Så jäkla skönt på riktigt.

På förmiddagen idag så var jag med mamma till biståndsgruppen i valbo och skulle lämna en massa kläder. ETT par stövlar lyckades jag rensa ut...haha. Nästa gång blir det dfenitivt Fannys garderob som ska rensas på massor.

Och naturligtvis så kan jag inte gå in på ett secondhand ställe utan att komma kvittrande lycklig ut med ett fynd. Idag blev det storslam i form av en Gucciväska (Hobo Horsebit, den lilla) och en liten rosa partyvariant från Louis Vuitton. Jisses vilka fynd. OCH...och en vit pälsmössa som jag ser ut som en tsarinna i. Åh vad den är fin. Längtar tills jag får använda den. Fiiin. Längtar tills jag får använda alla mina pälsar faktiskt. Nästa månad kanske man kan börja.


Påminner om den här lite.

Oj oj, nu måste jag sova ju.

Btw vad ska vi ha som fredagsmiddag ? Kan tänka mig att slänga in lite carbs faktiskt. Det är ju mysfredag ju.

♥♥♥


No preasure

Så har det gått några dagar sen jag uppdaterade sen sist. Det blir så ibland bara. Jag har lyckats att vända lite på mitt liv sen sist faktiskt. Mitt nya hälsosamma...(typ) liv. Jag har helt skurit bort kolhydrater från min kost till vidare. Det går verklligen över förväntan. Tidigare har det alltid känts jobbigt men nu är det bara kul. Sen har jag börjat röra på mig PÅ RIKTIGT. Powerwalks och gym är numera en daglig dos som jag inte vill vara utan. Ja jag har inte hållit på så länge jag vet, men jag känner att det är kul och därför tror jag det kommer fortsätta. Också har jag köpt proteinpulver som jag kommer att köra med. Byta ut nån måltid vissa dagar och ha som mellis andra =O)

Det är bara så att jag SKA gå ner minst MINST sju kg. Runt magen helst, men tyvärr så får man ju inte välja det helt själv. Gick ju upp vissa trivselkilon i somras, men nu har dom kilona plussats på så till den milda grad så att jag som ni märkte fick ett sammanbrott i lördags.
Jag mår verkligen inte bra när det är så här. Ytligt?? Nja... ja och nej. Det är bara för min skull. Och så skulle jag vilja ge lovern nått fint (finare...öh nått ok) att titta på. Han klagar inte, men det kan man ju inte göra heller. Det anses taskigt eller nått sånt. men det är till 99,9999999 % för min egen del. Jag mår psykiskt dåligt när det är så här. Helst skulle jag vilja bli tight så inni helvette, men det känns som en lååååång kamp.
But no time like the precent.

Sen har ju min sambo sin egen lilla husgudinna i Megan Fox. Hans dreamgirl. Känns ju bra... hon är ju inte precis oatraktiv.




No preasure Right...?!!

♥♥♥

Empty

Idag känns det konstigt. Jag skulle på Ladies Night igår med goda vänner. Vi skulle träffas klockan fem på en resturang i gävle och sen åka till arenan och titta på Peter stormare och co. Jag har vetat om detta nu sen i våras då biljetterna köptes. Skyndade mig hem från jobbet igår och hoppade in i duschen. Medans jag stod och sminkade mig så kände jag som ett tungsinne rulla in. Allt blev fel och jag blev långsammare. Fick ringa och säga att jag skulle bli sen. Sen stod jag där i full festmundering (klänning tom) örhängen nya naglar , dom lårhöga stövlarna stod och väntade i hallen. Och jag har aldrig känt mig så ful... tjock ful och äcklig. Jag hatade allt med mig. Luften gick ur mig och jag kände mig så ledsen, ville bara gråta. -Jag vill inte åka. Älsklingen pushade och stöttade men jag ville inte. Kastade av mig klänningen, drog på mig morgonrock och duntofflor och la mig under täcket. Sminkningen alldelles randig av mina tårar. Låg i sängen och tittade på Gry Forsell i sommarkrysset som stod på scen i en liten sommarklänning och frös.  Sen somnade jag... vaknade tolv av att älsklingen klädde av mig. Sen somnade jag igen och sov till elva idag. Känns inge bättre faktiskt, men idag har jag ingen press att se bra ut. Ska bara jobba från klockan fyra och där är det ingen som tittar på mig.

