Första advent

Nu är julia hemma igen och även Fanny.  Alla samlade som sig bör
Helgen har varit bra. I fredags så hade vi lite halvfest med Guitar hero i centrum. Det var riktigt trevligt och full fart.

Videon är mörk i bilden, men det är väl mest ljudet som är det intressanta. jenny gav sig inte i första taget på trummorna..



Sen igår så var vi kyrkan och tittade när Fannys kör hade ljuståg. Jätteduktiga var dom alla.

Fanny står allra längst ut åt höger på bilden.

Sen sjöng Fanny solo också. Hon var jätteduktig. Jag hade ju naturligtvis svårt att hålla igen mammagrinet. man är ju så känslig..Haha.

Fanny är den som sjunger på en gång när klippet sätter igång.




Idag har vi bakat pepparkakor och bara varit hemma. Det regnar ju ute så man är ju inte så sugen på att gå på nån julskyltning direkt.

Imorgon Måndag igen.
♥♥♥

Efter och före





Nutid och dåtid. Adventsljusstaken i vitt var förut gul och blå. Snidades i slöjden av lovern i femman. Han målade den i det finaste han visste nämligen Södertälje hockey's färger. sen dess har den legat i stort sett oanvänd och nu har jag målat den vit. Lite charmigt på nått vis att ha nått som han gjort på bordet. Nu i ny tappning men själen finns kvar.

Den svarta "vitmossan" köpte jag idag och stack ner gråa ljus och silverstjärnor. Blev riktigt fint tycker jag då =O)

♥♥♥

saknar

Nu har våran lilla my varit borta i flera dagar hos farmor och farfar och har det så kul så. Vi har det också bra, men saknar våran lilla groda. Titta så fina snögubbar hon gjort idag.


Älsklingen våran..

♥♥♥

god jul sara



Men tack, det är underbart!

♥♥♥

Onsdag

Idag har jag varit ledig. Varit med mamma i valbo. Först ut till biståndsgruppen och lämnat kläder. Sen ut till Ove Jansson. Var på jakt efter vita julstjärnor (blomman). och en genomskinlig plastduk i första hand. Inga vita julstjärnor så långt ögat nådde dock. Men efter lite om och men så hittade jag duken jag ville ha. Hurra! Nu kan jag ha julduken på bordet och slippa alla dessa fläckar som vanligtvis hamnar på den. Bara att torka av =O) Finfint i barnfamiljen. Så det ända jag köpte därute var alltså en meter plast och fyra gråa ljus till adventsljusstaken. Måste vara nått slags rekord av mig.
Men sen åkte vi på ikea och åt mat. Där köpte jag ett nytt vanilljus till hallen. Det är ett ganska så stort ljus som jag tänder varje kväll. Nu var det tredje gången som jag köpte nytt så dom går åt. Sen en bunt röda servetter också. Inne på Coop så hittade jag äntligen mina vita blommor. Två hade dom kvar och hundra röda. Lucky me, dom vita går som smör tydligen. Dom här var riktigt fina också vilket ju var avgörande såklart. Javisst är det finast med riktiga kanske, men jag tror vi alla kan ta varandra i hand och säga att dom är ju inte så vidare lättskötta eller långlivade... nej dom här får det bli.
Sen in till Rusta och Dollarstore. Jag hade ögonen på en gullig lampa till Julias fönster med en tomte som satt och sov på en måne. Men eftersom jag inte köpte den igår.... Så var den slut. Men jag tog en annan tomtelampa som också är fin. Julia kommer verkligen gilla att ha en tomte i fönstret.

Fannys fönster gjorde jag klart igår. Lila julstjärna som är hur fin som helst hittade jag billigt. Den är broderad på pappret med trådar och pärlor. Sen genomskinliga gardiner med ljusslingor inuti tyget. Också mörklila gardiner på utsidan. sen lindade jag tjockt svart och silverfärgat glitter runt gardinstången för att dölja sladdarna från ljusgardinerna. Jag är ju igentligen inte mycket för alternativa färger på julen, men i en elvaårings rum så är det fint med lila.





Ja det var stökigt därinne nu. Och bilderna är allt annat än bra, men ni fattar.

Ciao

♥♥♥

Fucked literally...

Yep im fucked. Idag klappade en jobbkollega mig på magen och log misstänksamt... Gravid? NEEEEj det är jag inte.
Det är andra gången ...nej tredje gången i år. WTF!!!
Ja jag har väl inget val än att en än gång bege mig in i viktklubben med mig själv.
Det firade jag med att äta upp ett mumsmums paket när jag kom hem. Jamen då slipper jag ju den frestelsen iallafall imorgon, im not stronger than that.

Gravid my as... Overweight kallas det.

