Barnkläder

Alltså, jag vet inte om det bara är jag men det känns så. Jag tycker det är så vansinnigt tråkigt att köpa kläder åt mina barn. Vet inte varför, det bara är det. Fast det är klart jag gör det ändå, men jag har väl aldrig förstått alla mammor på barnavdelningen som oh,ar och ah,ar åt allt. Och varje gång man ska på stan så ska det handlas kläder till barnen, som dom många gånger inte ens hinner använda eftersom dom hinner växa ur det.
Eller skittråkigt... Det är inte speciellt kul bara!
Fast nu är jag tvungen att köpa byxor till Fanny. Alltså hon har vuxit ur allt så jag tror att hon har tre par byxor som hon kan använda (varav ett par som hon klippte hål i för dom stora tjejerna på skolan har så. Har dom säkert men inte ett sju cm stort runt hål mitt på låret.) Och tre par byxor räcker inte kan jag lova. Så nu blir det lite från HM snart. Har valt ett par jeans och två mjukare byxor åt henne. Dom kommer hon kunna matcha med det mesta i hennes garderob så då känns det som hennes "basbehov" är klart. Tröjor och dylikt har hon så det räcker.

 Svarta mysbyxor med glittertryck i bak och muddar vid fötterna 

 Rosa med sidfickor

 Ett par jeans som har resårband i midjan så dom får rätt midjemått

Och en baddräkt för en struntsumma från HM,s outlet. Perfekt nu när hennes är spårlöst försvunnen och hon har simskola på onsdagarna.

Lillan min får inget den här gången. Men det gör inget för hon har sin farmor som egen stylist. Det kommer en stadig ström av byxor oxh bodysar därifrån. Mommy likes : )

Och tro nu inte för allt i världen att det är synd om Fanny för att hon just nu har dåligt med kläder. För hon är mer eller mindre ointresserad av sånt. Och kommer förmodligen knappt ens lägga märke till att hon har några fler byxor om ett tag.Får ju tjata för att hon ens ska prova plaggen man köpt åt henne. Hon har andra intressen och så är hon åtta. Men jag vill ju att hon ska vara hel och ren i skolan. Och det vill hon naturligtvis också. Intresset för kläder har inte riktigt vaknat än bara.

Intressant..

Blogg.se har lite barnsjukdommar än känns det som. Det är ofta det hänger sig eller att det inte går att kommentarera. Men ikväll så ser var och varannan blogg skitkonstig ut och en del går inte att titta på ens.. Ja bir så less...

Uppdatering: tydligen serverbyte inatt. Hoppas det blir lite bättre då

To colour or not..

Var på HM i gävle igår och då köpte jag hårtoning. Deras egna märke är jättebra och väldigt prisvärt. Finns ingen anledning att köpa dom dyrare märkena då den här håller väldigt hög standard. Jag kör alltid med deras "True brown" då den är precis min egen hårfärg, men man får ju både mer djup och glans av att lägga i en toning. Nu är det så att jag har haft ljusa slingor hela sommaren för jag tycker det ser frächt ut då. Men nu framåt hösten så färgar jag altid tillbaka det. Nu är jag dock lite i valet och kvalet. Vet inte om jag vill tona håret riktigt än för jag är rätt förtjust i mina slingor. Men om jag ska ha kvar dom så måste jag köpa mer slingmedel och ha i utväxten som börjar komma fram. Och det har jag faktiskt inte råd med den här månaden. Usch bökigt (dagens i-land problem haha). Well får väl se hur jag gör. Känns ju iof så där lagom kul att ha värsta utväxten i en månad till...

Party party!

