and i like it

Äntligen får man väl ändå säga. Whitney har äntligen släppt sitt comeback album !! Och så underbart som bara spotify kan vara så har man det endast en knapptryckning bort. Jag har precis börjat lyssna in mig på det... And I like it!! Iallafall vad jag hört hittills.

Det här är spår nr tre på albumet.

Shes back =O)

♥♥♥

September imorgon

Sista augusti idag och min förkylning går åt ett tydligt håll. Neråt. Idag får jag proppa mig full med panodil för att ens kunna svälja. Vaknade väldigt tjock i halsen och det gör så jäkla ont att svälja. Ochmin energi ligger inte på topp precis.
Typiskt, jag som skulle börja träna den här veckan hade jag bestämt. Men det var tydligen inte meningen...
Idag är jag ialllafall ledig. Ska städa klart i sovrummet så jag får in nya klädförvaringen under sängen. Sen blir det lite allmän röjning och slutligen kassler till middag.

Så får det bli.

Nu lyssnar vi på "stay the night" med Alcasar för femtonde gången. Och efter den kommer "The queen" med Velvet. Det är Julias bästa låtar så älsklingen har bränt en skiva med bara dom två på och jag visade Julia hur man startar cdspelaren när låtarna gått klart. Så nu startar hon om dom om och om igen.

♥♥♥

sunday morning

Vaknade med rejält halsont och av att det svider och sticker i näsan. Oh no.. Sambon är lika han. Men det låg väl i farans riktning antar jag då alla verkar vara förkylda just nu. Julia svällde igen i luftvägarna på onsdag kväll och var rejält förkyld på torsdagen. Men hon är faktiskt pigg igen så jag hoppas det blir det samma för oss. Ofta stannar det vid halsont för mig.

Ikväll ska jag jobba igen och imorgon är jag ledig. Fint de´

Halvsitter i sängen med datorn i knät. Idag blir det nog mest ingenting känns det som. Kanske att jag fixar med nya klädförvaringen... men jag vet inte. Hungrig är jag iallafall. Men vad ska jag hitta på för mat åt oss tro. Alltid detta dilemma.♥♥♥

Bloggar igen

Som ni märker så skriver jag lite igen..
Ikväll har jag jobbat. Parhästat med Heidi. Väldigt lugnt var det så vi hann till och med städa toaletterna på jobbet. "klappar oss på axeln". Älsklingen är på fest med sitt förra jobb ute i urskogen (österfärnebo). Så Julia var hos mormor när jag jobbade. Hämtade henne ca halv tio.
Nu har jag precis färgat håret igen. Samma som förra gången. Nån slags mörkbrun. Men eftersom det är blekt under så sög håret åt sig färgen som en svamp och det hade mattats av. Sen hade jag missat en slinga också som fortfarande var blond. Men nu ska väl det vara ordnat.

Storhandlade idag på dagen. Mycket pengar blev det. Huva, men men så är det. Köpte även förvaring till mina kläder som inte får plats i mina garderober och byrån. Köpte stora lådor på hjul som man har under sängen. Så nu ska jag omstrukturera lite imorgon så ska jag väl äntligen kunna plocka undan alla min kläder för en gång skull. När vi flyttar ska jag om inte ha en "walk in closet" så åtminstone ha en enorm garderob. Längtar =O)

Känner mig lite sömnig nu. Men jag måste få in Mysan först. Kan inte sova när hon är ute på natten. Sen ska hon ju ha medicin också ikväll. Har sprungit och ropat på henne nu sen jag kom hem. Och eftersom hon inte visat sig ännu så blir jag oprolig på en gång. Hönsmamma åt katten är jag.
lilla Sune ligger här brevid. Han har äntligen gett upp att kliva runt på tangentbordet. Puttat bort honom tio ggr medans jag skrivit detta. Men nu sover han visst.


Nu ska jag ropa på kissen igen.

