En snabbis..

Hej hopp...gummisnopp.
En pytteuppdatering. Får se om jag orkar mer senare.
Har flängt runt hela dagen och nu håller jag på att laga...!? ja tillreda mat. Ja jag vet inte om koka tortellini är att laga mat. Men fort och enkelt ska det vara. På sen med lite pastagrädde och skinka och det är klart! Tjillevipp.
 
Näpp time to go again.

bye for now

Härlig Film!!

58810-243 Åh, nu är jag aldelles varm i kroppen. jag har precis tittat på "Hidalgo" med Viggo Mortensen på tv4. Jag hade väldigt låga förväntningar på den och slötittade mest i början.
Men oj vad överaskad jag blev. De var verkligen en film i mitt tycke. Jag blev helt inne i den och satt nästan och hoppade på slutet när det drog ihop sig. Ja han "viggo" tävlar i ett hästkapplöpningsrace genom öknen. Han gör det för att vinna pengar så han kan köpa loss en hel flock med vilda mustanghästar hemma i usa som ska skjutas av armen. Inte så svårt att räkna ut hur det går, men jag satt på nålar och bara älskade hela äventyret. Lite kuriosa är att filmen baseras på en sann berättelse om en man i USA som kämpade för att bevara den fria mustangrasen i hela sitt liv. Han red tydligen liknande lopp ända tills han var bra över sextio år, och fortsatte strida om hästarna ända tills han avled ca 85 år gammal. 
Jag blev väldigt överaskad, men det här var en riktig "Sara film".

Näpp nu är det slut på dagens bok film tips, haha. Time to sleep.

Ciao bellas ; )

My fashion blogg... oh yes

58810-16
Hittade en gammal bild på vad jag faktiskt har på mig just nu. Men det ska understrykas att jag inte är så brun och sexig som tjejen i filmen...på bilden. Resten stämmer dock . Fast jag ska nog aldrig mer köpa juicy couture dress, den är sååå överskattad. Finns mycket skönare. Och framför allt billigare!

Licky licky..

Söndag

Ohoj! jäklar vad seg jag är, om jag vore ett godis så skulle jag vara kola. Åh hit med lite energi tack. Men energi föder energi så jag får väl ingen sån idag... Blä.
Ja vad har då hänt idag. Jo jag har ytstädat....haha. Man plockar bort det som man kan snubbla på dvs. Sen har min älskade vapendragare Jenny varit här och vi har tjötat inredning i soffan till kaffe och biskvier : ) Vääldigt trevligt. Så när vi pratat och skrattat klart   (inte Hihi! vi är mer sånna Höhö tjejer ) så gick hon hem.
Festade till det med strips i ugn och hamburgare utan bröd,jag orkade inte handla idag. Men det gick i det också och fanny tjöt förtjust när hon fick veta vad vi skulle ha, så det dög tydligen.
Nu tittar hon på Wildkids, ett slags robinsson för elvaåringar. Väldans populärt i dom åldrarna.

Godbaj!

Oops!

Hoppsan vad klockan är mycket, men tiden har bara runnit iväg. Ni förstår jag ha suttit i djup koncentration och pysslat med nått riktigt roligt.
Jajamensan det är IQ- test som jag snackar om.

Jag har aldrig varit vad man kallar nått ljushuvud. Mattematik är mitt nemesis osv.
Men på IQ-tester så är jag en fena. Har just suttit med Mensas provtester som finns på internett. Och jag vet att man igentligen inte ska läsa ur nått ur resultaten. Men 18 rätt av 18 är ju ganska bra. På deras prov på hemsidan så rekomenderade dom mig att anmäla mig till det riktiga intagningsprovet för jag hade högre poäng än vad man ska ha för att klara det.... hehe.
Fan lite stolt kan jag väl få vara!! Det betyder ju igentligen ingenting, förutom att jag lättare kan se logiska lösningar på uppritade mönster. men ändå : )

Så här kan det se ut.
58810-242

Det här är en bild ur det lättaste provet.
Här kan ni prova, och här. Jag lovar ni klara det . Its easy peasy : )


Nightey Night ... And remember , I can see you ...


Pizza

Nu är kvällen laddad. Jag och Fanny har varit och handlat lördagsgodis och mat till en kväll framför tv,n.
Blir hemgjord pizza med räkor, krabba och musslor på. En blandsallad med fetaost och dressing av balsamvinäger. Sen vaniljhjärtan och godis till kaffet. Ja till mitt kaffe då, fanny dricker ju inte det : )

Spännande att höra låtarna i Gävle ikväll. Jag lägger en röst på Emile Azar även om låten visar sig vara dålig. Han är ju från min hemstad så man får ju ställa upp. Ja så han inte kommer åtta iallafall... hehe

Men vi får väl se hur det blir med den saken.
Ha en trevlig kväll!!