Och ja jag ska gå och sova nu, var bara tvungen att ...äta lite. Och skriva av mig.

Imorrn ska jag träna arslet av mig och bara ät nyttigt =O) Typ..



And a merry christmas to you to... Bitch!

ψψψ

Söndag

Jag tänkte gå upp klokan tio men somnade om och vaknde 12,36 pip. Oopps. Jaja, nu har jag hälly i mig kaffet och någorlunda rensat mina luftvägar som jag ju så trevligt måste göra när jag är nyvaken eftersom förkylningen ännu sitter kvar. Förvånande va kroppen kan producera en massa.... flem. trevligt? Haha. Oh well...
Nu ska jag städa undan lite här hemma och ta itu med ren tvätt.

♥♥♥


godmorgon

Lördag och jobbardag.
Hittade en lista som kan sammanfatta just nu.

Humör: Vid gott mod =O)
Gjort: Varit i tvättstugan, kurat i soffan med lillan
Planer: Jobba, tvätta klart, fixa cykeln
Ser på: datorskärmen just nu
Lyssnar på: Kenny G på youtube
Läser: Nada
Dricker: Drack precis upp kaffet
Äter: ingentng
Bästa: Lördag, jag känner mig rätt tillfreds. Och jobba med Heidi ikväll =OD
Sämsta: att lillan åker en vecka ifrån oss =O(
Barn: Pussig och kurig världens mysigaste. Andra barnet hos sin far.
Väder: Snöööö



Just nu: tvättstugan igen.

♥♥♥

Casual friday

Nu är det helgdags igen. Jag ska jobba både lördag och söndag. Lovern ska åka till Strängnäs och fira mamsen som fyllt år i veckan. Sen lämnar han julia där och hon blir kvar hela veckan. Vilket i praktiken innebär att vi blir barnfria i en vecka. Visst är det skönt men ack så jobbigt. Jag är ju van med Fanny, hon är ju stor nu. Men min lilla my är det så jobbigt att vara ifrån. Men en vecka går fort och jag och min älskling får bara rå om varandra vilket är bra ♥. Och farmor och farfar får gosa med lillan och hon är nöjd med det så alla blir glada i slutändan.
Känner äntligen att förkylningen är på väg ut ur kroppen. Finally!! Nu har jag en jäkla hosta istället som river och sliter i mig varje gång. men förkylningar slutar ju oftast med luftvägarna.

Sen nästa fredag så har lovern (och jag) ett Guitar Hero World Tour realeseparty. Ja dagen är alltså bytt Heidi. Så om ni vill komma så är det fritt fram. Blir tydligen en uppdaterad version av singstar också. Och mat ska vi väl också ha. Blir bra =O)

Jag veeeet att vissa (nämner inga namn) blir trött på mig nu, men nu HAR jag juletidskänslor i mig...massor. Går nästan inte att hålla tillbaka. Är tom nästan klar med julklapparna...nästan. Det är ju duktigt av mig.

Men först ska lovern fylla år och det är jag ju också klar med =O) Fatta va jag e bra i år!!

Också julbordet på lucia med hans jobbi Falun. Vi ska sova på hotell och myyyyysa. Sen nästa helg så är det dags för Fannys ljuståg i kyrkan med kören. Det är jättefint.

Jobbets julfest har jag glömt att anmäla mig till men det var väl den femte eller så. Fast det känns sådär eftersom Heidi inte kan gå. Men jag går nog kanske ändå... har inte bestämt mig än.

Mycket kul att se fram emot nu. Känns så bra.


 Näpp nu har jag tvättid snart..
♥♥♥

Det var onsdagen det

Helt plötsligt så har min rinnsnuva kommit tillbaka igen. Hoppas det är nått tillfälligt ikväll bara.
Börjar se ljuset i slutet av tunneln nu. Getting better by the day. Idag har vi tom varit ute en vända jag och lillan. Vi var ner till båten för att putta bort vatten från presseningen. Men det vattnet var en stor och tjock isklump som knappast skulle rubba sig av min kraft. Lite spöklilt nere i "marinan" just nu. Inte en båt i vattnet och på land ligger dom på rad, höga och mörka. Som en kyrkogård nästan.







Och som ett litet minne om hur det var en gång för inte så länge sen...


Varmt grönt och skönt...