58810-180      58810-181 

Nu har jag ju varit först gravid och sen ammande mamma i sammantaget ett och ett halvt år. Så när jag skulle gå ut på krogen förra veckan så kom jag ju på att jag inte har någonting att ha på mig när jag vill slå runt. Visst jag har baskläder till förbannelse, och dom kan man ju klä upp med rätt assocearer. Men jag skulle ändå vilja ha en lite skojigare topp menad för party. Jag är ju inte ut så mycket så det skulle räcka med en som jag kan ha då. Hinner ju liksom inte tröttna när man endast är ute ett par gånger om året. Dom här två topparna hittade jag faktiskt i Ellos sortiment. Tyckte dom var jättefina och skulle absolut kunna ha dom vid utgång. Det enda är att den till höger skulle ha varit med guldglitter på istället, det hade varit ännu mera i min smak. Silver länns sådär. men visst den är helt ok.

(By the way. Just nu så får ni 40 % rabatt på valfritt plagg på ellos och ett gratis sportset vid beställning:)

Bilder lånade av ellos


Nada labloggo idago.

No blogging today. Bara så ni vet. Ses imorrn!!

Fånigaste listan hittills!

Hittade bloggsveriges fånigaste lista så den var jag ju bara tvungen att köra på. Haha, min nya trend, listor. Aptråkigt att läsa dock, men roliga att fylla i.   Lalala vissel vissel.. 

Listan hittad hos Gabbi

Har du:
sagt nej till ett samlag?
Harkel..öh. Har nog kanske hänt nån enstaka gång. Alla andra gånger så har ju huvudvärken varit äkta (eller om jag sov eller hade tennisarmbåge osv)...hm.
varit medvetslös? Jo
hånglat med fler än 10 personer? Jo då fast inte samtidigt. Haha det skulle ju vara konstigt :) Nä åtta stycken var vi. Just det!
gjort nåt du verkligen ångrat?Åh nu kom Ågren på besök igen. Why did you have to remind me...?
varit full i skolan? Verkligen inte!! (men på jobbet...)
blivit portad från en krog? Näpp, fast jag har blivit utslängd. Alltid något.
liftat? Nä jag har inte det...skulle man ju igentligen ha på resumen, fast nu e jag för gammal.. Eller är jag, hm..
provat droger?Nope. Bara nikotin och koffein (tunga droger det också faktiskt!!)
skämts över dig själv? Verkligen inte...! Vadå? Jag har inte det...typ
ätit från en papperskorg? Haha, nä men även om jag hade det så hade jag ju inte kunnat säga det här för ni bara...uuhhh. Och det vill man ju inte. Fast jag har ju naturligtvis inte det!

Slut på listan. den var kulig. Mohhaaahha. Sno den av mig vet ja!

Höstkoll i garderoben

Hittade den här listan hos Lindis. så jag lånar den och bockar av lite trender i höst för min garderob.


1. Metallic, Guld, guld och åter guld. Runt halsen, på väskan och på fötterna. Älskar! 
2. Barockt, Nä, hoppar den trenden
3. Oversize och stickat,  Japp, sånt gillar vi
4. Svart / Vitt, Till allt alltid.
5. Bubblan, Näpp
6. Stickat, Mera ,mera. bästa trenden hitills
7. Kort kort, Mm, maybe
8. Dressat, Åh mitt favorituttryck. Älskar välklätt, påklätt och genomtänkt
9. Päls, Har både syntet och äkta som jag använt i flera år, men i höst och vinter kommer det till och med att vara trendigt.
10. The new black, New, old. just give me black. love it


Andra detaljer att hålla utkik efter är:

* Höga midjor- japp, det har jag
* Gubbyxa- japp det har jag. men vill ha ett par till
* Stickade klänningar- japp det har jag, men vill ha mera
* Grått- Japp, finnes.
* Mörklila, mörkblått & brunt- lila vet jag inte.. men brunt och blått finns det gott av här hemma
* Mönstrat- depends on what. men visst det finns
* Rutigt- nä inget än, men det kommer nog
* Puffärm- Ja på min homemade wrap och snart på min söööta blus från hm.
* Leopardmönstrat- Har både ny och second hand fyndade sjalar. Snart på fötterna också.. 
* Stora knappar- Ja, på mina kappor. Har en vit ,en i tweed och en duffel och...the list goes on..
* Tjocka strumbyxor och knästrumpor- Ett par knästrumpor har jag, men inga strumpbyxor...än.
* Markerad midja- Almost every day. Har säkert 40 skärp som jag mixar och matchar med.
* A-linje formade kappor- Japp, bla en fiiin fuskpäls som jag köpte för min första lön -99. Kärlek
* Capes- Nä ingen. Vet inte om det blir nån heller. kanske om jag hittar en på second hand, annars inte.