Uppdatering: Haha, ja han var ju lite stel Emile, men söt. Han fick iallafall en röst av mig och hamnade på sjunde plats.
Bäst ikväll var absolut Sarah Dawn Finer. Jag är typ kär i hennes röst, och har varit sen jag såg henne på "Så ska det låta" för nått år sen. Jäklar vad hon kan sjunga!! Är igentligen inget fan av ballader i melodifestivalsammanhang, men det här kan jag inte värja mig emot.

58810-241

Fanny la sina röster på Andreas Johnsson som ju var bra på alla sätt och vis, förutom att låten var en riktig ripoff av en annan låt (kommer inte på vilken nu dock).  Sexig också...haha. Men ack en sån pytteliten man. Såg han live i somras så jag vet : )
Och naturligtvis så la hon sin röst på Christer Lindarw. Men han är ju för härlig : )

Let me lick you up and down....Låten alltså!!

58810-239      58810-238      58810-240    
I.l think you know what i mean.... (another level, bra låt)

Hela tiden...

Hela tiden så får skopunkten in nya skor som gjorda klippta och skurna för mig. Och så även nu. Och när dom har ta tre betala för två så är det så svårt att låta bli också...

58810-235 58810-237
Den svarta ankelkängan är perfekt för mig och mina behov. Allting stämmer...även priset ; )
Den vita sandaletten är fantastisk söt och skulle passa både till kjol/klänning och till jeans.
 
58810-236
Och dom här guldiga sneakersen vill jag absolut skutta omking i till våren. Jag vet att det ska vara silver nu, men se det skiter jag i då jag gillar guld mycket mer : )

Jag är fan besatt av skor nu för tiden... Börjar bli en fin liten samling nu..Me like it!

Bye my lovely bitches ; )

God mat!

TGIF again!! Fast den här gången så är det på riktigt! Nu har jag ledigt i dagarna sju. Tagit semester på Fannys sportlov. Åh vad vi ska ha det skönt.

Just nu håller jag på att koka en kassler gryta med grädde och dill...åh den e så go`: Och ikväll så blir det grönsaksdipp farmför Lets dance. Bara Fanny och jag då lillan fortfarande är i strängnäs.

Ha en trevlig kväll!!

Uppdatering later: Nu går det fan för långt! VEM röstar på Lasse brandeby??? Är ni blinda eller bara dumma.. Synd när par som sliter för att få till en bra dans ska åka ut bara för att folk tycker han (lasse) är en rolig gubbe liksom. Usch på er, det är fan pinsamt!!

Mina tjejer!

58810-234 
Godnatt mammas fislisor.
Nu har jag jobbat ända till halv tio ikväll, Och sen jag kom hem så har jag kämpat med att hitta och installera programmet till min telefon så jag kan föra över bilder till datorn. Och jag lyckades efter många om och men....trägen vinner (klappar mig på axeln).

Men nu är det definitivt sängtime. Grusig i ögonen och helt slut. Men nu när jag fick till det där med telefonen så kan jag sova gott och vara stolt över mig själv...haha.

Godnight lolitas and lads.

Wierd

Personligen så tycker jag det här är lite äckligt... usch.

Horny..

Home alone.. Nu är lillan med sin pappa i Strängnäs, Fanny är hos sin pappa. Så jag är ensam hemma. Eller jag har ju marsvinet och en mycket kåt katt...haha. Hon löper igen, var jättelängesen nu, typisk marskatt som man brukar säga. Måste sterilisera pronto, men det är ju så dyrt. Sen stängde dom djurklinilken här också för ett tag sen. Fast nu ska den tydligen öppna igen som filial till Gävles då deras blev överfull när det drog igen i här.

Fick en liten promenad på stan i min ensamhet idag, hoppades på fynd på frälsningsarmen men där var det inget för mig idag. Blev lita andra essentiells som Dove deostick, Maybellinecremerouge och en ny pincett. Hittade även ett par svarta jeans som jag slog till på. Jättesnygga och kostade 199 kronor, det är ju gratis typ.

Men iallafall så är jag ensam nu och har det skönt. Imorgon blir det en helt ostörd sovmorgon då jag börjar klockan femton. Trevligt.

Oops ,J  blev visst en liten länk där till dig.... Hope you dont mind ; )

Maestro blev Visa Och Mastercard...!

