Paus!

Hej tar en rejäl bloggpaus. Återkommer förmodligen så småningom. Orkar inte just nu bara. Men jag läser era iallafall. Ha det bra och tack för ordet.

Vuxenpoints...?

Jaha, då ska vi se hur vuxen man är..

Jobb (1p):
Japp
Visitkort (1p):
Konferens(1p): haha, jag jobbar för kommunen så nej!
Bor hos föräldrar (-2p): Absolut inte!
Är sambo (1p): Har varit
Är förlovad (1p): har varit
Är gift (1p): Nix
Skild (3p): Bruten förlovning (räknas det)
Äga villa (2p): nope
Ha en bil (1p kombi +1p): Eu-moppe..
Hund (1p): katt
Lån (1p): csn
Gemensam ekonomi (1p): ja med mig själv då..

Pensionssparar (1p): i wish
Storhandla (1p): försöker
Ica-kundkort (1p): japp
Använda rabattkuponger (2p): när det går
Äga hushållsassistent (1p): Nej , men en massa andra maskiner
Äga diskmaskin (1p): Absolut
Dubbelsäng (2p): oh yes
Ha julgran på julen (1p):of course!!
Gråa hår (1p): ja några
Celluliter (1p): har inte alla det?
Prenumerera på morgontidning (1p):Nej
Lösa soduku (1p): ne
Välja att inte svara i telefon (2p):Screening queen
Putsa fönster (1): Ja
Svampplockning (2p): gärna
Långfärdsskridskor (1p): Nej
Parmiddag (1p): jo sånna har man genomlevt...
Vinprovning (1p): Nej
Danskurs (1p): Ja gud va kul!
Partaja till 70-tals hits (1p): har hänt
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p): Nej.
Däcka före 23.00 dagligen (1p): När jag jobbar så
Föredra soffan framför krogen (1p): Jo
Spela bingolotto (1p): Nej det är för dyrt
Tycka att Ernst Kirschstiger är en pudding (1p): Pudding, nä. Men gör bra tv.
Ha höftproblem (1p): Arbetsskada i armen
Köa till Allsång på Skansen kl 7 (2p): Nej!
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p):hm jo det blir jag nog

0-15 poäng: Inte gammal
16-25 poäng: Börjar barka ditåt...
Över 25 poäng: Nu är du där!

Hamnade lite vagt på 22p , så jag ligger väl där i mitten nu.
Fast riktigt vuxenpoäng just nu är att jag letar antirynkkräm, Börjar få irriterande linjer i ansiktet..


Eyeko

Eyeko Cream

Fattig som en kyrkråtta men jag drömmer ändå vidare framför datorn...thats me! Ja och nu är det Eyekokrämen som jag vill testa. Som fuktkräm ska den tydligen suga rätt rejält, men den är tydligen en fantastisk shimmerprodukt som ger den där stjärnglansen som man vill ha på kindbenen och på pannan kanske... Billig är den också, 149 kronor på Blush.

Ny vecka

Uppdateringarna fullkomligt haglar på bloggen nu för tiden.. hehe. Jag ska bättra mig, promise. Fick precis in lönen (läs föräldrapenning) på kontot här för ca en halvtimme sen, så nu har jag suttit och betalat in räkningarna. Sjuhundra kronor fick jag kvar som ska räcka till den tjugonde nästa månad. Kuuuul liv man lever!!! Men jag är inte bitter ;) Sjuhundrakronor / blöjor, barnmat och mat till vuxen och åttaåring = Mööök!


Uppdatering: Jag måste skaffa mig ett extra inkomst på sidan verkar det som. Kanske ska börja lägga ut lite på tradea..hm

Söndag!

Bloggtorka just nu. Men glöm inte att rösta nu tjejer. Det är mycket viktigt! För varje röst som man inte lägger så för man partier som sverigedemokraterna ett steg närmare platser i riksdag och regering. Usch usch! :)

Grubblerier

58810-194Jag hade i stort sett bestämt mig för att inte köpa det här linnet från HM. Men så såg jag den här tjejen i sitt, och nu så är jag riktigt sugen på det iallafall. Skulle ju kunna bli min lilla partytopp kanske. Åh det är så sött tycker jag. Tänka tänka grubbla grubbla...


