i heidis spår..

Här brukar Heidi gå tänker jag när jag jobbar inne hos pensionärerna som hon brukar gå till. Vi har slagit ihop två grupper till en på jobbet så nu går vi till fler pensionärer än förr. Å eftersom Heidi var i den andra gruppen så är jag inte helt bekväm ännu med hennes tanter och gubbar även om det blir lättare dag för dag. Å för er som inte vet så är hon mammaledig just nu och därför inte närvarande på jobbet. Jag saknar dig gumman. Men som tur är så har jag massa roliga arbetskompisar kvar att skratta med. För det gör vi, skrattar alltså. Jisses vilka tongångar vi har, men det är härligt och roligt. På måndag så kommer en stor hög tillbaka från semestern och en annan går. Ska bli härligt för mig att träffa alla igen. Dom flesta håller nog inte med i det påståendet då dom säkert hellre hade haft semester ett tag till. Men det blundar jag för och låtsas att dom alla bara längtar tills dom får se min vackra lekamen igen.. ;)

Tyvärr så drog jag på mig en rejäl sommarförkylning två dagar in i jobbet. Den hänger kvar än och tar så extremt på min ork. Sommarförkylningar kan man ju få dras med hur länge som helst tydligen och det märker jag. Har varit ledig i två dagar nu och skulle lätt kunnat sovit mig igenom dom. Snark..

Ikväll tänkte jag höra om J vill lägga Gnellie så jag får ta en snabbtur till uv land. Brun utan sola sig. Nu är jag blek som en ipren efter att inte orkat ta itu med det. Men får jag bara lite färg på kroppen och lite nagellack på tår och fingrar så blir jag nog lite piggare. Psykiskt det där.

Nellie har fått två små tandsingar i underkäken. Utan feber ploppade dom upp. Hon står nu utan stöd. Kryper i 180 och river i allt hon kan tänkas få tag i. Äter som ett matvrak också. Just nu så tittar hon på Teletubbies här brevid mig. Håller i mitt ben och reser sig och sätter sig och reser sig och sätter sig.. upp och ner. Bra för rumpan, man kanske skulle hänga på..!?

Näpp tjingeling.

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Heidi

Jadu Sara d är med helt utan ångest jag tänker på att d bara är ett år kvar tills jag kommer tillbaka och jobbar :) Jag trivs som fisken på jobbet men just nu behövs jag här med lilla D :) Som oxå håller på få tand två i nederkäken utan feber och gnäll :) . Saknar dej gumms oxå :) kram vi ses på dopet om inte förr :)

2011-07-14 @ 22:23:23
Postat av: Heidi

Beskrivning av Mummelbyxa: Modellen tightare byxor för det kvinnliga könet. Namnet kommer av det faktum att man ser läpparna röra sig, men man hör ingenting.

2011-07-14 @ 22:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0