A slice of heaven...

58810-179
Tycker du om sockerkaka? Då måste du prova och baka den här. Den är så ap-god så det finns inte ord. Och lättlagad också. Definitivt veckans mumstips. Varning dock, beroendeframkallande!!

Urtidsdjur eller...?

Kolla in den här "nyhetssidan" med nyheter från Ryssland. Dom har alltid väldigt häpnadsväckande nyheter. Sant eller falskt? Döm själva. Roligt är det iallafall.

Snurrig

Ett exempel på hur snurrig jag är idag. Har tvättid. Går ner i tvättstuga med tvätt. Har glömt tvättmedlet uppe, går upp efter det. Går ner med det till tvättstugan, har glömt nycklarna...Går upp efter dom, går ner med dom...Har tagit fel nycklar... Då var mitt tålamod slut förövrigt. Blir ingen tvätt idag!

Regn och åska

58810-178
Regnet strilar ner utanför mitt fönster. Jag har balkongdörren på glänt och hör hur det slår mot taket och hur åskan rullar över himlen. Det passar mig just nu. Jag gillar regn och åska. Det gör mig ..lugn och harmonisk. Som yoga för själen min. Avkopplande. Sköljer bort inre spöken och stress..

Jag är lugn nu..


Orka orka.

Jag orkar inte just nu...med det mesta. Allting är bara halvkul och jag står på sidan och tittar på när andra lever sina liv. Det blir så här ibland.. Och då är jag en snurrig glömsk sak som inte hör när folk pratar med mig eller tänker på annat. Som idag..Fanny har varit borta hos min mamma idag. Så därför så har jag idag levt på två koppar kaffe och en ostsmörgås. Men jag glömmer bort att äta när jag är själv. Och sen är det ju såååå tråkigt med mat vissa gånger. Funderar forfarande på att uppfinna ett piller som ersätter en hel måltid som är nyttigt. Det skulle vara nått för mig det!

Bästa sommmarlistan

Kör väl en till då. Sno den gärna om ni vill : )

Bästa köpet:
Mina ballerinas med peeptoe i bronze från skopunkten
Roligaste festen: Fest? (läs mammaledig)
Sommarens låt: Gilla läget
Roligaste resemålet: Öh..ingenstans
Bästa konserten: Rocktåget med tomas ledin
Skönaste människan:...Det går inge bra det här..
Sommarens foto: Fanny hoppar "bungyjump" på furuvik
Sommaren flirt: Hahahahahahah...va roligt!
Bästa dagen: Alla dagar!
Jag har lärt mig: Det är jobbigt med värme (fast det visste jag redan iof)
Frisyren: Typ hästsvans
Väskan: Quiltat  ! Älskar quiltat
Solglasögonen: Ja ett par lagom snygga från lindex (har inte använt dom knappt dock)
Plagget:Mina CM
Musiken: Med risk för att bli tjatig så Tomas ledin
Beachlektyr: Vilken tidning som helst
Beautyprodukten: Bus
Smycket: Långa halsbandet i 18 karat fyndat på loppis för fem kronor
Glassen: nä, vanilj till julis då kanske
Skorna: Titta högst upp i listan

Abstinens!

58810-175
Den jagar mig i mina drömmar, jag sliter mitt hår. Nej! Jag skulle inte ha nått mer nu. Svångremmen är åtdragen, det är nog nu! Som en drog kan jag inte sluta tänka på den, den ger mig abstinens... Ok bara den här, det är sista gången..promise

bild lånad av hm.com

Att välja fyra är svårare än man kan tro..