Primer in my mind

Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Jag har länge varit sugen att prova den här primern från Smashbox. En primer som jag bara har hört supergott om. Jag använder ganska mycket smink och hatar att foundationen...(stavning?) försvinner så fort. Men med den här så ska det tydligen bli andra bullar.
Det är ju bara det att den är dyyyr!! 375 kronor känns riktigt mastigt för en sminkprodukt för mig. Men nu kan man ju få 25% rabatt om man anger koden VR19 i beställningen från Eleven.se. Fast dom har ju sånna hemska fraktkostnader så det blir ju inte så mycket billigare i slutändan. Rabatten gäller tom 21 september, och är då på hela beställningen inte en utvald vara. Så om man tycker att man har råd så lönar det ju sig om man ska göra en större beställning.

Indiska

På Indiska.com så hittade jag en hel del fint. Jag förstod det så att det var en webbutik men jag hittar ingen varukorg/kassa så jag vet inte. Synd isånnafall, hade ju varit helkul med en Indiskabutik på nätet.

 Visa mer information
Hur läcker är inte den här väskan? Perfekt som weekendbag bla.

 Visa mer information
Så himla fin bolero/kofta. Älskar att den går ner en bit på höften.

 Visa mer information
Åh så söt klänning. Kan säkert med fördel även användas över jeans som tunika.

Sen finns det en massa annat. Barnkläder, stearinljus och heminredning. Även recept och en inte så bra blogg.

Bilder lånade av Indiska.


Dunderfynd!!

Idag när Fanny var på sin kör så passade jag på att ta en titt inne på Frälsningsarmens second hand. Tjolahopp så hittade jag två par stövlar i svart skinn med ca sju cm klack. Båda hade nått litet spänne/detalj i guld. Och priset var trettio kronor paret. Jag har riktigt dåligt ställt just nu, men jag kunde inte släppa taget om paren utan stod och höll i dom en stund. Ok, jag får välja ett par (30 kronor får jag överleva). Men nä jag kunde inte med att välja då jag blivit himlastormande kär i båda. Så då ringde jag min kompis och vapendragare Jenny och frågade om hon inte ville köpa ett par, jag kunde helt enkelt inte lämna kvar dom. Javisst sa hon, så på hemvägen sen så svängde jag förbi hemma hos henne. Välj vilket par du vill ha, för jag tycker lika mkt om båda sa jag. Hon provade och valde ett av paren. Hon var jättenöjd och betalade mig dom trettio kronorna som jag legat ute med.
Sen vände hon på dom och tittade lite under. -Juhani Palmroth...Har jag aldrig hört talas om sa hon...!!! Va sa du..... står det Juhani palmroth under dom?!! Har jag precis sålt ett par Juhani palmroth stövlar till Jenny (som inte har nån koll på designers ,trender eller kvalitet) för trettio kronor. Gahhh, Där stod jag med skägget i brevlådan lagom snopen. Jag hade inte kollat under...Why??!! Slit dom med hälsan gumman. Puss :)
Sen märkte jag att mina andra stövlar var av märket Aaltonen (även där finsk dunderkvalitet) så det blev lite plåster på såren trots allt. Men nästa gång kollar jag under, det lovar jag..

Hårfager

89964-658 
Jag har inte mycket till övers för tvillingarna Olsen. Men på den här bilden (stora) så är Ashleys hår supersnyggt, men hon brukar ju se fräch ut. Till skillnad från hennes syster som ser förjävlig ut i huvet. Som en blandning av Christina Lugn och spindelnät/pomperipossa. Ta ur dom där fula hårförlängningarna innan du snubblar på dom...

Bobarora foföror inonvovigognona


Dodetot sostotåror joju igogenontotloligogenon inongogenontotinongog sospopecocielolloltot i dodenon hohäror totexoxtotenon. Momenon omom dodu kokanon loläsosa dodenon soså kokanon dodu sosjojörorövovarorspsroråkoketot poprorecocisos sosomom jojagog.

Obobsos: sostotavovfofelol kokanon foförorekokomommoma

Hjälp mig nån!!

58810-193
Skorna!! Har nån sett dom i nån affär? Alla rätt, Svarta, träklack/kilklack, perfekt klackhöjd. Vill haaaa!!


Det var ett tag sen..

58810-192
Ett tag sen jag bjöd på en bild på fislisorna mina. Linslusar båda två som synes : )

Kärlek till mammas tjejer.

