Maestro blev Visa Och Mastercard...!

Hände en lite olycka igår på jobbet. Hade tagit ur mitt Maestrokort ur plånboken och lagt det i bakfickan på jeansen då jag inte orkade dra runt på plånboken på jobbet. Sen glömde jag bort det där och lutade mig mot en dikbänk lite senare. Knak lät det i bakfickan och mitt fina Maestrokort var knäckt på mitten. Det var fint faktiskt då jag har en tiger på det för det är ett lite dyrare kort då en del av betalningen på det går till WWF. Anyway så ringde jag idag och skulle beställa ett nytt kort. Och Jag blev erbjuden ett Visa kort istället för det var ju så bra om man ville beställa på internet tex en resa...like thats going to happen. Och sen hade jag helt plötsligt ansökt och fått beviljat ett Mastecard också med en kredit på X tusen kronor.

Lite scary faktiskt. Visakortet är väl en sak, men mitt Mastercard kommer jag att låsa in och aldrig använda. Bara om det händer nått väldigt väldigt väldigt speciellt och livet hänger på en skör tråd...haha. Nä men det kan nog vara en skön trygghet, men jag kommer nog att akta mig för att använda det , endast i absoluta nödafall.... om ens då : )
   58810-233

Kommentarer
Postat av: Lisse

Visa är bra, men skulle aldrig fixa ett creadit card. Varför handla för pengar man inte har, är livsfarligt. Bra att du ska låsa in det. Men som sagt, har pengar här så jag behöver inget :P

2007-02-20 @ 19:45:31
URL: http://msme77.blogg.se
Postat av: Lisse

Öh vet du vad jag nu ser, Loggan i vänstra hörnet är här på de andra sidorna. när jag tog bort den åt dig så var det tydligen bara på Index.... hmm

2007-02-20 @ 19:46:27
URL: http://msme77.blogg.se
Postat av: J

Lisse: Ja jag ska nog akta mig för att använda det :) Ja jag såg det också, men det gör inget. det är ju bara när man ska kommentera.

2007-02-20 @ 21:39:02
URL: http://fannymaries.blogg.se
Postat av: sara

Lisse, hm det där övre inlägget var från mig inte nån j..hehe.

2007-02-20 @ 21:40:24
URL: http://fannymaries.blogg.se
Postat av: Lisse

Ja jag blev ju skit rädd nu...."someone is stalking me" ;) ha ha ha

2007-02-21 @ 20:46:08
URL: http://msme77.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0