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Dagisfröken
- Assistent på lågstadium
- Försäljare av makeup
- Undesköterska


Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Little women
- Cant buy me love
- sagan om ringen (alla tre)
- Matrix (alla tre)
mfl mfl..


Fyra städer jag har bott i
- Göteborg
- sandviken
- ...
- ....
Fyra städer!! bah (här vill jag leva här vill jag dö..)
hålla på och flytta runt..nä!



Fyra teve-serier jag gärna ser
- Sex and the city
- vänner
- cityakuten
-las vegas


Fyra ställen jag vill åka till
- USA
- grekland (igen och igen och igen, älskar!)
- thailand
- island


Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- En himla massa bloggar
- Google
- sandviken hus
- aftonbladet


Fyra favoriträtter
- Langos
- Lax i alla dess former
- Lasange
- Rostbiff kanske

Fyra ställen där jag trivs
- hemma
- hos mamma
- med alla jag tycker om
- på Gina tricot ; )


Fakta.

Roligt fakta om bloggare.

Söta saker på HM just nu

Dessa klänningar är bara för söta, skulle vilja ha alla tre. Har inte lagt in nån beställning alls på dom men det är mest för att jag inte vet vilken jag skulle välja. Lätta att klä ner eller upp beroende på vad man väljer att ha till.

58810-166        


Söt skjortklänning.  Sötaste t-shirten hittills.  Röd blus to die for.

Gosig omlottkofta    Tjocka tights                    Kofta i leopardmönster

Sötnos                       Jacka i pepitarutigt       

Det finns så mycket mer där det kom ifrån. Glatt överaskad faktiskt, för vid första anblick så hittade jag inget, men när man gräver lite djupare så hittar man gobitarna

bilder lånade av HM.com

Uppdaterng: F*n, Den röda blusen lämnar mig inte ifred. ...Ja men kom då!


By the way...

Jag blev kär igår. Föll som en fura... i mina nya jeans. Dom är så mjuka och fina och underbara..haha, är det inte härligt när man får in en shopping jackpot!! You got to love CM.

Från Fylke

58810-165

Ruby Brandybuck of Buckland
. Yep thats my name... Well it would be if i where a hobbit anyway.

Här kan du kolla vad du skulle heta om du var en hob.

Bakis skakis..

Blev en ganska blöt kväll igår. Snubblade in i lägenheten halv fyra inatt.  Hade i allafall väldigt roligt och det var så gött att få "leka vuxen" och vara ute barnfri. Idag vaknade jag med stans huvudvärk och fast jag kände mig nykter i huvet så ville inte riktigt kroppen vara med på noterna. Vingel vingel..haha. Fast nästa gång (japp det blir fler gånger) så vill jag dansa mer. Igår togs dansgolvet upp av massa "hårdrockare" som stod och väntade på att Hardcore superstars skulle spela. Tji fick dom när det blev inställt. Haha stackars killen i kassan, han blev helt överkörad av arga hårdrockare som krävde sina pengar tillbaka.. Men kul var det iallafall. Ikväll blir det myspys med Fanny. Ska passa på att mysa med henne nu när lillan inte är hemma. Blir lite ost och kex som F älskar också lördagsgodis såklart. Sen är ju frågan , ska man titta på sommartoppen på fyran eller folktoppen på ettan...hm. Blir nog Gry tror jag, gillar inte Shirley.