Och nu bryter vi för reklam..

Accessora online boutique





Glöm Eleven.se och mrs H. Dom går fetbort när man jämför med underbara Accessora. Billig frakt, jättesnabb leverans och aldrig några problem med byten och sånt. Serviceminded personal om man säger så. Frakten är 29:- och om man då jämför med eleven som har typ 55:- eller mrs H på 89:- eller nått sånt så är det ju en enorm skillnad!
Har även märkt att deras priser ligger lägre än konkurenternas också. Bra skit vet ni! : )

                  

Rabattkod

Ett litet tips just nu är att du får 25% rabatt på ett par valfria byxor på HM om du anger rabattkod :7269.
Gäller tom 21 september.
Personligen tycker jag dom här byxorna är snygga med hög midja och bred linning. Säkert kort i höst både till vardag och fest. Som en LDB fast i byxform liksom.. Pris 298:- men med rabatten så blir det 223,50:-. Det är ju nära på 75 spänn det..najs :)


Sagan om ringen

12470, Ring Will you marry me? Jaaa!!
(Fin ring snart på ett ringfinger nära mig, hehe)


från smyckespecialisten.se

(25% rabatt, ange tove9)

Cancer

(Inte jag på bilden)
Cancer...Ja smaka på det ordet och tänk på vad det är. Den här bloggen handlar i nio fall av tio om fullständigt oseriösa saker, men det jag tänkte skriva lite om nu är desto mer allvarligt. Känns som alla på något sätt har en relation till sjukdomen. En släkting, vän eller kanske du själv som drabbats eller varit det. Även så för mig. Jag har vid två tillfällen opererat bort lymfkörtlar på halsen som höll på att utveckla sjukdomen. Den ena satt på min sköldkörtel och var så pass stor att hela köldkörteln avlägsnades. Kommer därför att få äta medicin resten av mitt liv. Men det gråter jag verkligen inte över, tänker inte ens på det längre. Min svärmor dog ifrån oss alla vid 54 års ålder i lungcancer. Det var ett helvete som jag inte önskar nån att gå igenom. Stor sorg och ilska är känslor som hängde kvar efteråt. Och nu är det en bekant till mig som har fått ett återfall av bröstcancer. Hon friskförklarades för tre år sen och har i dagarna öppnat ett kafe`. Men nu är domen över henne igen, och hon vet vad som väntar med cellgifter och tappat hår. Just nu hoppas vi bara att den inte är lika aggresiv i sin form som förra gången. 
Även jag har opererat bort en knöl i mitt bröst, det var en ofarlig cysta, men det var skönt att få det bekräftat och att få gå på en mammografi. Jag (eller min dåvarande pojkvän) hittade den. Jag ringde dagen efter till Bröstmottagningen i Gävle och fick en tid för undersökning efter en vecka. Dom gjorde mammografi och ultraljud och även så kände dom på den också naturligtvis. Läkaren ville ta bort det och jag fick tid två veckor senare. Det var lokabedövning och helt ohysteriskt. Jobbar fantastiska människor på den avdelningen.  

Så det jag ville säga igentligen med det här (och det är inte att få er deppade) utan att påminna er att undersöka era bröst tjejer, ta hjälp av pojkvännen/flickvännen om det finns en sån. Dom har ofta mer koll på hur brösten ska kännas..hehe. Och skulle ni känna nått så tveka inte att ta kontakt med eran Bröstmottagning direkt. Det är bättre att kolla en gång för mycket ! Var inte rädda för det och lägg inte locket på om att prata om det.

Tänk på att oftast så är det faktiskt ingenting, men man ska alltid kolla upp det.

Det finns så många fina skor i höst!!!


Jag måste säga att DinSko verkligen har fått in en himla massa fina skor nu. Som den här ovanför. Absolut lika snygg som den jag visade från Asos tidigare, och betydligt billigare (280kr). Det är ju Kanooon!

Snyggingar

58810-190
Så där skönt snygg som få i mina ögon är. Jag faller ju inte för Rachel Zoe looken, utan tycker det är roligare när folk väljer det som kanske inte alla andra skulle välja. Som jessica simpson tex.