Hände en lite olycka igår på jobbet. Hade tagit ur mitt Maestrokort ur plånboken och lagt det i bakfickan på jeansen då jag inte orkade dra runt på plånboken på jobbet. Sen glömde jag bort det där och lutade mig mot en dikbänk lite senare. Knak lät det i bakfickan och mitt fina Maestrokort var knäckt på mitten. Det var fint faktiskt då jag har en tiger på det för det är ett lite dyrare kort då en del av betalningen på det går till WWF. Anyway så ringde jag idag och skulle beställa ett nytt kort. Och Jag blev erbjuden ett Visa kort istället för det var ju så bra om man ville beställa på internet tex en resa...like thats going to happen. Och sen hade jag helt plötsligt ansökt och fått beviljat ett Mastecard också med en kredit på X tusen kronor.

Lite scary faktiskt. Visakortet är väl en sak, men mitt Mastercard kommer jag att låsa in och aldrig använda. Bara om det händer nått väldigt väldigt väldigt speciellt och livet hänger på en skör tråd...haha. Nä men det kan nog vara en skön trygghet, men jag kommer nog att akta mig för att använda det , endast i absoluta nödafall.... om ens då : )
   58810-233

Im leaving!!

Big news. Ja iallafall för mig då : ) Jag SKA flytta. Den första maj går flyttlasset härifrån. Men jag ska inte lämna stan eller så. Men det är en fyra alldeles brevid Fannys skola. Jag är superglad, har väntat så länge på det här och att det skulle bli nån ledig lägenhet där.
Nu ska lillan få ett eget rum och jag slipper ha halva vardagsrummet ockuperat av hennes leksaker.
Jag hopppas nu bara att det är bra grannar. Och med bra så menar jag att dom inte håller på att klaga så fort man tappar en knappnål på golvet. Med två ungar hemma så blir det ju en del liv i luckan. Sen tycker jag om att spela musik på hög volym ibland också.

Men det blir nog bra tror jag. Jag tog lägenheten osedd. Bryr mig inte om hur det ser ut då jag iallafall vill måla och tapetsera efter mina egna val.
Det här känns som en nystart och jag tror och hoppas att det här ska bli vårat hem i många år framöver.

Nu brinner det förstås i huvet på mig om inredning och hur och vad jag ska ha vart. Ska slänga och rensa ut all gammal skit och sånt som bara ligger. Vägrar ta med mig onödigt skit. På det sättet så känns det ju väldigt renande att få göra den här flytten också.

Happa happy!!

TGIF

TGIF... eller. Ja inte för mig då som jobbar hela helgen, men för er andra lediga ute i Sveriges avlånga land.
Fast jag är ledig idag istället. Håller på att plocka undan lite här hemma nu, och sen blir resten av dagen lugn och stilla(vad jag vet). Lets dance ikväll, där tydligen halva ensemblen är magsjuka. Kan ju bli intressant. 
Brukar ni titta på Lets Dance? Vilket par är eran favorit. Jag tycker om flera av dom. Men jag tycker väldigt mycket om anna Sahlin, hon verkar vara så gullig. Sen tobbe är också mysig och en riktigt bra dansare. Åh de e svårt, han brottarkillen och hans danspartner tycker jag också är så mysiga : )
58810-230 

Im a golddigger...

So How Do You Like It? Ja mitt nya fina utseende på bloggen!
Mja, kanske inte är den snyggaste och most stylish i bloggdjungeln. Men den är min och precis som jag vill ha den : )

Överbilden har jag gjort själv ...hehe. I Paint! Ja kanske lite grumlig bild och sånt, men ja... Färger och min husgudinna :Ms Angelina, ja det är mina val. Men sen har världens bästa MsMe hjälpt mig att få ihop det här, för jag var verkligen ute och cyklade....

Tyck vad ni vill, jag är toknöjd!

Jag hjärtar er : )

58810-230
Ja just det, Glad alla hjärtans dag! Idag blir en lugn dag hemma. Jag är ju ledig (se inlägget nedanför). Städa och pyssla lite bara här hemma. Ut en sväng till affären så man får lite luft. Inget mer spännande än så.
Ha en gosig dag : ) Tack för att ni tittar in ibland, alltid lika trevligt.

Thats me in a nutshell...

Imorse ringde klockan kvart i sex som vanligt när jag ska jobba och iväg med barnen först. Hej och hå, upp och ut i snön. När jag väl slog ner arslet på jobbet klockan 07,30 och hällde upp en kopp kaffe så tittade mina goa arbetskamrater på mig och sa: Men Sara, du är ju ledig idag... Åhhh.... Jaha, va kul då. Tittat fel på schemat...typ.

Fast jag stannade faktiskt kvar på jobbet och jobbade till femton som jag planerat, Fick vara ledig imorgon istället sa bossen.

-Har du så lite att göra på din fritid att du jobbar då också... Ja ni kan ju tänka er alla leenden och pikar idag.. Oh well, den bjuder jag på.

Just another day in my life and in my messy/unorganized brain ; )

Också blev allt svart!!