TGIF

Nu så har jag bytt om och bytt om alldeles för många gånger. Nu får det vara nog, det här duger! Svart/grå cheap monday, svarta sandaletter med liten klack, svart halternecktop (like black) . Sen ett klarrött skärp i midjan för att bryta av. Tjockare guldkedja med hjärta runt halsen, och Chanel örhängen . Grå fluffig kort skinnjacka från det glada åttiotalet och en grå aftonväska med guldkedja. I stereon just nu Craig David (älskar). Nu är jag skithungrig så det är tur vi ska ut och äta lite först. tjipp


Lionel Richie

58810-164
Jag är ett stort fan av Lionel Richie. Älskar hans musik ,sound och röst. Är mindre förtjust i hans dotter dock. Men här är dom iallafall tillsammans i hans nya video till låten I call it love. Han sjunger och hon är i videon. Fiiin musik, Enjoy!!

Ensamma mamman

Just nu så inträffar nått som inte har skett på väldigt länge (läs över ett och ett halvt år). Jag är ensam... Fanny är med sin pappa som vanligt (varannan vecka) och Julia har följt med sin pappa för att hälsa på farmor och farfar i några dagar. Känns konstigt kan jag lova, har aldrig varit ifrån lillan förut. Men det är bara några dagar och jag tror nog att det kommer att gå bra. (I trust you J) Så... ikväll ska mamma ut och svänga sina lurviga ( needs shaving haha). Hm, får se hur fin man är inatt när man kommer hem. Men det ska bli rikigt roligt och jag ska bara dansa och skratta, koppla bort världen en liten stund. Det var så ofantligt länge sen. Ser faktiskt fram emot det . Nu är det bara ett stort problem kvar... What to wear??

Grrr!

58810-163

Jamen vad tycks? Snyggast hitills tycker jag!! 298 kronor på have2have. Hey shoes...Welcome to my crib!!

Bild lånad av have2have


This is me!

58810-162
Tydligen så är jag "bold red boots".  Där ser man..
Testa dig själv här vad du är för boots.

Blä

Jag är förkyld....gaaah. Snorig och ont i hela kroppen. fy fan.

En utmaning minsann!

Blev utmanad av Jocelyn, och här kommer det..

A is for age: 29
B is for booze of choice: Tycker igentligen inte om nått med sprit i. Men en öl då. eller drinken "sex on the beach", den e go.
C is for career: Haha, karriär. Jodu, undersköterska
D is for your dad´s name: Bengt
E is for essential items to bring to a party: Ett glatt humör och en värdinnegåva kanske
F is for favourite song at the moment: Hm.. Svenska flickor med tomas ledin
G is for favourite game: Det där med tårtbitarna..Men..äh. ja ni vet
H is for hometown: Sandviken
I is for instruments you play: gnällspik
J is for jam or jelly you like: Drottningsylt
K is for kids: Fanny snart nio, Julia sju månader
L is for living arrangements: Trea, men vill ha en fyra snabbt som attans
M is for mothers name: Gunilla
N is for name of your crush: - segreto
O is for overnight hospital stays: sammanlagt kanske fyra månader
P is for phobias: ormar och dylikt
Q is for quotes you like: You never get a second chanse to make a first impression
R is for relationship that lasted the longest: Sju år
S is for sartorial style: gud jag vet inte, vanliga kläder
T is for time you wake up: ca 8,00
U is for underwear: helst hotpants modellen, men jag har en salig blandning
V is for vegetables you like: dom flesta (vägra brysselkål)
W is for weekend plans: Krya på mig hoppas jag
X is for x-rays you´ve had:lungor ,hals, bröst
Y is for yummy food you make: Fanny älskar min makaronepudding
Z is for zodiac sign: Lejon
Å är för åt dem du vill skicka listan vidare till: Johanna, Sara och Vintage
Ä är för älsklingstrend: Tröjor /toppar som går ner en bit på höften (ser inte så lång ut då)
Ö är för en önskan just nu: Att inte vara förkyld

Sorgligt farväl.

Min mobil håller så sakteliga på att klappa ihop. Det känns vemodigt ( jag fäster mig vid döda ting) Hade hoppats på att få behålla den i all evighet.. Haha. Nä men jag vill inte ha nån annan och nu så hamnar jag i den sitsen att jag måste välja en ny iallafall. Eller ny och ny, huvudsaken att den fungerar så jag kan svara i telefon och ringa på den. Det räcker faktiskt för mig. Hoppas bara att min älskling håller ihop en liten stund till..