♥♥♥

Om gud vill

Jag blir aldelles mörkrädd när jag läser i dagens aftonblad om vad vicepresidentkandidaten Sarah Palin säger i uttalanden.
Mitt hjärta och hopp ligger hos Obama och demokraterna. Jag trodde länge att dom skulle vinna hur lätt som helst. Men nu är jag betydligt mera tveksam. Det verkar faktiskt som att USA kommer att fortsätta ha en republikansk president i ytterliggare fyra år. Skräckväldet med gud som ursäkt kommer att få fortsätta. Och med en vicepresident som just Sarah Palin så får isånnafall den förmodade blivande presidenten John Mccain allt stöd han behöver för att låta dom amerikanska trupperna vara kvar i Irak i ytterliggare hundra år.
Sara Palin talar om "guds stora plan mot världen" och säger i nästan samma andetag att dom måste hålla en utstakad hård linje mot Ryssland och deras ledarskap. Angående frågan om USA måste gå i krig med Ryssland om Georgien går med i Nato och Ryssland invaderade landet, sade hon: – Kanske det.
Och så har det ju varit nu under Busch väldet. Världen tittade förtvivlat på när dom utan att lyssna på nån annan stegade in i Irak för att hitta alla kärnvapen som ju skulle finnas där enligt deras utsago. Fn's utsända hade redan berättat att i Irak finns inga kärnvapen. Men Bush stängde öronen och skickade hundratusentals amerikanske män för att invadera Irak. Idag vet vi att det fanns inga kärnvapen... Men det finns däremot otroligt många dödade civilla Irakier.  Ja dom fick tag på Saddam Hussein. Men det hade enligt FN skett ändå, fast med betydligt mindre blodspillan.

Så därför blir jag nu orolig när Republikanerna som verkar ha direktkorrespondens med sin gud, åter pratar om guds stora plan och viftar med blodiga vapen. När dom närmar sig en seger i presidentvalet i världens starkaste krigsmakt.

Gud bevare oss från republikanerna... gud bevare oss från Sarah palin.


♥♥♥

Ledig Torsdag

Vilken härlig höstdag det är utanför lägenheten. jag håller på ute på balkongen och plockar bort insynsskydd och har slängt iväg sommaren blommor ur blomlådorna. Köpte jättefin ljung igår som jag har satt dit istället. den är hög yvig och underbar. Ska ata resten därute om en stund. Dammsuga och rulla ihop mattan och plocka bort allt annat. Stolarna i eukalyptusträ ska jag ha kvar ett tag till. Jag ska olja in dom innan dom tas bort plus att jag vill att vi ska kunna sitta därute med varsin filt och dricka kaffe/te/vin på mysiga höstkvällar. Jag är på jakt efter ljuslyktor i massor också som jag vill placera därute. Har några som jag tänder på kvällarna och det blir så mysigt. Balkongen ska vara mysig även fast det är höst. Tog ner mina amplar men satte upp dom igen då det blev aldelles för tomt. Ska vinterförvara pelargonerna i dom i mammas källare, men jag lär nog köpa mera ljung eller nåt annat att ha i själva amplen nu i höst. Det blev så tomt utan. Kanske små enar... hm.
Skulle vilja ha en halvhög en och lite andra höst/vinterblommor därute också.

Älskar hösten på alla sätt. Och inredningsmässigt så är det underbart. Mysbelysning murriga gardiner, ombonat och levande ljus. ... det är underbart. Försöker verkligen skapa en ombonad atmosfär här hemma.