♥♥♥

Hello everybody ♥

Jag måste berätta att jag köpt mig en fin liten laptop. Mediamarkt öppnade i förrgår och hade fina öppningspriser. Det var verkligen helt galet där. Dom hade haft 17000 besökare första dagen. Värsta discostämningen med discjockeys utanför som dunkade musik på högsta volym. Folk hade kundvagnar fullproppade med elektronikprylar. Vissa hade två- tre 42 tums tv apparater på vagnen. Och jag som tjatat om en laptop bra länge nu köpte en för ett riktigt vrakpris. Älsklingen köpte en Blueray spelare då han inte varit nöjd med dvd spelaren han köpte för nått år sen.

Jag följde med till Valbo för att jag skulle gå på apoteket för att hämta ut antibiotika till Mysan som vi lämnat på djurkliniken för en undersökning. Hon har kraxat och snorat i över en månad och sett mer och mer emlig ut. Veterinären trodde att det fastnat nått i halsen på henne och behöll henne för nedsövning så dom kunde kolla ner i halsen på henne. Men fy då... Nog hade det fastnat nått alltid. En synål satt upptryckt i gommen på henne. Helt upptryckt ända upp snett bakom ögat. Den hade bara stuckit ut någon millimeter. Fatta att hon haft den där i över en månad och vi bara trott hon varit förkyld. Hon har ju ätit och varit ute som vanligt. Men det hindrar inte mig från att känna mig fruktansvärd... jag mår skit över det faktiskt. Det är som veterinären sa, dom här djuren är alldeles för tåliga för sitt eget bästa. Gud va ont hon måste ha haft det.
Nu ska hon äta antibiotika i tolv dagar och tillbaka på återbesök om en vecka. 
Min fina fina lilla katt..

Vi har ju en ny katt också nu. Ännu en kolsvart sak. En liten kille som går under namnet Sune. Och det är en riktig liten buse som välter blomkrukor balanserar på altanräcket och busar med allt han kommer över. Anfaller Mysan och åker på stryk av densamme.

Det om det. Jag har fullständigt levt över mina tillgångar nu. Så nu går jag in i ett köpstopp som kommer sträcka sig till ... ja länge. Undantaget hårfärg och sånt. Och födelsedagar som drar igång nu till hösten som vanligt =O) Spara slantarna som blir över istället. Om det nu blir några..

 

Min dator =O)


♥♥♥


Inget att tillägga just nu. Stängd blogg för oöverskådlig framtid.♥♥♥

Update

Igår fyllde jag år. Jag är inte så mycket för att fira mina födelsedagar. Men gårdagen var jättebra. Väcktes med kaffe på sängen och paket av mina barn och sambo. Han sjöng och Julia ropade "sluta sjunga" och höll för öronen. Vid tre kom min mamma och hennes andra hälft och även min kära storebror. På kvällen lämnade vi barnen till mamma och så gick vi på Mulligans och åt god mat och myste. Tog en lång och mysig promenad hem i sommarnatten.
Jag fick jättefina presenter. Pengar vilket var ett extremt välbehövligt tillskott då jag lagt alla mina på Julias rum som jag gjort om i veckan. Fick en spikmatta av mamma. Det ville jag verkligen ha och har precis legat på den i tjugo minuter och njutit, Så skönt! Av min kärlek så fick jag en ny plånbok. Har velat haft en ny länge men inte hittat nån jag varit nöjd med. Mest för att jag igentligen velat ha en märkesvariant. Och jag blev så glad och förvånad när jag fick en Donna Karan av honom ♥.

Idag har vi handlat lite och sen hämtat Julia som sov hos mamma inatt. Fanny är hos sina kusiner. Nu är J och J på bibblan och lämnar tilllbaka böcker och lånar nya. Jag ska ut och jobba klockan tre. Igentligen ledig ,men eftersom vi har panik med att få ihop folk till varje skift nu så erbjöd jag mig då det fattades folk både igår och idag. Jag vill inte men jag gör det ändå.

Ja så var man trettiotvå då. Och det känns hur bra som helst =O)

♥♥♥

.Saying I love you
Is not the words I want to hear from you
Its not that I want you
Not to say, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real

Then you wouldnt have to say that you love me
Cos Id already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldnt make things new
Just by saying I love you

More than words

Now Ive tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close dont ever let me go

More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldnt have to say that you love me
Cos Id already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldnt make things new
Just by saying I love you

More than words


 

RSS 2.0