58810-161   58810-160Möllenö, mammas älsklingstelefon.... ( japp jag e störd!!)

Ulla-bella sekreterare.( åttaåttaåttaåttaåtta...)

Hey är du född på 70-talet som jag eller kanske tidigare så har du koll på vem Ulla-bella är. Solstollarna var ena härliga typer. Alla älskade deras program. Det finns ju inte på världskartan att någon skulle komma undan med en sån programide idag. Haha, halvnakna tjejer i bikini som flockas runt gubbar med nyp i fingrarna. Ett riktigt gubbsjukt program. Men ack så roligt, önskar dom skulle gå i repris igen. Men tillsvidare kan du här njuta av en skitkul rap låt med allas våran Ulla-Bella.

58810-158 Ulla- Bella.

58810-159 Den här gubben var gubbsjukast av dom alla, skulle bara nypa flickorna i baken. Gösta hette han. Och frugan märkte ingenting, hon var stel och rolig.

Solstollarna kom som repris. Jag vill ha ett weinerbröd med chokolaaade i midden! :)

Nu är det över.

Nu har jag varit till tandläkaren för sista gången (hoppas jag) det här året. Har haft en riktig upprustning under en längre tid och idag gjordes det sista ingreppet. Jag dog ut en kindtand som inte varit till annat än besvär jättelänge. Så nu känns det lite konstigt i munnen, men jag vänjer mig snart. Tandläkaren sa att gluggen skulle försvinna då tänderna längst in kommer att trycka igen den succesivt. Så jag slipper brygga och stifttand, jätteskönt. Så nu är jag så nöjd och känner mig fräch i munnen, tycker att det är mycket viktig med frächa tänder. Känns lite skabbigt annars liksom, ohygieniskt. Dyrt har det blivit ( för min underbara mamma som har betalat allt). Men nu ska jag bli kallad igen efter nyår på en vanlig kontroll, sen ska jag fortsätta gå regelbundet. Så slipper det springa iväg ekonomiskt och man slipper stora ingrepp.  Happy!

En liten beställning..

Aj då, där gick det iväg en liten beställning. Faster vad lätt det är att bara klicka lite med musen och så ...hoppsan vad var det som hände..!? Jaja, iallafall så blev det älskade accessora som får mina pengar den här gången.

58810-156 Lipvenom från Duwop. Nu jäklar ska det funka. Betydligt billigare än att spruta in kollagen i läpparna. Nä jag förväntar mig kanske inte riktigt ett sånt häpnadsväckande resultat, men visst vill jag se en skillnad iallafall.

58810-155
Jättesöta diadem till fantastist pris. För 29 kronor styck så har man råd med flera. Blev ett svart ,ett brunt och ett silver/grått ( som jag hoppas ska passa bra i höst). Fanns ju i guld och vtt också men dom fick vara för den här gången.


58810-157Nästa gång jag beställer så blir det den här. Känns frächt att lukta rentvättade kläder liksom. Lite för dyr just den här månaden bara.

Bilder lånade av Accessora.se

Igår

Igår kväll så skrev jag ett jättelångt inlägg där jag gav mina åsikter om skillnaden mellan äkta och fejk väskor från dom större modehusen.Länkade till olika sidor bla en som säljer 99% mirror image kopior på alla stora modehus. jaja..tänker inte göra om det. Men kan du se skillnad?


 Hermes Birkin. Äkta eller fejk?

 Chanel. Äkta eller fejk?

 Louis Vuitton. Är den fejk?

 Fendi. Äkta?

Inte det lättaste det här..

Madebyme

58810-149
Känns som jag är en av väldigt få som inte har fatta det här med Madebyme. Alltså jag tycker smyckena därifrån är ganska...fula. Får väl väldigt många emot mig angående det..men smaken är som baken.