Det är snart vår igen =O)

♥♥♥

Det snöar

Åh huuuur ska jag göra, jag måste ringa till jobbet snarast och säga om jag kommer imorgon eller inte. Jag hostar och snorar som en tok fortfarande. Julia är ganska pigg faktiskt lite snorig men inte alls särskilt mycket. Så hon skulle nog vilja leka med kompisarna imorgon på dagis. Och så har jag punktering på min cykel vilket innebär att jag isånafall måste laga det idag. Suck och stön!
Skulle ner till båten var det tänkt och kolla på nått vatten som samlat sig på pressenningen medans det var ljust ute, men vi har helt slut på blöjor så jag tar mig ingenstans just nu. Hemma kan hon vara utan och springer duktigt på toaletten. Men så fort man drar på henne ett par byxor så glömmer hon bort och kissar i dom. Inte så kul när det är skitkallt ute.

Vojne vojne, sicka problem...





♥♥♥


Måndag 17/11

Jag bestämde mig i morse för att vara hemma från jobbet ännu en dag. Känner mig allt annat än pigg och skulle faktiskt inte alls orka springa rut och passa upp och städa på kommando. Jag är ju ledig imorgon så jag hoppas på att vara piggare på onsdag. Om nu inte Julia blir dålig, det finns vissa tecken på det tyvärr. Vi får se. Nu har vi haft en mysmorgon hon och jag. Legat i sängen, hon med sin flaska och jag med en kopp kaffe. Nerkurade tittandes på PolarExpressen. Mysig film som jag faktiskt bara sett delar ur förut. Och Julia hade inte sett den alls. Så gosigt har vi haft det =O)



Jag tog nog ut mig lite för mycket igår med städning av lägenheten. Men jag kände när jag vaknade att "jag kan inte leva så här", det var förfärligt ska ni veta. Jag orkade dock inte alla rum. Tänkte försöka ta kök och Julias rum idag. På eftermifddagen då. Just nu ska jag gå in i sängen igen och titta på en film. Är sugen på en favvis faktiskt. "Love Actually" tänkte jag. Tänk vad jag tittar på film nu då. Tittade på SATC filmen i fredags när jag åkt hem tidigare från jobbet. Iallafall halva, somnade mitt i. men såg klart den dagen efter. Tredje gången jag såg den nu, men det är ju en sån film som man kan se om och om igen. Ungefär som "Love Actually" som jag nog ska se nu. Vila min kropp och ta det lugnt.

På återseende..
♥♥♥

jag är så sjuklig

Jag är inge bra alls. Hating this!

Världens bästa uppfinning är nässprayen.

Christmas is coming soon...

Viktigaste tiden på hela året enligt mig. Är otroligt förälskad i julen och allt runtomkring. Alltid varit men jag nyper inte i julpyntet i september som jag gjorde förr iallafall. Att jag ska jobba på julafton är en stor sorg med tanke på att jag inte alls kommer få fira jul med min familj. Eftersom den här julen firas i Strängnäs med loverns föräldrar. För att ställa detta på rätta så kommer jag att jobba nästa jul också. Men inte kväll då. Det kommer jag inte behöva göra igen på många år. Men att jobba mellan halv åtta till tolv eller så är ju ingen fara när vi firar här hemma med min familj. Då blir jag automatiskt ledig när det är dags för julen i Strängnäs vartannat år =O)

Men ingen julafton för mig iår alltså. Breaks my heart.. Så därför tog jag på mig kvällen, då är den gjord för en lång tid framåt och jag är ju iallafall ensam.

Men... =O) Nya julgardiner till köket är nu iallafall beställt. Har haft samma i många många år. Säkert tio minst. Men nu blir det vitt och vitt och lite rött och silver i köket.



Och en ny ljusstake till detta..



Det här blir fint ska ni tro.
Vita julstjärnor i fönstret..



♥♥♥

Som ett brev på posten

Igår efter jag kommit hem från trevlig träning med Heidi på badhuset efter jobbet så blev jag förkyld. Hux flux som det sig bör med en förkylning. På nån timme så var jag som ett sår i halsen och snorig. Ömma leder och kliade i gommen så jag blev galen. Så dagens ledighet var väl inplanerad om man säger så. Nu ska Lillamy och jag gå till Statoil och köpa korv och bröd. Det får bli kvällens välplanerade middag. Älsklingen satt uppe till halv fem imorse och spelade x-box så han är nog lagom mör när han kommer hem från jobbet snart.
sen är det två arbetsdagar kvar innan helg. jag hoppas verkligen inte förkylningen blir värre än den är nu så jag orkar dessa två fjuttiga dagar utan att behöva vara hemma.

Tråkigt inlägg men dock ett inlägg...
Bättrar på det med en bra låt av Cher. Från hennes senaste album.

Rain Rain.

