Vi kvinnor är änglar...... tills någon förstör våra vingar. Då flyger vi vidare på ett kvastskaft. Ingen jävel ska säga att vi inte är flexibla!

Godmorgon Långfredag och en glad påsk önskar jag er!

Vaknade med tandvärk som inte ger sig. Har försökt göra rent med tanborstning tandtråd och munvatten men den släpper inte. Så nu har jag tagit en dubbel treo och får borsta vidare så hoppas jag det ger sig snart. Måste hålla det i shack tills jag får skattepengarna. Då kan jag äntligen gå till tandis och fixa det här.

Skärtorsdag igår och Julia var påskkärring. Tillsammans med grannen och tillika kompisen Isabelle så knackade dom dörrar och önskade Glad påsk. Trots att dom bara knackade på i trapporna runt oss så fick dom ihop en rejäl korg med godis och pengar =O)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men imorgon är det ju påskafton och vi ska hem till mamma och äta med mina syskon och barn. Fanny kommer inte vara med tyvärr då hon är med sin pappa i nån stuga uppåt landet den här påsken. Ryktet säger också att min pappa ska dyka upp denna helg så det blir nog fullt upp.

Igår såg vi filmen "Tron Legacy"... Och älskar man neonljus åttiotalssynt och sci fi så är den verkligen ett tips. Jag var helt nipprig efter den var slut, älskar allt med den!! Längelängesen jag såg nånting så bra. Fem S a fem möjliga. Måste ju nu naturligtvis se "Tron" som är förlagan från åttiotalet. Tydligen Daft Punk som gjort filmusiken som fullkomligen fick mig att gå upp i brygga. Jag äääällllssskkkaaadddeee det här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slutmusiken.. Daft Punk = Genier.
♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Heidi

Men Sara du kan ju inte gå och ha tandvärk ! D går säkert att ta på faktura eller delbetalning om du inte har råd med de hutlösa priserna som d oftast är att gå till tandis. Sedan kan du ju höra dej för om att teckna frisk tandvård :) så har du råd sedan . Glad påsk på er och tusen kramar

2011-04-23 @ 20:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0