58810-191Eller som den här tjejen som helt går sin egen väg. Vet att många tycker att stilen går bort, men jag tycker det är uppfriskande och vågat. Att gå hela vägen och strunta i den rådande trenden på tex i det här fallet röda mattan. Jlo har en skön stil och ser alltid superfräch ut i mina ögon.


fredag

Fredag idag och jag orkar inte vara duktig och blogg som ni andra... Ha en trevlig kväll!! kram s

Mjau

Min katt löper. Jag vet inte vem det är mest synd om ...henne eller mig.(Ja alla djurrättsaktivister, klart det är henne! Bespara mig era kommentarer) Det var jättelängesen hon gjorde det sist så jag hade nästan glömt bort hur det är. Måste masa mig iväg till vetrinären med henne när löptiden är över. Kissekissekiss..shh lilla vän. Finns inga hanar här förstår du..tufflan min.

Suri Cruise (antar jag att hennes efternamn är)

Så söt...så myspysig hon är lilla Suri.
Worth waiting for!


Och så vill jag tillägga att jag är så trött på alla som ska spekulera huruvida hon är deras biologiska barn eller ej. Att dom har haft henne utom synhåll sen hon föddes tycker jag är bra. Så skulle jag också göra om jag var i deras skor. Herregud några månader kan dom väl få ha henne i lugn och ro utan att hon ska synas överallt. Det kommer hon ju göra tids nog iallafall. Och hon är ju så lik far och mor sin så det nästan är skrattretande att nån kan tro nått annat












Bild lånad av Vanity Fair

Skor skor skor..

Sida 2
Jag kan inte komma över den här skon!! Något lägre klack så hade den varit min. Jag HATAR att vara lång när det gäller skor!!

Sida 1
Den här klacken är perfekt!!!  Väldigt söt sko också , men lite för somrig kanske..

Bilder lånade av shopiana

Krokodiltårar för krokodilmannen.

 

STEVE Irwin rose in a cloud of blood -- the cameras still rolling -- before his crew realised he had been fatally speared through the heart by the barb of a stingray.



Steve Irwin alias krokodijägaren har dött. Han ska tydligen blivit stungen i bröstet av en stingrocka under en dokumentärinspelning. Personligen så tycker jag det är jättetragiskt. Ja han var "lite" galen och tog väldiga risker. Men han var en superbra ambassadör för vilda djur, utrotningshotade arter och naturen. Och som med sitt galna sätt och brinnande intresse fick folk hemma i tevesofforna att lyssna och ta in och förstå. Hans fru kommer säkerligen att föra hans arbete och arv vidare, för jag antar att han skulle velat det. Men jag gissar också att om han hade fått välja så hade det här varit en sån död han skulle valt själv. Där han trivdes som mest, i sitt rätta element. Det vilda..

Snyft.

top/klänning åsa
Nån som har 995 kronor över till mig...? Tänkte väl inte det. Men om det är nån som har det över till sig själv då så tycker jag att ni ska gå hit och köpa den här underbara tunikan/klänningen i design av Åsa Westlund. Sååå söt jue, vill haaa!!!!.. (Nu surar jag med armarna i kors och surläpp!!)

Bild lånad av världens bästa Tjallamalla

Förlovad..

Silverring med prinsesslipad cz diamant
Jag har alltid tyckt att våra svenska förlovningsringar är så tråkiga. Släta och lite trista i dom flesta fall. Nä annat är det i USA där den blivande bruden får en sten med karat i till sin förlovning. Dom byter ju istället ofta släta ringar vid vigseln, såvida inte förlovningsringen byts ut mot än ännu större. Men jag har ofta tänkt att om jag förlovar mig (igen) så ska jag ha en sten på min ring! Nu ser det väl inte ut som det kommer att ske inom den närmaste tiden... om ens alls...hm. Så varför inte då förlova sig med sig själv! Jag lovar att vara mig själv trogen osv osv. Skitans bra. så får det bli! Och ringen då, jag hade tänkt mig den ovanför här, vitguld och prinsesslipad diamant.. (eller silver och CS...hehe)


Elefantan i regnet

103411-40


Ja det är klart att man ska hålla sig torr i regnet fast man är en elefant. Fantastiskt gullig är den iallafall i sina fina gula regnkläder. Undrar om den känner sig stylish, gult var ju trots allt väldigt inne i somras... : )










Bild lånad av kossan .se

Tjat!

