Monday

Härligt med en ny vecka igen. Jag tittade på vädret och det såg mulet och regnigt ut hela veckan utom möjligtvis idag. Härligt tänker jag då som har en massa projekt inne. Det blir liksom dåligt med sånt när solen gassar ute. (uteprojekten är stora och trängande dom med, men det blir nästa vecka ändå det) Källaren ska få sig en rejäl upprustning. Det är där vi har tv soffa och sånt. Det är helt oinrett med sakerna bara inställda på sin plats och inget mer. Jag ska börja med att röja undan leksaker och rentvätt som det dräller av. Sen ska jag sy ny klädsel till två fotöljer som vi har där nere. Tyget till det köpte jag förra året och det har legat i sin kasse sen dess.. Karmarna på fotöljerna ska målas vitt. Även tvbänken ska målas vit. Ett draperi ska sys och en takskena ska sättas upp framför bokhyllorna. Dom är bruna och ger ett väldigt rörigt intryck. Tyget till draperiet har jag fått för länge sen. Har inte vetat vad jag ska göra med det bara. Takskenan köper jag på jysk och den kostar inte många kronor. Nya mattor är införskaffade och väntar bara på att komma på plats. Soffbordet har vi tagit bort för det var för stort och barnen gjorde sig illa på det. Vi ska inte ha nått nytt sånt utan vi ska ha en stor fotpall där istället. Så kan man ställa en bricka på det om man fikar framför tvn. Fotpallen har jag sett ut men inte köpt ännu. Det blir en senare investering. Sen ska vi ha minst en stor växt (plast) där nere också. Mamma har en stor benjaminfikus som vi kunde få som kommer liva upp lite. Det är si och så med ljuset där nere så det funkar inte så bra med levande växter. Senare ska vi ha nått på väggen ovanför vedbänken. Har lite ideer men måste ha nya ramar då så så det är ett senare projekt. Den här gången ska jag knäppa före och efterbilder som jag alltid glömmer.
 
Julia och Fanny har studiedag från skolan idag. Förutom att städa hemma så ska vi gå till bvc och väga lillan klockan 13. Spännande tycker jag.
 
Rent vikt och tränigsmässigt så kommer jag (förhoppningsvis) hårdköra nu i två veckor. Jag svävade ut en del i helgen med mat och gotta. Det gör ingenting igentligen. Men nu känner jag att två veckor hardcore är på sin plats. Sen helgen om två veckor så ska vi till stränkan och fira Js pappa som fyller år och då kommer utsvävningarna bli stora känner jag.. haha. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Heidi

D blir nog jättefint d du ska göra du är ju så duktig på att förvandla gammalt till nytt :)

2013-05-20 @ 21:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0