 

♥♥♥

Måndag morgon (väldigt tidigt)

Och jag som ska upp och jobba imorgon är vaken än. Suttit vid symaskinen och fixat med ett pra jeans som var för små. dom var för små redan när jag beställde dom. Har tänkt sy in kilar av skinn på sidorna men ikväll fick jag en snilleblixt. Om sara ska ha kilar så ska dom naturligtvis vara i ...leopard. sagt och gjort nu är dom klara. Dom blev tom lite stora i midja. Fixar der nån annan gång. tvättat håret nyss och nu ska jag faktiskt ta och sova strax. Älsklingen är faktiskt också vaken, han är inne i x-box världen och kan inte komma ut.


En leopard.

Sleep tight

♥♥♥

Jävlar i havet!!!!!



Come to mama!!

♥♥♥

Farsdag

söndag och sista dagen på mitt tredagarsrace på jobbet. Alla papporrs dag och lovern fick mysiga fårskinnstofflor av oss. säger ofta att det drar efter golvet och nu är han skyddad mot det =O)
Min egen far kommer jag inte att uppvakta för vi firar inte sånt i våran familj.
Sen blir det ju ett till paket til heidi på em på jobbet också.
Nu ska jag se om vi har nånting att laga mat av till familjen.

Bye for now.
♥♥♥

fredag kväll

Julmust chips och chilinötter. En kul film och en loverboy intill. Det är livet på en pinne =O)


♥♥♥

När jag hittar en låt...

Som jag gillar. Ja då kan jag lyssna på den om och om igen en hel dag eller två. Den här låten hörde jag hemma hos en pensionär igår som hade radion på. Jag var tvungen att koncentrera mig på vad tanten sa för jag blev trollbunden av musiken. Och lyssnade såklart sen på vem låten var av. Hem och klicka på You Tube och vips så har jag en ny veckans låt i mitt hjärta. Man förstår ju inte vad han sjunger men det brukar jag ju som bekant inte bry mig om. (Gigi D'alessio febern i somras).



♥♥♥

Ledig torsdag och mensvärk

Mens och mensvärk vilken trevlig kombo =O)
Konstig vecka med konstiga jobbshift gör att jag är ledig idag igen och har hela helgen framför mig med tre kvällar på raken. Ser fram emot söndagens skift då jag iallafall får ha Heidi vid min sida. Och då ska hon få paket av mig också..

När vi är lediga lillan och jag så skrotar vi runt hela dagen i morgonrock och tofflor. Om jag klär på henne så hinner jag knappt vända på mig så har hon klätt av sig igen... suck. Så strumpor och morgonrock är perfekt när vi myser hemma ensamma. Nu har vi precis ätit lite. Kokade fjärilsmakaroner som Julia tyckte var jättefina. Nu ska jag nog ta och hoppa i kläder. Ska städa (what else) och boka tvättid.



När hon var en liten korv....

♥♥♥

Jag har ju bilder här

I datorn ligger bilder och väntar på att få publiceras här på denna lilla blogg.
Och den viktigaste är ju gåvan jag fick av Heidi en morgon när jag klev in på jobbet.
och det ska naturligtvis uppmärksammas här på bloggen =O)



You will always be my friend, you know to much.
Den har jag på jobbet och dricker mitt kaffe ur. Är så glad för den. Och för dig H. Kram

Sen hade jag ju lite bilder på våran pumpautställning på jobbet också.



 

Många som ville vara med när dom såg vad vi gjort. Så nästa år blir det nog fler.
Serverades varm glögg och pepparkakor till. Mysigt faktiskt då det var snökaos utanför.

Sleep tight
♥♥♥

Onsdag

Ingen har ju missat att Barack Obama blev vald till USA's nästa president. Jga orkade till klockan fyra inatt. Då hade han vunnit Ohio och då kändes det ganska så klart. Nu har jag suttit och tittat på hans tal efter vinsten. Man kan ju inte annat än bli tårögd och få rysningar. Vilket tal och vilken vinst.
Ska sluta tjata om det här nu. Men jag är så glad =O)


Nu ska jag städa undan här hemma och sen lämna Julia hos mamma för jag ska jobba från klockan fyra.
Heidi hade lagt upp bilder från festen i helgen och jag lånar några för att visa hur vi såg ut =O) Tack älsklingsHeidi.











Puss o kram.
♥♥♥

Snön lyser på taken, endast mamman är vaken...

Japp jag är vaken. Sitter naturligtvis klistrad framför valvakorna på tv. Spänningen är olidlig, men jag tror inte jag orkar ända till slutet imorgon bitti.
Svt har en valvaka live från DC
Tv 4 likaså.

Också ganska otippat kanske kanal fem.. Filip och Fredrik men knappast från Washington. Musik och knepiga gäster. Lite kul att bryta av med ibland.



Back to the tv.
♥♥♥

Det är dags...



Och jag är nervös!

♥♥♥

To my batgirl =O)

heidi

Tack för igår. Happy birthday =O)

♥♥♥


RSS 2.0