Ja jag vet att jag tjatar om mina älskade CM jeans. Men ikväll är jag såå glad för världens bästa kusin kom hit med ett par helsvarta åt mig som han aldrig använde. Och dom sitter som gjutna på mig. Yeas, nu har jag så jag klarar mig ett tag med ett par otvättade mörkblå, ett par "urtvättadesvart"/grå och nu dom här i svartaste svart. Lallalla...

Acne på benen

58810-189
Dom här jeansen från Acne tyckte jag var riktigt snygga. Nu ligger Acnes jeans inte riktigt i min prisklass. Men om jag skulle köpa ett par så blev det ett par Tube Almost raw som är på bilden. Najs najs najs!!

Bilden lånad av Acnejeans.com



Tweed

   

Ballerinor i tweed. Jag tycker dom var riktigt söta och perfekta till hösten.

(Vet inte vad den rutan nedanför kommer ifrån, men den vill tydligen bo där..)



Lila! En av höstens accentfärger.

   Kanske en lila kappa i höst. Nån som är intresserad? Finnes att köpas här. Endast 450 riksdaler. Skynda fynda! (Finns i brunt också)

Men skjut mig!!

58810-188
Snyggaste jag sett på länge!! Varför kan jag inte beställa från asos för!? Jo för att jag inte har nått visa kort, blääää. Jag vill ha dom!!!

Ja det är klart att dom här inte heller var så dumma, men dom har ju för hög klack för mig så jag kan bara drömma om sånna.

Privat fredagsmys

58810-187 Fanny är hos sin pappa. Lillan sover och jag sitter i lugn och ro i min ensamhet med en stor kopp lagom varm nyponsoppa med vispad grädde och massor med små mandelbiskvier. Det mina damer är en kaloribomb minsann.  Men gott gott gott... Och det är lugnt och stilla och det är fredag. Jag myser..


Coolt!

58810-186Skrev ett mail till allas våran Ebba Von Sydow på Veckorevyn. Bara för att jag tyckte hon var så modig för hon använder elva cm klackar på skorna fast hon är 1,78 cm lång (som jag). Och hoppsan hejsan, jag fick mailet publicerat på hennes blogg. Lite kul ändå tyckte jag. Så här är det.

Sträck på dig!

Läste att du är ca 178 cm i strumplästen, jag med! Där är vi lika, men sen slutar det för jag skulle aldrig sätta på mig pumps med elva cm klack. Varför.. för att jag törs inte. Vill inte sticka upp mer än jag gör ändå. Fast jag skulle dö för att ha så höga skor, det är sååå snyggt. But not for me. Så därför cred cred cred till dig!! Du är så modig...

EBBA: Haha, tack! Äh, var inte rädd för att sticka upp. Sträck på dig, det är ståtligt och coolt att vara lång. Make the best of it! Det enda jobbiga kan väl vara när man är längre än alla killar i hela baren på V... Typ.

Publicerad 09:57 av Ebba von Sydow | Permalink
28 augusti 2006


Bild och text lånad av Veckorevyn/Ebbas blogg

This is me!

You Are Most Like Carrie!
You're quirky, flirty, and every guy's perfect first date.
But can the guy in question live up to your romantic ideal?
It's tough for you to find the right match - you're more than a little picky.
Never fear... You've got a great group of friends and a
great closet of clothes, no matter what!


Romantic prediction: You'll fall for someone this year...

Totally different from any guy you've dated.

Ja jag vet inte jag hur trovärdigt det är, men ganska kul iallafall.
Här kan du göra testet för att ta reda på vilken brutta du mest är lik i Satc.

VMA

Inatt visar MTV Video music awards. Övelägset den roligaste och mest underhållande galan i den stilen. jag brukar sitta uppe och titta på galor från usa för jag tycker det är roligt att se dom live. Men inatt så hppar jag den, får titta på reprisen imorgon kanske. Brukar visas x antal gånger dagarna efter både på dagtid och natt. Nä jag ska upp och följa Fanny till skolan också vaknar ju lillan senast sju om inte annat. Då skulle det kännas tungt om inte man sovit mer än en timme. Men kul imorgon då man får se alla snygga tjejer och killar och vad dom har på sig och vad det hände för galenskaper på galan. För det är alltid helt galet på VMA. Som sagt den överlägste roligaste galan. Hysterisk : )

Just nu kan man följa hur stjärnorna anländer på röda mattan. Men för mig så är det godnatt.

RSS 2.0