Grattis Norge

17 Maj idag och norrmännen firar på gator och torg.. antar jag. Kan ju flika in att jag hejar på dom i esc imorgon också. Segertippade Danmark förstår jag mig inte på alls. Vad är det som är så bra med den?! Nå ja det är väl kul om danmark vinner också. Kul att behålla tävlingen här uppe i norr ett tag. Hursomhelst..
 
Fredag idag och min Fanny kommer hem. Soporna töms och solen skiner. Haha ja det blir en bra dag. Det här med soptömning är nått som blir hemskt viktigt när man bor i hus. Känns som en tarmsköljning varje gång..haha. Bort med skiten liksom :) Brukar passa på att rensa ur kylskåpet så man blir av med allt på en gång.
 
Jag jobbar på med min träning och kost och det funkar så bra. Har äntligen kommit ner under 70 strecket på vågen. Numera börjar min vikt på en sexa. Men det är lång väg kvar till jag är nöjd. Sen känner jag att detta blir mer och mer en livsstil. Jag har svårt att se att jag kommer hamna i mitt gamla beteende med mat igen. Om några år fyller jag 40 och funderar på att ge mig själv en redig makeover i födelsedagspresent då. I första hand ögonplastik som jag drömt om i många år. Sen lite annat smått också.. :) Men det är några år kvar och jag får göra det mesta naturligt tillsvidare. Det här är verkligen en resa i mig själv. Jag gör det för att Jag ska må bättre på insidan och utsidan. Känna mig pigg och vara nöjd när jag ser mig själv i spegeln. Tror inte mina barn bryr sig så mkt hur jag ser ut på utsidan (sålänge man är hel och ren) och min sambo blir nog aldrig nöjd eller bryr sig heller.
Men man kan ju inte bry sig om vad andra tycker heller, då blev det lite väl mkt press.
 
Ikväll ska vi grilla. Grillspett med fläskfile champinjoner och annat gott. Men före det måste jag städa för här är vidrigt. Inte så mkt smuts och så men saker överallt så jag blir alldelles nervös. Rensa rensa! Källaren har förvandlats till en klädkammare full med rentvätt i högar där vi går och hämtar det vi behöver. Det måste bort idag. Källaren är ett stort svart hål som är fruktansvärt fult. Det är mitt projekt nästa vecka tror jag. Inreda och fixa där nere. Nu har vi bott i ett år i huset och källaren är ännu helt oinredd. Katastrof.
 
Ha en trevlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0