Ja den rosa var ju söt, men jag gillar den här mer tror jag. Iallafall som det känns nu. Jag kan ju inte det där med HTML kodning, så jag slog till på den här svarta ett tag. Känns bra : ) Och föresten så vill jag inte uppfattas som söt... Snygg, farlig och vild...  thats me.   Hahaha. I wish..

Anyway, vi provar svart ett tag.

Perfekt!

58810-227
Jag har lite svårt för La`Redoute. Konstiga bilder och svårt att se hur kläderna ser ut. Nä det är ingen favorit alls. Men Den här fiiina toppen hittade jag där när jag fick katalogen (det var det enda som jag fastnade för i hela den klossen) Den är såååå Sara. Så den måste jag ju bara ha. Kärlek!
58810-228

Och som vanligt så gör inte Skopunkten mig besviken. Åh så fin den är. Precis lagom kilklack och allt. Kärlek även här.

Fan, det var aldelles för länge sen som jag shoppade second hand, Det är igentligen min stora passion. Kläder, väskor, prylar, möbler...you name it. Det ger absolut den starkaste fyndhjärtklappningen (som jag ju töntigt nog får..haha) Kommer aldrig dit liksom..trist. Kanske veckan efter den här..

Benen viker sig...typ.

Det är nått konstigt som händer med min kropp. Det började för ungefär en vecka sen när jag vaknade och skulle gå upp till jobbet då jag hade jätteont under hälarna och det strålade upp i benen. Fast bara när jag sätter ner foten i marken, känner inget när jag ligger. Sen har det bara fortsatt. Det känns som ordentlig träningsvärk fast ännu värre. Det blir bättre under dagen när man håller igång. Jag känner även av det i armarna. Armarna och benen känns trötta och tunga och när jag går så värker det i dom och imorse så vek sig benen nästan på mig. 

Funderar på reumatism... muskelreumatism typ. Fast med min vanliga tur så är det väl ALS.

Ska avakta ett tag iallafall och blir det inge bättre så får jag väl ta kontakt med herr doktor.  

My walkman phone.

58810-226

SonyEricsson w300i, Its mine and im in love!!

Äntligen hittat en som passar mig like a glove!


Angående inlägget nedanför :)

Yes!! Im going. 7 April så är det jag och Lionell All night long...lala la :))

Couldnt be more happy!

Jo jag har föresten bokat in mig på två lediga lägenheter äntligen. Har väntat länge på att det ska ploppa upp nån ledig i det området, också hipp som happ så kom det två!! Hoppas nu bara att jag får chans på nån av dom (håller tummarna och ber en bön). Åh my gosh va det skulle vara alldeles alldeles underbart.
 
En fyra till mig och tjejerna och det bästa av allt! Typ trettio meter till Fannys skola. Bara över ett litet övergångsställe. Kan stå i fönstret och vinka till henne när jag är ledig. Underbart!!

Åh jag vill så gärna. Men får jag ingen av dessa två lediga lägenheter så väntar jag på nästa och nästa.... Ja ni fattar :) Jag ska dit förr eller senare, var så säker : )

Hehe, var tom och köpte tapeter idag till en fondvägg som Fanny ska få ha i sitt rum då. Snygga tapeter i svart silver och ljuslila. Låter lite knasigt men dom är jättefina. Det ska liksom bli grunden för hur hennes rum ska byggas upp. Inget småflicksrum längre. Ungdomligt och stilrent, med snygga saker. Hon blir ju tio år nu liksom. Men jag vet hon kommer bli sååå nöjd med det.

Ja ni hör ju, har inte flyttat än men planerar redan sånt... haha ja sån e jag ; )

I have a dream!!!

Ok, det här är min chans, jag tror inte den sker igen. Oddsen att han sticker på en till världsturne efter den här är inte så stora.
LIONEL RICHIE kommer hit!!!!!!! Aaaahhhhh

Jag ÄLSKAR honom.

7 April 19,30 i globen. Im shaking. Jag vill gå, nä jag MÅSTE gå.

Fattar ni hur jävla stort det här!! Min älskling Lionell....All night long.

Få höra alla underbara låtar live. Som den här lite nyare. 

480 eller 360 kronor beroende på vart man sitter. Ett BIG problem dock. Dom tar endast kortbetalning på Ticnett. Ja ett till problem då, har inte råd just nu och vet inte vem jag ska gå med heller. Men vafan jag kan gå själv om det ska vara så. Bara jag får gåååå.

Vänta måste bara skrika lite till. Aaaaahhhhhh Iiiiiiihhhhhh, its fucking unbelivible....

Lionel Richie, lördag 7 april 2007, kl 19.30


Jag är nästan beredd på att säga att det kommer att bli min död typ om jag inte får se det här.... Crying buhu.. 


Uppdatering: Vafan det är ju på påskafton ju, fuck!.....åh måste tänka..


RSS 2.0