♥♥♥

rubrik rubrik

Ja, sådär ja. Det var tisdagen denna vecka det. Den är väl inte slut riktigt än iof, men så gott som.
Jobbat har jag gjort. Somnade igår med huvudvärk och välkomnades till en ny dag i morse av den igen. Kommer från mina axlar som är som två tegelstenar. Behöver massage NU!!
Anyway.. Åkte sen ner på stan en vända för att köpa treo och släntrade som snabbast in på frällan. Gjorde mig ett litet fynd för tjugo kronor. Fast för mig var det ett STORT fynd. Ett par riktigt slitna och stora jeans. Alldeles för stora, men det är ju själva poängen med refrängen. Kallas i modekretsar för "boyfriend jeans" av den enkla anledningen att det ser ut som du har lånat pojkvännens jeans. Och det kan man ju naturligtvis göra om det funkar. Men det gör det ju inte för mig... för mina jeans är större än min killes. Japp... lång och tjock är jag.
ja iallafall så var dom så snygga så... och billiga. Jag har letat runt nu i ca två månader och idag så fick jag napp =O)


Det var ju faktiskt Katie Holms som typ startade den här trenden i somras, men om hon lånar Tompas jeans är väl tveksamt då han är betydligt kortare än sin snygga fru.

(Och NÄ jag faller inte för alla trender som poppar upp, men just den här föll mig på läppen. Kanske för att jag just känner mig så stor och i för stora jeans får jag känna mig lite mindre. Och så passar det ju bra med lite loosefit just nu när jag känner mig (är) lite...pluffsig. Kommer ju inte ens i mina skinnpajsare som jag köpte i våras...det är sorgligt.)


♥♥♥

kära dagbok...

Ny vecka nya tag eller nått sånt.
Heidi och jag skulle börja våra nya liv just den här måndagen hade vi tänkt. Men när vi satt där med våra kolhyderatspäckade matlådor så var det ju skönt att vi båda inte var riktig på än.. Ny dag nya tag ...nån annan dag. Right Hajsan =O)
Vi hade besök i helgen av en kompis till älsklingen min. Helena heter hon och är en av världens goaste tjejer tror jag. Hon sov här lördag till söndag. Det var jättetrevligt och mysigt. Vi hade bjudit in min bror också (lite matchmaking) men han är sjuk just nu och kunde inte komma. Det var synd...


Och jag är så glad just nu för miss Britney Spears gjorde dundrande comeback inatt på MTV video music awards. Sen drog hon hem priset för bästa kvinnliga artist och även för årets bästa video. Hon fick stående ovationer av alla celebriteter i publiken för att hon verkligen lyckats komma tillbaka igen. Men det visste jag hela tiden att hon skulle göra... jag har alltid trott på henne. Dom senaste årets händelser visar enbart att man inte klarar hur mycket press som helst.

Inte världens viktigaste händelse eller så, men sånt här gör mig glad.






Nu ska jag göra en lasange... Nej inte speciellt GI den heller.
♥♥♥

hello everybody

Friday night finally!! Så skönt med helg.
Fanny har åkt till sin pappa nu sådet är bara vi andra hemma. Jag vart superslapp när jag kom hem och orkade knappt röra ett finger. Vilade en liten stund och nu är det bättre även om jag fortfarande är trött.
Nu ska jag plocka och städa lite, sen ska vi väl äta nått också...men vad. Take away vore tipptopp, typ kina eller så.
Länge sen vi tittade på film nu också, får se om vi orkar med en sån ikväll. Vill se nått spännande och bra.

köket väntar på mig.
Ciao for now.



(Tittade på finalen av american Idol igår kväll. Då visade dom den här videon som jag skrattade gott till. Gillar ni Jack Black som jag och lovern så måste ni se den här.)



Trevlig kväll

♥♥♥

hallå det är fettot som talar

Usch och fy vilket liten fläskfia jag börjar bli. Eller börjar...ÄR. Törs inte ställa mig på nån våg nu inte. Skapat mig ett riktigt litet fint kolhyderat beroende har jag också. Min kropp skriker efter kolhyderater och jag kan bara tänka på pasta och frallor...haha. Herre min je, detta måste sluta nu. Time for a detox again.



(Det är inte magen på bilden som har skrivit texten)

♥♥♥

Jävla skit!!

Jag har blivit sjuk. Fan fan fan.

Jag har grejer att pyssla med här hemma idag, men just nu så vill jag bara dra täcket över huvet och sova en timme eller två. Vi får väl se, lillan ver ar inte så pigg hon heller så hon kanse vill tupplura med mamma en stund sen.

Sambon nös och snorade imorse han också, men var tvungen att åka på tjänsteresa iallafall. Kommer hem imorgon.

Sjuka familjen. Hoppas Fanny klarar sig iallafall.

Over and out.
♥♥♥

RSS 2.0