Men tycker du om dom kan du köpa dom här.


Åh så surt..

Jag önskar jag hade en digitalkamera, har fyndat så mycket fint den senaste tiden som jag av nån anledning vill visa upp. Både på rea och secondhand. "Ridstövlar" i brunt skinn för 175 kronor på rea!! Vilket kap, ni skulle se dom...men jag har ju som sagt ingen kamera...buuh. Sen väskor..Quiltade med kedjor. Och en massa mer. Trist det här.. :(

Angelina..

58810-148   
Vore jag bisexuell eller lesbisk så vore den här tjejen min våta dröm. Hon är så vacker så det gör ont..(lite).


Jag är nöjd.

58810-145
Jag kan verkligen rekomendera den här boleron från La redoute. Fick hem den idag och den sitter jättefint och kommer att användas flitigt hela hösten och vintern.  Hade även beställt tvåpack baströjor med lång ärm i svart och vit.

Sen också en sån här t-shirt i mörkgrå. Nöjd med allt. En brun stickad tröja fick åka tillbaka dock. Den var mindre lyckad tyckte jag.

Bilder lånade av la redoute


Jag vet, jag ska...

Orkar inte samla mig om nått just nu bara och framför allt inte datorn. Men håll ut (lät som ni inte hade bättre att göra, sorry) Jag kommer igen snart. Och snart är det höst och då blir det roligare att sitta och klicka med musen.. You get the picture i guess. Love S

Tradera

58810-144
Elva kronor fick jag dom här för på tradera, tycker jag dom är värda iallafall. Ett fynd helt enkelt :)

(fast klacken e på tok för hög, måste sågas av en bit. Japp så gör jag:). )


Cheap monday

58810-143
Åh, jag fullkomligt älskar mina jeans från Cheap Monday. Så nu funderar jag starkt på ett par till. Har ju ett par mörkblåa, men nu vill jag nog ha ett par svarta eller gråa. Dom här på bilden är ju "slitet" svarta, lite mellanting mellan grå och svart liksom. Kanske slår till på dom... Känns som en investering eftersom jag nöter på mina blå nu var och varannan dag.

bild lånad av caliroots



Flitiga Lisa

Jag gnor på här hemma idag som sjutton. Äldsta dotterns rum har en lång tid sett ut som jerusalems förstöring, men det håller det nu på att bli ändring på. Ska även möblera om där inne var det tänkt. Sen ska även resten av lägenheten städas och bli höstfin..öh, sensommarfin då :) Jag fyller år på tisdag (29) och då är det ju bra om det är fint utifall det kommer folk. Fast å andra sidan så hade jag städat ändå. Sen kommer lillans farmor och farfar hit på lördag och då vill jag ha lite ordning hemma. Men som sagt, det hade gjorts i vilket fall som helst. Nu dags att återgå, men först ska lillan få kvällsgröt. Tjing..

Irriterad!

Varför ringer man hem till folk med barn klockan kvart över tolv på natten. Låter det gå tre signaler och lägger på, ringer sen upp igen med flera signaler tills jag sjukt förbannad svarar. Om det hade varit så att det hade hänt nått som var viktigt att berätta så är väl det en sak... Pga av detta så har jag nu en snart sjumånaders tjej som sitter här klarvaken och jättenöjd med att vara uppe nu... Möök!  Jaja, Ce la vie..

Som sand mellan fingrarna..

58810-141   58810-142
Hittade det här uberfina ankaret och blev så glad. Men naturligtvis så är det slutsålt...Möök!! Det andra halsbandet finns dock kvar på lager, rätt sött det med. Men jag vet inte, det är ju inget ankare precis..hm.

Bilder lånade av La Ninja

Humor på hög nivå (om ni frågar mig)

Hittade den här länken hos Suratanten. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge, måste bara föra vidare den. Och den blir bara roligare ju mer man tittar på den. Respekt till dom som knåpat ihop det!!

RSS 2.0